Written by AbangNara | July 26th, 2010

facebook say no to kris dayanti

Wow. Tak sampai seminggu Facebook Say No To Kris Dayanti dicipta, orang yang “like” Facebook tersebut sudah mencecah lebih dari 100 ribu orang. Mungkin ini semua penangan aksi Kris Dayanti bercium dengan Raol tanpa segan silu di khalayak orang ramai. Sesungguhnya ayat pengenalan untuk Facebook ini agak lancang jugak:-

[note]page ini diperuntukkan bagi mereka yang sudah muak dengan kelakuan Krisdayanti yang telah berulang kali berzina, merebut suami orang, tak memedulikan perasaan orang lain, munafik, tak punya moral, dan tak punya malu …[/note]

Perkara lain yang dituduh terhadap KD dalam FB ini kami tak berani jamin kebenarannya, tapi bab tak punya malu tue memang kami sokong. Bak kata anda semua, tak sesuai langsung dengan perangai seseorang yang bergelar Hajah. Kita nanti dan tengok sampai berapa ramai fans Facebook ini akan terkumpul.

Buat pengetahuan anda, KD telah pun meminta maaf atas aksi ciuman hangat dia tue. Mungkin takut ada pihak yang membuat laporan polis tentang aksi terlampaunya itu. Bak kata orang-orang tua, “terlajak perahu boleh diundur, terlajak cium depan orang ramai, memang bodoh namanya”.

Sekian terima kasih.

P.S: Siapa kata kereta potong tak boleh gerak atas jalan?

63 responses to Facebook Say No To Kris Dayanti Sudah Melebihi 100 Ribu Orang

  1. cath zee says:

    KD mintak maap kat ibu2 di INDON…cit….da sedap, nk mintak maap lak ae..

  2. cik nurl says:

    agak2 kt msia ni ada x org report polis dlm bab2 cmni???

    • xxx says:

      kan kita ada bdn pencegah maksiat….tapi sekarang ni senyap aje….. dah berkubur ape

      • Zaza Muhammad says:

        last time klu ade yg ingat… pelakon Lana Nordin yg merupakan salah seorg peserta malay muslim kena tangkap semasa berlangsungnya pertandingan ratu cantik Malaysia, time tu gak kena tangkap sbb dia muslim dan berpakaian menjolok mata di depan org ramai. time tu ade lai tak silap tak dua atau 3 org yg kena tangkap. Lana Nordin mase tu dpt no. 2 xpun no. 3… kira hebat gak aaa dia ni…
        so aku wase klu mende ni jadi kat M’sia, maybe ade pihak2 yg berkenaan akan amik tindakan. klu Faizal Tahir yg hanya membuka baju (belum tahap mendedahkan aurat lai tu, sukan bina badan yg pakai spender tu ble plak keh keh keh) didepan public kena amik tindakan, takan le ‘kejadian’ camni pihak2 berkenaan nk wak dek je…

  3. milixs says:

    waduh waduhhhh…masasi hajah kayak gini…

  4. jane says:

    no no no to kris dayanti….dont even come to malaysia

  5. liah says:

    kalau dia dtg msia …baling je ngan kasut

  6. minah says:

    janda merenyam ..!!

  7. Amber says:

    hahahaha…. what’s that English saying “birds of a feather flock together” kan? Ni best friend the other husband stealer kan? hahahahaha… sama je perangai… cuma ni PR baek punya….

    • tempias says:

      mengenyam dalam sopan hahaha

      • munah says:

        Hahahaha…..bukan husband steaker…homebreaker! 2 x 5 la…kawan baik!

        • suri says:

          tu la ada blog kat sana ckp KD nih terpengaruh dgn best fren dia, dpt hartawan….sbb masa dia becerai tuh rkn artis sana semua marah tp best fren dia tuh bg sokongan moral..ntahlah labu

        • Bom aTOM says:

          Memang KD ada ckp dia teringin nak dpt husband kaya cam adik dia tu. Ni kira berjayalah.mungkin dpt tips2 dari adik kot. Janji kontrol ayu, amik husband org camne pun tak kena kutuk.

  8. sms says:

    ada hikmahnya anang lepaskan isteri macam ni…
    kalau tak, lg teruk anang menanggung dosa perbuatan isteri…astaghfirullah…

  9. pingkypanther says:

    aku pun nyampah kat ko KD…

  10. scorpioncat says:

    ntah hapah hape dier ni.. naik meluat aku… cecepat le nikah..wat dosa jek..

  11. Zaza Muhammad says:

    cepat2 le nikah klu tak tahan sgt… leh kurangkan dose kite2 yg kutuk korang ni….

  12. wakakakakaka says:

    aku suka ayat bak kata orang-orang tua itu~~~~

    hahahahhahaa

    • Clipkertas says:

      si KD tu bukan terlajak perahu lg dah..
      terlajak lajak merenyam,,
      bile nafsu dah dok kpala dia,,, malu dia buang jauh2 nun… sana..
      aku tak rase die nyesal ngan prbuatan die tu, aku rase die bangga yg banget…. hahhaa…
      eh! mane ‘adik’ die yg anggap die cam kakak sendiri??
      dulu pernah wat statement “paham perasaan KD dan dah anggap cam kakak sndiri……”
      …..jika kau tak datang…..bla..bla…bla….

  13. fyna says:

    mmmm….
    meluat gak ngn minah sorg nih…

  14. ckap aje. says:

    haha..
    ‘adik’ die xleh nk ckap ape2..
    sbb pangai takot 2×5 aje.

    kang aku ckap, aku kena.
    baik aku diam aje. haha cian kak kd.
    hak3

  15. msmifa says:

    YES! i will jOin them on facebOok, bEnci sampai x da tahap dekat KD ngEk~

  16. putry sarah adlyeeyana says:

    hahahahah…’adik’..dia tuh x leh ckp apa dah.nti dia lag kena booooo..jika kau x dtg,jika kau..lalalalalalla

  17. hambek KD….terlajak perahu boleh diundur,terlajak bercium dpn public,xpasal2 ade facebook benci kan anda pulak…hehehe

  18. izah rosli says:

    well..tu lah DIVA yang disanjung tinggi…can u all imagine kalau da depan camera mcm ni kalau belakang kamera..waduh waduh tak mustahil timbul satu VCD panas pasal KD nih…hahaha..so denagn perbuatan yang tak bermoral ni..secara tak rasminyer membuktikan memang dier selingkuh semasa menjadi isteri orang…airmata menjadi permainan mereka kan…**bluek**

  19. yaddy says:

    weh takdak pun grup ni dlm fb..dah delete kerr??

  20. yula says:

    jika kau xdatang
    jika kau ingkari
    kebaaabooommm………..

  21. Amina says:

    Facebok benci kutuk wtpe kita kan elok sayang menyayang, saling pecaya punca kasih bepanjangan oOOOO….

  22. MAWAR says:

    siape adik dia tu haa… gua tak tau la , boleh kasi tau tak…
    gua pun menyampah tengok si minah gedik ni…

  23. LONDON says:

    PADAN MUKA

  24. pemerhati says:

    ala.. fb dia ni dah delete kot. ingat nak join.. hua3

  25. ladiesssss says:

    ibuk2.. bapak2… di indon da ngamok kt KD..
    haiy0k la beliau.. c0m0l0t xhengat..

  26. PunkSai says:

    Mcm prnh ku lihat gambar nie… tapiiii… dimana yea…? Oh ya… gambar orang utan di zoo negara… takde perbezaan… cuma yg di zoo tu tak berakal… ouk..ouk..ouk..ouk..!! hihihi..

  27. antirokok says:

    NI KAN BEST FREN SITI NURHALIZA….RASA MCM SAMA JE PERANGAI DIORG, “PERAMPAS LAKI ORANG”…..SEBAB TU BOLE JADI KAWAN BAIK DOHHH…..HAHAAHAAAA

    • ME says:

      aku sokong SITI NURHALIZA NGN KD NIE SAMA JEK,XDE BEZA PUN 2-2 HAJAH PUN KAN?HAAA…BGSLA PERANGAI DIORG NIE,AKU BENCI 2-2 NIE,MELUAT SIOT!!!

  28. dont forget to say no to smoking…hehe

  29. FJ says:

    xnak buat page “say no to siti nurhaliza” gak ker ?? pada aku…siti ni sama 2×5 dgn kd nih…kan siti dok rampas dato k dr isteri dia dulu…sama gak kd nih…elok la sgt korang berdua jadi kwn baik…dah sama2 perampas laki orang…dah jd mcm org kafir dah kalau dah boleh cium mulut dpn public nih….cium pipi pun mana ada islam kata boleh kan ? ini lagi comolot….elok laa …esok2 anak2 kita jadikan ini sbg budaya baru…

  30. wawa says:

    lucu plak baca metro rini, nak suruh ct nasihat kd konon… elok la 2….. diaorg 2 tu sama jer….elok la jd bestfriend…

  31. iman says:

    malu ar..org islam mcm nie..dah jadi hajah plak tu..jgn memalukan diri dgn perlakuan tidak senonoh mcm tu…

  32. kikilala says:

    ewwww…slamber gile Raul cium KD pnye breast..
    dpn wartawan plak tu..agknyer la..bnyk michrophone kat situ..

  33. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

  34. Amy Samyn says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

  35. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.