Written by AbangNara | May 12th, 2016

Baiklah, pasti ramai yang tertanya-tanya mengapa Abang Nara mencipta NaraTV. Sebenarnya diri ini adalah seorang yang kelakar dan suka membuat lawak. Namun menerusi tulisan, agak sukar untuk menterjemahkan lawak-lawak tersebut. Jadi setelah berfikir panjang, Abang Nara muncul dengan idea membuat rumusan apa yang terjadi di dalam dunia hiburan tanah air sepanjang minggu menerusi video secara bersahaja, lawak dan editing yang sempoi.

nara tv

Diharap korang semua akan terhibur. Untuk makluman, musim pertama ini akan ada 8 episod di mana setiap episod akan dimuatnaik pada hari Isnin kira-kira jam 11 pagi. Jangan lupa untuk subscribe NaraTV di YouTube untuk memastikan anda tidak ketinggalan video-video dari Abang Nara. Awal-awal ini biasalah banyak try and error. Jadi kalau ada komen, dipersilakan. Jom kita tengok episod ke 3 NaraTV minggu ini.

Selamat menonton.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to Episod Ke 3 Nara TV – Bagus Sangat Ke Korang Kutuk Wajah Orang Lain?

  1. siti says:

    bang nara…dah2 la cite camni…bang nara up la cite khai bahar pulak….sedap suara dia…

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Nara TV dah xde konsep lain ke nak buat?? dok tiru Ray William Johnson punya konsep. Poyo peniru

      0

      0
  2. melati says:

    wajah yg saya trauma Wajah suami Maria Farida….tolong jgn tunjuk lg yer Nara…..kalau katak nampak nanti katak akan Memanggil ..Daddy, daddy, daddy..!!!!

    0

    0
    • Black Cat says:

      haha..melati minah endon..

      0

      0
      • melati says:

        yg bernama Black Cat… saya paham org2 cam Black Cat jenis org takder modal……mesti Bapak awak dulu pemandu Bas Intrakota kan….!!! mesti Famili ko dtg dr Keluarga Miskin kan!!!…atau pun Darah ko dgn Bapak ko tak samer tak caya ko gi Spital DNA mesti tk sama…..saya berani jamin Mak ko dh tidor dgn org Indon sebab tu ko sebut pasal org Indon jer…..Black Cat saya jamin awak ni mesti jenis , kalau gi makan harap Kwn2 Belanja…itu hakikat….wakakakakakakakakaakaka…

        0

        0
        • melati says:

          Black Cat ….awak tukaq lew namer aper pun …Tapi saya tahu awak marah gan saya sebab awak cakap x wife….pastu saya cakap EX Wife yg btol….itu pasal lew awak malu, pastu nak sebut Indon pun tak btol …awak sebut Melati Endon……….org Malaysia tulis INDON bukan Endon…….jd memang lew Clack Cat yg Indon……Dlack Cat lain kali tulis INDON bukan Endon…gi terk
          jun KLCC tu Balck Cat….wakakakakakakakakkaakkaaa

          0

          0
      • melati says:

        Black Cat ….awak tukaq lew namer aper pun …Tapi saya tahu awak marah gan saya sebab awak cakap x wife….pastu saya cakap EX Wife yg btol….itu pasal lew awak malu, pastu nak sebut Indon pun tak btol …awak sebut Melati Endon……….org Malaysia tulis INDON bukan Endon…….jd memang lew Clack Cat yg Indon……Dlack Cat lain kali tulis INDON bukan Endon…gi terk
        jun KLCC tu Balck Cat….wakakakakakakakakkaakkaaa

        0

        0
      • melati says:

        Black Cat ….awak tukaq lew namer aper pun …Tapi saya tahu awak marah gan saya sebab awak cakap x wife….pastu saya cakap EX Wife yg btol….itu pasal lew awak malu, pastu nak sebut Indon pun tak btol …awak sebut Melati Endon……….org Malaysia tulis INDON bukan Endon…….jd memang lew Black Cat yg Indon……Black Cat lain kali tulis INDON bukan Endon…gi terk
        jun KLCC tu Balck Cat….wakakakakakakakakkaakkaaa

        0

        0
        • Black Cat says:

          ko plak yg lbih2…
          Send smpai 3,4 kali…
          Ak tw ko ska lyan
          lman web P—O kn
          ko dh pnah kntoi kt
          page mna tah ak lpa
          haha kesian….melati2

          0

          0
  3. Anonymous says:

    Netizen yg kutuk2 wajah org tu mgkn bdk2 sekolah yg bru nk up.. jd usahlah amik pusg sgt kata2 netizen.

    0

    0
  4. Kak tone says:

    Biar lah. Hari ni mmg cantik netizen2 tu…esok2 sape tau..ntah kambing tgk pun menjerit hahahaa

    0

    0
  5. melati says:

    Black Cat nk tumpang Glamer ..aku lew tuuuu…….ni last aku layan ko tau..!!! pasni gi terjun KLCC..wakakakakakkakakakakaaaaaaa

    0

    0
  6. Safran says:

    Perlu ada cara penyampaian yang baru tentang cerita ni. Memang ada byk similarity dengan equals 3. Dari first video dah nampak dah, tapi content dan yang paling penting, bahasa supaya dapat resonate dengan local crowd penting. Overall saya rasa bagus juga. Mungkin akan ada lagi orang yang buat video macam ni, tapi NaraTV buat dulu dekat Malaysia ok je.

    Kalau ada orang cakap kita copy ke apa ke, saya rasa kita buat what works and introduce something new to the local market. Contohnya, kalau dah ada kedai steak dekat US, tak boleh ke nak bukak kedai steak dekat Malaysia ni?

    PS: Tak paham yang comment lain tu ckp pasal apa entah.

    0

    0