Written by Bella | July 10th, 2017

Pada mulanya mungkin bekas suami Erra Fazira iaitu Engku Emran dan wanita yang digosipkan bercinta dengannya pelakon dari Indonesia, Laudya Cynthia Bella malu untuk menjawab spekulasi mengenai hubungan mereka berdua.

Namun, kini pasangan tersebut sudah semakin terbuka mengenai status hubungan mereka. Baru-baru ini, Engku Emran menerusi akaun Instagramnya ada memuat naik video hasil seni seorang lelaki yang menggunting sehelai kertas yang akhirnya membentuk imej seorang wanita.  Imej tersebut begitu mirip sekali dengan wajah Bella.

Bukan itu sahaja, Engku Emran juga ada memuat naik foto imejnya yang terbentuk juga daripada kertas dan turut “tagged” nama akaun Instagram Bella didalam  kapsyen yang ditulis.

Menghangtkan lagi gosip bahawa mereka benar-benar sedang bercinta ialah apabila Bella menerusi Insta Stories turut memuat naik foto imej seorang lelaki dan wanita yang jelas menunjukkan ia adalah Bella dan Engku Emran.

Sudah jelas nampaknya kemesraan antara Engku Emran dan Bella, malah mereka juga sudah lebih terbuka mengenai hubungan mereka bukan? Siapa tahu, mungkin selepas ini kedua-duanya akan memberikan kenyataan rasmi mengenai status hubungan mereka.

17 responses to Engku Emran Dan Laudya Cynthia Bella Tidak Lagi Rahsiakan Kemesraan Mereka?

  1. tina fazlita says:

    bagi jadi jer lah….amin………………bella is a good woman and u are a good man

    12

    2
    • huhu says:

      lelaki duda mmg suka menjerat anak dara…sama jugak janda suka mengail anak ikan…

      2

      3
      • johnny bravo says:

        Biasalah, kalau blh dpt anak dara, wat ape nak janda. Ustaz yg konon2 nya alim & berdakwah UAI, pun cari anak dara wlpn dah tua & tak hensem. Engku Emran ni bukan ustaz pun, and tersngt lah hensem, so ape salahnya cari anak dara kan.
        Hmm….this time barulah sepadan dgn dia, kalau dgn erra tu Engku yg leboh lawa…

        3

        2
        • puisi indah aku cinta says:

          oh hello.. johnny bravo kusayang. ustaz azhar idrus tu hensem just the way he is.. dia ada ramai supporters and tak kurang hebatnya ramai haters.. hehe.. ada supporters yang anggap ustaz azhar idrus ni ada ciri-ciri lelaki idaman mereka.. terpulanglah taste masing-masing nak jantan perangai yang macam mana.. ada orang rasa ghairah tengok lelaki berjambang kerana ada sifat kejantanan.. kalau lelaki muka flawless tu dah tak boleh beza dengan muka wanita pulak.. kecelaruan identiti ke? mungkin ada segelintir perempuan yang syok tengok muka lelaki k-pop yang flawless takdak bulu muka dan bulu badan.. kita faham baka lelaki korea ni memang hormon testosteron mereka agak kurang compared dengan lelaki baka caucasian yang ada banyak bulu muka dan bulu badan.. terpulanglah lelaki tak cukup bulu muka dan bulu badan sekalipun yang penting subur dan spermanya sihat boleh menghasilkan zuriat.. that’s why lelaki harus bangga simpan misai, janggut, jambang.. tu tanda kejantanan dan indikator lelaki ada beza rupanya dengan perempuan.. mungkin ada musim lelaki nak nampak clean shaven cukur bulu muka.. kemudian, bulu akan tumbuh gak kan.. jagalah bulu tu baik-baik.. lelaki bila ada bulu-bulu muka, bulu-bulu badan ni dia teringat dan tersedar rupanya dia ada tanggungjawab ketika hidup di planet bumi ni.. lelaki dan perempuan saling melengkapi kekuatan dan kekurangan masing-masing.

          0

          0
    • Brad pitt says:

      Engku emran ni cam batak artis pon ada. Mmg zmn skrg ramai laki gila cari artis utk buat jadi bini eh?
      Pecaye la bila tak get involve dgn dunie retis ni hidup jauh lebih aman..
      Ingatkan engku will settle down with someone normal2 je, rupe2 nya cari retis juga..

      6

      5
      • anon says:

        Apa salahnya kawen dengan artis??? Ex dia pun kan artis, wlpn bekas bohsia. Lagipun kalau dah jodoh dia dgn artis, sapa lah kita nak menghalang ketentuan tuhan?

        2

        1
      • daie badan sado says:

        engku emran selesa dengan dunia retis.. dia pun retis ok.. jadi retis ni syok tau, ada follower, business pun laku, ada pengaruh.. ko apa tahu.. ko bila pula nak jadi retis.. cuba lagi ye cari berjuta follower.

        0

        0
    • tahniah bella and kumbre says:

      diorang memang nak kahwin dah pun…counting days..

      11

      0
  2. Ekekeke says:

    Ohhh nooooo bella noooo tak seswai kmu dgn dia too old huhuhu

    4

    2
    • anon says:

      Too old?? Siti norhaliza dgn dato K tu, mcm mana? Lagi banyak perbezaan umur. Dato K tu dah tua gayut & anak2 dah besar panjang pun ada hati nak kat org muda. Engku ni takde lah tua mana pun & anak still kecik lagi.
      Hmm….lelaki mmg beruntung, wlpn dah tua tapi tetap ada perempuan muda yang nak.

      2

      1
      • raikanlah nikmat cinta says:

        asalkan sperma lelaki masih sihat, lelaki tua pun masih boleh buktikan kejantanannya menghasilkan zuriat dengan isteri mudanya..

        sedangkan perempuan seelok-eloknya beranak kali pertama sebelum umur 35 tahun.. hal ini ditekankan supaya perempuan tidak mengalami kesukaran untuk beranak secara normal.. you know what I mean.. bila nak bersalin tu, perempuan harus teran-meneran. kalau dah susah sangat nak meneran dan beranak secara natural.. terpaksa relakan doktor bedah di perut untuk cepat-cepat keluarkan anak tu. zaman dulu-dulu banyak perempuan yang mati kerna susahnya tempat peranakan tu berfungsi dengan normal..

        btw, lelaki harus berada di sisi isterinya ketikamana isteri sedang bertarung nyawa melahirkan anak.. tenangkan isteri.. yakinkan isteri, you can do it.. yang ajaibnya walaupun isteri menanggung kesakitan ketika proses bersalin.. selepas dah rasa lega dan relax, boleh pula nak buat anak lagi dengan suami tercinta.. suami pun on je laa.. lelaki ni hanya rasa nikmat orgasme sekejap je lepas tu dah rasa letih dan terus tidur.. perempuanlah yang nak bersusah-payah mengandung, berpantang larang bagai.. lelaki dan perempuan harus saling melengkapi gitu..

        0

        0
      • ctdk forever says:

        kuasa talak di tangan lelaki.. dato k tak nak cerai dengan ct.. ct pun tak mohon cerai fasakh bagai.. walaupun mereka tiada anak kandung sendiri.. mereka bersyukur saja melihat anak-anak tirinya dah besar panjang.. ct pun sibuk dengan karier, takde masa nak jaga anak kecil.. that’s why ct dah tak kisah pun nak beranak.. lagipun ct ada ramai anak buah ok.. ct pun disayangi ramai rakyat malaysia dan singapura.. biarlah anak-anak di luar sana tu bahagia dan terhibur dengan lagu yang didendangkan oleh ct.. wah gitu kekdahnya.

        0

        1
  3. Anonymous says:

    bella umur brape?

    1

    2
    • Anonymous says:

      29 thn

      2

      0
      • Anonymous says:

        X la muda mana pun

        3

        0
        • najib razak cukur misai? says:

          dr. mahathir berangan umurnya masih 29 tahun gitu.. fefeeling muda sebentar.. tak sedarkah umur dah 92 tahun.. haha haruslah sedar sebabnya masih lagi gigih kempen politik di media kan..

          well semoga sweet couple emran dan lcb berbahagia hendaknya.. jangan gaduh-gaduh macam andainya takdir pulak.. mula-mula punya sweet end up mood tak stabil huru hara rumahtangga pulak..

          1

          1
  4. pol says:

    cepat2 kahwin ye..
    insyallah kedua2nya org baik..

    1

    0

Leave a Comment

Optional