Written by AbangNara | December 29th, 2014

Abang Nara dah tahu lama dah yang si Emma Maembong ini memang cun. Untunglah Zizan dapat bakal isteri yang termasuk di dalam senarai The 100 Most Beautiful Faces of 2014 yang dikeluarkan oleh portal hiburan dalam talian, TC Candler. Bukan calang-calang juga kedudukan Emma Maembong. Pelakon ini berada di tempat ke 71. Power!!!

emma maembong

Antara yang ditewaskan oleh Emma Maembong ialah bintang-bintang Kpop seperti IU, Yoona, Mila Kunis dan juga Scarlet Johansson. Selain daripada Emma Maembong, Henry Golding turut sama tersenarai di tangga ke 67 di dalam senarai 100 Most Handsome Faces of 2014 yang dikeluarkan oleh portal hiburan yang sama. Hanya mereka berdua sahaja dari Malaysia yang tersenarai di dalam senarai yang ke-25 tahun sejak ia mula diperkenalkan pada tahun 1990
emma maembong

Tahniah diucapkan kepada Emma Maembong dan Henry Golding. Semoga tahun depan akan lebih ramai selebriti tanah air yang masuk dalam senarai. Kecantikan dan kehenseman rakyat Malaysia sememangnya tidak boleh dinafikan lagi. Tahniah!!!

P.S: Panduan ketika banjir

79 responses to Emma Maembong Tewaskan Scarlet Johannson Dalam Senarai The 100 Most Beautiful Faces Of 2014

  1. aku says:

    kurrr…kurrrr… err..mana fazura?? neelofa?? fathia?? kak ros??

    0

    0
    • Y says:

      Kak ros tu siaper …. Tuan punya ayam … ?
      Abg nara klu masuk agk2 dpt nombor berapa dlm senarai ….. ? Huhuhuhu
      Wow emma !! Zizan tak takut ke …. ?
      Emma ni rupa spt ibunda dia masa muda2 dulu ….

      0

      0
      • Anonymous says:

        Td tngk kat entry sblh ni … gambar emma tu tdk bertudunglah …
        No komen. Klu bertudung mesti lg suprise ….
        Apalah abg nara ni … nasib baik ada yg baik hati postkn komen senarai tu …
        Nana … 1st#cantik asli#roomates#miss mama shin#

        0

        0
        • Tipah Kurma says:

          Mila Kunis & Scarlet Johansson… owhh noo…
          pretty face but not posh enough

          0

          0
        • kikilala says:

          ntah mana cantiknya si emma ni. harap putih je aku rasa. ramai lagi yg melayu original lebih cantik dari dia. apapun tahniah lah emma. moga murah rezeki kamu tahun depan.

          0

          0
        • kpop no.1 fan says:

          Nana? Asli? Hampehhh! Cuba kau tgk Nana sebelum plastic surgery. Mata sepet, hidung x mancung. I wonder…TC Candler ni kira x keaslian muka?

          0

          0
      • phuiii says:

        ok la tu…zizan boleh perbaiki waris genetik dia nanti..(tu pun kalu jadi)

        0

        0
      • Anonymous says:

        yelah…sama sprti ibu dia..
        jgn tengok gmbr yg dh tua..tengok gmbr yg ibu dia masih muda trang tang2 tu..
        gmbr masa kawen tu sejibik emma

        0

        0
        • joyah says:

          nanti bila meningkat umur muka Emma jadi sebijik mcm mak dia skrg. Tapi okay Emma lagi la sbb dia dah pakai tudung :3

          0

          0
      • sarabanon says:

        cantik tapi tak sekolah watpe… *sigh*

        0

        0
        • anon says:

          Ni kategori 100 most beautiful faces, takde kena mengena dgn pelajaran pun tapi bagi yg busuk hati mmg suka cari keburukan org. Dengki tak habis3. Sepatutnya sebagai melayu & malaysian kita berbangga rakyat kita termasuk dlm list tu. Bukannya duk sebok jealous kat dia.

          0

          0
        • Yahudi says:

          ala ramai jer kat hollywood tak sekolah , pastu terkenal , pastu bila dah terkenal senang kembangkan ideologi , mcm sebarkan Islam gittu .

          0

          0
      • Sunny says:

        bila Henry Golding ni nak berlakon jadi hero drama melayu ?????

        0

        0
    • Anonymous says:

      Fakezura? Heyy… Layak keh? Even after plastic surgery pun masih blom bebetul cun. Yg tersenarai adalah cantik asli okeyh. Che ta pu takde.. hihuhihu

      0

      0
      • anon says:

        ..kenapa jealous sngt dgn fazura??? Yg fake tu rozita, bukan fazura. Cer google gambar dia seblm pembedahan…kulit pun nampak mcm gelap sikit.

        0

        0
    • kellas kaw says:

      tambah lagi abg nara, + rachel weisz, megan young, hara, negro cantik pelakon scandal tu pun bwh emma

      0

      0
    • ina sapu sampah says:

      yg dpat no 1 tu x layak langsung!!…retis kpop NaNa..dh la plastic!! lgipun klau kat korea bkan die retis pling cantik!!! eii

      0

      0
      • majority wins says:

        Ina sapu sampah sarap … nana tu langsung x buat plastik surgeri lah …
        Dah pegi sapu sampah tu … baik tolong sapu sampah kat kaw banjir yg dah surut tu. Dpt pahala.

        Mmg klu survy pun di alam cyber ni mmg suka nana tu. Majority lah menang. Sy pun so so jer dgn dia tp dia mmglh cantik. Sy minat goo hara. Msg2 punya pilihan tp yg majority menang. Siapa awk nak kata x layak. Chilllah ya …

        0

        0
        • Yo says:

          Ko pergi mampus boleh..

          0

          0
        • Hottest says:

          try check predebut photo… lain kot.. nmpk sgt plastik… org korea pun duk kutuk si nana ni ha…

          0

          0
        • Sarah says:

          Omg seriously ? Nana buat plastic surgery lah . Baik kau cari fakta betul2 dulu .. Aku taulah ade beribu ribu org buat PS .. Tapi , aku tawu nana dy mmg buat plastik surgery .. Nak back up nana lah tu .. Tk caye nana wat PS gi la tgk gmbr dy ???????? .. Anyways , congrats emma maembong .. Nasib baik ade jgk malaysia dlm list tu ;) nana pun cantik jugak (lepas plastik surgery????)

          0

          0
      • Opah Winfree says:

        Asal retis korea je ko kate plstk surgery.ko hengat dh x ade lgsung ke rkyt diorg yg natural cntk n cntk ori?Semua ngra ade pmpn cntk k.Yg asl nya mmg cntk rmi je antaranya Nana, miss A suzy, yoona snsd, smua ahli f(x) espclly Sulli yg dr kck prnh brlakon, kim tae hee, han ga in, song hye kyo, eugene, lee hyori, ehh rmi lg lahhh.
        Ada jgk yg mmg aslnya cntk tp x ckup puas ht dgn ape yg ade agknya, dgn “menambahkan” kcntkn mrka mlalui eyelid surgry or nose job sdngkn aslnya dh mmg cntk dh pon.Yg pehangai cmni kt hollywood n malaysia pon adeeee.Yg buhuk tp jdi cntk disbbkn surgery tu pula, yg ini la yg mmbuatkn “kerna nila setitik,rosak sebelanga” kpd retis2 korea lain.

        0

        0
        • Bunkface anti kpop says:

          ader jugak mangkuk yang memuja bontot kpop plastik . pehal lah kau minat sangat dengan plastik ???????????? Kau ni mesti berangan nak kawen dengan plastik korea yang menari macam sotong batang pendek tu kan…kesiannnnn.

          0

          0
        • Catwoman says:

          Pendek ke … Panjang ke … Tak menjamin kebahagian bro ….
          Klu panjang mcm belalai gajah tp tak bertanggjngjwb pun …
          Kasi potong terus bg rimau makan kat zoo … rimau pun tak sudi makan
          Klu kami mangkuk … Bunkface senduk … ok lah tu kita lawan2 mcm main pedang2 tuuuu …. Hehehehe
          Sy minat Japanese .. termasuk tak kategori kemarahan bunkfce tu …
          Apa2 ntah bunkfc ni tiba2 jer nak marah org … bw bersabar bertenang bro
          Ngra dmokrasi sukahati orglah. Klu sy minat kat awk boleh tak??Huhuhu

          0

          0
        • Ko says:

          Nenek ko dari korea ke??

          0

          0
        • Catwoman says:

          Nenek saper dr korea tu … Opah winfree ke?
          Opah tu … nenek dia kena dr korea ke baru dia boleh minat artis korea …
          Mcm2 lah org kat bn ni …
          Tak paham betul ..
          Klu minat artis bollywood pun … kena nenek atok dr India ke ? ..
          Mcm ni i nak suka artis dr europe lah … nnti org ingt nenek i dr sana …
          Mancung sikit idung i ni .. mata biru hijau kelabu ….
          huhuhuhu boleh sangkut hanger … meowwww … gghhhrrrrr

          0

          0
        • Anonymous says:

          To bunkface anti kpop, bontot ko, muka ko, even b*toh ko pon sumenya plastik. Biarlah dia nk minat kpop pon mslah kt ko ke??? Kalau batang pendek pon ko ssah ke? Lol n bodoh la ko ni. Ssah la negara nk maju kalau trlampau byk sgt org close minded cam ko ni doh!!

          0

          0
    • Anonymous says:

      maner olga? melati? Bedah? minah jambu merah biru hipokrit? ntah aper2 lagi & sewaktu dengannya.

      0

      0
    • memang untung zizan ni hehehehe – kedaionlinemy.com

      0

      0
  2. peah_focus says:

    wow..classsssssss!

    0

    0
  3. none says:

    che ta..nd..x termasuk dlm senarai ke?rasenye dorg tu dh abis lawo dh tu..

    0

    0
  4. ina says:

    jom kite bantu mangsa banjir… mungkin sumbangan kite kecil tapi besar maknanya bagi mereka.. mereka sesiapa pun dgn kte… tapi dgn sedikit sumbangan kite dapat mnbantu “keluarga” di sana..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    semua retis lawa dek makeup 3 inci je.. cuba buang make up.. lawa lg org biasa2 ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Fyi … Boleh dikatakn keseluruhan wanita yg tersenarai mmg natural beauty wtih brain and talent …..
      Emma sngt berbakat dlm melukis tapi sayang tdk di kembangkan …
      Spatutnya emma ni sambunglh belajar.
      Kesian si emma ni asyik dihina org krn tdk habis blajar. Better late than naver. Sambunglah pel emma … utk masa dpn jg.
      Kbnykkn yg tersenarai itu ada yg brpendidikan yg tinggi dn bakat besar dlm bidang seni masing2. Emma pula? … sambunglh peljrn ..

      0

      0
  6. aku tak penah tengok mak emma..camner nak tgk ek? asyik ayoh dier je..

    0

    0
  7. melati says:

    Emma mmg layak pun.dy mmg cantik..sejuk je mate memandang

    0

    0
  8. Shhh says:

    Korang kena faham satu benda kenapa kategori ini diwujudkan dan emma berada dalam carta,..kemungkinan orang nampak Emma antara selebriti wanita yang paling laris tahun 2014..sbb tu kerap je wajahnya dalam tv, penghias majalah, duta produk..sbb tu dia diangkat sbgai yg tercantik..fazura pada aku ttp cntik tpi hujung2 tahun baru nmpak cerita pasal dia..che ta dan nd takat ni tak da pa yg boleh dibanggakan maybe tahun depan akan da org lain ganti tempat emma..dulu pun dct, camellia pernah diangkat paling cantik walaupun ditangga yang jauh jugak dan tahun lepas soo wincci pun diangkat sbagi selebriti tercantik..byk laman web diluar Negara buat carta mcm ni..sekurang2nya da gak anak melayu yg tercalon..sapa kata gadis melayu tak menawan..ah lepas ni miss world competition akan datang dah tak da pertandingan bikini..diharamkan… sbb lepas ni dorg tumpukan pada kebijaksanaan dan kerja2 kebajikan yang dilakukan pada perserta miss world…jadi agak2 da tak org islam masuk..haram ke tak..just nak tahu..mgkin sebelum ni haram sbb kena berbikini…kalo tak da bikini lagi dan still haram..knapa dewi remaja masih lagi diteruskan dan tahun ni da perserta bertudung join sekali..just nak mintak pendapat jer..nak tgk jugak miss world tahun akan datang dimenangi oleh org islam…hehe

    0

    0
    • Anonymous says:

      pe ko merepek ni bangang..melalut jew…kan dh kuar fatwa haram,haram laa..ko nk ke malaysia ni ditimpa musibah lg??aku dh tak sanggup…cukup laa membenarkan laki berlagak seperti perempuan tak perlu nk tmbh kan lg kepanasan bumi malaysia ni…cantik tu tuk suami je tak perlu nk tayang satu dunia…even bertudung pun tp masih tak tahu jg batasan halal,haram mmg tak kemana laaa….sia2 je bertudung tu..sbb tu zmn skrg ni org bertudung bkn sbb tuntutan agama tp fesyen…

      0

      0
      • Shhh says:

        Sesedap rasa jer kata aku bangang…sbb tu aku tanya pendapat..mgkin aku tak faham dan tak jelas pertandingan ni haram ke tak..sb tu tanya..kalo mcm tu dewi remaja patut juga diharamkan..ada faham

        0

        0
        • Y says:

          Agaknya org ingtkn awk ni cynical … Jwpnnya tdk boleh mempamerkn kecantikan wlpn wanita itu berhijab kecuali di hdpn suami dn mahram. Itu pun klu di hdpn mahram kena ada juga batas maksudnya rambut dn sgla perhiasan diri yg lain boleh dinampakkan ttp baju atau prhiasan juga tdk boleh mndtgkn nafsu cnthnya trlalu trdedah atau sendat ketat kecuali utk suami sgalanya boleh di tunjukkn. Di Bn ni klu perkataan bangang bodoh dah pkra biasa. Wlpn awk inncntly tdk fhm tetap kena jg. Jd Telan shjlah. Islam mnjg maruah wanita dgn teliti menurut fitrah wanita itu sndri.

          0

          0
    • Yo says:

      Pergi mampus lah!!

      0

      0
      • Catwoman says:

        Yo … awk ni mmg suka … Me ” Mampus ” kan org ya ….
        i ada satu Profesion sesuai utk awk …
        SERIAL KILLER …..
        Wowwww …..
        Teruja i ngan awk ni ….
        Sungguh Mysterious ….

        0

        0
    • Anonymous says:

      Bukan sbb kuar news kat media ke apa.. Tapi mmg dipilih berdasarkan kecantikan asli. Fazura muka biasa2 je, kategori common. Kalau Camelia dia nampak exotic, begitu jugak Marion Caunter. Artis msia lain yg layak adalah maya karin, kilafairy, dd – jenis muka yg tak perlu byk kena buat fotoshop dan boleh diamik gambar dari pelbagai angle samada candid atau tak tetap cantik. Ada paham?

      0

      0
  9. bamboo says:

    cantik tapi BIMBO buat hape. eja pun tergagap gagap

    0

    0
    • Yo says:

      Nenek ko pon lebih kurang

      0

      0
      • Catwoman says:

        Minta maap Yo sbb nenek mmg dah tergagap2 sbb gigi nenek dah tak ader ..
        Tak baik Yo hina nenek smpi mcm tu skali sbb esok2 pun Yo jd Atok gak …
        Bukan Tergagap ajer tp menggeletor kaki tangan Yo …
        Nenek mintak diri dulu ya Cu …
        Almaklumlah Cu … Jari2 nenek pun dah geletor sbb ostoporosis ya Cu …
        Welcome to the Club Warga Emas Intan Belian …
        Lg 40 taun jer … Sabar ya Cu …. Pendaftaran Cucu di alu2kn …
        Jgn lupa ajak Kawan2 skali … Lg Ramai Lg Meriah Club kita … Mari!Mari!Mari

        0

        0
      • bamboo says:

        samalah ngan nenek kau tu. lagi lah merangkak rangkak nak baca.

        0

        0
  10. kiki lala says:

    beauty without brain je pon

    0

    0
  11. dadat says:

    biarrrr papayaaaaaaaaaa?

    0

    0
  12. just sayin says:

    TC Candler ni bukan People or Forbes kan. Okay dimaafkan. Congrats btw….Hei, tepuklah!!!

    0

    0
  13. ayoi says:

    cantik ke emma ni???bg aku bese je…cntk sbb putih…org malaysia ni kkdg tak fhm aku bl org putih melepak smpai nmpk urat hijau kat pipi dok laaa memuji cantik…wei,igt skit kecantikan itu hnya milik Allah je..tak salah nk puji tp berpada2 jgn smpai aqidah terpesong pulak…igt la kecantikan itu tak kekal..nk ke jd cam bdk pompuan y kene toreh muke tu??haa tu sbb ske sgt mempamerkan kecantikan lah smpai kene toreh muke tu…cntk pun satu ujian Allah gak..nk tgk kt ni riak ke tak bl org dok puji melangit…

    cantik di mata korg,lum tentu lg cantik dimata org lain…hehehe…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ayoi atau adoi … ada ke patut awk bg cnth ppuan yg kena rompak tu dn di toreh muka malah hmpir2 diperkosa …
      Knpa lah tdk guna akal klu komen tu. Wanita malang itu hampir2 di rogol dn hndak mempertahankn maruah dia. Malahan itu berlaku di dlm rumah dia.

      Sel2 otak kamu ni biar lah bersambung di otak bkn kpala lutut @ bwh tapak kaki. Cara beri komen spt org hilang akal @ kurang waras. IQ budak lembam pun blh berfikir. Atleast hati mrk murni. Tahu simpati dn ada emphty. Adoiii kamu nii.

      0

      0
    • Opah Winfree says:

      cmtu aku pon leh ckp yg ssetngh org msia ni asyk ckp #ala org tu cntk sbb putih.#org tu x cntk pn,hrp putih je bru nmpk cntk.
      weyh aku nk ckp;PMPN TU KLU DH CNTKKKK, X KIRA KULIT PUTIH HITAM COKLAT KELABU WRNA WARNIIII, MAKANYA TTP LA CNTKKK.
      Mmg la ade yg x cntk tp hrp putih je, tp x kan la yg cntk n putih pn ko nk kate hrp putih gkk?Kt bn ni blk2 ayat tu je kuar hbs sape je la yg cntk+putih dlm msia ni?Dh semua pn hrp putih. Emma tu mula2 kuar dlu brpa bnyk mulut yg kecoh2 terutama kt bn ni kata cntk la ape la,tgok drama nk tngok dia je bkn neelofa, bla bla bla. Lalang.

      0

      0
    • anony says:

      Org yg dengki busuk hati or buta je kata emma tak cantek. Kulit puteh melepak, mata lawa…..

      0

      0
    • kelkatu says:

      Jealous ke??? emma ni mmg lah cantek. Gih check mata tu…

      0

      0
  14. NN says:

    Cantik itu subjektif. Ada jea yg berkulit gelap, chubby tp org ckp cantik. Tp yg penting hati. Tahniah emma. Bangga bila ada org Malaysia trcalon. Oh henry golding hensem gilos !

    0

    0
  15. NN says:

    Cantik itu subjektif. Ade org rasa didie alias lgy cntik drpd lofa. Depends kt citarasa masing-2. Tp yg penting hati kena baik :)

    p/s : henry golding hensemm.

    james si pemain bola pon trcalon. pemain thailand nmbo 7 tkde -.-‘

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Emma memang cun. Start dia berlakon org dah perasan, walaupun kakak ngan adik dia berlakon awal tak sape perasan. Emma paling cun dan nampak mix mat salleh . Cam che ta, start dia berlakon org perasan cantiknya dia. Baruler pastu org sedar wujud ayu raudhah, walau dah lama berlakon

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Takyah lah nak gaduh-gaduh. tak faham betol. hah abg nara nak bagi correction sikit, artis malaysia pertama yg tsenarai dalam carta ni adlh soo winci. baru thn lps dia tsenarai. sorry tapi tajuk ni agak janggal bunyinya. nampa betol macam org tak pernah tersenarai dlm carta besar camni. nana menang tak pula aq lihat di website2 korea kata nana kalahkan ini, ini dan ini.
    1 lagi mereka yg disenarai dlm carta ini tak dkira dari popularity mahupun tawaran. ni dikira dari sudut lifestyles, tarikan dan byk lagi.

    0

    0
  18. anon says:

    Uh…scarlett johanson tu bukannya lawa pun. Yg lawa cheryl cole, sophie dahl, helen flannagan, katy perry, binky felsted, tulisa, angelina jolie, …..

    0

    0
  19. semalu says:

    Wow….bangganya org melayu tercalon. Congrats emma, you mmg cantik….

    0

    0
  20. mak mah balik kg says:

    Akui saja lah…rata2 klu putih gebu mmg orang akan kata cantik..sbb kulit ni penting ..klu hitam JArang org kata cantik..dlm 10..2 lelaki je yg nak..klu tak aku nak tanya apsal ramai tak kahwin dgn negro ke india ke..boleh jwb..klu ada pun 100 satu pun belum tentu jumpa..ini realiti..

    0

    0
    • Catwoman Hitam Menawan says:

      Saya nak … saya nak … Black … Gelap2 sikit …
      Hitam itu Menawan … Macho lg Gagah Perkasa … Ghhrrrrr meow …
      Samalah dgn Baju Cat woman saya … Hitam Berkilat Sexy
      Ohhhh barulah saya paham knape … Mat salleh jer minat kat i ni …
      sbb i Hitam maka Menawan lah i ni … mcm Nurul ngan Ning bazura
      Bersyukur saya bnyak2 kpd Tuhan …. Laki2 Mlayu tak pandang pun tak aperlah ..
      Bnyk lg Lelaki dlm dunia ni mcm mat salleh open minded tak pilih kalor2 kulit …
      Org Cina pun ramai minat kat i tau. Dah di Lahirkn Gelap tp i Solehah tau. Huhu ..

      0

      0
      • PinkTits says:

        Abesla rabak ko klu dihentam matSaleh…huhu btw tahniah hehehe
        p/s nti klu u jd janda lps kawen ngan omputih…hnya Negro sjlah yg dpt memuaskn rabak mu..jejejejeje xgitu gadis itam mati…

        0

        0
    • Kulit gelap tk putih says:

      Takde lah mcm tu pun :) rata2 tu pemikiran org melayu je. Asal putih, lawo. Asal paling bright, lawa. Come on people kita dah masuk era baru, skin color dah lapuk. Even artis holywood terhegeh2 nak tan kan badan sbb mmg ternyata medium itu lawa. Sederhana kan terbaik :) bukan nk ckp putih tu tk terbaik, tp nk buka mata org malaysia terutama supaya buang sikit pemikiran warna kulit ni.
      Nk cerita sikit I ada kawan study Egypt. Kulit medium gelap tu, tapi berapa ramailelaki minat pada dia. Dia nak flight duduk sebelah mat salleh bujang, tk payah nk tunjuk seksi just dia pakai jubah and layan sopan, mat salleh tu terus kejar dia sampai dkt tempat claim luggage semata utk ambil email dia. Aku nampak depan mata aku sendiri. Lelaki arab dkt sini asik tanya nama dia okay, even aku yg putih melepak ni pun tk disukai ramai lelaki mcm dia. Tu aku ckp, melyu je yg tahap pemikiran dia kurang kalau pasal kulit. Bagi aku yg dah mengembara banyak tempat ni , mmg lawa lah variasi warna kulit ni

      0

      0
    • Kulit gelap tk putih says:

      Takde lah mcm tu pun :) rata2 tu pemikiran org melayu je. Asal putih, lawo. Asal paling bright, lawa. Come on people kita dah masuk era baru, skin color dah lapuk. Even artis holywood terhegeh2 nak tan kan badan sbb mmg ternyata medium itu lawa. Sederhana kan terbaik :) bukan nk ckp putih tu tk terbaik, tp nk buka mata org malaysia terutama supaya buang sikit pemikiran warna kulit ni.
      Nk cerita sikit I ada kawan study Egypt. Kulit medium gelap tu, tapi berapa ramailelaki minat pada dia. Dia nak flight duduk sebelah mat salleh bujang, tk payah nk tunjuk seksi just dia pakai jubah and layan sopan, mat salleh tu terus kejar dia sampai dkt tempat claim luggage semata utk ambil email dia. Aku nampak depan mata aku sendiri. Lelaki arab dkt sini asik tanya nama dia okay, even aku yg putih melepak ni pun tk disukai ramai lelaki mcm dia. Tu aku ckp, melyu je yg tahap pemikiran dia kurang kalau pasal kulit. Bagi aku yg dah mengembara banyak tempat ni , mmg lawa lah variasi

      0

      0
  21. ku says:

    abang nara. soo wincci dapat no 80++ laa 2013.

    0

    0
  22. Ani says:

    Beauty with no brain. Sayang betul. Hahaha. Muka emma ni tak la lawa mana. Dah mekap tebal ok la. Cuba takde mekap mau bersepah gerutu kat muka dia. Iyek.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    X tau lah mcm mane diaorg pilih ni. Aku tgk byk lagi kot org cantik dari emma ni. Nak harap kan mekap 3 inci gambar 360 nenek aku pun cantik kot

    0

    0
  24. rudi weirdowo says:

    Kiah propa lg canteekkkkkkkk dr emma ler derrrrr…..arapkn nice rack jew lbh tu pn ntah pink ntah itam lebam puncak bukit….tp klu ketat l,ok jgk pe hehehehe slurppppppp!

    0

    0
  25. entahlah says:

    emma kalau tak mekap lagi cantik derr.

    0

    0