Written by AbangNara | March 31st, 2009

yunalis zarai

Yunalis Zarai, atau lebih dikenali dengan Yuna yang femes dengan lagu Dan Sebenarnya dah ada Facebook. Kalau dulu Yuna cuma ada Myspace aje, sekarang nie semua peminat-peminat Yuna boleh add Yuna di Facebook (Lisa Surihani pun add Yuna kat Facebook)

Oh ya lupa nak bagitau anda semua yang 2 minggu lepas kami ada terima satu email dari Yunalis. Isi email tue lebih kurang dia nak ucap thanks kepada BeautifulNara sebab cerita yang positif pasal dia dalam blog nie.

Don’t worry Yuna. Kami di BeautifulNara cuma pangkah artis yang entah apa-apa. Artis yang berbakat besar seperti anda akan kami julang namanya sampai femes. Lagipun anda tak ada kontroversi untuk dipangkah. Hope you stay like that forever.

P.S: Kesian tengok Yuna pegang gitar dia. Macam tak larat je. Ada ke gentleman-gentleman di luar sana yang sudi tolong angkatkan untuk dia?

62 responses to Facebook Rasmi Yunalis Zarai, Dan Sebenarnya

  1. flower says:

    ALL THE BEST FOR YUNA..
    LURVE YUNA..

    0
    0
  2. ni says:

    suke la style dia nih…sopan…sore sdap…lunak merdu gitu…hope dia sukses in study jugak….

    0
    0
  3. ain says:

    yuna the best!

    0
    0
  4. ain says:

    nmpk ja kecik tpi tenaga kuat tuh nk pegang gitar…x perlu kn prtolongn dr jejaka d luar sn hihihi..tul x yunaaaaa

    0
    0
  5. rozy says:

    yuna best!!
    go yuna go go..
    tapi pakai tutup jangan yg ketat2 tau..
    i love yuna..tunjukkan kualiti..

    0
    0
  6. garfield_82 says:

    go girl..i really like ur style and perfomance also your voice…really enjoy and love it!!!

    0
    0
  7. cencurut says:

    love u yuna…hot stuff from u..u telah merevolusikan industri muzik msia…

    0
    0
  8. chantek says:

    love u yuna..go..go…girl!

    0
    0
  9. ain says:

    waa rmai sokong yuna
    bt yg terbaik k

    0
    0
  10. deeper_conversation says:

    i’m really2 luv u’r song..one day u will be malaysian icon 4 da next generation..congratulation all da best..make differencce for deeper conversation

    0
    0
  11. Bunga says:

    .: Yuna BEST..!!..cube korg tgk kat Youtube ada 3 org bdk nyanyi lagu Yuna…Gedik tp best gak..:.

    0
    0
  12. zaza says:

    love her song, her attitude and her style…sweet

    0
    0
  13. suki says:

    i like u yuna!!

    0
    0
  14. suki says:

    u very slumber!!

    0
    0
  15. Anonymous says:

    i love yuna

    0
    0
  16. Luncai69 says:

    #Teng…Teng…Tenggg…….#
    Pngacara:Bsma kta dlm bual bicara Sepagi Sepetang. Slmat suma diucapkn. Agar shat sntiasa. Spt biasa kta ada tajuk utk dsajikn kpd anda suma. Hari ini kta mbicangkan topik btajuk ‘Knpa kaki ku dmulut mu???’
    Oh..tdak..maaf tuan2 puan2 suma slap tjuk plak..
    Tajuk sbenarnya ialah ‘Pendatang Seni’. Ya! sngh mnarik tajuk kta mggu ini. Bsma kta ada 2 org Panel yg akn mbncangkan isu ini. Panel pe1 kta ialah En.Sesukahati. Dn Panel kta yg ke2 En.Sukahatiku.
    Penacara:Apa pndapat anda b2 tntng isu ini??
    Sesukahati:Baguz..Ini akn wjudkan industi musik Mlysia bkembang maju,dgn kwjdan Pendatang seni baru ini akn mbrikn saingan sengit teramat sangt..tkdpt nak kta lg lah………Aku minaatt Yuna!!!!!!
    Sukahatiku:Mbri hrapan kpd pmusik2 tnah airr…. Aku juga minat Yuna!!!!!!!!

    0
    0
  17. amoy says:

    Hai ! Sy suke dgn lagu Yuna. Suaranya persis penyanyi luar negara iatu Dido(White Flag). Suaranya mantap seperti dh btahun menyanyi.

    0
    0
  18. ROHAYA says:

    saya suka giler gan yuna,suara dia pun best dan penampilan pun cool…………

    0
    0
    • dada says:

      yup penampilan cun.. simple tp cool..
      tapi nie kalo tetibe aku ikut fashion ni kang org ckp fanatik lak..
      so sekadar sokong jer la ek YUNA..
      all the best… (^_^)

      0
      0
  19. Noor Sham says:

    suke ngan suara Yuna. Nyanyi cam org malas jek tp best.

    0
    0
  20. nafie says:

    yuna kat mana skrang ne???

    0
    0
  21. nafie says:

    yuna aku pmnat nom one ko, cuba nyanyikan sebuah lagu untuk aku, plez plez plez….????

    0
    0
  22. Pal says:

    harap-harap mangga siarkan gambar-gambar seksi yuna.Ingin sangat nak melihat kecantikan asli yuna.

    0
    0
  23. alytra says:

    uniknya nama yuna

    0
    0
  24. altyra says:

    nama da cdp da,tpi muka npk tue….
    xpkai produk kcntikn ke?????????
    mkn jmu ke….

    0
    0
  25. api says:

    congrate Yuna in AJL24…

    0
    0
  26. shasheila says:

    yuna org mana yerk??
    nak jadi adik angkat kak yuna bole tak??

    0
    0
  27. […] kali ini sudah tentulah pencalonan Yunalis Zarai untuk 2 kategori iaitu Penyanyi Wanita Popular dan Artis Baru Wanita Popular. Memang murah rezeki […]

    0
    0
  28. best lar kak yuna…die punye voice mmg mantap…go3 kak yuna…

    0
    0
  29. hana says:

    hai yuna ,saya mnt sngat awk.lagu awk bast giler memng sdap di dngar.

    0
    0
  30. […] tak berkongsi MP3 dan lirik lagu bersama anda semua. Disebabkan kami nie memang kipas susah mati Yunalis Zarai, jadi kami nak kongsikan MP3 Cinta Sempurna yang tengah meletup sekarang nie. Memang best dan […]

    0
    0
  31. EyLa says:

    k,yuna mmg best lr..unik cgt sora k,yuna..:)
    love kamOo…..

    0
    0
  32. […] more on Beautiful Nara April 26th, 2010 in MP3 | tags: Baca, Pulak, […]

    0
    0
  33. nur hafifah says:

    hai!saya peminat kak yuna.

    0
    0
  34. nur hafifah says:

    hai

    0
    0
  35. nur Shahira says:

    hai kakyuna boleh x klo kite nk jadi adk agkt yuna…?plz

    0
    0
  36. wan says:

    saya kecewa yuna tak menang dalam ajl25…anyway cuba lagi tahun depan…

    0
    0
  37. Allegro.pl says:

    This really answered my downside, thank you!

    0
    0
  38. I like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon.

    0
    0
  39. This actually answered the downside, thanks!

    0
    0
  40. Your place is valueble for me. Thanks!…

    0
    0
  41. Anonymous says:

    which include the technique you current ones own stuff, i just but could be to hectic learning this game club penguin to try just about anything along with my service. thank you!

    0
    0
  42. Hai bisogno di sesso gratis guarda questo sito!! Troie a non finire!!

    0
    0
  43. I really wanted to type a brief note so as to say thanks to you for those precious hints you are sharing on this site. My extensive internet lookup has at the end been recognized with pleasant concept to talk about with my classmates and friends. I ?d assume that many of us site visitors are rather lucky to be in a fantastic place with very many perfect professionals with good ideas. I feel somewhat happy to have discovered your entire website page and look forward to so many more excellent times reading here. Thanks a lot once more for all the details..

    0
    0
  44. Cesar Mensi says:

    It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this outstanding blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this website with my Facebook group. Talk soon! Cheers!

    0
    0
  45. Hey, There, I found your blog while surfing the net. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the excellent post. I will definitely return.

    0
    0