Written by AbangNara | January 27th, 2010

we hate memey suhaiza

Pas satu satu. Semalam baru kami keluarkan cerita pasal group facebook I Hate Fasha Sandha, hari nie kami dapat tau dah ada group Facebook We Hate Memey Suhaiza plak. Gambar group tue memang ganas. Sekeping gambar Memey Suhaiza tengah terbakar tue beb. Memang marah betul orang yang create group nie. Mesti kisah hidup dia ada kaitan dengan kisah hidup Memey, Norman dan Abby. Tue yang panas sangat tue.

Tapi setakat nie tak sampai seribu pun lagi yang jadi fans group nie. Adakah bermakna Memey sebenarnya disayangi ramai? Atau kami kira rakyat Malaysia dah matang dan malas nak layan group-group macam nie? Kita tunggu seminggu dua lagi sebab group Facebook We Hate Memey Suhaiza baru dibuat semalam rasanya.

Memey pun dah tau pasal kewujudan FB nie. Dia  tak kisah dan tak pernah bukak pun FB nie. Takut terguris hati dan perasaan. Nasihat kami, seeloknya memang jangan bukak. Baca description FB nie pun dah leh wat air mate meleleh. Kang ada yang menangis baca komen-komen yang agak panas kat situ.

84 responses to Facebook We Hate Memey Suhaiza Pulak Muncul!!!

  1. AnneDeSilva says:

    bgus…
    i hate u MEMEY….

    0
    0
  2. hek says:

    apa-aperlah….tapi confirm sapa joint nie dapat saham kat akhirat..

    0
    0
  3. henna says:

    dh chek pb tu.. mmg byk comment2 panas….

    0
    0
  4. Piston Pecah says:

    komen sama seperti semalam..haha

    0
    0
  5. BlackBerry00 says:

    ish3…
    tak malunya memey…
    tiap2 tahun buat dajjal kat diri sendiri
    tak kesian kat mak bapak
    sia2 jer lahir kat dunia
    kalo aq, lama dah terjun katil!!!!

    0
    0
  6. Piston Pecah says:

    nih macam ada berbau ugutan ek??? siap bakar gambar memey lagi..ganas nih…teringat budak aswara yang kene dakwa pasal offer yang boleh di bincangkan…haha

    0
    0
  7. sharinginfoz says:

    macam2 jenis fan page ada…. apa-apa pun, berfikiran secara matang…. jangan emosi…. be cool..

    Buffered or Metered Earnings????

    Avatar VS Titanic

    0
    0
  8. Mr.K says:

    Mungkin betul si memey nie buat silap…bini aku pun tak suka dia…tapi pada aku …semua org buat silap…so kasi maaf and teruskan hidup la…kalau abby marah aku tak boleh cakap camni…tapi pada kita yang tak terbabit langsung…so baik kita renung-renungkan diri kita….

    p/s: aku pun ada gak silap…huhuhu

    0
    0
  9. eva natasya says:

    tak baik benci kat org

    0
    0
  10. fifie says:

    hahaha bagus!!!
    mmg padan pon dibenci org..
    pmpuan jns ape ntah!!

    0
    0
  11. Akeji says:

    aku join je page fasha tu.

    tapi page neh aku cam rase malas pulak nak join.

    budi bicara aku masih mengatakan dia tak buat palat kat org ramai. cuma abby je yg jadi mangsa.

    huhu. okeh, buat tak tahu…

    0
    0
  12. BumbleBee says:

    fans page ni x ramai sbb masyarakat dh bijakk menilai…sbb skang dh mcm trend plak. asalkan ade issue je mula ade page bru…tp motifnyer? smpikan Hani Tarmizi yg ntah sape2 pun bleh ramai join…menggalakkan hasutan….apela.

    aku pun x sker memey gak..tp alahai…masih bleh berfikir dgn waras lagi rasional bab2 cmni…

    0
    0
    • liza says:

      hai..bumbleee…pasal memey i tak nak komen..itu hal dia dgn tuhan..tapi pasal hani tarmizi, i rasa u kena tau dari mula cerita tu sbb hani ada menghina sebuah negeri tu..ini dah dikira mengganggu keharmonian negara n boleh menyebabkan kekacauan…

      0
      0
  13. cik Norfa says:

    abisla…kang memey saman plak org tu..skrg ni kes saman menyaman dah makin banyak…

    buat tak gheti je la…jgnlah membenci sesama umat. kalau abby yg buat page ni…ada gak kaitannye..

    ni yang buat takde kene mengena…..

    0
    0
  14. DeeDee says:

    fuiyooo.. ganas betul yg ni.

    kadang2 pelik jugak dgn org yg create fanpage ni. terlampau byk masa terluang agaknya sampaikan boleh nak create benda2 ni semua. hahahhaha

    0
    0
  15. mawar says:

    klu dia kawin nanti klu org lain wat pada dia baru dia tahu padan muka dia… runtuh umah tangga orang…

    mcm x de jantan lain..

    0
    0
  16. olga says:

    klu dah gatal tu mana la tau malu………tapi apa2 pun u kena fkr la sendiri memey…….satu saat balasan tuhan akan dtg jgk………..

    0
    0
    • rose says:

      Betul..aku sokong.. malah mendo’akan Memey Suhaiza akan mendapat balasan berlipat ganda lebih siksa dan berat daripada Tuhan dgn segera kerana kekejaman dia meruntuhkn rumahtangga org. Aku memang menyampah dgn Memey ni. Klu tgok TV terus tukar channel lain klu ada muka memey keparat tu ! Patut penerbit dan rtm dah band memey tu jgn kluar TV. menyampah betul tgok muka dia tu..

      0
      0
  17. Clipkertas says:

    i hate u Suhaizah…..

    hwaaah hwaaaa,,, name kampung ko…
    memey tu name bandar die…

    huhuhuuuu

    0
    0
    • hee… hee… tak boleh blah lah… i like care u clipkertas.. hahax tp mmang aku benci kt si memey tho arh.. pompan x tw mlu gtho arh.. x ksah pe org ktakan die.. tw pon tkot nk bkak FB.. dosa t’lmpau byk annn…………

      0
      0
  18. manjalara says:

    tak ramai yang minat dia, apatah lagi senjak dia buat kontroversi dgn norman lagi la org makin meluat dgn dia, lagipun dia ni gedik sngt, mengada-gada, aku tgk rancangan AC Disini makin menyampah dgn gedik dia tu, aku hairan mcmana norman boleh jatuh cinta dgn dia ni, rupa bukannya lawa pun

    0
    0
  19. Geli Hati says:

    BERSABAR JE MEMEY

    0
    0
  20. bulan says:

    kau semua org dosa naper mimey je jadi mangsa?
    kau semua baik sangat ke

    0
    0
  21. mrs says:

    mgkin page ni wujud sbb dlm page dia sndri pun ckit2 ngn abg sayang… naik bosan gak… mcm nak nunjuk sgt… over beb…

    0
    0
  22. bulan says:

    semua cemburu pasal mimie lawa sikit pada diaorg

    0
    0
  23. Geli Hati says:

    MASIH BARU DLM INDUSTRI MEMEY NAK SAMAN PUN X CUKUP DUIT KESIAN DIA. SABAR DOAKAN YG TERBAIK BUAT MEMEY.

    0
    0
  24. mutiara says:

    wat pe kite nk tmbh dosa kite…
    biar la die ngn khdupan die
    hal die, hal die la…
    hal kite, hal kite la…
    jgn asyik kite nk cri kslhan org
    nnt tkne batang idung sndiri
    bru nk myesal….emmmm
    renung2kn
    dan selamat bramal

    0
    0
  25. Geli Hati says:

    TENGOK KAT GAMBAR MEMEY TU JARI PEREMPUAN YG BERKUKU PANJANG BERKULIT PUTIH.

    0
    0
  26. Geli Hati says:

    ZAMAN SEKARANG BLOGGERS BOLEH DI SAMAN.

    0
    0
  27. sarahQ says:

    bukan dia je..hate faizal tahir pon dah ade..baru je being created ..smlm xde rasanya..

    0
    0
  28. nta ape2 ntah says:

    what so ever…sendiri mau ingat maaaa….maknanye mmg ramai lah ye yg x suke si memey ni..kesiann..kalau x sure dah page ni x wujud..

    0
    0
  29. Daus says:

    Aku tak suka sangat dgn si Memey ni, citer yg dia berlakon pun aku x pernah tgk tp x lah sampai benci dia sbb dia bukan buat masalah dgn aku pon… ahaks!

    0
    0
  30. LadyS says:

    aku terus terang ckplah..skrg ni apa jerk citer or tok nenek citer…yg ada makhluk Allah 2 eko ni…NH and MSuhaizah…tk ingin aku tgk…terus tukar channel…ha.ha..

    0
    0
  31. serai_patah says:

    dia blakon dlm cinta untuk balqis x terasa kew mcm mana Abby rasa?nangis beria-ria sbb ingat laki dia ada hbgan ngan balqis…sbb ingat balqis nk kawen?x sedar kew pngarah nk perli dia?klu serai, dh blakon mcm 2, mst tiba2 trasa fham ngan apa yg Abby rasa..

    0
    0
  32. nory says:

    aku pon x tgk klau cte ade 2-2 ni.. x lalu lansgung

    0
    0
  33. dark girl says:

    ermm mcm2….manusia zmn sekrg ni semua sma,arts x arts lbh kurg jer.aku ni x kshh pasl dorg jnji dorg x usik hdp aku.Aku lbh ska ambik thu tntng org2 d sekllng aku y lbh tuk dri artss ni…y ska m’ggu hidp org.

    0
    0
  34. skang asyik muka dia je kat tv ho ho ho

    0
    0
  35. ngok ngek says:

    Dunia nk dkt akhir zaman,bt salah pun org ttp sokong jgk,puji jgk…..
    apa nk heran…nama lg artis,mst la pandai berlakon.
    huhu…

    0
    0
  36. ikram zahari says:

    WE HATE AZWAN ALI bile plak?

    0
    0
  37. iniaku says:

    Nape la melampau sgt?? perkara ni da lama blaku saje nak hotkan isu…mcm x kerja lain.. walaupun memey mcm tu perangai dia tpi lakonan dia dlm drama mmg best,,mane tau mmg jodoh dia dgn norman sape tau???
    jangan la menambah dosa… buatla hal sendiri, lebih baik..

    0
    0
    • lara says:

      cube suami kite dirampas pmpuan lain..pas2 over lak 2!
      pastu pompuan 2 leh dh mmg jdoh dia dgn suami kite..x sakit ati ker iniaku? lum kene btg idung sendiri leh lar nk kate ‘dh jodoh’

      0
      0
  38. CT says:

    apa jua yang telah berlaku adalah takdir….
    maybe she is better than us…. who knows?

    0
    0
  39. hamba ALLAH. says:

    Btol tue iniaku…Lebih jaga hal dlm kain sendiri..xpayah nak jaga hal tepi kaen org laen la…cermin diri sndiri dulu sebelum nak sindir org len…dosa jgn dicari…bertaubatlh kwn2 sebelum nyawa melayang…

    0
    0
  40. Duniaku says:

    steady rah org melayu.. kerja2 yg creative mcm ni la kita mau. hidup melayu yay!

    /sarcasm

    0
    0
  41. pening says:

    Smpai camtu skali tahap kebencian dorang ni ye..lantaklah, tp yg peliknye..nape smpai skrg c Memey & Norman x kawin2 lg..dulu bkn main, x nyempat2, huhu…

    0
    0
  42. […] Facebook untuk meluahkan rasa bengang dan tak puas hati masing-masing. Kalau sebelum nie ada Facebook We Hate Memey Suhaiza dan Facebook I Hate Fasha Sandha, skang nie Facebook We Hate Linda Onn plak dah wujud. Pasnie […]

    0
    0
  43. Tania says:

    meme ni mmg cantik…tp selalunye org cantik packagenye 1.bodoh 2. sombong 3. pisu cukur 4. tak hormat org tue 5. perampas 6. giler sex 7. lesbo 8. tak berdikari 9. hati busuk 10. ego tinggi

    0
    0
  44. JoyahSpot says:

    Ayoo.. kalau suatu hari nanti orang wat page ‘tukang create page we hate memey’, ape lor perasaan die. Huish, gue takut sebab dunia ni roda jerr… :P

    0
    0
  45. Don’t treat person with one only mistake..!

    0
    0
  46. ewiezz says:

    xelok benci sesgt ke seseorg, sok2 terkena batang idung sendri, baru tau… tuhan nk duga umat dia just like that je…. beringat le jgn over2 sesgt

    0
    0
  47. muat turuNaik says:

    itu la sekali buat dajal sampai ke sudah didajalkan…jadikan pengajaran..

    0
    0
  48. orangukayperdana says:

    salam…ni aku ada info yg sebenar2nye…
    1) sebenar2nya sebelum We Hate MS dah ada fanpage I Hate MS – da beribu2 dekat 6 ribu yg join..tapi memek sendiri yg BLOCK & DELETE page tu – ikut tatacara facebook rasanya yg dia boleh buat mcm tu..mmg ada bukti dia yg delete page I Hate MS yg dah ada dekat 6 ribu fans tu..sbb dia bincang secara terbuka kat fanpage dia dgn fan dia.. selalu sgt dah aku tergelak dengan KEBODOHAN babun sekor ni.. konon mcm terror tapi BODOH nye yg lebih ketara.
    2) aku mmg betul jiran terdekat tempat khalwat tu & for you all punye info sampai sekarang ni jugak lagi 2 ekor babun tu masih berkubang siang malam & bermalam bersama @ live in dlm umah kat ting.1 tu – aku tak kata OFIS okay..sbb da bukan ofis tu..da jadi umah.
    3) kenapa..? sbb kalau diorang sewa apartment ke, siang2 kalau diorang asyik kubang lagi mcm sampai sekarang ni aku rasa da RATUS or RIBU kali kot diorang da asyik kena tangkap khalwat sejak 30 Oktober 2008 tu.. MASIH TAK INSAF2
    4) kalau ada sapa2 yg kenal baik & sokong babun 2 ekor tu, aku suggest korang suruh la diorang tu SAMAN aku – jiran terdekat diorang tu – aku kerat jari mmg diorang TAKKAN BERANI!! aku dah lama dah tunggu saman dr diorang tak sampai2 pun lagi…sbb diorang tau hanya aku & jiran2 lain kat situ jek yg tau segala2nya.. & ramai lagi jiran2 baru yg dah mula bersuara..tak puashati langsung dgn perangai diorang yg SEMAKIN BURUK setiap masa.
    5) kalau bg ular & memek tu..aku ketuk memek tu dulu..sbb sepatutnye dr 30 oktober 2008 dulu tu dah kena sula atau rejam sampai mati babun 2 ekor tu sbb berkhalwat lebih setahun lamanya.
    6) dasar pelakon, mmg bijak sekali berlakon.. belum ada bala turun kat diorang tu..biarkan je lah kan…
    7) jiran2 sekeliling da makin benci..tak payah join pun fanpage I Hate MS or We Hate MS tu..sbb dah lama sgt jiran2 di ditu hate them.
    sekian..terima kasih. salam.

    0
    0
  49. nazrul says:

    tak suka memey..
    hipokrit..

    0
    0
  50. nurul says:

    bongok la ko mr.k..
    cuba ko byngkn kalo bni ko wt ko cmni?xpon kalo ko kt tmpat abby?xpon mak ko kna..
    ko sonok ka?
    ada ko nk maafkn memey 2?gla lh spa xmrah..

    0
    0
  51. iella says:

    yeay3!!!!
    ramai yg benci memey!!!
    bgos!!
    lelaki,..jgn trpedaya!!
    ramai lg wnita yg lg bgos dn baik!!!

    0
    0
  52. hijau says:

    pesal la korang sebok nak benci2 org…
    korang 2 sume orang suke ke??
    yes! myb memey wt silap n kite nampak..
    2 nsib die yg xbek…
    tp kite ni wt silap,
    untung jer kite bkn artis…
    so org xthu..
    dah2 la benci org…
    xbaik..

    0
    0
  53. darwish says:

    adoi kowang nie…
    biar la dye,dye pn nk idup gak…
    x baik kite mbenci sesama umat..trima je la kenyataan dye da jadi cmtu…

    0
    0
  54. ak la says:

    ikot sep mu la nok royak gpo..
    hok ak tau ak benci tino gnih….

    0
    0