Written by serenity | January 7th, 2015

Sejak kebelakangan ini sering kita terdengar cerita mengenai Zizan Razak dan Emma Maembong putus cinta. Ia telah dinafikan oleh mereka baru-baru ini dan mereka lebih banyak bermain teka-teki, namun laporan Harian Metro mengesahkan kesahihan cerita ini apabila ia diakui sendiri oleh Emma.

Emma memberitahu melalui aplikasi Whatsapp:

Betul. Mungkin (sudah) tak ada jodoh (antara kami) agaknya. Minta maaflah saya belum bersedia bercerita. Bukan sekarang, tapi nantilah saya cerita (bila tiba masa sesuai). Terima kasih sebab faham.

Setakat ini Zizan masih belum memberi kenyataan tentang perkara ini, namun pastinya berita ini sesuatu yang mengecewakan untuk peminat pasangan ini yang mahu melihat mereka mengakhiri perhubungan dengan ikatan perkahwinan.
 photo emma-maembong-dan-zizan-razak.jpg
Apa pun sebabnya putus cinta sudah menjadi lumrah dalam kehidupan manusia. Diharap Emma dapat bersabar, mungkin di masa hadapan ada yang lebih baik menanti anda. Mungkin Zizan pula akan tampil memberi kenyataan tentang perkara ini nanti.

Doakan yang terbaik buat mereka berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

75 responses to Emma Maembong Sahkan Dia Dan Zizan Razak Sudah Putus Cinta

  1. anona says:

    aku terasa nak ketawa…sorry..

    0

    0
    • ugly betty says:

      tidak lah kelakar sangat. tunggu nora ngan nedim pulak putus.

      0

      0
      • ustajah pilihan yo says:

        merannnnn…ni emma single lagi!apa tunggu lagi weiiii…ku pinang kau dengan bismillah laaaaa!hang jangan duk tiru stail keknis kene propose noh…satgi aku seligi kepala hang baru taw!

        *ustajah doakan korang bahagia!ameen.

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku sokong meran ngn emma. keknis pun tak selawo emma hoi..
          and emma, ko pilihla meran pls! meran tak kena saman 500k..so takde issue bengkrap..hahaha

          0

          0
        • dutch lady says:

          maka bergetarlah tulang rusuk meran kembali. dah2… lupakan yang lama, tukar yg baru….

          0

          0
        • Ella Kaembong says:

          zizan tak nak kawin lagi la tu…

          0

          0
        • tecit says:

          Mungkin emma kecewa kot sebab die dah plan nak propose lagu tu tapi dah ade orang buat. Hehehe

          0

          0
      • kecik says:

        tunggu sebulan dua nanti.. lepas dapat balik voters Virus kat MLM.. couple balik la..

        0

        0
      • Positive says:

        Stupid! No wonder you are so ugly inside out!

        0

        0
    • PONDAN GERSANG says:

      APE LAH KORANG NI DOK KECOH PASAL HIDUNG ZIZAN TU YG PENTING ANU ZIZAN YG MEMBONJOL TU BEST YG KORANG HADAP SGT HIDUNG TU KENAPA

      0

      0
    • Anonymous says:

      Zizan Emma , hope hnya kbr angin jer , aku tak snggup dngr smua nie ?? yaa Allah smoga hbngan mrka baik2x saje ??
      I’m soo sad :’-(

      0

      0
  2. lia says:

    Dah tak de jodoh.. bertabahlah..

    0

    0
  3. Aku says:

    Aku first.yess.hadiah kt mn nk ambil

    0

    0
  4. jambusangat says:

    Ohh sedihh laa kau emma..kau tau kan zizan tu camne.bukan ko sorg je kene ramai yg lg cantik dr kau pon da kene..
    xpe xpe..sebelum amran rembat baik aku sambung bayar dulu..bole kan jijang..hehe

    0

    0
    • Anonymous says:

      cntk dr emma? sape kah yg lbh cntk dr emma sblm ni awek si zizan tu?
      zizan dpt dia nie pun dh kira ckup heran jgk camne boleh sangkut la dgn zizan tu.
      pondan pn x terpikat, ini kan lg pmpn cantik

      0

      0
      • jambusangat says:

        bodo kau ni..sebelum ni si julianan evans lagi cantik kot.muke mix..baru la bole kua anak mcm chetazan..tapi hidung zizang laa.hahaha

        0

        0
        • izzy says:

          emma lg cun kot dr juliana..
          tp si zizan ni nk yg cun2 ngan muka pan asian je, tgoklah muka sdri zizan ooi.. cari yg senonoh skit lps ni ye emma.

          0

          0
        • Anonymous says:

          ceh nk mmbodokn org..komen ko sah2 nmpk bodonya ada ht nk kata org..
          emma tu lg lawa dr juliana, tu psl la aku ckp sape lg yg lbh cntk sblm emma?
          dah la komen kau siap sebut “ramai”…hahhahahha!
          sape tu yg ramai tu..eww bodo rupanya..

          0

          0
        • zek says:

          baik juliana ke emma ke muke lawa tp urmmm………………..smbg laaa sndri…sesuai laa tu ngn zizan perangai pun 2×5 jek…laki baik tuk pompuan baik…dah laa emma carik laa laki lain..setakat muke cam zizan bersepah..mat2 bangla tu pn rmai y muke cam zizan..kah kah kah…

          0

          0
    • Anonymous says:

      kenapa suka2 je nak hina ciptaan tuhan?
      hina sangat ke hidung dia tu?
      cinta ni tak kenal rupa pun.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Padan muka heboh sedunia bercinta last2 apa pn x da…

    0

    0
    • Abu Bakri says:

      Bukan salah diorang. Media dan peminat yang asyik tanya soalan sama dan ikut diorang kemana saja sampai akhirnya tau jugak..Diorang kalau boleh nak rahsiakan je

      0

      0
      • Anonymous says:

        dh nme pun retis kena laa terima…ape y dibuat semua akan dipandang..public figure kata ko…klu xnk org amik tau jgn jd retis..jd je org bese…bercinta ke break ke cerai ke xde org nk heran…tp klu dh 24 jam berkepit je mne laa org tak bertnye yee takk…

        0

        0
      • kungfu panda says:

        Sebelum masuk kaki dalam dunia artis pastikan anda cantik dari segi luaran dan dalaman supaya bila bercinta xkena kutuk, biasa la mulut manusia mana boleh tengok orang hodoh becinta dengan orang cantik mesti orang akan cakap “beauty and the beast”!!

        Aku rasa artis malaysia ni kalau dekat ic xda perkataan ISLAM comform mesti artis2 malaya ni semua dah buat pembedahan plastik utk mancungkan hidung, runcing dagu, tebalkan bibir @ bedah ponggong betul x?!!!

        0

        0
  6. […] Post by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara. …read more […]

    0

    0
  7. Bercinta bukan susah, kalau banyak sangat masalah boleh pergi berambus. Satu lagi kalau nak jadi pelawak kena cakap kuat-kuat pastu kaki terangkat-angkat maknanya takde bakat pun sebenarnya, jangan paksa diri la nak buat orang ketawa.

    0

    0
  8. miera dangdut says:

    bagusla emma lawa cri org len yer..zizan hidung to xlayak ngn ko

    0

    0
  9. ikan kembong masak asam pedas says:

    emma dah tak nak kat zizang sebab zizang x kelakar dah..pastu nak kena saman 500k plakk..ermmmm…

    kuarga maembong pun bermasalah…kuikuikuikui

    0

    0
  10. wawa jenal says:

    kihkihkihkihkih…oppppssss tergelak pulak…. :p

    0

    0
  11. jenah pulut says:

    emma ko cari ank org kaya la,ko cantik sgt,aku tngok mmg x padan ko dgn zizan..marion counter yg x scantik ko pom dpt ank vvip..ko mmg cantik sgt,setaraf dgn maria mnado n lady diana

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    nak tunggu zizan dtg meminang lama sgt…zizan sibok mengejar piala kemenangan yg belum puas lagi tuh!!

    0

    0
  13. abang askar says:

    2015 tahun kejatuhan Zizan Tunggu dan Lihat…Emma memang tak sepadan ngan Zizan.Emma antara 100 wanita yg tercantik.

    0

    0
  14. cik puan nora says:

    mcm tgk cita hindustan je hmmmpph last kang kuar statement “zizan berusaha memujuk saya setiap hari & persiapan pertunangan ni hanya dibuat dlm tempoh seminggu je”

    0

    0
  15. cikikaka says:

    aikkkk?? aritu kat melodi mcm mesra yang amat lagi.. hmmm.. zizan cari yg bukan artis je lah.. xpayah cari yg pan asian sangat.

    0

    0
  16. Anon says:

    bukan masalh cantek xcantek, hodoh mana pun pasangan klu serasi jalan jgak. dh xserasi n xda jodoh nk buat cmna kan. bertabah jelah.

    0

    0
  17. aKU YG COMEL says:

    nie semua gimik je yg lebih..
    tup2 nti kelur stmen mane ada kami putus..
    itu semua gosip..
    wekkkkk……

    0

    0
  18. Cari orang kebanyakan je zizan, tak pening kepala macam artis ni.

    0

    0
  19. whateverr lah says:

    macam x caye jerrrrrr -_-
    betol ke.. betol ke ???
    hahahaaa….. jeng jeng jenggg.. gimik ker?

    0

    0
    • noname says:

      gimik care nk propose emma. hak hak hak. versi lain dari mereka. xdela same rope si herul ngn keknis. =P

      0

      0
  20. GengUstajah says:

    Alhamdulilah

    0

    0
  21. puteriSalju says:

    bertabahlah zizan,..
    time tgh ada bertimpa-timpa masalah, time tu lah emma mintak putus kan…sabar zizan Allah uji sbb nak bagi yang baik dan yang terbaek dan hidup dan karier zizan insya Allah, Dia lebih mengetahui…aamiiiiiiinn.
    zizan…anda berbakat, stylish, baik…jauh lagik perjalanan dan perjuangan…smoga bertemu dengan insan yang sanggup menyayangi ketika susah senang…yang matang dalam kehidupan…cantik luar dan dalam…agama dan kehidupan…
    pengalaman itu adalah aset kehidupan!

    0

    0
    • Biarlah Rahsia says:

      Err..dari celah bedah mana kau tau Emma yang minta putus..
      Memandai je buat cerpen..

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko dah kenapa nak bias??? sume statement media pun mcm tu “emma minta putus’??? carik sumber dlu then baru nak silang pangkah ayat org len…jgn mencelah bedah sgt lahhh!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko dah kenapa beb??? cuba carik sources dlu then baru nak silang pangkah ayat orang len….jgn nak mencelah kak ton sgt lah!! itu comment aku…klu ko x bley nak agree ko buat lah komen ko sendiri tak de masalah. aku bg statement berdasarkan byk media massa.

        0

        0
  22. Hamba Allah says:

    alang2 dah bercinta tu kalau blh biarlah ke jinjang pelamin kan..
    tapi kalau dh ditakdirkan x ber jodoh.. redha kan saje..
    perancangan Allah adalah lebih baik dari apa yg kita rancang..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Baru lepas tgk tv..Pelakon veteran Wan Maimunah disamun lagi. Habis duit,rntai emas dan barang beliau yang lain disamun. Jenayah di Malaysia makin menjadi-jadi.

    Rakyat 1Mesia (perempuan+warga tua+kanak2 terutamanya) tlg berhati2 sntiasa..

    0

    0
  24. miss h says:

    Maaf cakap..kalau setakat cantik tapi terjaga dari segi yang lain, buat apa? Dia dah pakai tudung, tutup aurat alhamdulillah..tapi tingkah laku, tutur kata harus seiring dengan cara pemakaian. Jangan sebab tu, boleh bagi peluang untuk orang lain hentam “wanita yang bertudung ni semua sama saja”. Apa2 pun, setuju dengan yang tadi.perempuan baik unt lelaki yang baik dan sebaliknya.Doakn yang terbaik untuk kalian berdua ;-)

    0

    0
  25. yawn says:

    kejap lg keluar la statement dr zizan…
    “eh kami blom putus.saya pn tak tau apa2 lg..blom jumpa dia sbb baru balik dr luar negara pengggambaran bla bla bla…tak kami masih bersama k. Kami masih berhubung seperti biasa…”

    damn.

    0

    0
  26. hmm..zizang dulu clash dengan leez af..sampai kurus minah tu..frust punyer pasal..zizang minat juliana even masa tu..tengok2 zizang kene tinggal dengan emma plak skang..hmm..tu la..roda berputar..kita buat kat orang..orang buat kat kita..pu pu puihhh

    0

    0
  27. Anonymous says:

    bagus ema cari golongan vvip lagi bagus. senang hidup

    0

    0
  28. bla bla says:

    bagus emma cari pasangan dari golongan vvip je. Baru lah sesuai

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Aikk dah puas beromen dlm kapal terbang putus lakkkk…..

    0

    0
  30. cikli says:

    zizan dah dpt mcm2 foc..and putus..artist oh artist! takde maruah

    0

    0
  31. ek elehhh says:

    beauty & joker without brain = emma & zizan
    mcm2 dah bagi/dapat/beri, call off…hahaha..

    0

    0
  32. lembupolkadot says:

    i feel you….i pun baru break up from my 4 years relationship tahun lepas T_T . semoga kita semua dapat jodoh yang terbaik untuk kita.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Rasanya Emma nak kawin tapi Zizan belum bersedia. Lambat sangat, lebih baik Emma cari yang lain. Lagipun nampak couple ni tak macam couple. Tak ada umph… Tapi kalau Ziza dengan Kaka nampak serasi.

    0

    0
  34. just sayin says:

    Boleh nak dapat vvip. Tp kena belajar lebih sikit la so nanti taulah nak bezakan surat saman ngan surat tamatkan kontrak. Okies?

    0

    0
  35. edy says:

    Knapa emma ngan zizan putus…..aq nk emma ngan zizan kaple blk
    Hrp emma ngan zizan baca komen nie.

    0

    0
  36. TANK says:

    Emma Bodoh…Ikan kembong busuk

    0

    0
  37. […] ketika dahulu, satu Malaysia kecoh apabila Emma Maembong mengesahkan putusnya hubungan percintaan dirinya dengan Zizan Razak. Namun tidak lama kemudian, Zizan dengan penuh machonya berjaya memujuk Emma dan hubungan mereka […]

    0

    0
  38. […] ketika dahulu, satu Malaysia kecoh apabila Emma Maembong mengesahkan putusnya hubungan percintaan dirinya dengan Zizan Razak. Namun tidak lama kemudian, Zizan dengan penuh machonya berjaya memujuk Emma dan hubungan mereka […]

    0

    0
  39. […] ketika dahulu, satu Malaysia kecoh apabila Emma Maembong mengesahkan putusnya hubungan percintaan dirinya dengan Zizan Razak. Namun tidak lama kemudian, Zizan dengan penuh machonya berjaya memujuk Emma dan hubungan mereka […]

    0

    0
  40. […] ketika dahulu, satu Malaysia kecoh apabila Emma Maembong mengesahkan putusnya hubungan percintaan dirinya dengan Zizan Razak. Namun tidak lama kemudian, Zizan dengan penuh machonya berjaya memujuk Emma dan hubungan mereka […]

    0

    0
  41. […] Kisah perpisahan antara Emma Maembong dan Zizan Razak masih lagi menjadi bualan hangat meskipun mere… […]

    0

    0
  42. […] ketika dahulu, Emma Maembong dan Zizan Razak merupakan pasangan bercinta yang teramatlah ‘sweet’, sempoi, sama cantik dan sama […]

    0

    0
  43. […] ketika dahulu, Emma Maembong dan Zizan Razak merupakan pasangan bercinta yang teramatlah ‘sweet’, sempoi, sama cantik dan sama […]

    0

    0