Written by Bella | January 26th, 2016

Hubungan Shahir yang dikatakan rapat dengan Erra Fazira, menimbulkan khabar angin bahawa Shahir telah meminang Erra baru-baru ini.

Gosip itu cukup hangat diperkatakan sehingga ada antara peminat Erra yang sudah mengucapkan tahniah buat beliau yang dikatakan bakal menamatkan zaman jandanya tidak lama lagi. Apatah lagi selepas Shahir dikatakan telah bertemu empat mata dengan ibu Erra dan meluahkan hasrat beliau untuk memperisterikan penyanyi wanita tersebut.

Namun, Erra yang agak terkejut mendengar berita tersebut, menafikan perkara berkenaan kerana beliau kini sedang sibuk menjalani penggambaran filem di Thailand.

Bila masa pula Shahir masuk meminang? Saya tengah kerja di Chiang Mai.

Hubungan Erra dan Shahir terus menjadi bahan bualan ramai dan seringkali dihimpit dengan pelbagai gosip. Daripada terus begini, apa kata kedua-duanya tampil dan memperjelaskan status sebenar hubungan mereka berdua. Kan senang..

Sumber Berita: Kosmo Online

11 responses to Erra Fazira Nafi Khabar Angin Shahir Masuk Meminang

  1. Anonymous says:

    bosan ahh.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    benda yg x sepatutnya rahsiakan..disimpan.
    benda yg patut berahsia… dijaja.
    inilah artis msia.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Janda bergetah… Laku babe. Janda berkerak body mcm ahli sumo…mereput lah ko!

    0

    0
  4. me says:

    Jgn jer jadik mcm kes sam & syatilla yg tersangatlah bodoh dgn statement memasing…berabis ckp x tahu menahu tup2 dah pakai baju nikah gi sidang media.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Kalau btol knape nk nafi bgai.. Bkn amik laki org.. Plz stop jd mcm syatilla.. Nafi bgai siap reka cite bgai ckp xtau menahu ada shooting bgai.. Last dtg pc siap pkai ala2 pgantin.. Xtau la sgttt..

    0

    0
  6. Bukan hal aku says:

    Jangan plak lps ni cm kes adam & fiza…isu..laki x kerja…duit la..bla…bbla…x de jodoh la…x sersi la..?
    Ok…next story please

    0

    0
  7. Qu Hitam says:

    da 2x menjan..x yah pinang2 dah..berkenan nikah jer terus

    0

    0
  8. fira says:

    org masuk meminang…tuan diri xde pun x per…….lain la nk nikah…..mestila tuan punya diri kena ado….skrng statement ckp xde….tup2 esok terus nk kawin….ermmmmm

    0

    0
  9. mak jemah says:

    Ummmmm ye ke? Mcm tAk cye jeRrrr

    0

    0
  10. Anonymous says:

    bukan boleh percaya sgt artis artis ni..contoh tengok je si sam dan syatilla tu..beria ia kata tak tapi sebenarnya ia pun..cakap tak serupa bikin..artis Malaysia gitulah gamaknyer..jangan diheran sgat beb..

    0

    0
  11. joyah sibuk says:

    bukan boleh percaya sangat drama drama swasta kat malaysia ni. hari ni cakap lain esok keluar lain. apa pon tak boleh. hati pon masih tak comfort kes kena tipu dengan statement si S&S. kata tak tahu lah anak nak kawin. kata saya bukan perempuan tu lah. selalu lepak aka dating sama bila bila masa je. betol ke si dia buat preparation nak kawen (sambil kedip kedip mata sepet). saya tak tau pon (sambil sengih menrenyih lebaq lebaq) last last wedding of the year engkoouuu

    0

    0