Written by AbangNara | February 12th, 2010

facebook fahrin ahmad

Memang hebat. Rasanya tak sampai setahun Facebook Fahrin Ahmad dicipta, kini jumlah fans FB tersebut dah mencecah 100,000 orang. Kagum kami dibuatnya. Facebook BeautifulNara pun baru 3,700 orang. Takleh lawan ngan Facebook Fahrin Ahmad nie.

Kami kagum dengan si Fahrin nie yang walaupun sibuk gila tapi masih ada masa untuk buat posting di Facebooknya. Rasanya dalam seminggu ada 2 3 kali jugaklah dia update status FB dia. Dan setiap kali dia update status dia, beratus-ratus gak komen diterima dari peminat-peminat dia. Memang hebat!!!

Dan yang terbaru, 30 orang daripada fans FB Fahrin Ahmad bakal join Online Satay Parti yang bakal dianjurkan tak lama lagi. Kami kagum dengan kesungguhan Fahrin mempromosi dan mendekatkan dirinya dengan peminat melalui FB. Ini baru dikatakan adanya interaksi. Mungkin artis-artis lain boleh contohi Fahrin dari segi nie.

Kepada Fahrin, semoga terus maju dan bertambah fans dalam Facebook anda. Nanti kalau ada apa-apa update penting terutamanya tentang kes saman anda dan Linda Onn, jangan segan-segan update di FB ye. Good luck and all the best.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to Facebook Fahrin Ahmad Kini Lebih 100,000 Peminat

  1. nozzy says:

    im 1st!!!!

  2. monet says:

    im one of them…huhu..fan..

  3. fifie says:

    hahah unbeatable kan..

  4. takdenama says:

    tahniah…

  5. nanianne says:

    me too…..

  6. [email protected] says:

    blm ade org komen yek?

  7. dira says:

    lisa surihani pun 100,000 +++

  8. [email protected] says:

    mane pegi pengkomen2 bn yang reramai tu?

  9. gosipgurl_fea says:

    cayang fahrin!

  10. rin says:

    Nakkan sokongan, rajinlah nak mengupdate…. kalau tak, tak pandang pun peminat peminatnya tu.

  11. aries_april says:

    wah…
    rmai giler ni…
    klau bt kndri..
    makan modal tgak nk blnja…

  12. whatever says:

    aku sokong FA

  13. aman says:

    pergh. sampai 100k. dasat giler~~

  14. Hajib says:

    woww…. kagum sama Fahrin! bukan senang carik fans sampai 100k kat fb tu… tahniah fahrin!

  15. rieha says:

    saya sokong Fahrin…tahniah…

  16. pening says:

    Daassyyyyattt tu Fahrin…lg ramai fans n ramailla yg mendoakan kes saman dia ni nnt..moga berjaya kelak…

  17. Geli Hati says:

    SOKONG FAHRIN HOPE MENANG ABPBH

  18. juli says:

    utk RIN, nape la ko ni tak pk positif lgsg. asyk nk buruk sgka kt sesama Melayu dan Islam. cuba bg sokongan skit. wpn ko tak ske dia, tp ko kena hakikat yg dia ramai fans. klu tak ske, jgn komen. duk diam sudah. pi la bukak web len. yg ko ske sgt tu..cam lindaonn.blogspot ker…hehehehhehehehe

  19. Duniaku says:

    Go team Fahrin!

  20. AdrynnaAdlan says:

    Fahrin Ahmad… i always in ur back…keep going

  21. peminat scha says:

    scha punya lagi banyak..300 ribu lebih….xkecoh pun

    • OVA says:

      tak yah nk compare2 sape lg byk fans la kt cni… cube bc balik title blog nh….. lntak la bn nak kecoh fahrin ahmad ade fans 100 000..

      klo ko tak puas ati gi la promote ‘fans scha lbh 300 ribu..’ tak yah kecoh ar kt cni. slh tmpt ar ko ni..

    • BumbleBee says:

      so..? ade BN compare ngan Scha ker? aiyo…lagi sorang PHD tinggi~

    • mieza says:

      buat peminat scha yg tak berapa faham tajuk diatas ,maksud BN cuma nak terangkan yg peminat FA dah cecah lebih 100,000 ribu,itu saja , takde buat perbandingan pun, itukan fakta,

      • OVA says:

        ni kes peminat scha yg tak phm bahasa… lg satu.. fakta ko yg fans scha 300 ribu tu AUTA sesangat!

        yg ko tak puas ati bn wat announcement fans FA dh 100 ribu pesal? tah pape ar. ak ni pantang org yg bc blog tak bc title nh…..

  22. letto says:

    pe jadah yg nak bangga dpt fans ramai?!famous amos sbb kes saman je watpe beb!ngek~

  23. cute says:

    cogret to u…sy arap fahrin akan menang abpbh nt,sy akan doakn yg terbaik tuk fahrin…amin..

  24. yana says:

    i’m one of them..
    huhu..
    gmbr2 FA sngt chumell…

  25. joreng says:

    i salah seorg 100,000 peminat FA, he he, cayang fahrin

  26. lulu says:

    ME TOO!!..Gud Luck Fahrin : )

  27. bebyeinn says:

    keep up fahrin
    terbaik lah fahrin

  28. tak hipo says:

    kiranya scha ni tak ego la mengaku salah sendiri n minta maaf pe.. dari si fahrin giant tu yg beria menafikan sampai menyaman bagai.. jangan terbukak pekung sendiri masa kat mahkamah nanti sudah la.. korang2 ni jer tertipu dengan lakonan suci si giant ni.. geng2 uitm n ragbi dia dah kenal perangai dia ni camana.. dah la berlagak macho, poyo, ego tinggi, dia rasa dia je yg betul, bila pekung hampir bukak mula la nak main bomoh la bagai.. pirahhhh mabuk.. tunggu la sikit masa lagi terbukak pekung kau la giant.. (sapa yg kenal mamat giant ni je yg tau apa maksud giant tu) rugi la kau ni.. harap muka je.. tp perangai cam siak!! bagus sangat pompuan2 tinggalkan kau.. tau nak melampias n main pompuan je keje.. jantan suci konon.. ptuiiiiiii.. balik jb jaga mak sakit tu laaa lagi bagussssssss

    takat belanja peminat 30 org makan satay tapi suruh SMS, ape kes? Tau nak kebas duit org je kau nih giant.. kalau bebetul ikhlas nak blanja, pilih je 30 org buat contest biasa.. takyah nak haruk duit org suruh sms.. main kotor punya org.. 100 ribu fans sms brapa kau dapat? peminat2 si giant ni semua butaaaaaa!!! bodoh perabih duit kat si giant ni buat hapa.. setakat nak makan satay kecut mahal tu.. budusss.

    • dah says:

      perempuan yg nak lelaki kaki masjid, fahrin bukan org yg seswai utk korang, jgn terpedaya ngan percakapan fahrin, korang akan kecewa nanti. pompuan yg nk lelaki clubbing n skip smayang, fahrin juga bukan org yg seswai utk korang.
      dlm erti kata mudah, fahrin tidak seswai utk wanita2 bijak original (lain dr educated) dan juga tidak seswai utk wanita yg terlalu jahil.
      utk fahrin, belajarla merendah diri

  29. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    ***wa bukan body builder leh ke bagi komen?…hehehe dok tepi jeklah.

  30. mama says:

    Ada VVVVIP yang banyak kali asik2 sebut dlm paper bangga sgt sbb FB dia dah lebih 100000 fan..padahal, kalau nak kira dari segi penting, dia tu sangatlah penting dlm kerajaan..tapi tak sedar agaknya FB org lain ada lagi ramai fan you…

  31. nours says:

    uat fahrin.. bnda yg pas usah d kenang smg trs berjya dlm hdp dan d pertemukan jodoh dgn insan yang lbh baek

  32. amir cute says:

    eleh…p mampos la korang,kalau x minat FA x yah la komen psai dia…korang ni tahu fitnah je…sabar la FA,dorang x thu lg cite sbnar..

  33. fara ayu says:

    assalamualaikum ….FA.hanya nak ucapkan ,semoga anda berjaya dalam bidang yang anda ceburi.saya sentiasa akan meminati dan menyokang kamu.

  34. LILY M says:

    FARIN… FARIN…. YANG MANA BETOL YANG MANA SALAH ANTARA AWAK DENGAN ALLAH…