Written by serenity | October 3rd, 2017

Baru-baru ini, satu video lucah telah ditularkan oleh pihak tertentu, mendakwa gadis yang beraksi di dalamnya ialah pelakon dan model Eyka Farhana.

Sehubungan itu, Eyka telah membuat satu laporan polis berhubung penularan video tersebut dan berharap pihak polis akan menahan pihak yang membuat penyebaran tersebut.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Eyka menulis:

Eyka tidak pernah main-main dengan perkara membabitkan maruah. Orang mungkin nampak perkara ini remeh malah ada yang mempersendakan.

Maruah Eyka dan keluarga adalah perkara yang sangat Eyka junjung. Kepada mereka yang menularkan video lucah dan menggunakan nama Eyka, anda kini dalam pemerhatian polis.

Begitu juga kepada netizen yang menghantar mesej mengatakan punya bukti mengatakan wanita dalam video terbabit adalah Eyka. Walaupun anda sudah memadamkan mesej terbabit Eyka sempat screenshot dan menyerahkan kepada pihak polis.

Eyka benar-benar mahu orang yang tidak bertanggungjawab melakukan perkara terkutuk ini menerima hukuman sewajarnya. Mungkin sebelum ini mereka terlepas tetapi Eyka benar-benar berharap pihak @pdrm_official dapat menahan si pelaku.

Agar ia menjadi pengajaran supaya tidak mengaibkan orang lain terutama wanita sewenang-wenangnya. Disini Eyka menuntut keadilan.

Terdahulu, Eyka meluahkan kekesalannya kerana dikaitkan dengan video lucah tersebut melalui laman Instagramnya.

Melampau dan sangat memalukan apabila ada pihak tidak bertanggungjawab cuba mengaitkan saya dengan video yang sangat mengaibkan ini.

Saya masih waras dan belum lagi ‘GILA’ untuk membuat perkara terkutuk dan tidak bermaruah seperti ini. Lebih menyedihkan perkara ini ditimbulkan di saat saya dan keluarga masih bersedih dengan pemergian arwah kakak.

Saya memberi amaran kepada mereka yang bersikap kurang ajar ini agar menarik kembali video mengaibkan ini dan tidak mengaitkan ia dengqan diri saya.

Jika tidak pihak pengurusan saya @mindorder tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang dan melaporkannya kepada pihak berkuasa. Terima kasih. @mindorder @efshouters_

Menurut sumber boleh dipercayai yang telah menonton video tersebut, ia ternyata bukan Eyka. Jadi Netizen bolehlah menghentikan spekulasi bukan-bukan mengenai Eyka dan mengaitkannya dengan video lucah tersebut.

Eyka baru-baru ini muncul sebagai pelakon utama drama bersiri Zehra iaitu Bahagia Kasihmu, bergandingan dengan Fezrul Khan. – beautifulnara.com

23 responses to Eyka Farhana Harap Polis Tahan Individu Kaitkan Dirinya Dengan Video Lucah Tular

  1. muda skrg..hampehhhhhhhhhh says:

    kalau anda x salah, anda boleh menafikan wlau dgn mana cra sekalipun, tapi kalau anda slah dn benar2 melakukan pkara trsebut, anda nk tegakkan benang basah mmg x kn dpt nya. Mcm Fathia, itu bkn saya, sumpah bukan saya, hanya Allah yg tahu bukan saya…TETAPI lepas tu mgaku lak…itu Fathia.

    15

    0
    • Anonymous says:

      bila buat report polis kata menegakkan benang yg basah.. bila x buat report polis kata klu x salah kenapa x berani buat report polis.. ppfftt..

      37

      0
      • wekkkkkkk says:

        jika tak tarik video, akan ambil tindakan buat aduan polis. Maknenya belum repot polis..apa shj boleh brlaku lepas ni kan.

        1

        5
    • lea weiss says:

      U x buat..xperlu takut n nafi.. u xperlu mnjwab lama2 akn trjawab..

      0

      0
  2. Shhh says:

    “Eyka tidak pernah main-main dengan perkara membabitkan maruah. Orang mungkin nampak perkara ini remeh malah ada yang mempersendakan.
    Maruah Eyka dan keluarga adalah perkara yang sangat Eyka junjung. ”

    Aku tk nak tahu pasal video tu, tpi tgk gambar paling last tu, mcm tk kena je apa dia ckp..kalo ckp pasal maruah, ko takan sewenang2nya dedahkan aurat ko bg org lihat….

    mcm fathia gak, bercakap mcm bru peluk islam..

    Al fatihah utk arwah kakak kau.

    2

    9
  3. anonymous says:

    dalam video tu bukan dia. perempuan tu ada tahi lalat kat dagu kiri . Eyka ne tak ada tahi lalat. so, jangan fitnah orang.

    4

    0
  4. Mat Ronggeng says:

    Budak budak sekarang semua nak jadi Paris Hilton and Kim Kardashian…semua sibuk buat porn movie then boom terus jadi famous.
    Atikah buat threesome nasib baik tak ada orang upload movie dia…kalau tidak terus jadi pornstar di Hollywood.
    Fathia Latif, Natasha and Izara Aishah (bakal membantu Dato K)- tayang side boobs & tetek. Cuma famous kat Malaya je. Ni semua bakal bakal pornstar Malaysia tu.
    Tasha Shila tayang tetek juling kat boyfriend… Hollywood and Malaysia terus reject sebab tetek silicon CHEAPO tak menetapi piawaian antarabangsa….tu standard mak nyah tua lorong Haji Taib je.

    2

    1
  5. Aaaaaa says:

    Dia ni ada iras2 man tino tngk pic yg pegang report paper

    0

    0
  6. chocolatebanana says:

    pernah sekali nampak budak ni dlm drama..watak budak2 sekolah nyanyi2 lagu kahwin kalau tak silap..muka sweet, berlakon biasa2 aje la..boleh laa…nampak jenis happy go lucky..baru tahu nama dia today..hahaha..itu je aku nak bgtahu..hahaha

    2

    0
  7. Malisa says:

    Sgt iras dlm video Tu. Perhatikan anak Rambut dia

    1

    0
  8. daon kesom says:

    Nyampah betul aku tengok perkataan TULAR tu. Lain kali nara ko tukar je pada SAWAN. Ni dasar cikgu cikgi ahli la sangat akademik la ni..semua nak guna perkataan indon nye. MANTAN la..kejadah la etc etc..konon nak selaras bahasa. Esok2 kalo dorang ngamok ko tanggung la ahli akademik.

    2

    3
    • Bahasa jiwa bangsa says:

      Mantan ngn Tular tu bukan bahasa indonesia lh awak…bahasa malaysia… rajin rajin membaca ye.

      2

      0
    • Anonymous says:

      Byk sangat pakai bahasa rojak .. sampai bahasa kaum sendiri lupa .. x berminat nak mencelah .. tp memandangkan ada yg stewpid .. terpaksa bagi tahu .. itu bahasa sastera .. melayu klasik .. ligua franca .. p masuk sekolah balik dik ..buat malu je dengan bangsa luar yg ingin belajar bahasa nusantara .. gfus

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Benda yg kita belum tahu kebenarannya adalah lebih baik baca dan diam drp banyak komen mcm c wekkkk. Mcm dia tau xbetul jer artis ni. Xelok berprasasangka terlalu awal wekkkkk. Dosa kalau jdi fitnah. U sibuk kain orang, kain sendiri terlondeh u xperasan. Bersangka baik yer wekkkk

    0

    0
  10. klon.eykafarhana says:

    Polis sekarang sibuk siasat kes BOI IMAN KAKI PENIPU. Kalau kes macam ni polis letak tepi dulu

    0

    0
  11. johan says:

    video x boleh superimpose, ko gunalah apps apa2 ke edit ke, hollywood pun x bole buat, melainkan dia main guna background green layer tu, tu boleh edit. ok dulu org bodoh kata ahli politik dan ahli agama yg kantoi video edit, huh kru si norman tu pun tau x boleh edit, melainkan ADE GREEN SCREEN, so percaya lah diorg mmg buat, atikah suhaimi pun sama dgn 2 mamat bulu lebat.

    2

    0

Leave a Comment

Optional