Written by AbangNara | December 29th, 2011

Macam-macam. Susah juga jadi suami kepada selebriti terkenal tanah air yang bernama Erra Fazira. Kalau tak nampak bersama di satu-satu majlis, dikatakan ada keretakan rumah tangga. Kalau selalu bersama, dikatakan kena queen control. Habis nak buat macam mana? kesian kat Erra dan suami yang dikatakan ada masalah rumah tangga hanya kerana jarang dilihat bersama di event-event.

erra fazira dan suami

Kata Erra:-

Ada orang selesa jika kita kerap membawa pasangan ke acara hiburan dan ada kalanya pula mereka tidak suka. Jadi saya tidak boleh nak ikut kehendak semua. Bagi pihak saya pula, terpulang kepada Emran untuk mengikut saya atau tidak. Mengenai perhubungan kami pula, tidak perlulah saya hendak hebohkan kepada umum. Biarlah rahsia. Lebih-lebih lagi untuk azam 2012 saya ingin memberi fokus lebih kepada kerjaya.

Betul kata Erra tue. Takkan nak berkepit je kan? Suami dia pun ada kerjaya yang agak tinggi jugak. Mesti Engku Emran pun busy dengan kerjanya. Abang nara doakan agar keluarga Erra terus kekal bahagia forever and ever. Tahun 2012 nie jangan fokus terlampau sangat kepada kerjaya sampai terlupa family. Seimbangkan kedua-duanya sekali ye kak Erra.

P.S: Lukisan yang sangat cool ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 responses to Erra Fazira Dan Suami OK-OK Sahaja, No Problem At All

  1. erynne says:

    1st

    0

    0
  2. KK vogue says:

    doakan kebahagiaan mereka.. mesti ade yg dengki 2…yelahh yusry kan nak kawen… kuar la cite erra… hrmmm

    0

    0
  3. KFC says:

    aku first

    0

    0
  4. lalalala says:

    jadi cantik pun x menjamin kebahagiaan.ape lagi laaa lelaki nak?? haihhhhhhh

    0

    0
  5. 1st says:

    First…hahahaha

    0

    0
  6. amnr says:

    smga bbhgia…

    0

    0
  7. Chantek says:

    doakan yang terbaik itu kan lebih baik drpd bersangka yg bukan2..

    0

    0
  8. dzuandiey says:

    setuju…moga jodoh erra berkekalan hingga akhir hayat…suka tgk diorg.. :-)

    0

    0
  9. apakejadah says:

    yg ramai no.gile 1st ni dh apahal..klo betol first okla jgk..

    0

    0
  10. boboiyot says:

    ape lagi la yg org lelaki nak kan.. haih x paham x paham

    0

    0
  11. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Erra, Fazira, OKOK, Problem, Sahaja, Suami. […]

    0

    0
  12. aku nak komen says:

    erra ni rsanya da cukup koleksi dia
    dia ada bekas tunang, bekas bf, bekas suami—so harap2 jgn di tambah lagi koleksi bekas2 ni yea….

    0

    0
    • markonah says:

      bekas tunang – awie
      bekas suami – yusry
      bekas bf – hans isaac
      lagi lagi lagi??????????

      0

      0
    • makcik pot pet says:

      emm .. klau dah asyik x der kat umah , semua keja maid yg buat , laki pon jadi boring .Yg nak cantik2 sgt lepas kawin tu utk siapa …Org pompuan ni cantik sekejap jer .. masuk 40an aligment semua dah lari .. dari muda la nak tawan hati suami supaya kaseh sayang abadi hingga ke tua ..

      0

      0
      • wirda says:

        setuju dgn makcik potpet
        sepatutnya erra ni ambik iktibar dr kegagalan rmhtgga yg pertama
        dan ambik petua rmhtgga bahagia dr ziana zain & amy mastura
        bila dah kawin, da berstatus isteri & ibu, tak kira RATU CANTIK ke PRIMADONA ke tggjawab tetap kena langsaikan
        kalau di lihatkan keadaan jari/kuku si erra ni, rasa2nya dah lama xmemasak tu

        0

        0
  13. ahaaaii says:

    sape2 yg SIBUK nk FISRT…memang org tu KURANG CERDIK KOT…haahahaha..hamik kau…sape2 yg 1st 2…

    0

    0
  14. rozi says:

    Bukan mendoakan keruntuhan rumah tangga orang lain..
    Tapi setiap sesuatu yg dah di hidu oleh wartawan @ sesiapa jua…lambat laun akan menjadi kisah benar kebanyakannya!…dah banyak terbukti….

    0

    0
    • markonah says:

      ROZI : i likeeeeeeeeeeeeeeeeeee your statement

      0

      0
    • rossa says:

      betul. pokok xkan bergoyang kalau xde angin. klu xbetul banyak pun, mesti ada betul skit gosip ni. ni erra tetiba nak aktif balik menyanyi. sthg wrong somewhere.

      0

      0
      • Akak pn nak jugak says:

        Lau camtu sah la ni ada rombngan cik kiah nk ke pejabat agama x lama ni.. stand by baju kurung, tudung free dr sponsor n spek mata hitam… pakaian rasmi artis nk naik pejabat agama…

        0

        0
  15. aku anak tan sri says:

    first! kasi la chance. aku pun nak 1st. hehe.

    0

    0
  16. ayen honey says:

    suami ade kerjaya agak tinggi?—->beliau tidak bkerjaya lagi buat msa ini.tatau lah 2012 dpt kerja baru kan

    0

    0
  17. dingding says:

    yer ker ok… ayat ‘biarlah rahsia’ tu semcm jer… kisah kat blog ni ala2 dia jer .. http://www.dapurkakjee.com/2011/12/lebam-di-kedua-belah-tangan.html

    0

    0
  18. Fifi says:

    Haha..aku dah agak dh hal ni jadi ISU. smlm Erra baru tweet psl something..Probably org assumed hal tu berkaitan dgn rumah tangga dia. If korg bace tweet dia smlm la.. tweet dia berbunyi begini ” Semakin hari semakin tenat,Ya Allah hanya padamu aku berserah”. Mcm tu la bunyik nye..tgk2 hari nie dh kuar kat Blog nie..cian Erra..entah2 dia maksudkan lain kot..tp org buat assumption sendiri. Wallahualam.. Peace.

    0

    0
  19. Fifi says:

    Ehh…silap plak..tweet dia berbunyi mcm ni. ”Semakin hari.. Semakin tenat.. Hanya Pada mu aku berserah.. Berilah Kekuatan.. :'(”. Ha, yang nie lebih tepat. wallahualam.Peace

    0

    0
  20. irsya says:

    ya Allah selamatknlah rmhtgga erra,pnjgknlah jodohnya bsama suaminya yg trchenta..amin…semoga erra tabah mghadapi semua ni….
    Sgt2 xsuka bca kes2 rmhtgga yg bermasalah ni,hnya org yg pnh lalui akn tau peritnya perpisahan..

    0

    0
  21. blum bfast says:

    saya kira, takder orang pun yang nak kawin cerai kawin cerai byk kali. sbb penceraian dan perpisahan itu MENYAKITKAN! kita patut beri dorongan, sokongan dan doa yg baik2 pd orang yg bermasalah agar diberikan jalan keluar oleh ALLAH swt. dan moga apa jua keputusanNYA itulah yang terbaik.

    0

    0
  22. heart says:

    karma’s a bitch…
    kena sumpahan Hans kot..

    0

    0
  23. markonah says:

    tengok kat Rotikaya, ada citer pasal diorang

    0

    0
  24. 3 Idiots says:

    Macha, letak tangan di dada, cakap banyak2 – “ALL IS WELL!!!”

    0

    0
  25. pian says:

    anak kak erra pipinya tembam hehehe..!!!

    0

    0
  26. hot mama says:

    semoga rumahtangga mereka kekal bahagia ke akhir hayat………Aminn……..

    0

    0
  27. PaPaShAnGgO says:

    1st….

    0

    0
  28. layankan aje la says:

    ssh klu jd org glemer sume bnde org nk ambk tau.. smpai hal umh tngga pn org sbk.. pdhal tu soal suami isteri, mne blh nk share ngn org. tp nk wt cne klu dh namenye retiss.. sbr je la ye bnyk2.. mudah2an ura2 tu x btl..
    semoga kalian bahagia sentiasa..

    0

    0
  29. nurul says:

    erra nie tlalu sibuk ngan kerjaya…shot pun smpai blk pagi, kalau mcm ziana dan amy dah berumah tangga kerjaya di perlahankan spend time for family..nie tak sibuk memanjang je.

    0

    0
  30. nini says:

    hehe…….erra dah menjawab…..ari tu sapa kata aku bukak aib Erra??????? kalau tak betul mesti erra diam jer………betullah tu pasal tu nak cover2………

    0

    0
  31. preggymummy says:

    korg yg kutuk2 2 x takot karma ker??sbaek nye doa la yg baek2 untok erra n hubby dier..dah bkn jodoh dier ngan awie,yusri(jodoh x pnjg) n hans..soal jodoh 2 urusan tuhan..smga x ne jodoh erra berkekalan n bahagia hingga keakher hayat..even kite x tau ape akan jd pd hri esok..doa la yg baek2..

    0

    0
  32. I’m speechless. It is a excellent blog and really enticing too. Great paintings! That’s now not in point of fact so much coming from an amateur writer like me, but it’s all I may say after diving into your posts. Nice grammar and vocabulary. No longer like different blogs. You in reality recognize what you?re talking about too. So much that you made me need to discover more. Your blog has turn out to be a stepping stone for me, my friend.

    0

    0
  33. This might not be the best place to inquire about this, but I’m trying to find a pest control business inside the pittsburgh area and have no way to find out who is the best. I discovered this business which is truly close to me and wished to see if anyone has any testimonials on them. Beaver Pest Control Pros, 323 College Ave, Beaver, PA 15009 – (724) 506-8486

    0

    0
  34. Hi there to all, the YouTube film that is posted at here has in fact fastidious quality along with fastidious audio feature

    0

    0
  35. This may not be the best place to ask this, but I am trying to find a pest management company within the pittsburgh area and have no way to find out who is the best. I located this company which is actually close to me and wanted to see if any one has any assessments on them. Priority Pest Control, 524 Ross St, Pittsburgh, PA 15219 – (412) 346-6413

    0

    0
  36. This might not be the best place to inquire about this, but I am looking for a pest control business within the pittsburgh region and have no way to find out who’s the very best. I discovered this business that is definitely close to me and wished to see if anyone has any critiques on them. Quality Pest Control Pittsburgh, 415 Dinwiddie Street, Pittsburgh, PA 15219 – (412) 294-8947

    0

    0
  37. I in addition to my guys were actually reading the good advice located on your website and so instantly developed an awful suspicion I had not thanked the web site owner for those techniques. Those guys are already as a result stimulated to read through all of them and already have unquestionably been having fun with those things. We appreciate you truly being very considerate and then for opting for these kinds of helpful ideas millions of individuals are really needing to be aware of. Our own honest apologies for not expressing appreciation to sooner.

    0

    0
  38. This may not be the best place to request this, but I’m looking for a pest management company within the pittsburgh region and have no method to find out who is the best. I located this business that’s definitely close to me and wanted to see if anybody has any evaluations on them. Spectrum Pest Control, 3058 West Liberty Avenue, Dormont, PA 15216 – (412) 446-2802

    0

    0
  39. Thought I would comment and say cool theme, did you create it on your own? Really looks awesome!

    0

    0
  40. Maren Tuai says:

    This might not be the most beneficial place to request this, but I am searching for a pest management provider in the pittsburgh area and have no method to find out who’s the best. I found this business that’s truly close to me and wished to see if any individual has any assessments on them. Spectrum Pest Control, 3058 West Liberty Avenue, Dormont, PA 15216 – (412) 446-2802

    0

    0
  41. He estado buscando en la web en busca de algunas ideas sobre la manera de conseguir mi sitio web personal codificada, su diseno general y el estilo y el estilo son fantasticos. ?Realmente el codigo que tu mismo o te hiciste un programador para hacerlo para usted?

    0

    0
  42. A person make a couple valid points on your own web site which i appreciate. I feel forward that would viewing your own future updates as well as hope which a person maintain me personally up-to-date.

    0

    0
  43. XBOX 360 says:

    Very great layout I think.

    0

    0
  44. Mhm, cool layout :).

    0

    0
  45. Great post. I was checking constantly this weblog and I am inspired! Very useful info specially the ultimate section :) I maintain such info a lot. I used to be looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

    0

    0
  46. This site has enormous amount of wealth in the posts. Thanks for the great read…

    0

    0