Written by AbangNara | July 16th, 2009

diana amir

Pandai sungguh pembaca-pembaca blog BeautifulNara nie. Sekejap je dah dapat teka artis yang sedang feel berdansa dalam kuiz kami adalah Diana Amir. Mungkin pasnie kitorang kena gelapkan terus bahagian muka. Baru susah sikit anda semua nak teka.

Diana Amir nie antara salah seorang pelakon perempuan yang tengah naik. Banyak jugak drama lakonan dia. Yang paling terbaru drama Impian yang dah masuk musim ke 2.

Secara ikhlas kitorang tak pernah tengok lagi gaya lakonan dia, tapi rasanya mungkin boleh pergi maju kot. Maklumlah produser Malaysia nie tengok muka. Berlakon cam batang kayu pun takper asal muka boleh blah skit.

Oh ya kalau ada yang berminat dengan Facebook Artis Malaysia Diana Amir nie, bolehlah try add dia jadi friend. Dulu kitorang ada kongsi Facebook Wardina. Sekarang nie kitorang tengah mengumpul senarai @ list Facebook artis Malaysia. Jadi kalau anda nak request artis mana-mana leh bagitau kat kami. Akan kami usahakan.

Lagi gambar Diana Amir dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana amir

diana amir

diana amir

diana amir

diana amir

diana amir

67 responses to (FACEBOOK)Artis Malaysia, Diana Amir

  1. badboy says:

    cantik gak dia ni

    • badboy says:

      lakonan dia not bad gak la..dalam cite impian elyana tu dia cakap laju..tp tuk bakat2 baru cam dia kira dah ok la klu blh belakon cam tu..
      kalah la artis yg dok meletup skrg..

      • badboy says:

        lo tak der sesiapa yg tengah ngok bn ker?
        tak der la teman semengumpat n sekutuk aku..
        so aku p mkn dulu laaaa..
        jemput mkn sumer..

    • BumBLeBee says:

      cantek ker? hmm….cute gak…. tp msia ni asyik carik wajah2 cenggini jer…mcm ade template plak..
      cuber carik yg lain sket…..luar drpd skop..

      • BumBLeBee says:

        carik cam vaneeda imran ke…hitam manis tp sgt cantek…muka asli cam org melayu… ni carik wajah2 pan asian jer….hu hu hu

        • ain says:

          HAAA BTOI!
          IDOLA AKU TU SI VANIDA IMRAN
          ALA..DIANA AMIR NI NK FEMES PD RUPA JA
          BAKAT KURENG LA

        • prisilla says:

          vanida iimran tu bukan Melayu. dia campuran Jawa+india. Nama vanida tu nama India.

    • AZRAIN says:

      hai!!!!!
      saya peminat awak,minat sangat2 bleh kita berkawan???

    • atika says:

      betul tue

  2. BumBLeBee says:

    naper gmbr ngan wardina tuh dagu dier berlapis? wardina dh beranak pun maintain lg…ni anak dara x bleh jaga…muda laiee plak…hi hi hi

  3. Lovelyvic says:

    ada rupa….
    walaupun tk pernah tgk dia berlakon…
    asal ada rupa je sudah…
    bleh je meletop…

  4. aries_april says:

    honestly…
    tk prnk tngk citer ni..
    tpi stil knl sapa diana ni…

  5. jue says:

    mmg dia tgh naik pun..byk drama dia berlakon..

    makeup mata dia mcm ‘puteri’ kan..apa ke nama tu..tak igt la pulak nama pelakon tu

    • BumBLeBee says:

      nora danish….kah? hehe…ahaha..dier ni ade sedikit iras nora…sekilas pandang…

  6. jojio says:

    Cantik 3x…hihihuhu

  7. afissy says:

    gambar yg ke 3 tu xlawa…mcm bgn tido je….

  8. Zaza Muhammad says:

    cantik dia ni… berbakat gak dia blakon… dia leh pegang cam2 watak,… dr cikgu bertudung smpi le wanita sofisticated pakai baju x cukup kain….
    lam2 blog plak dok cite hal dia ni clubbing…. sejauh mana kebenaran gambo2 tu wallahualam.. al maklum le teknologi. Tp bab2 dia suke pakai seksi…heheh terang x yah suluh2…

  9. kira-kira says:

    lawo ag kak wardina maitain cun………..

  10. aries_april says:

    dnia artis kak zaza…
    mcm2x..

  11. badboy says:

    artis ni serupa mcm patung jugak..
    akan berubat setiap masa.
    mcm patung yg dipakaikan baju..
    mcm dipakaikan..
    tak kan kekal lama..
    so mcm2 rupa la artis ni..
    tp yg penting semuanya lakonan semata2

  12. aries_april says:

    SMTA2X APA BAD?

  13. badboy says:

    maksud tersiratnya..klu blakon baik d luar lakonan tu maknanya lakonan semata2..
    dunia artis ni bemcm2 warna..

  14. Akak Leen says:

    dalam gmbr ni nmpak cam cantik, tp dlm cite impian tu nmpak biasa2 jer, cuma kulit jer putih …tp bleh masuk kategori cantik la…

  15. syura79 says:

    Nora danish lagi cute..

  16. nha says:

    best ke die berlakon? cam biase2 je..

  17. aries_april says:

    ALLAH ksi klbhn x pada smua umat nya…
    tpi x smua dpt sma ja…
    lain2x orng, lain la dpt…
    srng cntk, srng xcntk…
    srng kya, srng x kya…
    dn mcm2x g…

  18. aries_april says:

    eh..xda orng ker kat sni?
    mn p hbs smua orng…?

  19. badboy says:

    buka la cerita..
    org sume di landa todak

  20. aries_april says:

    todak mna dtng lak bad?
    sngpore dh bt bendeng la…
    :-)

  21. conan says:

    muke die se cun nora danish la!!
    ..tp,lakonan je yg x brpe nk cun…hik3…

    • org baise says:

      dia baru lg la blakon…mmg la xbrape nk pandai…blakon bukan senang…perlukan penghayatan n feeling tue kena ader…entahlah…aku da baca byk blog pasal dia…byk yg kutuk dia gila2…aku pun xphm manusia nie cm maner. tgk sudah la. buat aper nk kutuk2 org.tambah dosa pada diri sendiri jer.

  22. trAnsForMers says:

    ohhh….. minah ni…..
    aku x kenal pun…..
    blh tahan ar cunnya……

  23. trAnsForMers says:

    hah baru aku nengok iklan minah ni…..
    he he selalu aku wat x tau jerk time iklan…..

  24. sumbody says:

    cik Diana ni 1 U ngan aku.,
    yg x boleh blah tu ade ke patot die pakai seksi gile nk mampos dlm U..
    tau la awk tu artis tp agk2 la..
    dlm U pakai la sopan sikit..
    ni tak seluar ketat pendek dah mcm x pakai pape..
    kat luar ko pakai jela pe ko nak pakai…
    aduhai..yg paling malu tu bile parents yg dtg lawat ank2 diorg tgk n geleng2 pale..
    memalukan sungguh..
    wat malu org ISLAM je..
    blaja tinggi2, cantik n glamor tp akai xde..
    oppsss…

  25. aries_april says:

    USM….

  26. memang cun ler awek ni…jgn buat perangai pas ni dah ler

  27. aries_april says:

    moga2x…
    :-)

  28. eynaam says:

    aiii eyna yng first.maner semua orng g nie…

  29. lili says:

    eleyh,, bru jd artis da strt clubbing,,seksi,,rokok lar…
    pdhl dlu duk kmpong jer….artis nie mmg culture shock ek?? diana nie dlu2 hodoh je taw….nie cnth pompuan bukak tdung sbb nk jdik artis..cntoh le wardina tuh!!!

  30. antoo drakulat says:

    lawa gak..
    hehe..

  31. lulu says:

    wardina lagi lawa…

  32. aku??? says:

    dah2 la dgn facebook ni..korg tau x korg gune facebokk wat kaya org yahudi je..thn lepas dpt untg rm300 juta dollar ko tau x..korg snggup ke bg duit kt yahudi ps2 dorg bunuh sedara kita kat sana..(ini bg muslim je ye)

  33. vios_vaio says:

    aku bukak fesbuk layan farm Town jek…best giler ah berkebun..tak mo la aku add dia nih..hahahha..nnt lupe plak nak berkebun..wakakkakaka

  34. vios_vaio says:

    Byk kempen cam ni..boikot produk Yahudi and US..aku pon dulu boikot gak sket2 produk Amerika Yahudi neh..avoid starbuck for quite long time jugakler..but nowdays aku tak boikot dah…bukan ape..mmg bagus kite nak tolong umat Islam Palestin..tapi kalo kite men boikot2 ni tak bagus utk ekonomi negara kite..Yup..we can boikot US and Yahudi punyer produk..TAPI ingat they will do same things towards us..Boikot Malaysia produk..kite kena ingat pasaran Malaysia ni kecik jek..US tu lah pasaran terbesar utk barangan kite..kalo dorang boikoi kite jahanam ekonomi kite..kalo kite boikot dorang setakat 3% jejas pasaran dorang ape lah sangat..TAPi once they boikot kite..Malaysia akan hancur..ntah2 lebey teruk dari Palestine..please ne rasional..not emotional..

  35. lily says:

    la bukan susah nk teka pun…kan dia pelakon iklan impian sunsilk. gelap seluruh pun rasa ramai blh teka gak hehehehe :)

  36. leezchumel says:

    1 jew nk komen…hidong dye besar…biasa2 jew dye niyh

  37. lily adriana says:

    pic i pun ada adoi

  38. y_nie says:

    salam.bdk diana ni xla cun sgt lau nk banding ngn kak wardina.respect kt kak wardina…wlau da berank 3 still cun n lawa..gud luck kak wardina.

  39. lidda says:

    knp diana amir pkai baju seksi??!!
    kan pkai bju biasa pon ok..
    tp,xpe sy tetap sokong diana!!

  40. sangap says:

    mmg lawa sgt

  41. jml says:

    boleh thn juga cuci mata

  42. sarina says:

    cantek jgak kak diana nie,kan???? ^–^

  43. AMIR says:

    Bleh lah than/tp awek aku lg lwa agknya.haaa….

  44. wawa says:

    bile nk tgk diana belakon lam movie ekk…nk sgt tgk

  45. wawa says:

    bl diana nk belakon lam filem ekk

  46. cherry says:

    c0mey sgt tgk dy..

  47. Sayonara says:

    cherry says:
    April 17, 2010 at 9:51 pm

    c0mey sgt tgk dy..

    xþ xþ

  48. haji panaguran says:

    klu lah jd bini aku?!btuahnya aku

  49. raop says:

    cantik tul la dia tu…..

  50. halim says:

    huduh betol minat gigi sepah ni!