Written by AbangNara | March 5th, 2015

Akhirnya setelah sekian lama berdiam diri, primadona Malaysia, Erra Fazira membuat pengakuan yang hatinya kini sudah pun dimiliki oleh seseorang. Namun hubungan Erra dan lelaki bertuah itu masih lagi dalam fasa mengenali hati budi. Pengakuan ini sekaligus menutup spekulasi hubungan Erra dan Awie yang diharapkan oleh para peminat.

erra fazira Kata Erra menerusi Harian Metro hari ini:-

Iya, saya mengaku sedang berkawan dengan seseorang. Siapakah dia biarlah rahsia. Saya membuat pengakuan ini kerana saya mahu hentikan cakap-cakap orang yang suka mengaitkan saya dengan mana-mana lelaki. Buat masa ini biarlah saya rahsiakan identitinya dulu kerana kami sedang dalam proses mengenali antara satu sama lain. Selanjutnya biarlah keadaan dan masa yang menentukannya.

erra fazira Sebelum ini ada desas-desus Erra Fazira berkawan dengan golongan VVIP namun telah dinafikan oleh pelakon tersebut. Satu masa nanti pasti Erra akan bersedia untuk berkongsi identiti lelaki bertuah itu. Buat masa ini, kita doakanlah sahaja yang terbaik untuk Erra. Semoga satu hari nanti akan kembali bergelar isteri dengan lelaki yang dicintainya. Amin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Erra Fazira Akui Hati Sudah Dimiliki

  1. aku sebtg kara says:

    Erra punya taste kali ni not bad la…
    pandai erra cepat2 minta simpang takmo kena gosip ngan awie..

    0

    0
    • Norhalizah says:

      Hmnnn, lepas dua tahun, clash laaaa. Memang jenis puki merenyam!

      0

      0
      • Lantak Ko Lah says:

        pakai hijab x nak, sibuk cari jantan je kerja dia ni.

        0

        0
        • Gembiralah dengan hidup anda says:

          Hahaha..Aku check ip. Orang yg kutuk erra di bawah ni kebanyakan komen dari orang yg sama. Hahah! Mesti hakak2 baya2 Erra tp bezanya muka berkedut, badan gelebeh, atau muda tp huduh dan mengalami pengalaman hidup sebagai perempuan yang sangat tak laku atau kempunan nak merasa ramai peminat. Jangan iri kat orang.
          Masing2 ada kelebihan.

          0

          0
        • Luge2020 says:

          Apa lah cakap macam ni.

          0

          0
      • MAV says:

        Apehal la korang ni mulut mcm pmpuan bohsia je…..Dah dia single apa salahnya dia tengah mengenali lelaki untuk dijadikan suami….

        0

        0
      • Anonymous says:

        kawin cerai kawin cerai rambut palsu rambut keras

        0

        0
        • Wanita Oh Wanita says:

          Siapalah wanita di dunia ini yg suka hidup kahwin cerai. Bersyukurlah jika nasib kita x mcm wanita2 tersebut. Ramai wanita dikalangan artis dan org biasa berkahwin lbih dr skali, ada disbbkan ksilapan dia, ksilapan suami2, ksilapan kedua2nya, dan kebanyakan dr mereka wanita2 baik juga, ibu2 yg baik. Ya, mmg ada sdikit sgelintir yg agk teruk, tp jngn samakan ksemuanya hanya disbbkn mereka mmpunyai 1 persamaan iaitu berkahwin lbih dr sekali. Nsb kita lain2.

          0

          0
    • Tipah X Tertipu says:

      Npekah -aku sebtg kara- di-dislike?….Biasa je komen tu…..Peminat Awie rmi dlm ni ke….

      0

      0
  2. Kawen cerai kawen cerai says:

    lelaki bertuah??????.. Bertuah……

    0

    0
  3. Anonymous says:

    mesti lelaki kaya raya.. klau x mana nak pndang

    0

    0
  4. Liplap says:

    Dia ni lahhh…3 kali bertunang+ 2 kali nikah + 2 kali bersanding….semua majlis dia grand2..semua bnda nak perfect( gugu gaga era) adusss!!!..bertuah lah sgt lelaki tu!!

    0

    0
  5. Urri Fazuri says:

    playgirl /bohsia kelas atasan taun awal taun 90 an…

    0

    0
  6. Cicak Mati says:

    Dulu ada anak vip cakap puki erra ni busok… Ini cerita benar.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ce bgtau anak vip mana? Info kena mantap tip top! Bru lah ‘cerita itu benar’ hehe..

      0

      0
    • dami says:

      tak cuci sebersih2nya sebelum main, mestilah berbau. Ade jugak org yg tak jaga personal hygiene….eeeuuuw… Sebelum main kene cuci dgn sabun wangi 2,3 kali….

      0

      0
  7. Mata Kumpuan says:

    Udah2 le tu, ko bukan reti jadi bini pun. Kawin pun x guna. Memang giler glamer je kerja kau!!!!

    0

    0
  8. Corse 848 says:

    Bgtau org sebab nk hentikan ckp2 org kaitkan dgn sape2..tp kua statement tgah berkawan dgn seseorg..identiti rahsia..lg la org lua teka mcm2 lelaki..lawak pun ada artis2 ni..

    0

    0
  9. jayjay says:

    Such a SLAG! Dah tua kerepot, still a slag.

    0

    0
    • grammar police says:

      you mean slut? nk maki org dalam bahasa melayu je laa… sng paham…

      0

      0
      • Grammar police my ass says:

        Slag = An individual who cares not for relationships beyond the realm of the sexual, these people sleep with many partners not caring about anything save for the moment of climax.

        0

        0
        • Slang says:

          Jom belajar slang org putih dgn Cikgu Ben..gigi putih,putih kan?Jgn jd grammar police x bertauliah.

          0

          0
  10. Anonymous says:

    udah2 le makcit… udoh tuo utk mencari jantan
    baik cari diri ko yg ‘hilang’

    0

    0
  11. Anonymous says:

    dah tua2 pon kemarok nak kawin lagi… gile jantan ke ape dia nie

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko ingt dia nenek2 tua cucu berderet jln pn x larat tu ker? Muda lg kot x heran lgsg klu nk khwn

      0

      0
  12. nolimits says:

    SLAG tu kalo dlm industri foundry means ” Benda asing dalam metal”. Ada kaitan tak dgn story ni?

    0

    0
    • Google is a friend says:

      Slug = An individual who cares not for relationships beyond the realm of the sexual, these people sleep with many partners not caring about anything save for the moment of climax.

      0

      0
  13. eh eleh says:

    Tak abis2 janda gersang ni haus dgn btg lelaki.cuba ikut contoh Rita Rudaini.fokus pd anak dulu.tak salah nak cari pganti,tapi ambi lah masa sikit.dah janda 2 kali,ambi iktibar.ni tak,masih dlm tempoh edah dulupun,dah mcm2 kuar kisah janda Pajira ni dgn Syahir lah,Awie lah,Kunan lah.Pajira2,tak hairan kau dpt title janda kali ke 3 nanti selagi tak ubah gaya hidup
    Cuba letak rumahtangga no.1,kjaya no.2.mcm Tok Ti.ini tak,Pajira letak kjaya no.1,rmhtangga no.2

    0

    0
  14. eh eleh says:

    Btuah apa?janda 2 kali tu

    0

    0
  15. hauwau says:

    dulu putus tunang ngan awie sebab kena sewa ngan pak menteri SK ke londonnnn bayar mahal

    0

    0
  16. linda says:

    udah ler..tk payah kawen dah. baik tumpukan pada kerjaya, anak dan ibadah. kesian kt bakal family br tu nnti. nk kene tahan gossip n perangai player tu. lgpun kawen bukannya bertahan pun. buat perabis duit je

    0

    0
  17. eh eleh says:

    Btuah ape nye?janda 2 kali tu.wahai lelaki2 bujang d luar sana,tak pasal2 kau org nanti dpt title duda.ingat,Pajira tu,janda haus btg n gila glemer.dia tak reti nak jd bini pun.harap2 Pajira baca komen2 kita2 d sini.Pajira2,ambi iktibar pd pkara yg pernah blaku.Engku Emran punyalah baiknya,humble orgnya,pun bcerai dgn Pajira

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      mana kau tau engku Imran tu baik orang Nye ? kau dh dudok ngan dia satu rumah ke ?? kau penah kawin ngan dia ? ada pompan yg kawin sampai tujoh laki tu amcam kire ? bis yatt yg konon macm isteri soleha tu kenape nk cerai ?

      0

      0
  18. mak cik ipah says:

    erra ni jenis main lelaki. nanti bila dah bosan dia buang camtu je. alasan sebab laki main kayu tigalah, x serasi lah, bla bla bla lah. tgk yusri, bahagia dgn lisa. awie ngan engku emran pun ayah yg baik. erra? gila keja lebih. famili dia 2nd. duit dan glamer x kan bawa kebahagiaan. tgklah bila masa tua dia nanti. baru dia rasa sunyi dan sepi walau duit dia dah menggunung

    0

    0
  19. kit kat says:

    mesti best dapat rasa pelbagai jenis batang… anak pun berani buat satu je pasal takut longgar…

    0

    0
  20. che ton says:

    ehhh korang ni… dia nk cari suami, elok lah tuu… mne tau pas dpt suami, dia berubah.. lgpn, dia kn masig bgetah.. skg la masanye, xkn nk tunggu tua xlaku bru nk cari suami… jgn sesekali pertikaikn takdir yg telah ttulis oleh Allah kpd hambanya, doakn yg baik2 ja..

    0

    0
  21. Anna says:

    Tak faham kenapa ada yang nak mengutuk. Doakan saje yang baik2 sudah…Jangan dapat dosa lebih mengutuk tu. Entah betul entah tidak cerita2 ni…

    0

    0
  22. afina says:

    Kebiasaannya…perkahwinan yg ke3 membawa bahagia…Insyaallah..

    0

    0
    • Kak Afina Buat Lawak Ke Ni says:

      lawak la komen ni. Jgn komen cmni kak oi, mcm galakkn org kahwin berkali2 lk huahuahuahua

      0

      0
  23. melati says:

    Keretapi boleh U Turn pun ader lagi Mahkluk kat Dunia ni nak???? heran2

    0

    0
  24. Lois lain says:

    Ape benda la korang yg mengutuk erra ni. mcm mulut kampung. Korang harapkan erra baca comment korang kan?kalau dia baca dia terasa hati korang jugak yg kene mintak maaf. Dosa je dpt. Bawak mengucap skit.bila bab maki artis langsung x ingat agama.

    0

    0
  25. melati says:

    Lois lain….yg ko tu namer omputih tu??? cam namer Melayu takder?..atau ko dah memeluk Agama Buddha?

    0

    0
    • Lois lain says:

      Seriously melati kau belajar tahap darjah berapa?ko igt tu nama btol aku ke?takkan la kau x pandai smpai x tau internet org pakai nama samaran.takkan nama samaran kene ada maksud dlm islam jugak.aku rasa ko pernah reply comment aku sblom ni tp mcm biasa setiap kali aku baca comment kau kt org mcm orang yg tk gunakan otak bila comment. Nak kata kau troll pon aku rasa troll pon kau tk tau apa benda.

      0

      0
  26. mimimi says:

    Hari jumaat penuh berkat ni bahasa yang digunakan ..
    mcm la korang tu maksum…nk nasihat pn jgn lah mencarut
    bkn erra rampas suami orang pun..dh takdir tertulis..jodoh ajal
    maut bkn kita tentukn…dia artis bkn ustazah…org biasa pn
    mcm2 cerita…

    0

    0
  27. Diana says:

    Takyah la nak pikir kawan dengan lelaki erra ooo..awak tu maintenance tinggi sangat. Fokus pada carik rezeki & besarkan anak je la. Sudah sudah lah duk kejar sangat hal2 duniawi ni tengok cam artis seangkatan awak tu…Ziana Zain, Amy Mastura, alhamdulilah bahagia je dengan kesederhanaan. Dulu aku minat gak dengan Erra ni tapi tengok cara dia sejak bercerai ni terus je aku tak minat.

    0

    0
    • Diana lady says:

      Sokong kau ..
      Tapi kalau iya pun , low profile la sikit.
      Biar tinggi martabat org pompan , jgn jadi mcm ustazah jadian tu ho sana sini da tu cerai lagi ..
      Buat malu aje !!! Muka serabai hak tuih

      0

      0
  28. kenapa says:

    tp kalau mama yg baik dia tidak akan lepaskan hak jagaan satu satunya anak pompuan dia..ni dia bg gitu je kat laki dia..tak rasa bebas ke ada anak

    0

    0
    • Lois lain says:

      Mahkamah la yg serahkan hak penjagaan anak kt suami dia. Please sebelom comment check dulu facts sblom org panggil ko ignorant.

      0

      0
    • mak c kina says:

      erra lepaskan hak penjagaan sbb TE bg syarat..klu nk cerai erra xleh tuntut hak penjagan..disebabkan erra xnk bermadu,dia terpaksa lepaskan alisya pd TE

      0

      0
  29. Intan nur azzura says:

    akak harap erra tak rampas awie dari hidup akak.awie is mine!!!!

    0

    0
    • Eliza Misbun says:

      Eee,yekss Uweek, awie yang bontot busuk kaki pukul tu ko nak?? Amikla ko takde sape nak punnn..amik!amik!

      0

      0
  30. mojo says:

    Masih laku lagi,up berita dah ada pak we.kalau dah suam nanti up berita bertudung sepenuhnya.Pastu kita tunggu berita dah monopus pulak.

    0

    0
  31. mojo says:

    Satu masa nanti pasti Erra akan bersedia untuk berkongsi identiti lelaki bertuah itu.Bertuahla sangat..nak kena hamun.

    0

    0
  32. anon says:

    Hmm….dah tua, takyah lah sebok dgn urusan dunia sngt. Masa muda dulu dah glamer., dah try mcm2….artis, model,.jadi escort girl, high class hooker…..Mmg ade org terserempak dia ni dgn vip kat overseas masa bertunang dgn awie dulu…. Cukop2lah….kejar akhirat pulak, lagipun dah senja. Bawak2 gih masjid surau, tutup aurat.

    0

    0