Written by AbangNara | October 16th, 2009

Wahh ini dia episod yang korang (dan kami) tunggukan. Cuak ni, ini baru je keluar kat Nuffnang ni kami pon belum tengok. Serius tak tipu. Jantung pon tengah dubdabdubdab kencang 120km/jam.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Episod 1 Projek Alpha Beautiful Nara

  1. insuraya says:

    bagus3x..

    0
    0
  2. insuraya says:

    tiap kali jumaat la aku dok sorg2 dlm ofis ni..seram..
    mana smu g ni???..senyap jew..

    0
    0
  3. LaLuNa says:

    mane semua orang…

    0
    0
  4. ammey says:

    wahhhh…tahniah bn

    0
    0
  5. asparagus says:

    1st

    0
    0
  6. asparagus says:

    1st 4ever

    0
    0
  7. insuraya says:

    ehhh yeke awk 1st asparagus????

    0
    0
  8. Mr. Cuz says:

    tahniah beautiful nara..hehe
    cute je pengacara tu..kah³

    0
    0
  9. sakura~ says:

    terbaek la abg nara!;p haha~

    0
    0
  10. jue says:

    caya la bang nara..gempak abis..cakap korea kau :D

    anohaseyo..hehehe

    berbekalkan sebiji meja, sebiji kerusi, se set komputer..tadaaa jadilah satu web gossip yg hebat..

    gile gempak!!!

    0
    0
  11. pinkypanthers says:

    simple jerk bang nara kita…
    caya ar…
    wa tabik spring bro…

    0
    0
  12. lanToK LeW says:

    wow….hebat gak abg nara nie ek…simple je but da boleh buat 1 blog yang bagus…patot laa de kawan dari korea….huhuhuhuhu….

    0
    0
  13. zool says:

    Aku dah tgk .. Beautiful sgt la tu

    0
    0
  14. Insafla... says:

    la…. mesia biasala. blog mane2 pun kalo letak gmbr2 *best, ayat pun power sket, jadila. hehe. low giler mentaliti.

    0
    0
  15. pinkypanthers says:

    HAPPY DEEPAVALLI………

    0
    0
  16. Wai says:

    wah! dah glamer! kat youtube!
    heh.ehe…..

    0
    0
  17. lanToK LeW says:

    huhuhuhu……bila page baru nk kuar nie???x kan abg nara p beraya deepa kot?????ke ngh makan maruku….wah…cedap tu…..

    0
    0
  18. lanToK LeW says:

    abg nara…x de ke citer terbaru pasal akk abby abadi n akk zz???saye minat tol laa ngn diorang nie…huhuhuhuhuhu

    0
    0