Written by AbangNara | May 18th, 2011

heliza dan linda onn

Nampaknya semenjak dua ini krew Rilekscrew semakin mengganas di dunia Facebook dengan menjadikan laman Facebook artis sebagai mangsa godaman mereka. Mangsa terbaru mereka Facebook Linda Onn dan Facebook Heliza Helmi. Namun begitu Rilekscrew tak adalah nak update status yang bukan-bukan. Kemungkinan besar tujuan mereka meng”hack” FB artis-artis ini adalah untuk memberi peringatan kepada para artis semua.

heliza dan linda onn

Perkembangan terbaru yang Abang Nara ketahui ialah FB milik Heliza dan Linda Onn sedang dalam proses pengembalian semula kepada tuan punya. Terima kasih kepada pihak Rilekscrew yang nampak gaya seperti menceroboh untuk suka-suka sahaja. Semoga selepas ini sama-samalah kita semua meningkatkan lagi sekuriti laman Facebook kita.

Dan kepada Rilekscrew, jangan hack laman Facebook Abang Nara sudahlah ye. Takut ~~ Kredit berita kepada Amanz.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to Facebook Heliza Dan Linda Onn Diceroboh

  1. Mungkin dorang buat untuk latihan praktikal kot Abg Nara.. heheh~

    0

    0
    • comei says:

      suruhanjaya komunikasi & multimedia malaysia (SKMM) x main peranan ke kalo isu2 macam ni? bahaya kalo sume nak dhack oleh org macam ni..

      0

      0
      • anti-hack says:

        diorang dok sebok dengan laman2 blog pembangkang je. Mane ler ade mase dengan benda2 camni

        0

        0
      • anti-hack says:

        diorang dok sebok dengan laman2 blog pro-pembangkang je. Mana la ade mase dengan benda2 camni…

        0

        0
    • anti-bukumuka says:

      cube try test la hack fb najib. nk tgk bape lame hang boleh idop..

      0

      0
  2. aslann says:

    abesla kalau BN kene hacked. XD

    0

    0
  3. oklah main2. bg balik fb tu yer. kesian derang. dh cuak kot tu. kakak2 jgn saman derang. keh keh keh….

    0

    0
  4. adakah ini salah satu yang boleh dikatakan buli?? hehehe

    0

    0
    • shazee86 says:

      hemm suke hack org ingt elok dh le tu…ari tu hot fm ..ni artis lak..ingt best ke bole hack ac org..xbek ooo even derang post bende y baik..

      0

      0
  5. ekin says:

    link pelik2 2 lain kali jgn d usik ataw klik..payah la..bnyk virus uhh..huhuuu

    0

    0
    • Amier says:

      Janganlah pulak nak melayari laman2 web lucah, cukup banyak sekali virus….. ehemmm!!!..Linda Onn dan Heliza ada layari kot?? Bahaya…nafsu naik nanti korang nak lepas kemana?

      0

      0
  6. lutfinamesaintipik says:

    HAHAHAHAH.. bro Nara tetibe cam nice je tulis pasal hack2 neh.. ko takot kne hack eh?
    papepon pon RileksCrew mmg terbaekkk.. ;)

    0

    0
  7. Zaqyah says:

    hahaha~ boleh plak cmtu ek..ish,main hack2 cam main2 msak plak..kan kira 1 keslahan..ish,kang acc sya plak kna hack..xmo2..sya bkn artis..ekekee

    0

    0
  8. Kami dh pulangkan dah account Heliza.. harap dia xbuat report polis.. :( :( :( Kami main2 je pun.. Jgn la ugut2 nak report polis.. Pleaseeee… :( :(

    0

    0
  9. Tolong la Heliza… Jangan la report polis.. :( :( kami dh pulangkan dah pon akaun awak tu.. Isk isk isk :( :(

    0

    0
    • diorg da buat pn report tu. bagus jgk team ko letak nama kat wall dia tu. dpt gak tumpang glamour artis. kikikiki… dont worry, nanti senang linda & heliza belanja korang mkn kat kl. xjauh sgt pn dgn area korang, kan? kan? kan? kui3x……

      0

      0
    • helpMe says:

      aku nk mintak tolong…kt org2 rilekscrew. aku ade bangsat ni yg berhutang kereta x bayar…bank cari x jumpa…then bank cari guarantornyer(kenalan) dan telah menyusahkan keluarga guarantor itu especially ibubapanyer… skang nk mintak korang hack fb dier bagi segala maklumat yang ade supaya aku boleh bgtau pihak bank kat segala maklumat si bangsat yg lari dr hutang ni duduk….so that bank x ganggu guarantor ni lg… please help me anyone!!!

      0

      0
    • helpMe says:

      aku nk mintak tolong…kt org2 rilekscrew. aku ade bangsat ni yg berhutang kereta x bayar…bank cari x jumpa…then bank cari guarantornyer(kenalan) dan telah menyusahkan keluarga guarantor itu especially ibubapanyer… skang nk mintak korang hack fb dier bagi segala maklumat yang ade supaya aku boleh bgtau pihak bank kat segala maklumat si bangsat yg lari dr hutang ni duduk….so that bank x ganggu guarantor ni lg… please help me!!!

      0

      0
  10. Piston Pecah says:

    FB pon sudah nampak kelemahannya kan..

    0

    0
  11. CaSp3r says:

    bagus jgk team ko letak nama kat wall dia tu. dpt gak tumpang glamour artis. kikikiki… dont worry, nanti senang linda & heliza belanja korang mkn kat kl. xjauh sgt pn dgn area korang, kan..? kan..? kan..?

    KUI.. KUI.. KUI..

    0

    0
  12. azie says:

    nanti aq test bukak

    0

    0