Written by AbangNara | October 1st, 2012

Semenjak muncul menerusi drama Kau Yang Terindah, nama Emma Maembong mula popular. Namun kata orang, kalau dah popular pasti ada cerita kurang molek mula kedengaran. Entah benar atau tidak, semalam menerusi Pancaindera, Emma Maembong dikatakan kaki propa kerana gagal menghadiri temujanji yang diatur.

emma maebong

Menurut si penulis (Syed), Emma ada membuat temujanji kira-kira jam 11 pagi bersama team Pancaindera. Namun sampai ke sudah batang hidung Emma tidak kelihatan. Tiada pula SMS atau panggilan telefon daripada Emma untuk menyatakan hasratnya membatalkan temujanji tersebut. Menurut Syed, ini bukan kali pertama Emma Maembong berkelakuan sebegini.

emma maebong

Hmmmm. Kadang-kadang Abang Nara rasa pelik juga kenapa bila ada artis yang baru nak meningkat nama pasti ada cerita sebegini yang keluar. Kaki propalah, janji tak ditepatilah, bermasam mukalah dan macam-macam le lagi. Abang Nara pasti si Emma nie ada penjelasannya yang tersendiri. Sama-samalah kita tunggu.

P.S: Saat kematian paling epik.

48 responses to Emma Maembong Dikatakan Kaki Propa Kerana Tidak Menepati Janji

  1. Mak Temah Gosip says:

    Emma Mael Lambong?

    0

    0
  2. cun melecun says:

    Hade haku kesah. – Mak Jemah

    0

    0
  3. Rapunzel says:

    klu mcm ni lah perangainya, x kemana la dlm industri ni…

    0

    0
  4. Kepologi says:

    kaki propa sama cam lofa…

    0

    0
  5. Ivy says:

    A pretty face who cant even act..

    0

    0
  6. apernie says:

    hek eleh..abang nara nie.. buat buat tanya plak…
    kalau tak orang macam abang nara nie lah yang suka sebar kan..
    yer ker dier nie camnie?? yer ker diernie camtu?
    mestilah…

    orang kan suka and cepat terima benda yang tak baik .. lebih sensasi kan…
    abang nara nie.. pekat pekat luar and dalaman macam Hendon pun nak pura pura tanya tanya plak….

    sinis lah abang nara nie.. dah ala ala mat saleh plak..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    love emma!!!

    0

    0
  8. xde manusia yg perfect..
    retis ke manusia biase skali pun same..

    0

    0
  9. kebaya merah says:

    hmm…kdg2 wartawan saja2 buat cerita….saja nak lariskan cerita masing2. kdg2 artis x tahu menahu pon. tup2 timbul cerita bkn2. kesian……..
    gara2 segelintir reporters yg x de etika…

    0

    0
  10. Dekmi says:

    Ko copy and paste je kerja NARA ni.
    Si Syed Wartawan *AYVOY HITAM tu bukan boleh percaya. Lagi kuat propah….
    cakap serupa keling….

    0

    0
  11. Pam says:

    hmm…kdg2 wartawan saja2 buat cerita….saja nak lariskan cerita masing2. kdg2 artis x tahu menahu pon. tup2 timbul cerita bkn2. kesian……..
    gara2 segelintir reporters yg x de etika…xde manusia yg perfect..
    retis ke manusia biase skali pun same..Hade haku kesah. – Mak Jemah,A pretty face who cant even act..

    0

    0
  12. peah says:

    who is she? glemer kah? atau retis suam2 hujung kuku jer…

    0

    0
  13. rynna says:

    cantik jugak emma nih.. jaga disiplin ye emma pelakon br nk naik mcm awk ramai bile2 je bleh gantikan awak tau.. wish u all the best, pasal boleh act ke x boleh improve kan…

    0

    0
  14. Emma Watson Lambong says:

    Siapakah Emma Maembong? tak kenal pown~
    Adik Mael Lambong ker? hehehe..
    Glam gitew..

    0

    0
  15. Budak Nakal says:

    comel lah emmani xpe pasti ada penjelasannya..kita tunggu

    0

    0
  16. saya says:

    1STTT!!!pasak lg cantekkk

    0

    0
  17. lara_hati says:

    hmm pemilik nama sebenar Fatimah Rohani Ismail… emma tu singkatan dari fatimah katanya n maembong tu gabungan nama ayah dia ismail dan datuk dia embong…so ada nilai komersial la kan…info kosmo n metro..just sharing.

    0

    0
  18. ahkak gile glam says:

    sesungguhnya AWEK KELATE mmg cun2 belako..walaupun sy org Johor tp sy admit org kelantan mmg lawa2……

    0

    0
    • bukan peminat artis murahan says:

      Nape?? Si Emma ni ore kelate ko????

      0

      0
      • ahkak gile glam says:

        aah mix ngn scotland…mak dia org scotland bapak dia pelukis negara terkenal Ismail Embong…..not bad la dia punye background.

        0

        0
      • a beeee c says:

        ceh..ko belajor sains bab persenyawaan mesti tak lepas.
        dah mak dia orang scotland…cantik la.nak harap muka Maembong tu…buleh harap ke???
        tengok diana daniel…mak dia ampun..jawa toktok
        orang kelantan seksek pasir mas jer cun pun..lein..muka takleh jalan gak.

        0

        0
    • fifi says:

      hello! die orang terengganu la!

      0

      0
      • kuda ku lari gagah berani says:

        die org Ganu laa… akak die berlakon gak…citer Masihkah Ada Ramadhan kat astro prima time ramadhan aritu ade…nama depan tak ingat tapi ujungnya Maembong gak. Berlakon jd adik Eman Manan dan bini Zamarul Hisham. Akak die tak berapa cun sgt…

        0

        0
  19. papa says:

    dia org kelantan ke?? tapi memang cantik lah..sama level cantik ngan neelofa.. even nampak lebih sweeett gitu.. mmuaahh!

    0

    0
  20. ctz7 says:

    rasa dia lagi cantik drp neelofa.

    0

    0
  21. BBC says:

    Sape die ni ? x kenal langsung…. :)

    0

    0
  22. Anonymous says:

    AWEK TEGANU LERRRR…!

    0

    0
  23. jujube says:

    gi google baak dia…ismail embung/embong….nasib dia ikut muka mak.

    0

    0
  24. mama meah says:

    cantik, manis…dia terlupa kot, xkanler wartawan tak kol lansung tanye nape x sampai2..ke dia yg tak angkat phone..ntah lah..wartawan pon bukan leh caye sgt..bak kate najwa latiff.. kosong…kosong…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    x pelik pon…adik bradik die jual elken tu pon same janji tarak bley pakai..muke je lawa..janji hantu je

    0

    0
  26. Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

    emma ni cute cantek jambu geram minah jambu tengok muka dia ada baby face sikit …..elehhhhh biasa laaaaaa budak2 muda propa propa ni biasa lah ape yg nk di heran kan ! tkde hal lah ! asal kn dia tk buat kecoh kt program masak memasak yg di kate kn menipu penonton macm si yatt yg eksen alim tu sudah la…

    0

    0
  27. yaya says:

    drama jeeee

    0

    0
  28. yaya says:

    zaman sekarang ramai sgt artis MELEIS sekarang yang terkantoi gamba / video XRATE. Pastu plak nama artis tuh mesti naik punya sbb publicity murahan camnie.

    0

    0
  29. […] minggu ini boleh dinamakan sebagai minggu Emma Maembong. Setelah dikaitkan dengan kontroversi gagal menghadirkan ke sesi fotografi Pancaindera, hari ini sebuah portal hiburan telah memaparkan beberapa keping gambar seorang wanita mirip Emma […]

    0

    0
  30. i like says:

    wooooooo…

    0

    0