Written by AbangNara | May 13th, 2012

Pelbagai versi gosip yang telah melanda rumah tangga Erra Fazira. Banyak suara-suara liar yang menyatakan bahawa suami Erra Fazira telah pun berkahwin lain. Namun hari ini di dalam BiPop, Erra tampil untuk menjelaskan yang rumah tangganya masih utuh. Yang penting, Emran masih suami kepada Erra dan bapa kepada Aleesya.

erra fazira

Kalau dahulu jantung Erra sering berdegup kencang apabila gosip liar timbul, kini Erra tidak ambil kisah lagi. iMalah Erra pelik apabila orang luar lebih mengetahui tentang rumah tangganya berbanding dirinya sendiri. Kata Erra:-

Saya tahu orang luar suka bercakap soal rumah tangga saya, macam-macam versi cerita yang saya dengar tapi hakikatnya, suami masih di depan mata saya. Emran masih suami saya dan bapa kepada Aleesya. Mulut tempayan boleh ditutup, mulut manusia bagaimana? Biarlah mereka bercakap selagi boleh… Jika menafikan, ada pula cakap saya cuba berselindung atau `cover line’. Nak `cover line’ apa, jika tidak benar! Saya tidak suka membebankan fikiran, soalnya orang luar lebih mengetahui soal isi rumah tangga saya. Bagi saya, suami dan anak menjadi keutamaan, kerjaya pula sudah jatuh nombor dua selepas saya berkahwin

Jadi kepada mereka yang menyebarkan dan mereka cerita tentang keruntuhan rumah tangga Erra Fazira dan Engku Emran, diharap dengan penjelasan ini semua pihak akan berpuas hati. Mereka bertiga masih bahagia sebagai satu keluarga. Sama-samalah kita doakan kebahagiaan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Amin ~~

Baca Yang Ini Pulak:-

173 responses to Emran Masih Suami Saya Dan Bapa Aleesya – Erra Fazira

  1. embok ketum says:

    Dh jgn nk fitnah atau mendoakan yg x elok pd dorg lak!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 1
    • ezy says:

      erra x kata pon dia x dimadukan. so mmg dia da ade madu lah kan?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 38
      • lis says:

        muka cantik badan solid pun kena madu gak…kesian.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 22
      • Luke Fon Fabre says:

        maybe or mybe not … yg pnting doakan rmhtgga die bahagia … but honestly klau perhati btol2 kata2 die tu .. rasenye dh terjawab persoalan ..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        sejak kes dia menipu pasal dia dgn hans tu aku dah tak percaya dah dengan statement dia. die mmg pandai cover nak tutup cerita yang memalukan dia… satu bende aku perasan die ni queen control. tgk pada video kahwin ngn yusri tu pn da leh agk..asyik die je yg nk lead. tak smpat yusri nak ckp ape. sumanya dibantah. kepala hotak dia je nak dga.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 147 Thumb down 33
      • Anonymous says:

        part paling best bila hans mengaku sebenarnye mereka bercinta cuma erra tak kasi bgtau kat semua

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 124 Thumb down 8
      • niki says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 41
      • Famili Madu says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 61
      • Anonymous says:

        fuiyoooooooooo ramainya yg Maha Mengetahui kat sini? psl cerai ngan yusry tau, psl prob dgn laki skarang tau.. ramainya tuhan kt sini!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 30
      • Anonymous says:

        aku baru terbaca famili madu, alahaiii kesiannye ko.. ade ke erra kesah klu ye pun madu die body gemuk?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        ezy: lau ko nk tau sgt erra dimadukan @ x, ape kata ko g pejabat agama. ko tnya kat diorg betul ke x laki erra kawen lain?..then pertnyaan ko akn terjwb dgn sendri nyer smada erra dimadu @ x..lg bgus kalo ko dptkn salinan surat nikah laki dia dgn pompuan tu @ borang poligami yg erra tndatangan. pastu ko blh publish kat media. bla bukti dh terpampang dpan mata xde la org nk mengfitnah lg..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        berdosa besar ke klau dimadukan? adakah dikira bala apabila suami berkahwin lain? ramai yg beranggapan bahawa apabila dimadukan itu adalah suatu hukuman.. adilkah bg isteri pertama?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
      • Lovelyvic says:

        What goes around comes around. Erra dah banyak sangat melukai hati lelaki-lelaki yang mempercayai dia sebelum ini. Dan kali ni giliran dia pula rasa sakitnya…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 8
      • korang memang takde keje, aku harap korang akan dimadukan dan tersenyum riang

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 17
      • senah says:

        anon, perlu ke tandatangan isteri first untuk suami kawin lain ? mak aku cakap tak payah pon. sebab mak aku pon dimadukan.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Anonymous, jawab soalan senah ni haa… Oi Anonymous… Waaakakakaka…!!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • bbycumil says:

      ermm..mcm pelik je ayat..dia x nafikan dia d madukan…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
    • Ak yg comel says:

      doakan yg baik2 je..asalkan Aleesya dpt sepenuh kasih syg dr parents dia. yg penting masa dpn anak.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 1
    • TANTE says:

      hanye boleh doakan yg terbaek utk pasangan…~ n jika betol dimadukan pun okey what.. kalu erra sangup? weii payung emas wey… ko ade?~ kutuk la ape2 pun yg dapat ngan kutukan dosa.. kawen la bape ramai pun (syarat 4) yg dapat payung emas erra..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 5
      • Watie merelit says:

        Utk pengetahuan, istilah payung emas tu xde pun dlm Al-Quran, cuma org melayu je yg suke tambah utk cari alasan nk kawin lain.. Anyway, xsuka Erra! Cuma kesiankan anak dia ja.. Erra ni aku xnmpk dia portray seorang ibu yg baik.. Kt twitter dia jarang sebut pasal anak.. umie Aida yg pya anak angkat lebih byk puji anak2 dia pada erra ni..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 14
      • op says:

        istilah payung emas memang tak penah wujud dalam alquran ye. berhenti sebarkan perkara yang tidak benar. Sama juga dengan orang kata, sehelai janggut sama dengan seorang bidadari disyurga. takde nas atau hadith yg mengatakan sedemikian.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • citer safe boleh thn la walaupun xde sex scene:( says:

      Dear Erra. Sebagai wanita, saya dapat menyelami hati anda. Walau ape pun yang terjadi, saya harap anda bersabar dan teruskan hidup dengan tabah di dunia yang kejam dan busuk ini. Kuatlah demi Aleesya.
      Saya puji sifat anda yang tidak memburuk-burukkan suami dan tidak membuka aib beliau kepada media. Biarlah orang hendak kata apa..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 108 Thumb down 0
    • spy limah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 67
      • torpedo says:

        hello,kes awie-sape yg tinggalkan sape?? bkn sbb dia kantoi ngan arni nazira ke??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 9
      • girl says:

        apasal kau ni cam dengki sgt kat erra? tau sje tpi kain org,
        kena btg hdung sdri bru tau..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        dosa no 1 – aibkan org
        dosa no 2 – fitnah org
        dosa no 3 – mengumpat org.

        kenyangggg mkn dosaaaaaaaaaaa……..burppppp

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        apa2 pun dosa sendiri tanggung kita tak payah menyibuk hal org.buat tambah dosa kita jea….kita nie manusia takkan lari dr membuat kesilapan sama juga dgn komen2 yg melemparkan fitnah dan mencaci maki org lain..tu kan semua dpt dosa.ckp yg baik2 sudahlah.pernah ke Era suka berckp pasal org nie semua? Awie ke, Yusri ke dan Emran??? atau sesiapa saja!!

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  2. Hola... says:

    Smga kekal slamanya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
    • Pondan Sepi says:

      1-SUAMI DIA ADA DEPAN MATA X BERMAKNA DIA X BERMADU (KAHWIN LAIN).
      2-SUAMI DIA MASIH BAPA ALEESYA X SEMESTINYA DIA X BERMADU (KAHWIN LAIN)
      P/S: YG NO 2 TU MMG LA C EMRAN TU AKAN KEKAL JD BAPA ALEESYA WALAUPUN KO DH BERCERAI! MANA ADA ISTILAH BEKAS BAPA! PANDAI DIA COVER LINE.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 20
      • amira says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 52
      • Anonymous says:

        pandai ke x pandai cover, pondan tetap akan kesepian forever alone! haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 8
      • haroro says:

        betul la cover line. dia xnak ulas isu MADU, dia pusing tang lain.
        dia xtipu, dia just menjaga aib suami, cover line lettew

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  3. ayu says:

    Manusia dengki suke tgok org happy….sabo je laa…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
  4. ila says:

    emmmm

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  5. pujit says:

    bagus la kalau masih bahagia….semoga terus bahagia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  6. suka says:

    comel anak erra…dah besar nti cantik :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 1
  7. Mak Iti say says:

    Udah2 La tabur fitnah ya. Fitnah dosanya sama mcm bunuh tau. Tp kalau mengumpat lak mcm makan daging saudaranya sendiri. Pikir2 la ya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 4
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Mak Iti, yang DISLIKE ko ni mesti kaki tabur fitnah & penggemar daging busuk…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 8
  8. mims says:

    rasanya mmg btl dia dh kahwin lain.. tak duduk serumah dh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 11
    • marie says:

      ‘rasenye’ menunjukkn anda xyakin no facts at all……cik mims ni jiran umah erra ker?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 9
  9. ash says:

    xpe la die da kawen laen skalipn..harap2 die x lupakn anak bini die ni..

    p/s: aleesya sebijik cm erra..tomeynye..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 5
  10. marie says:

    ‘rasenye’ menunjkkn anda xyakin no facts at all..lolx
    mmm cik mim ni jiran rumah erra ker?wondering~~th xduk serumah da

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  11. gagakhitam says:

    manusia2 x hbs2 nak rosakkan rumahtgga org..t kna kat batang hidung sendiri bru sedar..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  12. [...] dalam BiPop, Erra tampil untuk menjelaskan yang rumah tangganya masih utuh. Yang penting, … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Aleesya, Bapa, Emran, Erra, Fazira, Masih, Saya, Suami [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    Apakah maksud erra dgn mengatakan emran masih bapa alesya?
    Peliknya aku dgn stekmen ni.of cos la emran tu bapak alesya buat selama lamanya.hubungan tu memang xbleh nak tukar dah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 1
    • pujit says:

      betul2. isteri boleh jadi bekas isteri tapi mana ada bekas anak atau bekas bapak.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      aku rasa ayat ‘emran masih bapa aleesya’ ditujukan tuk suami dia.. ‘walaupun dah kawin lain, tapi jangan lupa awak masih ayah aleesya’

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 89 Thumb down 1
      • Kratos says:

        Agreed .. klau betol kesian erra .. die malu kot husband kawin lagi.. tu pasal la keluar ayat cover line ..ye la selalunya kiter dgar yg artis la yg jd bini no2 la.. perampas la .. tetiba plak keluar citer erra dimadukan .. lbih krang mcam kes rita. habis madu sepah dibuang.. sabo ye erra n rita

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        kalau yer pon emran kawen lain, xkan dia nak ngaku. byk sgt history dia dgn lelaki sblum ni. contohnya, awie, yusry n hans. tambah lak awie n hans tu best fren. selalu jer duk menyindir psl erra. dahla dia dump hans camtu jer, mestilah dia malu nak ngaku sbb skang ni dah setempek kena balik kt muka dia. aku rs hans tgh bsorak ria sambil bsorak ‘booooooooooooooooo’ kat erra skang ni. artis2 lg la tau psl ni. kita ni samar2 jer. kalau dh erra ckp rumahtangga dia ok, kita pcaya jerla wlaupun history dia sblm ni mmg selalu menipu. kita bsangka baik dia dh berubah jer la. tp dr stetmen dlm bipop smlm, dia tak deny pun dia dimadukan. kalau betul pun, mungkin dia malu sbb duta estee lauder yg cantik jelita pun dimadukan. Aku pnah bc stetment erra, dia mmg exposed dgn product estee lauder tu dari kecik lg sbb mak dia pengguna setia product tu.. aku ingt family dia biasa2 jer, rupa2nya boleh tahan gak family erra ni. kalau zaman dulu dh bleh pakai estee lauder, maknanye mmg family dia ni boleh tahan kaya gak la

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 55
    • janedoe says:

      tak payah la nak guna Maha Mengetahui kalau nak sindir2 orang… kan sifat Allah swt tu, dah tentu takde manusia yang Maha Mengetahui…beradab sikit dengan Allah boleh tak? adui

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 45
      • nona says:

        eh anon ko sorang je yg tak abis2 ngan Maha… org lain tak tergamak nak sebut….nak tegakkan benang basah lagiiiii dah kantoi tu kantoi sudehhh

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        nona, kantoi ape???? ko pun maha mengetahui jugak?? nak kene sembah ke?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  14. cici says:

    Siannnn

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  15. [...] Pelbagai versi gosip yang telah melanda rumah tangga Erra Fazira. Banyak suara-suara liar yang menyatakan bahawa suami Erra Fazira telah pun berkahwin lain. Namun hari ini di dalam BiPop, Erra tampil untuk menjelaskan yang rumah tangganya masih utuh. Yang penting, … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  16. jenab says:

    sian man u..haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
  17. min says:

    tau xpe. tapi siapa madu dia eh.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  18. Cica says:

    Mmg kalo xde angin,masa kan pokok brgoyang..pada sesape yg ada bukti yg mnunjukkan emran tu kawin lain,ape kata korg share sket…gmbr diaorg ke..ni stakat ckp je..aku pon bleh ckp..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • sweet_zz says:

      xde bukti gambar.. tp my mom nye kawan penah nampak suami erra ni dgn pregnant women dekat gleneagles hospital.. dari cara diorang tu, x nampak mcm kwn/family members.. senang citer more nampak husband & wife.. kawan my mom yg agak busy body ni trus la tanya nurse2 kat situ.. tu suami erra ke? diorang x mengiyakan & x deny jugak.. so gosip ni maybe betul/ maybe lelaki tu pelanduk 2 serupa kot~

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        sweet_zz: lau xde bukti xyah la nk fitnah org.. free je dpt dosa.. lau xpuas ati jgk, ape kata suruh kwn your mom yg busy body tu g pejabat agama, mnta pengesahan sma ada suami erra tu dh kawen lain ke tidak..lg bagus lau dptkn salinan surat nikah diorg.then publish kat media..semua org puas ati lau bukti dh terpampang dpan mata..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
      • Paparazzi Blog says:

        Pe lagi paparazzzi M’sia, since check up pun kat Gleneagles Hospital, dah sah2 bersalin pun kat sana gak. So people, jom bercamping kat luar hospital..kite cari bukti2 yg sahih. Sape dapat buktinye, simpan dulu..famili Emran tak lama lagi offer bayar sape2 leh buktikan Emran kawen lain..baru tunjuk buktinye. Setakat kawen2 lain, sejauh mane nak sorok pun..KL ni pusing2 kat situ gak. Mampu ke nak bayar semue org yg terlibat tutup mulut???? Kan de punye bocor rahsia tak lama lagi…cuma bagi the right bait.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  19. mat saja says:

    anak ngan mak sesama comey..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  20. senyum... says:

    susah lah suara2 yg penuh syakwasangka & bprasangka….erra ckp benda btul korg c pcaya..bila dia diam korg lg la sdp tambah serbuk perasa…diorg bahagia ciap dkt fb dia sdri buat pjelasan bbrapa mgu lepas cz ada sorg magkuk ayun tulis “betul ke erra dimadukan”….mintak d jauhkan lah dr segala umpat keji…x nk pecaya sudah!!!..aku bkn fan dia pun..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  21. nokomen says:

    org yg x suka lht org lain bhagia memg akn cba mmutar belitkn fakta. Pdahal itu smua x bnar. dah jelas2 EF bg statement yg pkhwinan dia xda apa2, msh jgak mnah2 n mngkuk2 kat sni persoalkn. Well, sy cdgkn solution kat org yg sntiasa nak buat fakta bodoh ni, korang tinggal jer ngan EF tu. Serumah, sebumbung..!! Baru korang tau smada dia ke korang yg btul..!! Tu pn kalau dia sdi nak bawa korang tinggal ngan dia. kihkihkih…!! Err..sy juga cdgkan..truskan menabur FITNAH kalau ht dah tak thn sgt tu dan semoga anda mndpt kesdaran dr perbuatan tersebut.!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
  22. Anonymous says:

    kalau betul la emran kahwin lain memang padan dgn muka erra! puji sagat ngan emran dulu kata erra beruntung bersuamikan emran..mak erra pon lebih suka emran dari hans..skrg tgk apa jadi????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 16
    • Anonymous says:

      fuiyo siap padankan muka org.. ko bila nak becerai?ke laki pun xde?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 20
      • izzah abg hariz yang punye says:

        ko ni anon pe hal dok emo dr mula?ko sepupu sepapat erra ke yg beria nk ckp erra tu betul je?x leh nk tima pendapat org?kalo ko tak suka org berkongsi cite , bergosip bagai ko blah je la dr bn nih.chooiiiiii

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. Bimbo says:

    “Erra pelik apabila orang luar lebih mengetahui tentang rumah tangganya berbanding dirinya sendiri.” <—– statement yang sama masa ko dgn Yusry dolu2 erra oiii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 17
      • Anonymous says:

        meh nk tlg jwb…so, maksud dy, dlu org kate dy ade masalah umah tangge ngn yusri, dy bg statement mcm ni gak, last2 btol pun ade masalah n bercerai…
        dan kali ni, org duk kate dy dimadukan, dy bg statement mcm ni gak, so, ade probability yg cerita ni btul la..

        tp kite ni sape la kan, bukan tau perkara sebenar..just bleh andaian je lah daripada ape yg kite dengar n lihat….
        yg Maha Mengetahui, tetap Allah S.W.T….

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 20
      • Anonymous says:

        harap maaf ye..saye cume nk tlg jelaskan maksud ayat bimbo di atas..tu je…xde niat nak menambahkan lg fitnah ke atas era…itu pun saye xpasti samaada maksud yg saye tulis tu btul atau tidak, n cerita ni betul atau tidak..sebab tu saye cakap, ade probability cerite ni betul,ade probability tidak betul.. bukan bermaksud saye katekan cerite ni memang betul…

        n pasal statement, “kite manusia hanye pandai membuat andaian, yg Maha Mengetahui tetap Allah”…bukan niat saye nk mempermainkan Allah…n saye rase ayat n gaye bahase saye tidak langsung mengasari sesiapa…saye cume nk igtkan pade diri sy sendiri dan juge pembaca yg lain bahawe segala yg timbul hanyelah dari andaian manusia semate2, drpd ape yg mereka lihat n dengar…tak tahu sejauh mane kesahihan sesuatu berita tu….kadang2 kite manusia salah mentafsir…Allah yg Maha tahu segalanya..

        kalau bahase yg saye gunekan ade menyinggung perasaan sesiape, saya mohon maaf..saye sudah sedaye upaye menulis dgn bahase yg boleh disenangi oleh semua org…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        anon, i x marah u pun, my question so?? kat atas tu is only sarcasm. and u dun have to explain, i already know what she/he’s trying to say. kita ni, xperlu nak tambah bahan perasa kat cerita org, xelok buat andaian or dgr ckp2 org yg xtau pun kebenaran cerita tu. kdg2 kita ni mengumpat dlm x sedar. so better elakkan. even maksud ‘probability’ tu kita dh berniat utk mengandaikan sesuatu dan memberi information palsu kat org, so better jgn ckp ape2. tugas kita sesama muslim cuma mendoakan kebahagiaan org lain. so can we stick to that?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 14
  24. desert law says:

    biasa lah, jantan melayu -mana reti *one true love*, kebahagian tote dia lagi penting, di situ lah letak nya kepala otak dia. Pas tu ramai betina sundal- malas nak- cari- rezki- sendiri sedia nak menumpang lori. Semua material dan physical pada dorang ni, tak yah lah nak harap prinsip2 yg betul2 mulia .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 3
    • girl says:

      betul2….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Abang Salleh says:

        Pe yg betul2??? Klau ditengok statistik Pejabat Agama, yg ramai berpoligami bukan dari golongan kaya raya majoritinye…ramai dari income biasa2 je kais pagi makan malam..tapi ramai gak yg sanggup jadi isteri no.2 atau 3. Yg pasti bukan duit yg dikejar! Bagi lelaki biar kawen lain dari berpura2 sayang dan cinta hanya pada nan satu padahal diri dah rasa terpaksa dan nak jaga hati. Org lelaki sukar berpura2..kalau dah wujud de kasih sayang pada org lain, mereka sanggup menghadapinye cabaran..masalahnye pmpouan khasnye bini status tua suka halang suami tak kawen lain dn terus berlakon konon2 masih sayang cintan pada dia sorang..padahal setiap malam tangan suami pegang orang lain, pikiran, hati dan nafsu pada orang lain..huhuhu..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
      • sama aje says:

        well cik abang, in that case, bukan pasal duit, pasal kote lah.dah ada anak bini pon sanggup lompat pagar, cari lain sebab dia tau dia BOLEH.!! Wanita terpaksa terima or bust. Its called ABUSE of *rights*!! Org lelaki sukar berpura-pura MY ASS!! Ko ingat mengorat madu baru tu camna??? Jgan lah berpura-pura tak tau pulak. Innocent sangat lah.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Min says:

        pada mek indon + mek ngok kg. road sweeper di Msia ni dah kira millionaire….kkkk.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • bukan nama sebenar says:

      betul tu…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • tanya jer says:

      chop…Emran tu kaya ker? bukan ke skang penganggur terhormat semenjak kontrak ngan Bernama dah tamat?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
      • nijawab says:

        masa time durian runtuh tak ingat haridepan ke. mesti ada reserve lain ma.tak kan bodoh sangat.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. Jiran mak jemah says:

    Aku tak paham kenapa rumah tangga artis mesti bermasalah?KENAPA?

    Btw aku tak minat erra sebab aku tengok dia ni macam queen control.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 11
    • wawa says:

      Jiran mak jemah bkn erra suruh ko minat kt dia pn..p jauh2 n xyah susah2 taip2 komen2 kt sini..ko x minat orang lain minat..sibuk tul dia ni..p jauh2..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
    • jenab says:

      laaa .. syg xfaham ker ?
      biar i yg explain ea …

      mcm nie syg ,, semua manusia ade masalah. tak kira vip, vvip, org susah, wartawan, mak jemah, i pon ade problem , engkau .. erk, you… kan3?
      cuma artis nie semua org kenal jd semua org nak taw ape yg ade dalam kain supaya boleh di jadikan bahan gelak, umpat & sesi keji mngeji..oleh manusia yg ‘rasa’ diaorg nie suci.
      sayang,, next time banyak2kan baca surat khabar, buku dan bila baca tolong bukak kan fikiran.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  26. Raymee says:

    Tak ada ke ahli keluarga Emran yg nak offer RM 100,000.00 (mcm kakak Dato K) kpd sesiapa yg blh bawa bukti bhw Emran dah kawin lg 1?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 2
    • Ms Sexy KL says:

      aku yg hot seksi ni nak jadi madu baru dia. haa…tu bukti kau. siapkan fulus beb. Cash ye.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  27. errot says:

    Apa nak dimalukan kalau bermadu sekalipun kan… bukannya harampun.
    Tapi biasalah artis, coverline adalah satu kewajipan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  28. niki says:

    “Apa nak dimalukan kalau bermadu sekalipun kan…”…

    yea setuju..
    apa ada masalah..
    jika org tu bermadu.. bermadah skali pun.. ???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  29. Aku kesah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 17
    • Anonymous says:

      aku pun rasa ko ni bakal andartu sampai ke tua. kesiannye.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 12
  30. tipah says:

    Ni kerja sang perampas jugak la ni. Kepada sang2perampas, korang cari job lain leh x?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
  31. Anonymous says:

    ramai nyer loyer2 kat sini analisa statement erra. hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  32. Sshh says:

    Aku lebih suka klau emran sndiri y wat statement y uma tangga dia bahagia..tpi skg sush nk tengok emran sama ngan erra..btl tak?masa b.day anknya n b.daynya erra muka emran pn x ad..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  33. artis la sangat! says:

    logically, emran is stil da hubby n father to both of them eventhou emran kawen len, i think press shud ask a more SPECIFIC questn..like..betulke erra dh bermadu? if tanya da prob ke pkhwinan dgn emran, haiiii..spa la nk ngaku..hartis lak tuuee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      she deserve not to answer that question. mcm pandai sgt je ko ni nak arah2 wartawan tny. so what klu die dh bermadu? die amik laki ko ke pun? x kan?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 15
  34. Kurus says:

    aku suka erra ni sebab dia tk suka nk jaja cerita hal peribadi dia..
    dia wanita cantik yg kuat dan tabah..

    putus tunang dulu pun.. dia zip mulut walu mmg nmpak kecewa.. mendadak turun berat badan.. tp hingga kini boleh berlakun satu filem lg
    cerai dulu pun dia tk kata apa2 tntang bekas suami
    dgn hans jga dia tknak kepoh sana sini
    dia pilih emran dari hans pun sebab dia rasa emran boleh guide dia lebih
    tp apakan daya kta hanya mampu memilih.. DIA yang menentukan..

    at the end of the day..
    after 20 years n over.. people will remember her as a DIVA with golden heart..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 121 Thumb down 6
    • Kipas suasah mati Erra says:

      Sedih la baca kesah ini. Lagi sedih kalau ianya benar. Sampainya hati Emran… Langsung tak menghargai Erra.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        “suasah” pon boleeyyy…….

        suasah…suasah….suasah…suasah….suasah…

        “pakai baju kancing lah SUASAH….
        pakai mari baba lah Melaka….
        biar saya rosaklah binasa..
        kerana dia tidak mengapa…”

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        penat aku cari mana ko dpt perkataan suasah.. muahahahahah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hehehe… tu…. aku tengah melawak dengan cik Kipas atas tu..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Adik tiri nara says:

      Homaiii god!!powder blue tang!! ahh meroyan kejap..i like ur dp kurus

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nor says:

      i like this comment positive. i always pray erra dan emran bahagia besama aleesay. Perkawinan penting dalam hidup

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      saya sgt suka dgn komen ‘KURSUS’ mmg benar!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. ahkak puaka says:

    SEBENARNYE AKU ADE DGR JUGAK PSL NI..AND ADE LG PSL DIE YG DUNIA HIBURAN XTAU. TP MAAFLA XLEH CITER KT SINI SEBAB SEOLAK2 MEMBUKAK PEKUNG SI ERRA NI..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      seolak2 pun bolehhh………

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • dark28angel says:

      ala ahkak puaka..cite la, nak taw gak…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        ahkak puaka…pasal erra pernah gone tru abortion kat singapore ke? dah lama berkubur cite tu..tu pun masa zaman die dengan awie kot..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  36. Jeng jeng jeng says:

    Aku suka bila artis or org2 yg dah kahwin ni diam jer psl masalah or hal2 rmh tangga after married. Ada org lebih suka low profile bila dah kahwin. Tapi org kita sibuk nak korek rahsia rmh tangga org then ungkit2 hal lama. Siap jaja bad news lagi. Tak baik mcm tu. Semua org ada masalah masing2. . Dia org pun nak privacy. Bertabahlah Kak Erra.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  37. Anonymous says:

    Klaau bermadu tu takperla. Dijanjikan payung emas lagi tau Erra. Cumaharap jgn la ada perceraian antara erra ngan emran

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 10
    • Anonymous says:

      aku slalu tertanya, kat hadis mana, or ayat quran mana, yang kata isteri yg bermadu ni akan dpt payung emas?? cuba quote kat sini..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        aku pun tertanya tanya…mcm mana rupa payung emas tu.hmm….
        Mungkin istilah payung emas tu bagi menggambarkan betapa untungnya balasan untuk pompuan yg izinkan suami kawin lain.
        Tp kenapa payung???.. Istana emas kan lg hebat didengar.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
      • cici says:

        xde istilah payung emas…. tu lerrr suruh belajar tuntut ilmu tak nakk sesedap mulut terrer sebut payung emas.. ahhahaha… masalah betull mana ada hadith sahih pasal payung emas… ceghhh masalah betul

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. makcik mudah kg sempadan sana says:

    pelik benar dagu erra ni…. Besar dan panjang semacam…. Nampak lain benar, mcm dagu umi aida kaedahnyer…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  39. lovelime says:

    seriously ayat dia klu baca btl2 dia tak mengiakan atau menafikan topik hubby dia madukan dia, maksudnya apa tue?mcm ni lah kawan aku yg seorg ni journalist and mmg ade ckp dia mmg ada masalah rmh tangga & hubby dia pernah kantoi dgn mmbr aku sebab keluar bedua2an dgn scandal dia dkt pavilion (time tue tak sure dah kawen blm), tp still cover buat2 mcm staff.Kesian lah erra nie muka cantik, cutting vass, anak pun dah ada tp ttp kena madu…tue lah knp patahkan hati hans dlu kan dah jd mcm nie, ni namanya karma!klu korg tgk video masa awie buat press conference konsert dgn ella kat istana budaya dia ade tersasul sebut nama erra and hans ade time tue semua tergelak2 last2 awie kate kat hans”madu diam ya” heheh. Tp SERIOUS kesian sgt tgk dia & elesya yg cute tue, hurmmm xblh nak salah kan laki dia coz xkenal laki dia 100% nak kata salah erra pun tak kenal erra 100%.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 3
    • bobby says:

      Haha Hehe Huhu aku setuju dgn part video press conference awie tue,sebab aku tgk!mmg sumpah kelakor tp kesian pun ade dia org mcm memainkan erra sebab kan pernah jd ex-awie and hans!dia org pulak bff skrg.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  40. lady says:

    Hoping dat apa yg erra ckp btl lah hendaknya, sebab kesian kat ank dia yg masih kecik & comel tue. anyway seorg wanita klu cantik mana pun tak menjamin jgk suami akan setia & suami plk kdg2 tak bersyukur dah dpt isteri elok2 disia2kan plak.entahlah…cuma lg baik klu erra nie cantik natural bkn cucuk vit c,kolegen,rambut palsu bagai mcm skrg nie.klu nak tgk dia ori tgk time cite dia tahun 90an dlu and klu nak tgk rambut ori dia zmn ni tgk cite “mertua vs menantu” sebenarnya dia tak secantik yg kita tgk, org ada duit semua blh kuit!maintainance tinggi dia nie tue yg ssh nak jg.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  41. kebaboom says:

    korang ni memang ada masalah mental kan..
    yang nak brmadu tu dia, korang pulak yang 3M
    1- Meroyan
    2- Menyebuk
    3- Me nasik tambahkan cite tu pehalll!!
    Ape masalah korang nih..Masalah rumah tangga mana leh cite kat semua orang..Mengaibkan

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 9
  42. ida says:

    walauapapun yg terjadi…sikap erra yang patut dpuji. tak suka menjaja kisah rumah tangga. itulah akhlak yang mulia bagi seorg isteri. semuga erra tabah menhadapi dugaan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 4
  43. Anonymous says:

    abg nara nya likes ni ada problem ke??asal tak bole like eh??

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  44. mariamenardi says:

    Buat Erra – What Goes Around Comes Around, ingat yang tu je.. Moga kuat dan tabah la hendaknya.. Dan ingat awak bukan lagi dizaman dara yang mana awak terlalu mudah permainkan perasaan orang. Sekarang mungkin masa untuk awak fikirkan semula apa yang telah awak lakukan dulu, moga tidak berlaku kepada anak perempuan awak tu.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 9
  45. chentalove says:

    zman2 dara2 dhulu x pyah d ungkit2…yg lpas br lpas…
    kta doakn yg baok2 untuk mreka,yg pnting mreka msh tinggal sbumbung…
    kak Erra sorg yg tbah….smoga kak erra bhgia hngga hjung nywa bsma ank n suami…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
  46. honeywellz says:

    Alaa..ni lah yg dikatakan what goes around comes around. Dulu dia wat kat yusri dgn hans…so i guess now its payback time. Tuhan balas apa yg dia buat kat org dulu. skrg dia rasa apa yg 2 org tu rasa. Now yusri is happily married to lisa who is younger and prettier than her… As for hans remember, every dark cloud has a silver lining. One more thing, where there’s smoke there’s fire and kalau tak ada angin takkan pokok bergoyang…………..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 15
    • enon says:

      hello..era tu ratu, jelita..lisa tu cute je..tp memg untungla yusri dapat lisa ank dara muda

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  47. didi says:

    klu btl pn emran tu poligami bia ler…bkn salah di sisi agama pn,,yg artis dok bersekedudukan peluk cium dpn org xda plak nara nk kecoh..bia la era jg rumah tga dia,,xpyh org lain nk bz body,,lgpn ba la emran nk bini brapa pn dh dia mampu,,sush dpt bini artis ni nk jaga body,kuku nak kaler,spend masa shping dgn spa je,,xda masa lyn suami,masak utk suami,,,dh mmg dunia artis gila glamor,,dh kawin pn nk wat pangai bujang,,,tp respek dkt ziana zain,amy mastura vanida imran,,loving couple n happy fmly,,at least xda dgr gosip xelok pasal fmly dorg ni…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  48. lakibebulu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 21
  49. loving says:

    knapa la dgn org kt luar sane….sukati mrk je nk mbuat fitnah….maka org yg empunya bdn kta xda pa2s mslh yg blaku dlm rmh tangganye…..
    jgn la bdoa dgn mhancurkn rmh tangga org….spatutnye kta mdoa kn s’moga mrk skeluarga sntiasa b’bahagia slalu…..pkra yg lama blalu jgn la org luar sane ungkit lg….
    p/s : s’moga kak Era bsbr dgn apa yg org luar sane kta…..jgn dlyn org yg xda hati & prsaan….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  50. pemerhati says:

    walau apa pon sbnr yg terjadi, aku respek dgn sikap Erra. dia bukan jenis perempuan yg suka jaja cerita, yg cepat melatah.

    — Kdg2 diam tak bermakna kita kalah. ;D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  51. Bkn sesiapa says:

    Jodoh, Maut, rezeki semua ketentuan Allah…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  52. sinchan says:

    jgnlah tuduh erra je yg salah..act erra dan yusry bercerai dulu sebab sikap workoholic yusry je, sampaikan erra tnya yusry masa tu yusry outstation, apa yg u rindu kat sini (kl) yusry boleh jawab rindu dan tak sabar nak balik jumpa laptop dan bilik dia buat keje..mana ada pompuan tahan kalau suami sibuk keje manjang..huhuhu.apa pun doakan yg terbaik buat rumahtangga erra sudah.yg dh lpas jgn diungkit, setiap manusia berhak berubah menjadi lebih baik ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      ok laa tuu dia rindu kat laptop…dibuatnyer dia rindu kt pompuan lain…camana?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • Bob says:

      iye ker pasal tu die cerai?
      tu edry tak bz memanjg ker? sabar jer bini edry..??
      dah nama rumahtanggga mmglah kene sabar..mana ada manis jer..tanya lah semua yg berumahtangga..dia at least hidup x susah wang ringgit..org awam cam kita yg lagi mcm2 pancaroba yg kene harung..dgn setakat makan gaji yg gaji ciput, tp cost hidup tinggi..x kan setakat laki kuat kerja jd isu?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. miss gucci says:

    erra dulu cerai dgn yusry sbb kantoi dia ade affair dgn hans la. Yusry sampai kena fly g bangkok n confront erra. mmg ini balasan tuhan. padan muka erra. erra nie xder baik mane pon. dulu dgn awie pon dua kali wat abortion. Pastu dia kena simpan dgn dato’ kaya. Bila dgn hans, kantoi pulak bwk emran tido umah mlm2. now padan muka emran madu kan dia. Kalau dia baik, mesti bahagia je amrriage dia. Wahai erra, ingatlah segala nya akan berbangkit dan kena balik pada anak awak. Allah tu maha adil.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 28
    • Anonymous says:

      dah abis ngumpat, sebut Allah maha adil. wowww hebatnye ustajah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
    • Luke Fon Fabre says:

      time tu pegambaran Persona Nan Grata . yusri nk surprise kn erra tetapi bnda lain yg jadi … Bnde tu dh lame dh .. xpyah kite nk hot kn bnda ni balik .. Dh brzaman dh pn .. masing2 dh ade psangan masing2 … doakan lh semoga mereka bahagia

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  54. bukan nama sebenar says:

    respect erra…wlu apa2 yg brlaku dlm rumahtangga..dia tak sibuk mencanang aib suami sana sini…mcm seten2 artis…

    hal rumahtangga tu adalah trlalu peribadi utk org2 luar masuk campur…
    sama2 la kita mhormati mrk…okessss…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  55. antipoligami says:

    erra x menjawab soalan pon!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  56. memang cian tul erra ni dulu masa bertunang…. tunang dia kena tangkap klwat ngan pempoan lain… pas tu khwin … suami pula macam x ambil berat ngan dia…. nak cuba pula buat pilihan yang terbaik harap2 semua yang diceta ni x betul…….. apapun i tabik habis kat erra x suka jaja ceta pribadi ngan umum… pandai simpan rasia ok lah tu sekurang2nya dia tak menyibuk hal rumatangga orang lain………yg pahit dia telan jaa…… pandai pula berusaha cari duit sendiri kerja keras bukan mcm segelintir orang tau cakap n ngumpat jeeeeee……. pas tu nak kaya cepat cari jalan pintas cari datuk n laki orang yg kaya….. erra u memang ada kelassssssssss…….. gitu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  57. hehehe says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 16
    • Anonymous says:

      sedapnye mengumpat ye.. kenyang x mkn dosa? nnt jgn lupa cari erra sebelum mati utk mintak maaf. good luck!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        yup..u are right..baca text die pun ngeri… huhhh… but niway… utk org tuh..jgn lupe cari erra nnt to ask for forgiveness …

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      ko ni asyik2 ckp rase2 je?ayat selamat ke?aku rase baik ko doakan baik2 aje takut ape yg ko rase tu jd kan ko plak!!!sbb rasenye bile kite dok je rase org punye keburukan..rasenye x mustahil suatu hari nnty buruk tu tpalit kt kite@anak kite@cucu kite rasenye!!!ko rase2 la agak2 ms depan ko n aku n dia selame2nye indah x?so doakan jelah yg baik2…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  58. truth seeker says:

    Fuck poligamy …. MAN -made ancient desert law!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 14
  59. mail lambung says:

    bapa mmg akan terus kekal menjadi bapa..klau suami boleh la jadi bekas suami..bapa mane ade bekas bapa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. sara says:

    ermm…sabar je la…x salah laki kawen lbh dr 1 selagi dia mampu…xde dosa pon, dosa bila dia abaikan tanggungjawab….pompuan biasa la, ada yg x dapat trima…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
    • sarangok says:

      ko lelaki kan. Yg part boleh berpoligami tu yg best kan, part2 lain blur kat belakang . ko ada anak ppuan?……hehe….guuuuuuuuud luck bai.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • zzz says:

      laki mcm ko mmg bile becakap, akan lebih mementingkan punai ko dan menyuruh pompuan paham kenapa lelaki suke mementingkan punai.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • ngok says:

        bab mamat melayu low -self esteem. takda kepercayaan kpd diri sendiri. . Kote kontol mcam akal dia juga. kalo nak harap intellectual discourse….hammmpppppeeeeeehhhhhh!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  61. Anonymous says:

    alaaa…… masa nk pisah ngan yusri dl pun cm tu la ayatnya. padahal dh tk duduk sebumbung.. lg nk cover. plss laaa.. tk yah nk pusing2 la wei..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  62. ko says:

    madu takperla jangan sampai bercerai. bercerai tu yg tak sanggup nak mendengarnyamoga emran erra tabah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  63. Anonymous says:

    anak erra ni kalau tak silap aku juling air bila tengok gambar lama. tapi nak wat cemana dah memang Allah kurniakan kan. and yes anak erra ni comel gilos macam cina la kau rasa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      gambar baru takkan? maknanya xjuling air la tu. RAMAI jugak baby masa kecik mata nampak cam juling air bila dah 1-2 tahun okei jer, biasa tu. lain la kalau dah 10 tahun masih juling air memang juling la tu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. rozi says:

    Sedih sebenarnya bila berada dlm keadaan Erra. Ditelan mati bapak diluah mati emak. Apa2 pun Emran/Erra patut berfikiran secara terbuka. Emran patutlah lebih adil, maknanya tampil, beri maklumat yg sebenar. Kan ke dia ketua?
    Kesian juga dgn madu Erra(jika benar) kedua-duanya ada hak sbg isteri, bukan wang ringgit tp sekurang2nya title isteri itu sendiri…
    Ttg anak tu memang talian mereka kekal hingga keakhir hayat…
    Tggu apa lagi Emran…berkata benarlah anda…kesian kedua isteri anda..(jika benar bgai yg di war warkan)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  65. Dewi says:

    Sebenarnya susah nak dapat pasangan ‘ soul mate’. Kadang2 wpun tak bahagia tetap pertahankan perkahwinan hanya demi kerana anak.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Kak Ida says:

      itu pasal akak slalu kasi nasihat. Mat saleh dorang boleh duduk bf/gf dulu tengok depa sesuai ke tidak untuk mendirikan rumah tangga. Kita tak boleh bwat camtu jadi bila dah kawin tu jgan lah cepat2 nak bwat anak. Kasi lah 3-4 tahun idup macam kapel dulu. dalam masa jangka ni walopon pendek dpat juga kita mengenali diri masing2 lebeh sikit . Masa sudah berubah , tak macam 50 tahun dulu. Makcik2 + mak nenek kaki sebuk tanya bila nak dapat anak tu ( macam dia lah nak bayar expenses ke tolong jaga) ko sumbat mulut depa dgn seluar dalam kau.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        kak, kalu sy laaa, mmg nak zuriat immediately after wed. sy tanak buang masa. kalau tgu 4-5 tahun pun, dh dpt anak baru dia wat hal, rugi jer tgu lelama. Sebenarnye, bila kita dah kawen, kita dah ikut sunnah nabi. bersangka baik jer la dgn ALLAH. wpun mungkin kita bpisah dgn suami kita, itu ttp yg terbaik buat kita. By the time kita kawen tu, kita dah niat nak elak drpd zina. Takkanlah ALLAh nak kejam dgn kita. Apa yg penting, buat yang ALLAH suruh, apa outcome nye, bukan hak kita utk mptikaikan.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. humaira says:

    letak agama Islam kat depan baru semua selamat. Semua hamba Allah perlu bertaubat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
    • Bob says:

      aik..humaira kata letak agama islam kat depan pun ada yg dislike?
      adoiii…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  67. Zul says:

    bekas secretary Emran ada kata Emran ni kaki pompuan..tapi dia TAK kata pun yg Emran ni kawin lain…

    Well… i think ppl should stop creating false stories. leave them alone!
    they deserve to be happy…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  68. Anonymous says:

    j

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  69. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    ada masaalah ke erra ngan laki dia ni? minah jambu tengok ok2 je……erra kn jambu tinggi n maseh muda lagi kenape ngan rumah tangga dia? laki dia kawin lain ke? erra kena madu ke? madu dua? tiga? kalau betol erra di madu kn ape yg laki dia cari selama ini? barang pompan semua sama je tkda ape2 perbezaan pn…..jangan2 laki dia ni nak cari barang yg ada berlian tk?? ape kate peminat? mari kite pikir kn bersamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lov u erraaaaaaaaa !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • siapa2 je lah says:

      tu lah sebok masturbating depan computer 24 jam. sampai lupa duniaaaaaaaaaaaa.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  70. intan says:

    EE ada memberi statement dlm twitternya minggu lepas berkenaan gosip ni. Dia menjawab pertanyaan seorg peminat erra masa tu. Klu xsilap aku, dlm laman “Cari Malaysia” beberapa minggu lps. Dia menidakkan gosip itu dgn menyatakan sayang nya hanya untuk isterinya seorg. Cukup2 lah dgn fitnah yg di lemparkan pada mereka, k!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  71. NUR says:

    Apabila Erra Fazira kata dia bahagia orang kata dia ‘propa’
    Jikalau Erra Fazira mengiakan ..mula la sibuk nak mengata ‘ padan muka ‘
    Susah – susah sangat tanya sendiri dengan Engku Emran
    Pergi sendiri ke Restoran Silverpot di TTDI……..Baru puas hati kot…..Apa yang penting ‘respect’ Erra Fazira kerana tak suka jaja kisah peribadi….pandai jaga maruah dan air muka orang…..Biarlah….orang yang diumpat banyak dapat pahala daripada orang yang mengumpat :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. lalalala says:

    Sian kak erra. Rasanya, yg lepas tu biarlah lepas. Kita xda hak pun nk judge sapa2. Even Erra, Emran, Yusry, Hans, Awie etc… Apa yg penting skng adlh, kita doakan kebaikan untuk diorg supaya Allah bagi yang terbaik untuk semua. Sama ada betul atau tidak erra dimadukan biarlah menjadi rahsia dia. Dia ada hak untuk deny@mengiyakan benda tu. Even if the gossip was true, just put it this way. Ade ke artis @pun yg bukan artis nk mengaku yg dia dimadukan? Its all common sense la people. Pls think wisely n logically. N kalo xbetul, i think we shud let her live her life peacefully. Actually, bukan artis je yg bercerai@bermadu. It is because they are all ‘public figure’, so kite as a public suke nk caritau hal2 artis; including me as well. Right? So, i strongly suggest for us to pls stop ‘cursing’ each other. Y dun we pray n wish her all the best, and ppl, pls stop guessing,blaming, cursing, acting, speaking harshly to each other. One thing that we shud admire erra is, for whatever reasons by any means she somehow; try her best to ‘defend’ her marriage by not to talk badly about her husband eventhough she can do so. Forgive me, if i had offend you guys but this comes sincerely from the bottom of my broken heart. Think positive. Lets pray for kak Erra that Allah will give her strength to go through each day

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  73. cer comel says:

    anak erra sangatla comel n cute..xde paparazzi ke yang berminat untuk buat blog untuk alesya..mcm log untuk anak katie homes and thomes cruise..suri..
    sgt comel n pandai berfesyen/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Dearest says:

    Errmm… sy harap semua tu x betul.. dgn gurl yg comel tu.. harap2 hidup mereka mmg sedang bahagia… tntg bermadu tu.. dr mane ye khabar angin tu dtg… tp klw la betull.. mmg kesian pada Erra & harap erra dpt menyelamatkan rumah tgga die… pd emran… jgn la mnduakan Erra.. kesian kan juga pada gurl u yg comel tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0