Written by AbangNara | January 5th, 2015

Tidak lama dahulu, desas-desus keretakan hubungan Emma Maembong dan Zizan Razak telah pun diterbangkan oleh angin sepoi-sepoi bahasa. Namun ia telah dinafikan oleh pasangan merpati sejoli ini. Kedua-duanya turut berkongsi gambar mereka berdua di akaun Instagram masing-masing dan meminta para peminat agar tidak mempercayai desas-desus tersebut. Kali ini, sekali lagi, status hubungan mereka menjadi tanda tanya. Khabar angin yang bertiup kencang menyatakan bahawa Emma Maembong telah meminta kepada Zizan Razak untuk diputuskan hubungan mereka.

zizan dan emma maembong

Menurut satu artikel di Utusan Malaysia, Emma telah memohon agar hubungan dengan Zizan tidak diteruskan kerana dirinya kini berada di dalam fasa menenangkan diri. Malah Emma turut dilaporkan telah pergi bercuti ke luar negara bersama rakan-rakan untuk mengubati hatinya yang luka. Punca perpisahan? Tidaklah pula diketahui. Namun desas-desus ini diperkuatkan apabila Emma berkongsi bait-bait lagu Already Gone nyanyian Kelly Clarkson di Instagramnya. Hmmmmmmm…
emma maembong

Hanya Emma dan Zizan sahaja yang tahu kesahihan desas-desus ini. Abang Nara percaya hampir kesemua peminat mereka mendoakan agar perhubungan cinta pasangan ini berakhir di jinjang pelamin. Kedua-duanya memang made for each other. Bak pinang dibelah dua. Sekali sekala bergaduh itu perkara biasa untuk pasangan bercinta. Kalau dah kahwin nanti lagilah banyak gaduh. Hehehe. Semoga Zizan dan Emma tabah menghadapi dugaan ini.

P.S: Video pembesaran perut ibu mengandung. Awesome

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Emma Maembong Minta Putus Dengan Zizan Razak?

  1. Mak Jemah says:

    jangan jadi hanez suraya dah….propa jer.

    0

    0
    • Olga says:

      jgn jadi biawak lidah bercabang..semua org boikot.

      0

      0
    • FASHA SANDA GEMOK N SADO !!! says:

      CONFIRM EMMA GEMOK NI DH DAPAT CALON VVIP , YG LG KAYA , BERPANGKAT , HENSEM DARI SEKADAR PELAWAK MCM ZIZAN TONGGEK !!!!
      TAK CAYA ???? TUNGGU JE SEBULAN DUA , MESTI KUAR BERITA PUNYA !!!

      0

      0
    • minah jambu tk suka hipokrit says:

      minah jambu macm suka cita mendengar yg emma dh putus ngan si zizan pendek huhu cian…lain kali jangan cepat jatoh cinta ngan jantan2annnnnnnn ! u tu muda lagiiiiiiii.. jambu pulak tu…berlakon cari duit beli rumah kompol harta ada jugak faedah nye cerah masa depannn..emmmmm kalau dh betol2 putus minah jambu ucapkn beribu2 tahniah ngan u emma embong…keeeeempas kempas kempas kempas kempes kembong !!

      0

      0
      • Mak jemah pemalu says:

        Kalu xsuka anaknye pun…jgnlah dimain mainkan nama ayahnye…

        0

        0
        • minah jambu tk suka hipokrit says:

          betol tu jangan nk seret bapak emma dlm masalah korang semua ni ..huh ! kesian dkat bapak tau..jangan kasi masalah ngan bapak ok ! sepatut nye anak2 embong ni kena kasi bapak tu senang n bukan kasi masalah n kasi bapak tu susah hati atau sedihhh…! helo pak cik embong ! u jangan susah2 hati ok minah jambu dh cuci kepala hotak anak2 u supaya sayang n hormat ngan pak cik …

          0

          0
      • tecit says:

        Betol emma. u deserved better. zizang tu dala dah xlawak. tau x nape die dah xlawak skang? Sebab die bajet. Dapat becinte ngn awek hot cam ko emma trus die dah xlawak sebab die cover. Bajet ensem. Dlu die xbajet pon. Buat lawak selambe je. Itu yg buat die jd lawak sebab die sincere dgn diri die. Selesa sebagai pelawak. Now die lebih selesa jd rapper. & i dont like him as a rapper.

        Tp kalau itu yg buat die rase perfect & boleh membahagiakan ko emma its ok. Just dont leave him after what u’ve done to him. k? Im not blaming u. But yeah, u deserved better. U hot emma. Cantik. Putih. Dah insaf. Cari ustaz pon ok. Instead of becinte smpai bosan baik becinte lepas kawen kn? xyah la becinte lg ngn zizan tu. Smpai share2 straw la. Ape la. xelok pakai tudung tp buat gitu. Pasni diam je tau. Jgn update kt IG gamba2 korang dua becinte bagai. Bia tau2 dah sampai kad kawen je ye. Barulah betol2 sweet. ye x?

        0

        0
  2. ema melambong says:

    haish macam2 lah ngkorang ni.

    0

    0
  3. melati says:

    x berkenan la geng2 maembong ni…lebih2 lagi bila ada gambar beromen kat internet.

    0

    0
  4. blueberry says:

    tang mana la yg “bak pinang di belah 2 ” tu nara oiii.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Si Emma tu nak kawin tapi Zizan belum bersedia. Lagi pun bila tengok couple ni, macam tak sesuai je. Sejak bercouple dengan Emma, Zizan sentiasa bermasalah. Mungkin dengan perpisahan sementara ni, mereka berdua dapat memperbaiki kelemahan masing2. Mana tau jika jodoh mereka kuat, Zizan dan Emma akan kembali bersama.

    0

    0
  6. Me says:

    Si Emma tu nak kawin tapi Zizan belum bersedia. Lagi pun bila tengok couple ni, macam tak sesuai je. Sejak bercouple dengan Emma, Zizan sentiasa bermasalah. Mungkin dengan perpisahan sementara ni, mereka berdua dapat memperbaiki kelemahan masing2. Mana tau jika jodoh mereka kuat, Zizan dan Emma akan kembali bersama.

    0

    0
  7. Aveana says:

    Emma memang selalu upload lagu-lagu kat instagram lah… Tengah hangat bercinta pun, pernah jugak dia letak lagu putus cinta… Biasa je tu… AbangNara baru start follow ke IG Emma ke? Sampai tak tahu pulak style Emma suka upload lagu… Suka sangat bikin cerita! Layan lagu best, tak bermakna hati sama dengan lirik lagu…

    0

    0
    • mutiara says:

      yup! betol tu.
      sebelum neh pon die ada psot satu quote yg konon2 macam dah putus..
      lex la..

      0

      0
  8. Anonymous says:

    korang nak kawin ke tak kawin ke lantak la. klo putus aku kata padan muka.propa je lebih. cuba tgk tomok dan nabil xdenya mcm2 crita gitu. skrg bahagia dgn famli msg2.

    0

    0
  9. wakluuu says:

    Betol emma. u deserved better. zizang tu dala dah xlawak. tau x nape die dah xlawak skang? Sebab die bajet. Dapat becinte ngn awek hot cam ko emma trus die dah xlawak sebab die cover. Bajet ensem. Dlu die xbajet pon. Buat lawak selambe je. Itu yg buat die jd lawak sebab die sincere dgn diri die. Selesa sebagai pelawak. Now die lebih selesa jd rapper. & i dont like him as a rapper.

    Tp kalau itu yg buat die rase perfect & boleh membahagiakan ko emma its ok. Just dont leave him after what u’ve done to him. k? Im not blaming u. But yeah, u deserved better. U hot emma. Cantik. Putih. Dah insaf. Cari ustaz pon ok. Instead of becinte smpai bosan baik becinte lepas kawen kn? xyah la becinte lg ngn zizan tu. Smpai share2 straw la. Ape la. xelok pakai tudung tp buat gitu. Pasni diam je tau. Jgn update kt IG gamba2 korang dua becinte bagai. Bia tau2 dah sampai kad kawen je ye. Barulah betol2 sweet. ye x?

    0

    0
  10. rere says:

    ok

    0

    0
  11. Anonymous says:

    klau putus pn lantak ko orang la..wat emma..dia leh cari lelaki lain y lebih ensem dari zizan ni…aku x minat la ngan zizan ni..dh le muka mcm bangla…mcm mane le si emma leh minat kat dia????????????

    0

    0
  12. cerry berry says:

    Kalau poket dah tebal gigi rongak pun boleh jer…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    percayalah si juliana evans tu dh kembali sbb tu si parot tua ni meroyan nk si juliana tu semula..huh..muke cam bangla tp nk awek y cun2 aje…dh2 laa zizan cr je laa y bese2 y pntg agama…ko pun bkn nye baik sgt pun…cr laa y boleh tarbiah ko skit…hehe..

    0

    0