Written by AbangNara | November 6th, 2014

Akhirnya setelah sekian lama berdiam diri, Erin Malek tampil menjawab isu gambar dirinya di kelab malam yang telah tersebar sehari sebelum pernikahannya dengan Farriz Fauzy. Menurut pelakon berusia 20 tahun ini, gambar-gambar tersebut adalah peristiwa yang sudah berlalu dan tidak perlu diungkit kembali. Yang penting dirinya kini sudah pun selamat bergelar seorang isteri.
erin malekErin Malek meminta agar perkara ini tidak lagi dipanjangkan, ditutup terus dan tidak dibicarakan lagi. Kata Erin menerusi Mstar Online:-

Benda itu sudah berlalu dan saya tidak mahu komen panjang. Yang penting, suami, keluarga mertua termasuklah keluarga saya sendiri tahu mengenai perkara tersebut

erin malek

Abang Nara bersetuju dengan kata-kata Erin Malek. Benda yang lepas jangan dikenang lebih-lebih lagi jika ia adalah benda yang kurang elok. Lebih penting untuk mempersiapkan diri menghadapi masa depan. Pedulikanlah semua kontroversi lama. Semoga selepas bergelar isteri, tiada lagi gambar-gambar Erin Malek yang kurang manis akan tersebar. Jadilah seorang isteri yang menjaga maruah suaminya. Amboi. Apa pula pendapat anda?

P.S: 12 baka kucing yang terbaik

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 responses to Erin Malek Jawab Isu Gambar Bersosial Di Kelab Malam

  1. Mak Esah says:

    Emsemnye somi die.. ^_^

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      boring…jom buat senaman mulot.

      Kakakku kata kuku kaki kiriku kaku ku kikis kuku kaki kiriku.

      0

      0
      • Oppsss Lagi says:

        nanti chef wan…sokong la. cheg wan kan suka membela rakan2 artis yg macam ni. tudung entah ke mana…aurat ke mana. kan?

        0

        0
  2. Erin Xboyfriend says:

    Lantak dia laa.die ade laki..yg patut nasihat die tu laki die bukan media2 yg suke sgt jaga tepi kain org..semaakk..hal dlm kain pon nak jaga..mcm pakai duit media die nak enjoy pon..puuuiiihhhh

    0

    0
  3. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend yoiur site, hhow can i subscribe for a weblog web site?
    The account aided me a applicable deal. I had been tiny bit acquainted
    oof this your broadcast provided vivid clear idea

    0

    0
  4. Korang Memang Takkan Puas says:

    Masuk nightclub pun kecoh…….lantak dia lah nak pergi mana pun

    0

    0
  5. budakgemuk says:

    “jadilah seorang isteri yang menjaga maruah suaminya”.
    excuse me abang nara. kewajipan isteri adalah menjaga maruah diri untuk suaminya. kewajipan suami ialah mempertahankan maruah isterinya daripada lelaki lain. get your fact correct.

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    buat ape nak ungkit kisah lama dia….suami n keluarga dah boleh terima itu rezeki dia

    0

    0
  7. damai says:

    Nara2, yg keluarkan photo dia hang tapi hang juga tulis “Abang Nara bersetuju dengan kata-kata Erin Malek. Benda yang lepas jangan dikenang lebih-lebih lagi jika ia adalah benda yang kurang elok. Lebih penting untuk mempersiapkan diri menghadapi masa depan. Pedulikanlah semua kontroversi lama. Semoga selepas bergelar isteri, tiada lagi gambar-gambar Erin Malek yang kurang manis akan tersebar. Jadilah seorang isteri yang menjaga maruah suaminya. Amboi. Apa pula pendapat anda?” dah photo tiu keluar sehari selepas dia nikah so maknanya mmg ada org sengaja nak runtuhkan mahligai dia. dan nara sebelum publish tak teringat ker yg ini might be before married. Nara i advise you be a smart blogger not blogger yg nampak sgt copy paste from other blogs

    0

    0
  8. amie says:

    sebok maruah & kehidupan org..life sndr ntah mcm mne la kan..

    ** kepoh !

    0

    0
  9. kiss of a vampire says:

    benda lepas, biarkan lepas..tak payah panjang2..tapi kenalah berubah, jgn buat lagi @ makin teruk..

    0

    0
  10. anon says:

    Tulah, budak liar mcm erin pun dpt jugak org kaya. Actually keluarga suami dia tau psl kehidupan sosial dia sehari seblm kawin, kalau tau lbh awal agaknya dah kene cancel wedding tu sb mestilah mak mertua tak berkenan perangai mcm tu…….dah jodoh dia.

    0

    0
  11. minah jambu tlajak laris merah says:

    bagos erin itu jawapan yg paling paling xclusive dari u..minah jambu sokong…ape2 pon u jangan cakap banyak yg penting u senyum2 aje tk payah kata apa2 ok ..lov u erinnnnnnnnn…

    0

    0
  12. Kemek Suhaiza says:

    rembesss gak hesben dia nih patutlaa cepat dia ikat mamat nih kawen cepat, kalo tak dah lama jadi anak2 ikan jambu nokkk

    0

    0
  13. hehe says:

    yang penting kita tunggu video lucah pertama antara farriz fauzzy dan erin malek… fap fap fap!

    0

    0
  14. hihi says:

    abg nara sebelum buat post tgk2 skit cermin diri tu sblum tduh org lain post abg nara pn ape kurgnya mnyebarkan lgi. sye mmg suka bace gosip tpi tak stuju cara abg nara ni.

    0

    0
  15. MFBO says:

    aku bukan nak cakap..budak mude zaman skrg ni dh semakin hanyut..suke sangat jadi omputih..padahal kt rumah makan petai dgn sambal belacan lagi..bile clubbing tak tahu mana pegi asal usul..melayu tah ke mana..islam lagi lah tah ke mana..terjojol sana terjojol sini..nampak gunung gaung bukit bukau semua nampak..aku harap budak2 mude kat luar sana jgn hanyut sangat..bende tu kejap je..yg lama lagi selepas dunia ni..nak enjoy kat man2 boleh enjoy..tapi berpada2 lah..bile dah melampaui batas tu lah yg jadi sama dgn yg duduk kat hutan tu..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Bodo amat.. Amat aja gak bodo..

    0

    0
  17. minahclubbing says:

    kecoh la korang..biasa la millenium gen…pg club je pun nak kepoh. haiyaa makcik2 katak tempurung, jgn jadi kolot sangat boleh x? takat minum arak dgn ambil ectacy tu pun kepoh. takkan la kitaorang nk layan music pakai coke je, bahalol betul la org2 kampung nie…huhuJangan risau, kami tau masa bile kami nak berubah.. nanti bile kami dah berubah or pakai tudung korang2 jugaklah yang puji melangit…huhuhu

    0

    0