Written by AbangNara | May 13th, 2012

Pelbagai versi gosip yang telah melanda rumah tangga Erra Fazira. Banyak suara-suara liar yang menyatakan bahawa suami Erra Fazira telah pun berkahwin lain. Namun hari ini di dalam BiPop, Erra tampil untuk menjelaskan yang rumah tangganya masih utuh. Yang penting, Emran masih suami kepada Erra dan bapa kepada Aleesya.

erra fazira

Kalau dahulu jantung Erra sering berdegup kencang apabila gosip liar timbul, kini Erra tidak ambil kisah lagi. iMalah Erra pelik apabila orang luar lebih mengetahui tentang rumah tangganya berbanding dirinya sendiri. Kata Erra:-

Saya tahu orang luar suka bercakap soal rumah tangga saya, macam-macam versi cerita yang saya dengar tapi hakikatnya, suami masih di depan mata saya. Emran masih suami saya dan bapa kepada Aleesya. Mulut tempayan boleh ditutup, mulut manusia bagaimana? Biarlah mereka bercakap selagi boleh… Jika menafikan, ada pula cakap saya cuba berselindung atau `cover line’. Nak `cover line’ apa, jika tidak benar! Saya tidak suka membebankan fikiran, soalnya orang luar lebih mengetahui soal isi rumah tangga saya. Bagi saya, suami dan anak menjadi keutamaan, kerjaya pula sudah jatuh nombor dua selepas saya berkahwin

Jadi kepada mereka yang menyebarkan dan mereka cerita tentang keruntuhan rumah tangga Erra Fazira dan Engku Emran, diharap dengan penjelasan ini semua pihak akan berpuas hati. Mereka bertiga masih bahagia sebagai satu keluarga. Sama-samalah kita doakan kebahagiaan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Amin ~~

173 responses to Emran Masih Suami Saya Dan Bapa Aleesya – Erra Fazira

  1. embok ketum says:

    Dh jgn nk fitnah atau mendoakan yg x elok pd dorg lak!

    0
    0
    • ezy says:

      erra x kata pon dia x dimadukan. so mmg dia da ade madu lah kan?

      0
      0
      • lis says:

        muka cantik badan solid pun kena madu gak…kesian.

        0
        0
      • Luke Fon Fabre says:

        maybe or mybe not … yg pnting doakan rmhtgga die bahagia … but honestly klau perhati btol2 kata2 die tu .. rasenye dh terjawab persoalan ..

        0
        0
      • Anonymous says:

        sejak kes dia menipu pasal dia dgn hans tu aku dah tak percaya dah dengan statement dia. die mmg pandai cover nak tutup cerita yang memalukan dia… satu bende aku perasan die ni queen control. tgk pada video kahwin ngn yusri tu pn da leh agk..asyik die je yg nk lead. tak smpat yusri nak ckp ape. sumanya dibantah. kepala hotak dia je nak dga.

        0
        0
      • Anonymous says:

        part paling best bila hans mengaku sebenarnye mereka bercinta cuma erra tak kasi bgtau kat semua

        0
        0
      • niki says:

        kalu dia bermadu.. bermadah skali pun..
        ko ada masalah ke…? samdol !!

        0
        0
      • Famili Madu says:

        Statement kat atas..”muka cantik body solid”..Solid ke?? Tetek kecik jek! Main pun tak puas si Emran tu! Erra Erra..memang lah Emran masih suami ko dan bapa Alessya..tak de sape yg bertikaikan pun. Isunye ko dimadukan….ko tak menafikan pun kan??? Ko tahu kan madu ko body mcamane??? Ko de aset saiz macam tu??? Rambut dia ko de??? Ko ni asyik pakai rambut palsu, madu ko 10X rambut lebih cantik..kite tengok dan lihat nanti sejauh mane kebenaran ni..yg nyata tetap nyata gak.

        0
        0
      • Anonymous says:

        fuiyoooooooooo ramainya yg Maha Mengetahui kat sini? psl cerai ngan yusry tau, psl prob dgn laki skarang tau.. ramainya tuhan kt sini!!

        0
        0
      • Anonymous says:

        aku baru terbaca famili madu, alahaiii kesiannye ko.. ade ke erra kesah klu ye pun madu die body gemuk?

        0
        0
      • Anonymous says:

        ezy: lau ko nk tau sgt erra dimadukan @ x, ape kata ko g pejabat agama. ko tnya kat diorg betul ke x laki erra kawen lain?..then pertnyaan ko akn terjwb dgn sendri nyer smada erra dimadu @ x..lg bgus kalo ko dptkn salinan surat nikah laki dia dgn pompuan tu @ borang poligami yg erra tndatangan. pastu ko blh publish kat media. bla bukti dh terpampang dpan mata xde la org nk mengfitnah lg..

        0
        0
      • Anonymous says:

        berdosa besar ke klau dimadukan? adakah dikira bala apabila suami berkahwin lain? ramai yg beranggapan bahawa apabila dimadukan itu adalah suatu hukuman.. adilkah bg isteri pertama?

        0
        0
      • Lovelyvic says:

        What goes around comes around. Erra dah banyak sangat melukai hati lelaki-lelaki yang mempercayai dia sebelum ini. Dan kali ni giliran dia pula rasa sakitnya…

        0
        0
      • korang memang takde keje, aku harap korang akan dimadukan dan tersenyum riang

        0
        0
      • emran pegi nikah ngn lisa surihani kot..

        0
        0
      • senah says:

        anon, perlu ke tandatangan isteri first untuk suami kawin lain ? mak aku cakap tak payah pon. sebab mak aku pon dimadukan.

        0
        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Anonymous, jawab soalan senah ni haa… Oi Anonymous… Waaakakakaka…!!

        0
        0
    • bbycumil says:

      ermm..mcm pelik je ayat..dia x nafikan dia d madukan…

      0
      0
    • Ak yg comel says:

      doakan yg baik2 je..asalkan Aleesya dpt sepenuh kasih syg dr parents dia. yg penting masa dpn anak.

      0
      0
    • TANTE says:

      hanye boleh doakan yg terbaek utk pasangan…~ n jika betol dimadukan pun okey what.. kalu erra sangup? weii payung emas wey… ko ade?~ kutuk la ape2 pun yg dapat ngan kutukan dosa.. kawen la bape ramai pun (syarat 4) yg dapat payung emas erra..

      0
      0
      • Watie merelit says:

        Utk pengetahuan, istilah payung emas tu xde pun dlm Al-Quran, cuma org melayu je yg suke tambah utk cari alasan nk kawin lain.. Anyway, xsuka Erra! Cuma kesiankan anak dia ja.. Erra ni aku xnmpk dia portray seorang ibu yg baik.. Kt twitter dia jarang sebut pasal anak.. umie Aida yg pya anak angkat lebih byk puji anak2 dia pada erra ni..

        0
        0
      • op says:

        istilah payung emas memang tak penah wujud dalam alquran ye. berhenti sebarkan perkara yang tidak benar. Sama juga dengan orang kata, sehelai janggut sama dengan seorang bidadari disyurga. takde nas atau hadith yg mengatakan sedemikian.

        0
        0
    • citer safe boleh thn la walaupun xde sex scene:( says:

      Dear Erra. Sebagai wanita, saya dapat menyelami hati anda. Walau ape pun yang terjadi, saya harap anda bersabar dan teruskan hidup dengan tabah di dunia yang kejam dan busuk ini. Kuatlah demi Aleesya.
      Saya puji sifat anda yang tidak memburuk-burukkan suami dan tidak membuka aib beliau kepada media. Biarlah orang hendak kata apa..

      0
      0
    • spy limah says:

      Awie tinggalkan dia sbb tak tahan dgn sikap berfoya2 dia

      Yusry tinggalkan dia sbb jumpa dia sebilik dgn Hans kat Bangkok

      Emran you are the man lah kalau betul kau dapat madukan dia…

      0
      0
      • torpedo says:

        hello,kes awie-sape yg tinggalkan sape?? bkn sbb dia kantoi ngan arni nazira ke??

        0
        0
      • girl says:

        apasal kau ni cam dengki sgt kat erra? tau sje tpi kain org,
        kena btg hdung sdri bru tau..

        0
        0
      • Anonymous says:

        dosa no 1 – aibkan org
        dosa no 2 – fitnah org
        dosa no 3 – mengumpat org.

        kenyangggg mkn dosaaaaaaaaaaa……..burppppp

        0
        0
      • Anonymous says:

        apa2 pun dosa sendiri tanggung kita tak payah menyibuk hal org.buat tambah dosa kita jea….kita nie manusia takkan lari dr membuat kesilapan sama juga dgn komen2 yg melemparkan fitnah dan mencaci maki org lain..tu kan semua dpt dosa.ckp yg baik2 sudahlah.pernah ke Era suka berckp pasal org nie semua? Awie ke, Yusri ke dan Emran??? atau sesiapa saja!!

        0
        0
  2. Hola... says:

    Smga kekal slamanya

    0
    0
    • Pondan Sepi says:

      1-SUAMI DIA ADA DEPAN MATA X BERMAKNA DIA X BERMADU (KAHWIN LAIN).
      2-SUAMI DIA MASIH BAPA ALEESYA X SEMESTINYA DIA X BERMADU (KAHWIN LAIN)
      P/S: YG NO 2 TU MMG LA C EMRAN TU AKAN KEKAL JD BAPA ALEESYA WALAUPUN KO DH BERCERAI! MANA ADA ISTILAH BEKAS BAPA! PANDAI DIA COVER LINE.

      0
      0
      • amira says:

        bodoh la kau ni pondan mmg betul la kan dia ckp EMRAN MASIH AYAH KEPADA ALEESYA coverline jubor rabak kau. apa yg dia ckp semua kt atas benda yg betul kau je pandai2 nk kata cover line bagai. Kau tu yg sebenarnya nk coverline jdi mcm ada lubang depan hakikatnya pakai lobang jubor jek..

        0
        0
      • Anonymous says:

        pandai ke x pandai cover, pondan tetap akan kesepian forever alone! haha

        0
        0
      • haroro says:

        betul la cover line. dia xnak ulas isu MADU, dia pusing tang lain.
        dia xtipu, dia just menjaga aib suami, cover line lettew

        0
        0
  3. ayu says:

    Manusia dengki suke tgok org happy….sabo je laa…

    0
    0
  4. ila says:

    emmmm

    0
    0
  5. pujit says:

    bagus la kalau masih bahagia….semoga terus bahagia.

    0
    0
  6. suka says:

    comel anak erra…dah besar nti cantik :D

    0
    0
  7. Mak Iti say says:

    Udah2 La tabur fitnah ya. Fitnah dosanya sama mcm bunuh tau. Tp kalau mengumpat lak mcm makan daging saudaranya sendiri. Pikir2 la ya.

    0
    0
  8. mims says:

    rasanya mmg btl dia dh kahwin lain.. tak duduk serumah dh..

    0
    0
    • marie says:

      ‘rasenye’ menunjukkn anda xyakin no facts at all……cik mims ni jiran umah erra ker?

      0
      0
  9. ash says:

    xpe la die da kawen laen skalipn..harap2 die x lupakn anak bini die ni..

    p/s: aleesya sebijik cm erra..tomeynye..

    0
    0
  10. marie says:

    ‘rasenye’ menunjkkn anda xyakin no facts at all..lolx
    mmm cik mim ni jiran rumah erra ker?wondering~~th xduk serumah da

    0
    0
  11. gagakhitam says:

    manusia2 x hbs2 nak rosakkan rumahtgga org..t kna kat batang hidung sendiri bru sedar..

    0
    0
  12. […] dalam BiPop, Erra tampil untuk menjelaskan yang rumah tangganya masih utuh. Yang penting, … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Aleesya, Bapa, Emran, Erra, Fazira, Masih, Saya, Suami […]

    0
    0
  13. Anonymous says:

    Apakah maksud erra dgn mengatakan emran masih bapa alesya?
    Peliknya aku dgn stekmen ni.of cos la emran tu bapak alesya buat selama lamanya.hubungan tu memang xbleh nak tukar dah.

    0
    0
    • pujit says:

      betul2. isteri boleh jadi bekas isteri tapi mana ada bekas anak atau bekas bapak.

      0
      0
    • Anonymous says:

      aku rasa ayat ’emran masih bapa aleesya’ ditujukan tuk suami dia.. ‘walaupun dah kawin lain, tapi jangan lupa awak masih ayah aleesya’

      0
      0
      • Kratos says:

        Agreed .. klau betol kesian erra .. die malu kot husband kawin lagi.. tu pasal la keluar ayat cover line ..ye la selalunya kiter dgar yg artis la yg jd bini no2 la.. perampas la .. tetiba plak keluar citer erra dimadukan .. lbih krang mcam kes rita. habis madu sepah dibuang.. sabo ye erra n rita

        0
        0
      • Anonymous says:

        kalau yer pon emran kawen lain, xkan dia nak ngaku. byk sgt history dia dgn lelaki sblum ni. contohnya, awie, yusry n hans. tambah lak awie n hans tu best fren. selalu jer duk menyindir psl erra. dahla dia dump hans camtu jer, mestilah dia malu nak ngaku sbb skang ni dah setempek kena balik kt muka dia. aku rs hans tgh bsorak ria sambil bsorak ‘booooooooooooooooo’ kat erra skang ni. artis2 lg la tau psl ni. kita ni samar2 jer. kalau dh erra ckp rumahtangga dia ok, kita pcaya jerla wlaupun history dia sblm ni mmg selalu menipu. kita bsangka baik dia dh berubah jer la. tp dr stetmen dlm bipop smlm, dia tak deny pun dia dimadukan. kalau betul pun, mungkin dia malu sbb duta estee lauder yg cantik jelita pun dimadukan. Aku pnah bc stetment erra, dia mmg exposed dgn product estee lauder tu dari kecik lg sbb mak dia pengguna setia product tu.. aku ingt family dia biasa2 jer, rupa2nya boleh tahan gak family erra ni. kalau zaman dulu dh bleh pakai estee lauder, maknanye mmg family dia ni boleh tahan kaya gak la

        0
        0
      • Anonymous says:

        lagi Maha Mengetahui kat sini.. nak kene sembah ke ni??

        0
        0
    • janedoe says:

      tak payah la nak guna Maha Mengetahui kalau nak sindir2 orang… kan sifat Allah swt tu, dah tentu takde manusia yang Maha Mengetahui…beradab sikit dengan Allah boleh tak? adui

      0
      0
      • Anonymous says:

        so?? korg ade beradab ngan Allah? klu ye beradab jgn kurang ajar nak jadi Maha Mengetahui sangat!

        0
        0
      • nona says:

        eh anon ko sorang je yg tak abis2 ngan Maha… org lain tak tergamak nak sebut….nak tegakkan benang basah lagiiiii dah kantoi tu kantoi sudehhh

        0
        0
      • Anonymous says:

        nona, kantoi ape???? ko pun maha mengetahui jugak?? nak kene sembah ke?

        0
        0
  14. cici says:

    Siannnn

    0
    0
  15. […] Pelbagai versi gosip yang telah melanda rumah tangga Erra Fazira. Banyak suara-suara liar yang menyatakan bahawa suami Erra Fazira telah pun berkahwin lain. Namun hari ini di dalam BiPop, Erra tampil untuk menjelaskan yang rumah tangganya masih utuh. Yang penting, … Continue reading → […]

    0
    0
  16. jenab says:

    sian man u..haha

    0
    0
  17. min says:

    tau xpe. tapi siapa madu dia eh.

    0
    0
  18. Cica says:

    Mmg kalo xde angin,masa kan pokok brgoyang..pada sesape yg ada bukti yg mnunjukkan emran tu kawin lain,ape kata korg share sket…gmbr diaorg ke..ni stakat ckp je..aku pon bleh ckp..

    0
    0
    • sweet_zz says:

      xde bukti gambar.. tp my mom nye kawan penah nampak suami erra ni dgn pregnant women dekat gleneagles hospital.. dari cara diorang tu, x nampak mcm kwn/family members.. senang citer more nampak husband & wife.. kawan my mom yg agak busy body ni trus la tanya nurse2 kat situ.. tu suami erra ke? diorang x mengiyakan & x deny jugak.. so gosip ni maybe betul/ maybe lelaki tu pelanduk 2 serupa kot~

      0
      0
      • Anonymous says:

        sweet_zz: lau xde bukti xyah la nk fitnah org.. free je dpt dosa.. lau xpuas ati jgk, ape kata suruh kwn your mom yg busy body tu g pejabat agama, mnta pengesahan sma ada suami erra tu dh kawen lain ke tidak..lg bagus lau dptkn salinan surat nikah diorg.then publish kat media..semua org puas ati lau bukti dh terpampang dpan mata..

        0
        0
      • Paparazzi Blog says:

        Pe lagi paparazzzi M’sia, since check up pun kat Gleneagles Hospital, dah sah2 bersalin pun kat sana gak. So people, jom bercamping kat luar hospital..kite cari bukti2 yg sahih. Sape dapat buktinye, simpan dulu..famili Emran tak lama lagi offer bayar sape2 leh buktikan Emran kawen lain..baru tunjuk buktinye. Setakat kawen2 lain, sejauh mane nak sorok pun..KL ni pusing2 kat situ gak. Mampu ke nak bayar semue org yg terlibat tutup mulut???? Kan de punye bocor rahsia tak lama lagi…cuma bagi the right bait.

        0
        0
  19. mat saja says:

    anak ngan mak sesama comey..

    0
    0
  20. senyum... says:

    susah lah suara2 yg penuh syakwasangka & bprasangka….erra ckp benda btul korg c pcaya..bila dia diam korg lg la sdp tambah serbuk perasa…diorg bahagia ciap dkt fb dia sdri buat pjelasan bbrapa mgu lepas cz ada sorg magkuk ayun tulis “betul ke erra dimadukan”….mintak d jauhkan lah dr segala umpat keji…x nk pecaya sudah!!!..aku bkn fan dia pun..:)

    0
    0
  21. nokomen says:

    org yg x suka lht org lain bhagia memg akn cba mmutar belitkn fakta. Pdahal itu smua x bnar. dah jelas2 EF bg statement yg pkhwinan dia xda apa2, msh jgak mnah2 n mngkuk2 kat sni persoalkn. Well, sy cdgkn solution kat org yg sntiasa nak buat fakta bodoh ni, korang tinggal jer ngan EF tu. Serumah, sebumbung..!! Baru korang tau smada dia ke korang yg btul..!! Tu pn kalau dia sdi nak bawa korang tinggal ngan dia. kihkihkih…!! Err..sy juga cdgkan..truskan menabur FITNAH kalau ht dah tak thn sgt tu dan semoga anda mndpt kesdaran dr perbuatan tersebut.!!!

    0
    0
  22. Anonymous says:

    kalau betul la emran kahwin lain memang padan dgn muka erra! puji sagat ngan emran dulu kata erra beruntung bersuamikan emran..mak erra pon lebih suka emran dari hans..skrg tgk apa jadi????

    0
    0
    • Anonymous says:

      fuiyo siap padankan muka org.. ko bila nak becerai?ke laki pun xde?

      0
      0
      • izzah abg hariz yang punye says:

        ko ni anon pe hal dok emo dr mula?ko sepupu sepapat erra ke yg beria nk ckp erra tu betul je?x leh nk tima pendapat org?kalo ko tak suka org berkongsi cite , bergosip bagai ko blah je la dr bn nih.chooiiiiii

        0
        0
  23. Bimbo says:

    “Erra pelik apabila orang luar lebih mengetahui tentang rumah tangganya berbanding dirinya sendiri.” <—– statement yang sama masa ko dgn Yusry dolu2 erra oiii

    0
    0
    • Anonymous says:

      so??

      0
      0
      • Anonymous says:

        meh nk tlg jwb…so, maksud dy, dlu org kate dy ade masalah umah tangge ngn yusri, dy bg statement mcm ni gak, last2 btol pun ade masalah n bercerai…
        dan kali ni, org duk kate dy dimadukan, dy bg statement mcm ni gak, so, ade probability yg cerita ni btul la..

        tp kite ni sape la kan, bukan tau perkara sebenar..just bleh andaian je lah daripada ape yg kite dengar n lihat….
        yg Maha Mengetahui, tetap Allah S.W.T….

        0
        0
      • Anonymous says:

        and so??? what it has to do with you? lepas mengumpat, kita sebut nama Allah, semoga Allah memberkati perbuatan kita ye x? if you are not Maha Mengetahui, stop pretending to be and stop telling rumours or any possibility that u dont even know the truth bout it.

        0
        0
      • Anonymous says:

        harap maaf ye..saye cume nk tlg jelaskan maksud ayat bimbo di atas..tu je…xde niat nak menambahkan lg fitnah ke atas era…itu pun saye xpasti samaada maksud yg saye tulis tu btul atau tidak, n cerita ni betul atau tidak..sebab tu saye cakap, ade probability cerite ni betul,ade probability tidak betul.. bukan bermaksud saye katekan cerite ni memang betul…

        n pasal statement, “kite manusia hanye pandai membuat andaian, yg Maha Mengetahui tetap Allah”…bukan niat saye nk mempermainkan Allah…n saye rase ayat n gaye bahase saye tidak langsung mengasari sesiapa…saye cume nk igtkan pade diri sy sendiri dan juge pembaca yg lain bahawe segala yg timbul hanyelah dari andaian manusia semate2, drpd ape yg mereka lihat n dengar…tak tahu sejauh mane kesahihan sesuatu berita tu….kadang2 kite manusia salah mentafsir…Allah yg Maha tahu segalanya..

        kalau bahase yg saye gunekan ade menyinggung perasaan sesiape, saya mohon maaf..saye sudah sedaye upaye menulis dgn bahase yg boleh disenangi oleh semua org…

        0
        0
      • Anonymous says:

        anon, i x marah u pun, my question so?? kat atas tu is only sarcasm. and u dun have to explain, i already know what she/he’s trying to say. kita ni, xperlu nak tambah bahan perasa kat cerita org, xelok buat andaian or dgr ckp2 org yg xtau pun kebenaran cerita tu. kdg2 kita ni mengumpat dlm x sedar. so better elakkan. even maksud ‘probability’ tu kita dh berniat utk mengandaikan sesuatu dan memberi information palsu kat org, so better jgn ckp ape2. tugas kita sesama muslim cuma mendoakan kebahagiaan org lain. so can we stick to that?

        0
        0
  24. desert law says:

    biasa lah, jantan melayu -mana reti *one true love*, kebahagian tote dia lagi penting, di situ lah letak nya kepala otak dia. Pas tu ramai betina sundal- malas nak- cari- rezki- sendiri sedia nak menumpang lori. Semua material dan physical pada dorang ni, tak yah lah nak harap prinsip2 yg betul2 mulia .

    0
    0
    • girl says:

      betul2….

      0
      0
      • Abang Salleh says:

        Pe yg betul2??? Klau ditengok statistik Pejabat Agama, yg ramai berpoligami bukan dari golongan kaya raya majoritinye…ramai dari income biasa2 je kais pagi makan malam..tapi ramai gak yg sanggup jadi isteri no.2 atau 3. Yg pasti bukan duit yg dikejar! Bagi lelaki biar kawen lain dari berpura2 sayang dan cinta hanya pada nan satu padahal diri dah rasa terpaksa dan nak jaga hati. Org lelaki sukar berpura2..kalau dah wujud de kasih sayang pada org lain, mereka sanggup menghadapinye cabaran..masalahnye pmpouan khasnye bini status tua suka halang suami tak kawen lain dn terus berlakon konon2 masih sayang cintan pada dia sorang..padahal setiap malam tangan suami pegang orang lain, pikiran, hati dan nafsu pada orang lain..huhuhu..

        0
        0
      • sama aje says:

        well cik abang, in that case, bukan pasal duit, pasal kote lah.dah ada anak bini pon sanggup lompat pagar, cari lain sebab dia tau dia BOLEH.!! Wanita terpaksa terima or bust. Its called ABUSE of *rights*!! Org lelaki sukar berpura-pura MY ASS!! Ko ingat mengorat madu baru tu camna??? Jgan lah berpura-pura tak tau pulak. Innocent sangat lah.

        0
        0
      • Min says:

        pada mek indon + mek ngok kg. road sweeper di Msia ni dah kira millionaire….kkkk.

        0
        0
    • bukan nama sebenar says:

      betul tu…

      0
      0
    • tanya jer says:

      chop…Emran tu kaya ker? bukan ke skang penganggur terhormat semenjak kontrak ngan Bernama dah tamat?

      0
      0
      • nijawab says:

        masa time durian runtuh tak ingat haridepan ke. mesti ada reserve lain ma.tak kan bodoh sangat.

        0
        0
  25. Jiran mak jemah says:

    Aku tak paham kenapa rumah tangga artis mesti bermasalah?KENAPA?

    Btw aku tak minat erra sebab aku tengok dia ni macam queen control.

    0
    0
    • wawa says:

      Jiran mak jemah bkn erra suruh ko minat kt dia pn..p jauh2 n xyah susah2 taip2 komen2 kt sini..ko x minat orang lain minat..sibuk tul dia ni..p jauh2..

      0
      0
    • jenab says:

      laaa .. syg xfaham ker ?
      biar i yg explain ea …

      mcm nie syg ,, semua manusia ade masalah. tak kira vip, vvip, org susah, wartawan, mak jemah, i pon ade problem , engkau .. erk, you… kan3?
      cuma artis nie semua org kenal jd semua org nak taw ape yg ade dalam kain supaya boleh di jadikan bahan gelak, umpat & sesi keji mngeji..oleh manusia yg ‘rasa’ diaorg nie suci.
      sayang,, next time banyak2kan baca surat khabar, buku dan bila baca tolong bukak kan fikiran.

      0
      0
  26. Raymee says:

    Tak ada ke ahli keluarga Emran yg nak offer RM 100,000.00 (mcm kakak Dato K) kpd sesiapa yg blh bawa bukti bhw Emran dah kawin lg 1?

    0
    0
    • Ms Sexy KL says:

      aku yg hot seksi ni nak jadi madu baru dia. haa…tu bukti kau. siapkan fulus beb. Cash ye.

      0
      0
  27. errot says:

    Apa nak dimalukan kalau bermadu sekalipun kan… bukannya harampun.
    Tapi biasalah artis, coverline adalah satu kewajipan.

    0
    0
  28. niki says:

    “Apa nak dimalukan kalau bermadu sekalipun kan…”…

    yea setuju..
    apa ada masalah..
    jika org tu bermadu.. bermadah skali pun.. ???

    0
    0
  29. Aku kesah says:

    Aku rasa jodoh dia ngan emran cam x pnjng jer..

    0
    0
  30. tipah says:

    Ni kerja sang perampas jugak la ni. Kepada sang2perampas, korang cari job lain leh x?

    0
    0
  31. Anonymous says:

    ramai nyer loyer2 kat sini analisa statement erra. hihihi

    0
    0
  32. Sshh says:

    Aku lebih suka klau emran sndiri y wat statement y uma tangga dia bahagia..tpi skg sush nk tengok emran sama ngan erra..btl tak?masa b.day anknya n b.daynya erra muka emran pn x ad..

    0
    0
  33. artis la sangat! says:

    logically, emran is stil da hubby n father to both of them eventhou emran kawen len, i think press shud ask a more SPECIFIC questn..like..betulke erra dh bermadu? if tanya da prob ke pkhwinan dgn emran, haiiii..spa la nk ngaku..hartis lak tuuee

    0
    0
    • Anonymous says:

      she deserve not to answer that question. mcm pandai sgt je ko ni nak arah2 wartawan tny. so what klu die dh bermadu? die amik laki ko ke pun? x kan?

      0
      0
  34. Kurus says:

    aku suka erra ni sebab dia tk suka nk jaja cerita hal peribadi dia..
    dia wanita cantik yg kuat dan tabah..

    putus tunang dulu pun.. dia zip mulut walu mmg nmpak kecewa.. mendadak turun berat badan.. tp hingga kini boleh berlakun satu filem lg
    cerai dulu pun dia tk kata apa2 tntang bekas suami
    dgn hans jga dia tknak kepoh sana sini
    dia pilih emran dari hans pun sebab dia rasa emran boleh guide dia lebih
    tp apakan daya kta hanya mampu memilih.. DIA yang menentukan..

    at the end of the day..
    after 20 years n over.. people will remember her as a DIVA with golden heart..

    0
    0
    • Kipas suasah mati Erra says:

      Sedih la baca kesah ini. Lagi sedih kalau ianya benar. Sampainya hati Emran… Langsung tak menghargai Erra.

      0
      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        “suasah” pon boleeyyy…….

        suasah…suasah….suasah…suasah….suasah…

        “pakai baju kancing lah SUASAH….
        pakai mari baba lah Melaka….
        biar saya rosaklah binasa..
        kerana dia tidak mengapa…”

        0
        0
      • Anonymous says:

        penat aku cari mana ko dpt perkataan suasah.. muahahahahah

        0
        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hehehe… tu…. aku tengah melawak dengan cik Kipas atas tu..

        0
        0
    • Adik tiri nara says:

      Homaiii god!!powder blue tang!! ahh meroyan kejap..i like ur dp kurus

      0
      0
    • Nor says:

      i like this comment positive. i always pray erra dan emran bahagia besama aleesay. Perkawinan penting dalam hidup

      0
      0
    • Anonymous says:

      saya sgt suka dgn komen ‘KURSUS’ mmg benar!

      0
      0
  35. ahkak puaka says:

    SEBENARNYE AKU ADE DGR JUGAK PSL NI..AND ADE LG PSL DIE YG DUNIA HIBURAN XTAU. TP MAAFLA XLEH CITER KT SINI SEBAB SEOLAK2 MEMBUKAK PEKUNG SI ERRA NI..

    0
    0
  36. Jeng jeng jeng says:

    Aku suka bila artis or org2 yg dah kahwin ni diam jer psl masalah or hal2 rmh tangga after married. Ada org lebih suka low profile bila dah kahwin. Tapi org kita sibuk nak korek rahsia rmh tangga org then ungkit2 hal lama. Siap jaja bad news lagi. Tak baik mcm tu. Semua org ada masalah masing2. . Dia org pun nak privacy. Bertabahlah Kak Erra.

    0
    0
  37. Anonymous says:

    Klaau bermadu tu takperla. Dijanjikan payung emas lagi tau Erra. Cumaharap jgn la ada perceraian antara erra ngan emran

    0
    0
    • Anonymous says:

      aku slalu tertanya, kat hadis mana, or ayat quran mana, yang kata isteri yg bermadu ni akan dpt payung emas?? cuba quote kat sini..

      0
      0
      • Anonymous says:

        aku pun tertanya tanya…mcm mana rupa payung emas tu.hmm….
        Mungkin istilah payung emas tu bagi menggambarkan betapa untungnya balasan untuk pompuan yg izinkan suami kawin lain.
        Tp kenapa payung???.. Istana emas kan lg hebat didengar.

        0
        0
      • cici says:

        xde istilah payung emas…. tu lerrr suruh belajar tuntut ilmu tak nakk sesedap mulut terrer sebut payung emas.. ahhahaha… masalah betull mana ada hadith sahih pasal payung emas… ceghhh masalah betul

        0
        0
  38. makcik mudah kg sempadan sana says:

    pelik benar dagu erra ni…. Besar dan panjang semacam…. Nampak lain benar, mcm dagu umi aida kaedahnyer…

    0
    0
  39. lovelime says:

    seriously ayat dia klu baca btl2 dia tak mengiakan atau menafikan topik hubby dia madukan dia, maksudnya apa tue?mcm ni lah kawan aku yg seorg ni journalist and mmg ade ckp dia mmg ada masalah rmh tangga & hubby dia pernah kantoi dgn mmbr aku sebab keluar bedua2an dgn scandal dia dkt pavilion (time tue tak sure dah kawen blm), tp still cover buat2 mcm staff.Kesian lah erra nie muka cantik, cutting vass, anak pun dah ada tp ttp kena madu…tue lah knp patahkan hati hans dlu kan dah jd mcm nie, ni namanya karma!klu korg tgk video masa awie buat press conference konsert dgn ella kat istana budaya dia ade tersasul sebut nama erra and hans ade time tue semua tergelak2 last2 awie kate kat hans”madu diam ya” heheh. Tp SERIOUS kesian sgt tgk dia & elesya yg cute tue, hurmmm xblh nak salah kan laki dia coz xkenal laki dia 100% nak kata salah erra pun tak kenal erra 100%.

    0
    0
    • bobby says:

      Haha Hehe Huhu aku setuju dgn part video press conference awie tue,sebab aku tgk!mmg sumpah kelakor tp kesian pun ade dia org mcm memainkan erra sebab kan pernah jd ex-awie and hans!dia org pulak bff skrg.

      0
      0
  40. lady says:

    Hoping dat apa yg erra ckp btl lah hendaknya, sebab kesian kat ank dia yg masih kecik & comel tue. anyway seorg wanita klu cantik mana pun tak menjamin jgk suami akan setia & suami plk kdg2 tak bersyukur dah dpt isteri elok2 disia2kan plak.entahlah…cuma lg baik klu erra nie cantik natural bkn cucuk vit c,kolegen,rambut palsu bagai mcm skrg nie.klu nak tgk dia ori tgk time cite dia tahun 90an dlu and klu nak tgk rambut ori dia zmn ni tgk cite “mertua vs menantu” sebenarnya dia tak secantik yg kita tgk, org ada duit semua blh kuit!maintainance tinggi dia nie tue yg ssh nak jg.

    0
    0
  41. kebaboom says:

    korang ni memang ada masalah mental kan..
    yang nak brmadu tu dia, korang pulak yang 3M
    1- Meroyan
    2- Menyebuk
    3- Me nasik tambahkan cite tu pehalll!!
    Ape masalah korang nih..Masalah rumah tangga mana leh cite kat semua orang..Mengaibkan

    0
    0
  42. ida says:

    walauapapun yg terjadi…sikap erra yang patut dpuji. tak suka menjaja kisah rumah tangga. itulah akhlak yang mulia bagi seorg isteri. semuga erra tabah menhadapi dugaan…

    0
    0
  43. Anonymous says:

    abg nara nya likes ni ada problem ke??asal tak bole like eh??

    0
    0
  44. mariamenardi says:

    Buat Erra – What Goes Around Comes Around, ingat yang tu je.. Moga kuat dan tabah la hendaknya.. Dan ingat awak bukan lagi dizaman dara yang mana awak terlalu mudah permainkan perasaan orang. Sekarang mungkin masa untuk awak fikirkan semula apa yang telah awak lakukan dulu, moga tidak berlaku kepada anak perempuan awak tu.

    0
    0
  45. chentalove says:

    zman2 dara2 dhulu x pyah d ungkit2…yg lpas br lpas…
    kta doakn yg baok2 untuk mreka,yg pnting mreka msh tinggal sbumbung…
    kak Erra sorg yg tbah….smoga kak erra bhgia hngga hjung nywa bsma ank n suami…

    0
    0
  46. honeywellz says:

    Alaa..ni lah yg dikatakan what goes around comes around. Dulu dia wat kat yusri dgn hans…so i guess now its payback time. Tuhan balas apa yg dia buat kat org dulu. skrg dia rasa apa yg 2 org tu rasa. Now yusri is happily married to lisa who is younger and prettier than her… As for hans remember, every dark cloud has a silver lining. One more thing, where there’s smoke there’s fire and kalau tak ada angin takkan pokok bergoyang…………..

    0
    0
    • enon says:

      hello..era tu ratu, jelita..lisa tu cute je..tp memg untungla yusri dapat lisa ank dara muda

      0
      0
  47. didi says:

    klu btl pn emran tu poligami bia ler…bkn salah di sisi agama pn,,yg artis dok bersekedudukan peluk cium dpn org xda plak nara nk kecoh..bia la era jg rumah tga dia,,xpyh org lain nk bz body,,lgpn ba la emran nk bini brapa pn dh dia mampu,,sush dpt bini artis ni nk jaga body,kuku nak kaler,spend masa shping dgn spa je,,xda masa lyn suami,masak utk suami,,,dh mmg dunia artis gila glamor,,dh kawin pn nk wat pangai bujang,,,tp respek dkt ziana zain,amy mastura vanida imran,,loving couple n happy fmly,,at least xda dgr gosip xelok pasal fmly dorg ni…

    0
    0
  48. lakibebulu says:

    untungla emran dapat maen 2 pantaaaaaastik xD

    0
    0
  49. loving says:

    knapa la dgn org kt luar sane….sukati mrk je nk mbuat fitnah….maka org yg empunya bdn kta xda pa2s mslh yg blaku dlm rmh tangganye…..
    jgn la bdoa dgn mhancurkn rmh tangga org….spatutnye kta mdoa kn s’moga mrk skeluarga sntiasa b’bahagia slalu…..pkra yg lama blalu jgn la org luar sane ungkit lg….
    p/s : s’moga kak Era bsbr dgn apa yg org luar sane kta…..jgn dlyn org yg xda hati & prsaan….

    0
    0
  50. pemerhati says:

    walau apa pon sbnr yg terjadi, aku respek dgn sikap Erra. dia bukan jenis perempuan yg suka jaja cerita, yg cepat melatah.

    — Kdg2 diam tak bermakna kita kalah. ;D

    0
    0
  51. Bkn sesiapa says:

    Jodoh, Maut, rezeki semua ketentuan Allah…..

    0
    0
  52. sinchan says:

    jgnlah tuduh erra je yg salah..act erra dan yusry bercerai dulu sebab sikap workoholic yusry je, sampaikan erra tnya yusry masa tu yusry outstation, apa yg u rindu kat sini (kl) yusry boleh jawab rindu dan tak sabar nak balik jumpa laptop dan bilik dia buat keje..mana ada pompuan tahan kalau suami sibuk keje manjang..huhuhu.apa pun doakan yg terbaik buat rumahtangga erra sudah.yg dh lpas jgn diungkit, setiap manusia berhak berubah menjadi lebih baik ;)

    0
    0
    • Anonymous says:

      ok laa tuu dia rindu kat laptop…dibuatnyer dia rindu kt pompuan lain…camana?

      0
      0
    • Bob says:

      iye ker pasal tu die cerai?
      tu edry tak bz memanjg ker? sabar jer bini edry..??
      dah nama rumahtanggga mmglah kene sabar..mana ada manis jer..tanya lah semua yg berumahtangga..dia at least hidup x susah wang ringgit..org awam cam kita yg lagi mcm2 pancaroba yg kene harung..dgn setakat makan gaji yg gaji ciput, tp cost hidup tinggi..x kan setakat laki kuat kerja jd isu?

      0
      0
  53. miss gucci says:

    erra dulu cerai dgn yusry sbb kantoi dia ade affair dgn hans la. Yusry sampai kena fly g bangkok n confront erra. mmg ini balasan tuhan. padan muka erra. erra nie xder baik mane pon. dulu dgn awie pon dua kali wat abortion. Pastu dia kena simpan dgn dato’ kaya. Bila dgn hans, kantoi pulak bwk emran tido umah mlm2. now padan muka emran madu kan dia. Kalau dia baik, mesti bahagia je amrriage dia. Wahai erra, ingatlah segala nya akan berbangkit dan kena balik pada anak awak. Allah tu maha adil.

    0
    0
    • Anonymous says:

      dah abis ngumpat, sebut Allah maha adil. wowww hebatnye ustajah..

      0
      0
    • Luke Fon Fabre says:

      time tu pegambaran Persona Nan Grata . yusri nk surprise kn erra tetapi bnda lain yg jadi … Bnde tu dh lame dh .. xpyah kite nk hot kn bnda ni balik .. Dh brzaman dh pn .. masing2 dh ade psangan masing2 … doakan lh semoga mereka bahagia

      0
      0
  54. bukan nama sebenar says:

    respect erra…wlu apa2 yg brlaku dlm rumahtangga..dia tak sibuk mencanang aib suami sana sini…mcm seten2 artis…

    hal rumahtangga tu adalah trlalu peribadi utk org2 luar masuk campur…
    sama2 la kita mhormati mrk…okessss…..

    0
    0
  55. antipoligami says:

    erra x menjawab soalan pon!

    0
    0
  56. memang cian tul erra ni dulu masa bertunang…. tunang dia kena tangkap klwat ngan pempoan lain… pas tu khwin … suami pula macam x ambil berat ngan dia…. nak cuba pula buat pilihan yang terbaik harap2 semua yang diceta ni x betul…….. apapun i tabik habis kat erra x suka jaja ceta pribadi ngan umum… pandai simpan rasia ok lah tu sekurang2nya dia tak menyibuk hal rumatangga orang lain………yg pahit dia telan jaa…… pandai pula berusaha cari duit sendiri kerja keras bukan mcm segelintir orang tau cakap n ngumpat jeeeeee……. pas tu nak kaya cepat cari jalan pintas cari datuk n laki orang yg kaya….. erra u memang ada kelassssssssss…….. gitu

    0
    0
  57. hehehe says:

    aku rs logik jer kalo emran madukan erra nie coz lps dia bersalin dl dia ada buat rancangan yg psl kehidupan dia lps dpt anak…aku tgk ms tu adoiii la erra nie muka dia mmg aku tak nafikan mmg tersangat la cantik…body mantap tp suka tengking2 n arah2…aku ingt lg erra blh ckp dia jg anak dia ms cantik2 jer kalo anak dia buang air besar dia akan panggil emran…suami dia yg akan cuci berak anak dia…bukan dia…dr apa yg aku tgk dl…aku dah agak kalo mcm nie la mmg tak lm lg bermadu la…lgpun dia org ambik pembantu rumah kan…siap jg anak gilir2…kalo time emran jg bawak pegi office kalo ada meeting staff yg jg anak dia…adooiila…nie la nenek aku ckp cantik tak bermakna suami tak memadukan kita…lgpun aku rs lar erra nie dl sanggup tinggalkan hans tuk nikah gan emran coz snie lbh kaya dr hans…biasa la kan cantik2 muka n body erra pun umur dia dh dkt 40 thn…tau2 jer la barang pempuan dah umur dkt 40an nie mesti dah kurang anjalnya…

    0
    0
    • Anonymous says:

      sedapnye mengumpat ye.. kenyang x mkn dosa? nnt jgn lupa cari erra sebelum mati utk mintak maaf. good luck!

      0
      0
      • Anonymous says:

        yup..u are right..baca text die pun ngeri… huhhh… but niway… utk org tuh..jgn lupe cari erra nnt to ask for forgiveness …

        0
        0
    • Anonymous says:

      ko ni asyik2 ckp rase2 je?ayat selamat ke?aku rase baik ko doakan baik2 aje takut ape yg ko rase tu jd kan ko plak!!!sbb rasenye bile kite dok je rase org punye keburukan..rasenye x mustahil suatu hari nnty buruk tu tpalit kt [email protected] [email protected] kite rasenye!!!ko rase2 la agak2 ms depan ko n aku n dia selame2nye indah x?so doakan jelah yg baik2…

      0
      0
  58. truth seeker says:

    Fuck poligamy …. MAN -made ancient desert law!

    0
    0
  59. mail lambung says:

    bapa mmg akan terus kekal menjadi bapa..klau suami boleh la jadi bekas suami..bapa mane ade bekas bapa..

    0
    0
  60. sara says:

    ermm…sabar je la…x salah laki kawen lbh dr 1 selagi dia mampu…xde dosa pon, dosa bila dia abaikan tanggungjawab….pompuan biasa la, ada yg x dapat trima…huhu

    0
    0
    • sarangok says:

      ko lelaki kan. Yg part boleh berpoligami tu yg best kan, part2 lain blur kat belakang . ko ada anak ppuan?……hehe….guuuuuuuuud luck bai.

      0
      0
    • zzz says:

      laki mcm ko mmg bile becakap, akan lebih mementingkan punai ko dan menyuruh pompuan paham kenapa lelaki suke mementingkan punai.

      0
      0
      • ngok says:

        bab mamat melayu low -self esteem. takda kepercayaan kpd diri sendiri. . Kote kontol mcam akal dia juga. kalo nak harap intellectual discourse….hammmpppppeeeeeehhhhhh!

        0
        0
  61. Anonymous says:

    alaaa…… masa nk pisah ngan yusri dl pun cm tu la ayatnya. padahal dh tk duduk sebumbung.. lg nk cover. plss laaa.. tk yah nk pusing2 la wei..

    0
    0
  62. ko says:

    madu takperla jangan sampai bercerai. bercerai tu yg tak sanggup nak mendengarnyamoga emran erra tabah

    0
    0
  63. Anonymous says:

    anak erra ni kalau tak silap aku juling air bila tengok gambar lama. tapi nak wat cemana dah memang Allah kurniakan kan. and yes anak erra ni comel gilos macam cina la kau rasa

    0
    0
    • Anonymous says:

      gambar baru takkan? maknanya xjuling air la tu. RAMAI jugak baby masa kecik mata nampak cam juling air bila dah 1-2 tahun okei jer, biasa tu. lain la kalau dah 10 tahun masih juling air memang juling la tu

      0
      0
  64. rozi says:

    Sedih sebenarnya bila berada dlm keadaan Erra. Ditelan mati bapak diluah mati emak. Apa2 pun Emran/Erra patut berfikiran secara terbuka. Emran patutlah lebih adil, maknanya tampil, beri maklumat yg sebenar. Kan ke dia ketua?
    Kesian juga dgn madu Erra(jika benar) kedua-duanya ada hak sbg isteri, bukan wang ringgit tp sekurang2nya title isteri itu sendiri…
    Ttg anak tu memang talian mereka kekal hingga keakhir hayat…
    Tggu apa lagi Emran…berkata benarlah anda…kesian kedua isteri anda..(jika benar bgai yg di war warkan)

    0
    0
  65. Dewi says:

    Sebenarnya susah nak dapat pasangan ‘ soul mate’. Kadang2 wpun tak bahagia tetap pertahankan perkahwinan hanya demi kerana anak.

    0
    0
    • Kak Ida says:

      itu pasal akak slalu kasi nasihat. Mat saleh dorang boleh duduk bf/gf dulu tengok depa sesuai ke tidak untuk mendirikan rumah tangga. Kita tak boleh bwat camtu jadi bila dah kawin tu jgan lah cepat2 nak bwat anak. Kasi lah 3-4 tahun idup macam kapel dulu. dalam masa jangka ni walopon pendek dpat juga kita mengenali diri masing2 lebeh sikit . Masa sudah berubah , tak macam 50 tahun dulu. Makcik2 + mak nenek kaki sebuk tanya bila nak dapat anak tu ( macam dia lah nak bayar expenses ke tolong jaga) ko sumbat mulut depa dgn seluar dalam kau.

      0
      0
      • Anonymous says:

        kak, kalu sy laaa, mmg nak zuriat immediately after wed. sy tanak buang masa. kalau tgu 4-5 tahun pun, dh dpt anak baru dia wat hal, rugi jer tgu lelama. Sebenarnye, bila kita dah kawen, kita dah ikut sunnah nabi. bersangka baik jer la dgn ALLAH. wpun mungkin kita bpisah dgn suami kita, itu ttp yg terbaik buat kita. By the time kita kawen tu, kita dah niat nak elak drpd zina. Takkanlah ALLAh nak kejam dgn kita. Apa yg penting, buat yang ALLAH suruh, apa outcome nye, bukan hak kita utk mptikaikan.

        0
        0
  66. humaira says:

    letak agama Islam kat depan baru semua selamat. Semua hamba Allah perlu bertaubat.

    0
    0
  67. Zul says:

    bekas secretary Emran ada kata Emran ni kaki pompuan..tapi dia TAK kata pun yg Emran ni kawin lain…

    Well… i think ppl should stop creating false stories. leave them alone!
    they deserve to be happy…

    0
    0
  68. Anonymous says:

    j

    0
    0
  69. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    ada masaalah ke erra ngan laki dia ni? minah jambu tengok ok2 je……erra kn jambu tinggi n maseh muda lagi kenape ngan rumah tangga dia? laki dia kawin lain ke? erra kena madu ke? madu dua? tiga? kalau betol erra di madu kn ape yg laki dia cari selama ini? barang pompan semua sama je tkda ape2 perbezaan pn…..jangan2 laki dia ni nak cari barang yg ada berlian tk?? ape kate peminat? mari kite pikir kn bersamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lov u erraaaaaaaaa !!!

    0
    0
    • siapa2 je lah says:

      tu lah sebok masturbating depan computer 24 jam. sampai lupa duniaaaaaaaaaaaa.

      0
      0
  70. intan says:

    EE ada memberi statement dlm twitternya minggu lepas berkenaan gosip ni. Dia menjawab pertanyaan seorg peminat erra masa tu. Klu xsilap aku, dlm laman “Cari Malaysia” beberapa minggu lps. Dia menidakkan gosip itu dgn menyatakan sayang nya hanya untuk isterinya seorg. Cukup2 lah dgn fitnah yg di lemparkan pada mereka, k!

    0
    0
  71. NUR says:

    Apabila Erra Fazira kata dia bahagia orang kata dia ‘propa’
    Jikalau Erra Fazira mengiakan ..mula la sibuk nak mengata ‘ padan muka ‘
    Susah – susah sangat tanya sendiri dengan Engku Emran
    Pergi sendiri ke Restoran Silverpot di TTDI……..Baru puas hati kot…..Apa yang penting ‘respect’ Erra Fazira kerana tak suka jaja kisah peribadi….pandai jaga maruah dan air muka orang…..Biarlah….orang yang diumpat banyak dapat pahala daripada orang yang mengumpat :)

    0
    0
  72. lalalala says:

    Sian kak erra. Rasanya, yg lepas tu biarlah lepas. Kita xda hak pun nk judge sapa2. Even Erra, Emran, Yusry, Hans, Awie etc… Apa yg penting skng adlh, kita doakan kebaikan untuk diorg supaya Allah bagi yang terbaik untuk semua. Sama ada betul atau tidak erra dimadukan biarlah menjadi rahsia dia. Dia ada hak untuk [email protected] benda tu. Even if the gossip was true, just put it this way. Ade ke artis @pun yg bukan artis nk mengaku yg dia dimadukan? Its all common sense la people. Pls think wisely n logically. N kalo xbetul, i think we shud let her live her life peacefully. Actually, bukan artis je yg [email protected] It is because they are all ‘public figure’, so kite as a public suke nk caritau hal2 artis; including me as well. Right? So, i strongly suggest for us to pls stop ‘cursing’ each other. Y dun we pray n wish her all the best, and ppl, pls stop guessing,blaming, cursing, acting, speaking harshly to each other. One thing that we shud admire erra is, for whatever reasons by any means she somehow; try her best to ‘defend’ her marriage by not to talk badly about her husband eventhough she can do so. Forgive me, if i had offend you guys but this comes sincerely from the bottom of my broken heart. Think positive. Lets pray for kak Erra that Allah will give her strength to go through each day

    0
    0
  73. cer comel says:

    anak erra sangatla comel n cute..xde paparazzi ke yang berminat untuk buat blog untuk alesya..mcm log untuk anak katie homes and thomes cruise..suri..
    sgt comel n pandai berfesyen/

    0
    0
  74. Dearest says:

    Errmm… sy harap semua tu x betul.. dgn gurl yg comel tu.. harap2 hidup mereka mmg sedang bahagia… tntg bermadu tu.. dr mane ye khabar angin tu dtg… tp klw la betull.. mmg kesian pada Erra & harap erra dpt menyelamatkan rumah tgga die… pd emran… jgn la mnduakan Erra.. kesian kan juga pada gurl u yg comel tu…

    0
    0