Written by AbangNara | June 25th, 2012

Susulan kenyataan media yang telah dikeluarkan oleh suaminya, Engku Emran baru-baru ini tentang rumah tangganya, Erra Fazira mengambil langkah selamat dengan tidak memberi sebarang komen tentang pengakuan suaminya itu. Bagi Erra, komen mengenai rumah tangganya adalah sesuatu yang sangat peribadi dan bimbang boleh disalahertikan.

erra fazira

Kata Erra kepada wartawan Berita Harian:-

Saya enggan memberi sebarang komen mengenai rumah tangga kerana ia terlalu peribadi. Setiap bait jawapan saya kelak, bimbang disalah erti dan memberi kesan buruk. Harap semua pihak faham

Abang Nara rasa kita semua dah boleh tutup buku mengenai kisah rumah tangga Erra Fazira ini. Tak perlu nak bukak cerita apa-apa lagi dah. Cukuplah dengan pengakuan Engku Emran yang Erra masih isterinya seorang sebagai kenyataan terakhir. Yang penting, kita doakanlah agar status tersebut kekal sampai bila-bila buat Erra dan Engku Emran.

P.S: Awek-awek di Euro 2012

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Erra Fazira Enggan Komen Kenyataan Engku Emran

  1. Anonymous says:

    good erra! jgn la bising2, better senyap je.

    0

    0
  2. jade says:

    semoga tiada aral melintang-lintang buat erra & emran.

    0

    0
  3. bapok riang says:

    firsttttt :D

    0

    0
  4. atomekbom says:

    alaaaa…komen la…..hahaha

    0

    0
  5. sengal... says:

    Kesian kan…….napelah orang masih nk berkata2…..

    0

    0
  6. dyanna says:

    suka ngan engku imran….nampak cool n steady jer….

    0

    0
  7. awang nino says:

    good Erra..silent is better… why not if u pregnant again.. people yg ada bad mouth maybe akan senyp.. prove it.. hehhee

    0

    0
  8. ahaaaii says:

    kesian diorg…mcm xde keje lain ke wrtwn hiburan ni…engku emran dah bg kenyataan x ckup lg ke…msa dia bdiam btubi2 korg tanya erra…bila dh bg kenyataan asyik tanya lg…xfaham btul ler…sensasi yg dicari kontroversi yg dkehendaki…bla story dh sensasi sng hati la ye

    0

    0
  9. ahaaaii says:

    kesian diorg…mcm xde keje lain ke wrtwn hiburan ni…engku emran dah bg kenyataan x ckup lg ke…msa dia bdiam btubi2 korg tanya erra…bila dh bg kenyataan asyik tanya lg…xfaham btul ler…sensasi yg dicari kontroversi yg dkehendaki…bla story dh sensasi sng la hati…

    0

    0
  10. bini zed zaidi says:

    saya doakan yg terbaik untuk kebahagiaan kak erra dan abang emran. akak pun doakan saya juga ye? ehehe

    0

    0
  11. Prince Noob says:

    dah la takyah nak buat2 speku sangat. tak kesian ke kat erra dulu dah pernah jadi janda sekali, takkan nak jadi janda buat kali kedua? korang ni tak baik tau buat gossip ntah apa2

    0

    0
  12. rozi says:

    Baguslah jika ia bagai Engku Imran kata…
    Takda angin pokok takan goyang!
    Tapi kenapalah Engku Imran biarkan angin goyang pokok lama2

    0

    0
    • Penjaga Hati says:

      berdiam diri itu lebih baik dr berkata-kata kerana boleh mendtgkan fitnah yg lain dan boleh menambahkan dosa diri sendiri. Cara Era Fazira tu mmg ada baiknya. Jgnlah kita pula yg mendpt dosa dari kesilapan org lain. Renung-renungkanlah…

      0

      0
  13. bola says:

    kalo aku la kan..bangga nyaa laki wat statement camtu..yg erra lak susah sgt ke nak sokong EE. mcm nak bg hint je..kalo la dia sokong kenyataan EE, kan dah settle. ini buat org tertanya2. bila org siasat kata org menyibuk..

    0

    0
    • Chenta says:

      adalah tu …
      yang penting hanya mereka yang tau .. dan mereka sedang berusaha lah tu tuk selesaikan sebaik mungkin …

      0

      0
    • tak faham says:

      batul tu… aku rasa lebih bagus kalau erra sokong jer statement suami dia. mesti semua settle. bila dia tak sokong, orang yang suka menyibuk tu dah fikir lain. papun, semoga rumahtangga diorang kekal bahagia aminnnn

      0

      0
      • MERPATI says:

        hmm… tp peliknya, mcm dorg buat statement asing2.. knp tny EE dlu, pastu, tny komen EF pulak… buat sekali kan bgus.. ee ada ef pun ade… pelik aku kt situ… sila perbtulkan sy, kalau silap..

        0

        0
    • Yana says:

      sokong ur statement:-)

      0

      0
  14. Dray says:

    Udah udahla ceta nya hal umah tangga EE, lakinya dh bagi statement tiada wanita len dh so pegang la kata2 yang empunya diri tu…meh kita fokus ceta len lak ek…EE moga ada bb baru yer..

    0

    0
  15. Ye ke? says:

    to BOLA: ko g tgk kt officiallfanpage erra dia post gna nara punya link…ada kat komen2 bawah tu aku ada baca komen erra…so bg aku dah tjawab…maybe masa wrtwn brita harian yg hairan tu tnya dia xnak jwb cz dia tau diorg kan suka karang cerita bg sensasi & blh buat pbaca ttnya2 lg…hehehe..peace!!!

    0

    0
  16. loving says:

    bgs kak Erra b’diam je…x pyh nk komen apa2x….klk org kt luar sana pndai m’mutar belit komen dr kak Erra….kta b’diam bkn b’maksud pkara 2 bnr tjd kan2x…sbr2x ye kak Erra….

    0

    0
  17. Anonymous says:

    merajuk lagi ler tuuu…alah ritu ee acah2 jer nak kawen…takot sgt ef nih bermadu yer…dah2 takmo rajuk2 lagi…backup laa stetmen ee tu ef oiii…cepat sket tutup kes ni…kalau tidak berpanjangan lagi laaa….

    0

    0
  18. Aturcara says:

    takder plak orang nak bisin pasal tak pakai tudung…
    korang bila minat.. orang tu berzina pun korang senyap gak ehhh?
    double standard betol…

    0

    0
  19. triple j says:

    rasanya just cakap “kami bahagia tiada apa2 masalah” sudah cukup utk menutup mulut wartawan tu. taknak jawab apa2, buat2 senyap just imply yg ada sesuatu yg disembunyikan.

    0

    0
  20. gincu says:

    Eh, kalau takda apa apa tak kan taknak komen kot. macam ada something fishy je ni. :D

    0

    0
    • ara says:

      kau ni memang bengok ke..org mls nk komen yg kau nk sebok ni apasal..jgn sibuk hal org blh tk..cukuplh ulasan suami dia,,jnis kmu ni memang perosak rumhtngga org

      0

      0
    • ara says:

      mcm nak sepak terajang sja jenis org mcm kmu ni,,tk phm lngsung,,erra pun manusialh,,ko jga hal ko sja abis crita,,,sebok sja…mulut tk senang tngok org aman damai

      0

      0
  21. ara says:

    aku tk phm dgn wartawan ni abis sorng dia tnya,,dia tnya sorng lg..apa tk cukup ke penjelasan EE tu..memang dasar wartawan durjana..susah sngat ke mendoakan kebahagiaan org lain ..tk perlu ambil msa pnjng pun mendoakan kebahagiaan org ..ni dok tnya sana sini sanggup pula dia wartawan ni..memang celaka pnya org..dn korng2 yg sma dgn prangai wartawan tu memang same lh tu..tk abis korek sna korek sini

    0

    0
  22. NUR says:

    Siapa kata Erra Fazira tak sokong kenyataan Engku Emran ..petikan dari Erra Fazira Fanpage Official

    Erra Fazira Official Fanpage Salam… Bukan ape…kadang2 rase malu bila kuar berhadapan dng org… Tapi tetap terdengar sohseh2 dibelakang…yg mengatakan… betul ker dia kena cerai???….betul ker suami dia kawin lain???…betul ker dah x tinggal serumah??? macam2 lagi. Tapi Erra hanya pekak kan telinga saje. Bila suami Erra dah buat penjelasan baru rase lega yg teramat sangat! Semua nye telah berlalu…. Harap2 lepas ni x dengar lagi berita yg karut marut tu lagi… insya’Allah…

    0

    0
  23. erm, ni dah lain mcm ni….

    0

    0
  24. Sahara Abdullah says:

    Salam utk Erra/Engku Imran,

    Semoga b’kekalan hingga ke Syurga Allah, usaha dan tawakal dlm hidup adalah penting dan apa juga keputusan Nya adalah yg t’baik utk kita dan hikmah yg t’sendiri. Tabah dan jgn mengalah dgn desakan manusia – tiada yg kekal d’kalangan kita – kita akan KEMBALI kpd ALLAH swt dgn setiap amalan kita lebih2 lagi Solat,Sedekah dan Anak yg Soleh.

    Isu2 yg d’timbulkan utk menghiburkan peminat2 dlm dunia seni adalah mereka/manusia yg kurang matang menjalani kehidupan dgn cerita2 seperti ini – muhasabah diri dgn kurnian/pemberian ALLAH pd kita,gunakan sebaik2 mungkin.

    Wasalam

    0

    0
  25. ena says:

    salam…smoga kak erra tabah mghadapi segala ujian ni…insyallah uma tangga akak akan bkekalan hingga akhir hayat…saya doa kan akak bahagia sentiasa…

    0

    0