Written by Bella | August 5th, 2016

Pagi tadi kami ada menyiarkan artikel Nur Fathia yang menegaskan beliau tidak ada kena mengena dengan keretakan hubungan Kamal Adli dan Emma Maembong.

Pada masa yang sama, Fathia memberitahu Emma sepatutnya bersikap profesional dan tidak cemburu apabila beliau dan Kamal digandingkan bersama didalam sebuah drama dan baru-baru ini menjalani penggambaran di Barcelona, Sepanyol.

Menjawab kenyataan Fathia, Emma menerusi portal BH ONLINE menjelaskan beliau tidak pernah membangkitkan isu orang ketiga sebelum ini. Malah, tindakan Fathia yang mempersoalkan sikap profesionalisme beliau adalah tidak wajar.

Selaklah mana-mana akhbar, majalah atau portal. Selama ini saya tidak pernah membuat sebarang kenyataan mengenai adanya pihak ketiga. Saya sendiri tidak tahu bagaimana boleh tercetusnya kontroversi sebegini.

Lebih mengejutkan apabila kredibiliti dan profesionalisme sebagai pelakon juga dibangkitkan. Rasanya lebih wajar sekiranya persoalan ini diajukan sendiri kepada tuan punya badan iaitu Fathia dan Kamal.

Mengenai hubungan saya dan Kamal Adli, biarlah saya memilih untuk tidak merumitkan lagi keadaan. Apa pun saya pernah cakap sebelum ini, sebarang keputusan perlu dibincangkan bersama Kamal.

Nampaknya hubungan percintaan Emma dan Kamal semakin “complicated”.  Saling berbalas kenyataan tetapi belum ada perkembangan lanjut. Harapnya masalah mereka ini boleh selesai. Tidak mahu lah Emma dan Fathia pula bermasam muka.

Sumber Berita : BH ONLINE

43 responses to Emma Maembong Tidak Pernah Bangkitkan Isu Orang Ketiga

  1. aku says:

    LANTAK KORANG LA NAK TERTONGGENG KE..TERBALIK KE..NAK APA KE..ADE AKU KESAHHHHHH

    0

    0
  2. Sharifah Zalora says:

    tadi kita kentot kuar taik..kenape ekk? sape dpt jawab betul,kita kasi 5sen!!!

    0

    0
  3. Saper2 je la says:

    Haiiiiiihhhh udah le aiiihhhh…pong pang pong pang kawennya idak2 jugak…menda laaa isu rebut jantan ceh

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Kamal ni sebenarnya blom ready kot dgn mna2 ppuan dan mungkin msih teringat2 kn intan Ladyana lg.. sbb tu nmpk x serius.. Emma pun nmpk mcm x matang je lg..

    0

    0
    • Tilapia says:

      Dua2 perangai cam kanak2 ribena lagi2 si emma kembong tu. Dr zaman kapel ngan zizan lg, xkasi die beli kereta la, xleh jumpa tu la ni la.. Belom apa2 da queen control. Bagus la zizan blah awal2, membazir duit je tanggung minah yg xde bakat ni. Nasib michael ang ada, de ka job die sket lol

      0

      0
  5. el says:

    cinte monyet aje pon

    0

    0
  6. sakit mata says:

    asal clash je salahkan orang..adoiii..orang dah tak nak tu blah je la

    0

    0
  7. Anonymous says:

    betul la tu..aku pun tercari kat artikel sbelum ni kot emma sebut ada orang k3 tapi tak pulak jumpa..tiba2 je si fathia sentuh nama emma..sapa xhangin..besala artis kontroversi tu ntah wartawan yang buat ntah peminat ke yang buat..so slagi nama anda xnaik xpayahla komen

    0

    0
    • Anonymous says:

      memg la..org lain yg assume emma n kamal gaduh sebb emma jeles dgn fathia
      aku rasa fathia xburukkn emma pn. die just rasa emma pn tau mksud professional bile berlakon sama sbb die pun pernah berlakon dgn pelakon lelaki lain termasuk aiman dulu.. tak mugkin/ tak perlu emma nk jeles.

      0

      0
  8. nok gebuzzz says:

    tak payah becinta la ema..susah sgt suh jer org masuk meminang terus kawin…habis cite!!

    0

    0
  9. anon1 says:

    ishh dah lah tu.. c kamal pun aku tgk dah jadi stokis emma maembong bubble kat ig dia nak pikat balik c kembong ni.. kecoh je story dorg ni bercinta dari zaman kononnya x sailang emma dari zizan to tampar menampar propa iklan est cola tu semua mcm over.. mcm dorg je artis bercinta..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Sebenarnya dua2 x matang lagi

    0

    0
  11. Rapeah says:

    Hurmm.kan senang ckp mmg relay kowg dah berantakan.mcm2 hal kau wat nk ttup malu.kau madah bercinta…then clashhhh.puiii

    0

    0
  12. markonah says:

    ramai betul pasangan artis lelaki jeles bile bf derang berlakon dgn fathia..kenapa ek..
    dulu gf keith foo..pastu wife syukri yahya…yg terkini emma maambong plak..mesti fathia ni ade tarikan sampai pasangan masing2 jeles…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kawan aku satu Kampus dgn Fathia masa study Law dulu. Dia ni jarang nak puji orang, tapi dia cakap Fathia face to face memang cantik. Dia lh cakap, bukan aku. Hahaha

      0

      0
      • Anonymous says:

        yeke? tp kwn aku satu course ngn dia ckp fathia ni bdn besar.. rangka besar..muke biase jek.. hahaha..

        0

        0
  13. aih says:

    emma ooo emmma… bersabar sikit dan bersikap professional… napa gelabah sgt .. cer sabar sikit pepek tu… sabar boleh?… entah apa2..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Mgkin fathia tdengar conversation dorang bgaduh sb dia kot… yelaa… klu daa shooting luar negara,, nk lepak dgn sape lagi klu x dgn crew2 n para pelakon lain??

    0

    0
  15. X says:

    Kamal Gendut!.kawin jelah!semak semak sesemak drama melayu kisah kemaruk celah kangkang.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    yg ko suruh tanya fathia lg kenapa pulak. bile die bg jwpn emma jgk tak boleh terima. kalau tak jeles or tak ade kaitan dgn fathia bgtau je la. kalau tak ada kaitan dgn org lain setle sendiri2 sudah.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Next gossip please.

    0

    0
  18. Mama Gossip says:

    Emma ni feeling lebih. Kau fikir kau lawa bebenor? Dulu ngn zizan sikit2 ugut nk break, ni ngan Kamal jeles pulak. Kau perempuan paling dambaan lelaki la? Feeling! Berlakon tak ada kualiti! Masuk class acting dulu la, popular pum sbb controversi! Kalau org tanya namakan 5 drama lakonan kau pun aku tergagap nk recall unless aku google! Feelingssss lah kau! Perangai feeling princess. Bodoh. Dulu ada zizan kau bajet2 kau ingat lawo sangag muka kau ade jantan kaya lain yg nak???

    0

    0
  19. Anonymous says:

    kamal ni bkan ade duit pon nk kawin””

    0

    0
  20. Dahprelovednakbuatcamner says:

    Kamal takdak duit kutttt? Tak mampu satisfy kehendak emma nak eksen2 pakai birkin kutttt..preloved kan adoooo? Kuttt jer, takyah manas..kikikikikih

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Bosan lh abg nara asyik ceta cinta si emma ni jer dr dulu. Kawen tidak.. Tak ada ceta yg lg best ke?

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Fathiya tolong jgn downgrade kan personaliti n populariti u sbb 2 org kanak2 nih..bajet comel buat klip lagu hindustan…feeling org suka gila tgk ‘cuteness’ mcm monkey nih

    0

    0
  23. Mama says:

    Buat emma .akak ingin pesan semayang istikharah. Kalu itu jodoh kita.trimalah seadanya.klu smayang 10 x tpi tak npak muka dia gak mgkin tk ad jdohlah tu.emma cantik.mesti yg dpt bertuah.sabarlah dik.kalau blym kawin dah mengarut lps kawin lg truk.

    0

    0
  24. Deknon says:

    EMMA IS A BITCH. TU JE MAMPU AKU CAKAP.
    Pada aku fathia ni relax, tak melatah pun..

    0

    0
  25. Emma sendiri anggap Avengers itu seperti simbolik askar yang sentiasa berada di belakang Emma, tidak kira masa susah atau senang. Konon-kononnya macam filem The Avengers, katanya kepada

    0

    0