Written by AbangNara | May 14th, 2010

mia sara nasuha amani adamaya

Hebat sungguh penangan drama Adamaya. Sampai tertubuhnya Facebook Kami Peminat Mia Sara Nasuha @ Amani. Dan jumlah fans dia pun bukan calang-calang. Dah cecah 100 ribu lebih. Memang hebat tahap gaban. Facebook BeautifulNara tak cecah pun 10 ribu lagi.

Kami suka gile tengok budak sorang nie. Comel gila-gila. Memang muka fotogenik. Kalau duduk sebelah memang rasa nak peluk dan cubit jer. Geram tengok pipi dia tue. Harap-harap dah kahwin nanti boleh dapat anak comel macam nie. Hehehe.

Oh kepada peminat drama Adamaya, jangan sedih-sedih yek cerita tue dah habis. Happy ending kan? Mungkin pasnie ada lagi drama yang sebest Adamaya. Setakat ini untuk adik Mia Sara nie tak ada projek baru lagi.

Pesanan kami, dah besar nanti jangan lupa mak ayah. Jangan lupa diri. Dan jangan jadi popular kerana kontroversi. Jadi popular kerana prestasi tak apa. Tirulah akak Lisa Surihani. Moga-moga besar nanti akan jadi pelakon wanita yang paling hebat.

P.S: Jangan lupa doakan skuad Piala Thomas 2010 kita yang akan menentang China di perlawanan separuh akhir jam 7 nie. Abang Nara akan ke stadium untuk bagi sokongan padu kat diorang. Malaysia Boleh!!!

UPDATE: Sila tengok video kemenangan Piala Thomas 1992 untuk kasik semangat kita naik lagi petang nie. Kasi gegar sama China!!!

81 responses to Facebook Mia Sara Nasuha @ Amani Dah Cecah 100 Ribu Fans

  1. pet says:

    bagus tol budak kecik ni

  2. natts says:

    sweet gurl…besar nanti pandai2 bawak diri.dan lagi cun melecun tu!..sweet tahap gaban…

  3. Dauspozi says:

    comel budak ni… hehe

  4. ibo says:

    mak ayah mesti ada rupa ni…cute sgt2 budak ni..dah besar cantik ni…

  5. FASHA_SANDHA NIH! says:

    bang nara…
    ko kan bagus kan?
    tlg la bgtau anak sape mia sara ni?
    dah tahap bergaduh aku berdebat dgn kwn2 nak teka parents dia…
    kwn aku ckp, anak afdlin shauki…
    mak aku ckp, anak sein (pelik plk tak jendul dahi dia)…
    anak sape daaaa…..

    • nanana says:

      anak aflin shauki pun mia sara jugak namanye.tapi tak pasti pulak kalo ni anak dia.tak kot

    • za says:

      bkn…parents die org biase je…kalau tak silap name pgln parents die ridz & fida…

      blh check dlm fan page mia sara ni…

      pape hal pon…mia mmg comel.. =)

    • Don says:

      mia sara parent dia bukan artis,orang biasa jer,takder link plak nak bg utk facebook mama dia. n btw abg nara,skang ne mia tgh dalam nego utk blakon dlm film NUR KASIH ataupun drama baru terbitan metrowealth.kt tgu jer la mana offer yg dia grab dlu..n budak ne mmg comel,smlm dtg my ofis n dpt dukung n amek gambar ngn dia..hihi

  6. haza says:

    mari main teka2 anak siapakah ini?
    aku n geng pn sebok dok teka gak tapi sampai la ni tak jumpa jawapannya…

  7. ryn says:

    mak bapak dia bukan sape2 pun…pegila page fb dia…suma info ada..gambar makbapak dia pun ada…

  8. iesteen says:

    amani @ mia sara mmg cute sgt2. comel dan bijak. sesuai jd anak adam dan maya. minta2 klu dapat baby girl macam amani comel dan bijak. insy’allah…..

    • noi says:

      ada tak sesiapa yang dengar radio sinar kul 1 malam tadi. ada satu lagu tu best la, tapi tak tau lak tajuk dan penyanyi sapa. lagu tu mengisahkan dia tak sanggup bermadu. kalau ada sapa2 yang terdengar dan terperasan tolong bi tau, leh?

  9. noi says:

    ada tak sesiapa dengar radio sinar kul 1 malam tadi. aku nak tau la ada satu tajuj lagu tu apa. lagu tu best, dia megisahkahkan dia tak sanggup bermadu. aku tak tau la sapa penyanyinya. sapa2 yang ada terdengar dan terperasan tajuk lagu tu bagi tahu leh ke??

  10. FASHA_SANDHA NIH! says:

    dah tgk nama mak bpk dier…
    bpk dia ridzuan…
    kompem bkn anak afdlin shauki or sein…

    erm…
    selalu lps abis citer tuh, aku mst berebut2 nak tgk nama penyanyi lagu tema ADAMAYA ni…
    tp tulisan kecik sgt, laju lak tuh…
    ada sape2 yg tau lagu tema ADAMAYA tu sape yg nyanyi?
    apa tajuk lagu tu?
    syahdu2…

    • za says:

      Dakmie – Yang Terindah

      Semenjak kau hadir dalam hidupku
      Tiada lagi keresahan
      Kau mengetuk pintu hatiku
      Tanpa sedar hingga ku izinkan

      Kau yang bernama cinta
      Kau yang memberi rasa
      Kau yang ilhamkan bahagia
      Hingga aku terasa indah

      Maaf jikaku tidak sempurna
      Tika bahagia mula menjelma
      Bila keyakinan datang merasa
      Kasih disalut dengan kejujuran

      Mencintai dirimu
      Merindui dirimu
      Memiliki dirimu
      Hingga akhir hayat bersama kamu

      Kau yang bernama cinta
      Kau yang memberi rasa
      Kau yang ilhamkan bahagia
      Hingga aku terasa indah

      Kau yang bernama cinta
      Hingga aku rasa indah

  11. mazliza says:

    chumelnyer…..
    suka tgk dia berlakon dlm adamaya.

  12. chomel nyer.. nanti besar mesti cantek nyer hehehe…

  13. mamamia says:

    ape nama yang pegang watak sarahtu?.. taw nama die chloe je…mia sara,nanti dah besar jadi menantu auntie eh..hehehehe ..cayang mia..

  14. Gosipgurl_fea says:

    update guys Badminton SEMI-FINAL Thomas games>>>..Li Dan KICK Lee Choong Wei ASS~~~!

  15. Gosipgurl_fea says:

    Li Dan Make morons dance like MJ bcoz he finally kick LCW ass~~

  16. Gosipgurl_fea says:

    :( :( :( :( :(

  17. akuchey says:

    comey betul la budak ni…besar besok jadilah orang yang berguna.jangan dipersiakan sokongan dari peminat yang ramai.bukan senang nak himpun fan sampai 100k.

  18. Mia Sara memang comel gilerr hehe memang sesuai sangat jadi anak adam dan maya sebab semuanya segak-segak hehe oh lisa surihani…

    – – –
    Wah Lemahnya Si Jantan Ni Rupanya..

  19. wAwA says:

    Adeii…. dah kalah Malaysia di tangan China. Dan dah brapa ramai yang dapat dosa tak pegi solat maghrib semata2 nak tgk badminton kt stadium dan juga di tv.

  20. Zaza gabor says:

    Kesian, kecik2 dh jadi buruh paksa

  21. besar mesti laku ni ….

  22. azzi says:

    comel…cute….bijak…..semoga menjadi orang yang berguna kelak…insyaallah

  23. mimi says:

    pandainya si budak kecik tu sapelh cikgunya ye….

  24. geram tgk adik mia ni…comel sgt2…haha

  25. Anzur Anuar says:

    comel.. aku suka budak nie.. hehehe.. ;)

  26. velasrizal says:

    mmg comel bdk ni..kecik2 dh jd pelakon..

    Selepas Sejadah, Telekung Pula Berdiri

  27. Afyrd best says:

    Eyyyyy..geram tgk mia nih..
    mmg chomell sangat..
    rase nk cubit je pipi die..uwwww…:)

  28. no name says:

    cute btul….

  29. SIOT says:

    ANAK SIAPA MIA SARA NIH. TETAPI HARAP2 JGN LAH SI CUTE NI PILIH JADI ARTIS.

  30. bim says:

    BUDAK KECIK BOLEH ADA FACEBOOK? I THOUGHT ONLY FOR 13 YEARS AND ABOVE..BAGUS BETUL MAK/POK DIA…EXPOSEKAN ANAK KAT SEMUA ORG KAT LUAR SANA.

  31. farah says:

    adik mia cute sngt….umo adik bape ye???

  32. iekin95 says:

    comlnye dak ni…

  33. alif says says:

    cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee………windula kt amani ngn maknya(maya)

  34. arechu says:

    mmg cute sgt mia ni. tgk lakonan dia dlm AdaMaya pun bershja jer…iklan tv dia yg terbaru, Softlan. Comey btul..kecik2, dah jd org popular…

  35. guyz says:

    cute n clever sgt..hopefully leh gabung dgn haziq tom2 bak..

  36. guyz says:

    cute n clever sgt..hopefully leh gabung dgn haziq tom2 bak..

  37. an2 says:

    kecik2 dh jd an2, dh besar jd mami an2

  38. bbbbbbbbbbbbb says:

    cute

  39. biebah says:

    chomel sgt mia sara nie………….=)

  40. aniza says:

    comeyyyyyyyyyyyyyyy…..

  41. ain says:

    hello mia

  42. afifah says:

    hye mia sara…..cute nye adeq ni….nnti bsar,ingat….
    jgn lupe dri….jd owg yg elok…ingat ek psan akk ni. : )

  43. mardot says:

    comey la mia ni…ska tngok crita epilog

  44. nur aishah says:

    comelnya adik mia nie best betul tgk cerita epilog syurga cinta comel nya

  45. yukilily says:

    mia kenapa mia suka cikgu syuhada?????mia dah pandai guna blackberry ke???????????

  46. nur aisyah afifah bt hassan says:

    Hai Mia,apa khabar ? mia adik saya azem suka kat mia ni.macam mana ni?Mia adik saya kirim salam tau dia kata kalau ada masa dia akan facebook nanti.tunggu tau.sampai sini saja comment. daripada saya dan adik saya sampaikan saya pada kerluarga mia ye teruskan comel hingga besar ye bye…………

  47. If at first you don’t succeed, find out if the loser gets anything.

  48. One machine can do the work of fifty peculiar men. No machine can do the work of one extraordinary man. – Elbert Hubbard

  49. porno izle says:

    Hi. I just noticed that your site looks like it has a few code errors at the very top of your website’s page. I’m not sure if everybody is getting this same problem when browsing your site? I am employing a totally different browser than most people, referred to as Opera, so that is what might be causing it? I just wanted to make sure you know. Thanks for posting some great postings and I’ll try to return back with a completely different browser to check things out!

  50. I study some thing new on several blogs daily. It can be continually stimulating to see content material of other writers and learn a bit a thing from them. Thanks for sharing.

  51. There may be noticeably a bundle to learn about this. I assume you made certain nice factors in features also.

  52. I am not real excellent with English but I come up this really easygoing to interpret .

  53. cupolas says:

    I like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon.

  54. I couldn’t have asked for an even better blog. You happen to be ever present to supply excellent suggestions, going straight away to the point for easy understanding of your readership. You’re surely a terrific professional in this area. Thanks a lot for remaining there visitors like me.

  55. Hey, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog! Thank you!

  56. Gracia Camm says:

    Hi there, You have done a great job here. I’ll definitely be back. And will personally suggest it to my friends. I am sure they’ll benefit from this writing. Thanks.

  57. I am having a problem on Windows 7 as well. Everythign works fine, even authenticating to Picasa, btu when I go to do the export the application crashes after uploading one or two pictures to Picasa every time.