Written by AbangNara | June 3rd, 2015

Desas-desus penghijrahan Erra Fazira kini semakin bertiup kencang. Walaupun belum dipastikan oleh empunya badan, khabarnya Erra Fazira telah pun bertudung sepenuhnya. Malah berdasarkan pemerhatian Abang Nara, gambar profile primadona ini di Instagram juga telah ditukarkan kepada gambar bertudung. Sekiranya ini benar, Alhamdulillah. Jutaan tahniah diucapkan.
erra fazira bertudungBerita gembira ini telah dikongsikan oleh salah seorang rakan rapat Erra Fazira menerusi media sosial. Sememangnya Erra tampak lebih menawan apabila bertudung sepenuhnya. Muda 10 tahun terus. Cantik sangat-sangat.

erra fazira bertudung

Sama-samalah kita nantikan pengesahan daripada Erra Fazira kelak. Buat masa ini, kita doakanlah agar berita penghijrahan ini sahih. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Forum Cari.

ridzzkin

P.S: Ekslusifnya kotak Ridzskin Expert Whitening nie. Sesuai sangat dengan kelebihan menggunakannya. Confirm kulit lebih cerah, lindungi kulit daripada sinaran UV, boleh dibawa solat dan paling penting HALAL. Satu kotak boleh guna sehingga 2,3 bulan. Berbaloi sangat-sangat. Beli sekarang di Facebook Ridzskin Official atau follow mereka di Instagram Ridzskin.


erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung
erra fazira bertudung

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Erra Fazira Sudah Bertudung Sepenuhnya?

  1. zikry haikal says:

    plz watch Love Me Right mv by Exo on utube.. we want to increase the views before 11 p.m tonight.. tq ^^

    0

    0
    • sekadar berkongsi says:

      masih ramai diluar2 sana x kira retis atau orang biasa, masih kurang paham adat berhijab serta pemakaian. tudung harus tutup leher dan dada, labuh hingga cecah hujung bahu, baju mestilah longgar begitu juga kain. kalau boleh berjubah bukan jeans, legging atau seluar ketat dan tidak nampakkan susuk badan/figure yg boleh menggiurkan lelaki. harap kita menjaga imej islam, hijab dan diri kita supaya tidak tersasar dan teralpa. jagalah kesucian tudung.

      0

      0
      • Kiah Kongo says:

        tutup kepala dan tutup aurat tu beza ye. malangnya byk yg x paham benda ni. akak bukan alim warak tapi basic tu kena ambil tahu. mana boleh main pakai lilit2 je sis. dada dan leher tu kena cover kan? ubahlah uolsss.

        0

        0
        • mencelah says:

          dan biarlah ikhlas… bukan nak penghargaan manusia.

          0

          0
        • tutup salon says:

          dan dengan ini…. berakhirlah zaman kegemilangan rambut palsu itu. k baiiii.

          0

          0
        • melati says:

          fesyen2 designer tu pun bongok dan jahil juge. mcm mana artis2 pakai hijab tu tak nampak pelik? atas tutup, bawah sendat. adoi….penat la nak menegur.

          0

          0
      • Anonymous says:

        kenapa tundung bonggol unta diharamkan? sebab tudung sebegitu masih lagi menampakkan sanggul atau tocang wanita- yg menyerupai hewan atau binatang. begitu juga dengan seluar jeans, kain yang ketat dan baju yang ketat. semua itu boleh membuatkan kita hilang pahala menutup aurat dengan sempurna kerana shape/ susuk masih kelihatan pada mata orang yg memandang. sila ambil perhatian dan saling menegur lah ya.

        0

        0
  2. linda says:

    Erra ..u nk risau ape…tutup je aurat tu..cantik je bila u da pakai tudung..jgn risaula kalau niat kita bersih..Allah akn tetapkan iman..sementara sihat cergas ni lebih baik mulakan cepat..
    p/s:respect sgt mizz nina..tak make up langsung dah dia ye? terasa sayu bila lihat keikhlasan dia..

    0

    0
  3. no name says:

    perlukah nak suruh org doakan supaya terbuka pintu hati nak tutup aurat??mmg dlm islam wajib tutup segalanya..aku plg x setuju bila buat statement minta doakan supaya terbukak pintu hati tu..spoil…

    0

    0
  4. munay says:

    artis2 skg ikut ikutan. be youself.jgn rasa tertekan kalau rakan artis lain berhijab sdgkan kamu tidak.itu tak iklas namanya..biar dari hati bukan terpaksa
    .

    0

    0
  5. lala says:

    pakai tudung baju sendat.takde makne..oh plsss.atas tutup bawh menonjol mengiurkan.apa ni…trend zmn skg ke..cuba consult mereka yg arif seblum berhijab.tanya apa erti itu berhijab yg sebenar..berpakaian bagaimana yg di panggil hijab..pls eh..
    ….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Totally agree with both NO NAME and LALA. Berhijab bukan hanya menutup kepala, tetapi berhijab menutupi segala nya. Bukan tutup di atas di bawah terbuka. Fikirkan sendiri.

    0

    0
  7. tp says:

    Wajib…itu aja….sebagai org Islam

    0

    0
  8. Niat says:

    Alhamdulillah bila fesyen tudung skrg yang macam2 and modern telah membuat ramai artis2 nak berhijrah. Semoga terus istiqamah. Bersihkan hati, luruskan niat ya. Jgn pakai sekadar untuk berfesyen semata. Aurat bukan sekadar rambut but seluruh tubuh kecuali muka n tapak tangan. #selfreminder

    0

    0
  9. lala says:

    nara jgn nak mengampulah..smua artis yg baru berhijap kau kata nmpk muda 10.tahun lah 15 tahunlah..sungguh dialog buat buat.pls stop it eh.

    0

    0
  10. lynn says:

    tudung tudunglah jagn jadi sesetengah artis atas tutup bwah ketat npk bentuk peha beris dan bontot..t shirt lengan pendek nmpk lengan .merepek ke apa??
    .

    0

    0
  11. hamba allah says:

    Alhamdulillah…
    sekurang2nya ramai artis kita dah berhijab….sudah menutup aurat….
    kita doakanlah mereka yang baik-baik aja…
    #taksemuanyasempurna

    0

    0