Written by AbangNara | December 7th, 2016

Wow. Ingatkan sudah tamat telenovela antara Elly Mazlein dan Azmi Hatta selepas bekas suaminya itu melawat anak mereka baru-baru ini. Namun nampak seperti kisah mereka berdua ini tidak akan ada penghujungnya. Terbaru, Elly Mazlein telah menulis satu luahan yang penuh panjang lebar meminta Azmi Hatta tampil menunjukkan bukti yang dirinya diceraikan kerana ditangkap bersama lelaki lain di dalam hotel.
elly mazlein

Luahan itu dilakukan selepas Elly menerima komen “nie la perempuan yang curang dengan lelaki dia” menerusi akaun Instagramnya. Sudah pasti tuduhan sebegini akan melukakan hati mana-mana wanita.

elly mazlein

Tulis Elly Mazlein panjang lebar:-

Entahlah.. Baru semalam datang rumah jumpa Sefhia.. da elok da .. lega hati ni ..rupa2nya lega sy hanya utk seketika.. Dan sekarang drama lain pulak kluar.. da x tau Nak buat baik mcm mana lg dengan si azmi hatta ni .. Kite buat baik di baginya kejahatan pulak pada kite .. Ni nak tanya .. tak cukup lagi ke yg kamu buat 20 Surat Akuan bersumpah cubaan utk memalukan saya, wahai azmi hatta? Ni cubaan Apakah? Ni lah Cara utk penutup kecurangan sendiri..lepas tu sebarkan cerita yg sy ditangkap oleh dia sewaktu saya dgn lelaki lain dlm hotel Dan itu punca kami bercerai? Sejenis kurang ajar apakah ini, wahai azmi hatta?

2 Bulan sy bernikah terus sy mengandungkan anak pertama .. 3 Bulan kemudian,saya keguguran.. Selepas 3 Bulan,sy mengandungkan sefhia Dan 3 Bulan selepas itu, kami pun Berpisah .. Gurauan Apakah ni wahai azmi hatta.. Bila kamu ni Nak move on? Apa,kamu masih x bahagia kah sampai masih ganggu kehidupan sy? Sengaja Nak menyakitkn hati sy? Mohon sgt,Boleh x tolong Nikah cepat? Mungkin lepas nikah hidup kamu akn lebih tenteram bersama kekasih tersayang..

Tolong lah move on .. Jangan ganggu saya lg .. sy bukan sejenis yg suka ugut2 Nak Saman x abis2.. Tak ada perasaan malu ke kisah “BUSUK” ni berpanjangan, wahai Azmi hatta?berilah ruang utk sy bahagia dgn sefhia & abah selepas apa yg kami bertiga harung..Mohon jgn ganggu kami .. kami bertiga bahagia kini .. bahagia juge dgn org sekeliling yg hulurkan tangan kpd kami..sudah2 la tu azmi hatta ..

Org pun Dah meluat kisah drama telenovela yg xde penghujungnya ni.. Pergilah kerja cari duit dari sebuk pukul canang sana sini utk menunjukkan diri tu tidak bersalah, wahai azmi hatta .. Sekarang ni sy x mahu saman kamu .. tp saya Nak kamu wahai azmi hatta, tolong beri penjelasan

Dan bukti yg kamu menangkap saya dgn lelaki lain di hotel.. Mohon jgn buat sy tukar fikiran, wahai azmi hatta.. walaupun hebat perbuatan buruk kamu kpd sy , wahai azmi hatta, sy akn tetap memaafkan kamu , wahai azmi hatta.. Sy pilih Kasih sayang & bukan kebencian.. Terima Kasih..

elly mazleinSebelum ini, Azmi Hatta pernah membuat pengakuan 20 mukasurat di mana dia mendakwa Elly Mazlein pernah menumbuk dan menerajangnya. Kesian pun ada juga dengan kontroversi yang menimpa kedua-dua pihak ini. Tak tahu mana yang betul mana yang salah. Yang pasti, orang ramai makin meluat dengan kisah mereka yang tak habis-habis. Tak gitu? Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to Elly Mazlein Minta Azmi Hatta Tampilkan Bukti Tangkap Dirinya Dengan Lelaki Lain Dalam Hotel

  1. Pom2bak says:

    Satu perkara psl linapom ni die ikut n percaya je ckp follower. Mana2 yg dm mahupun yg beri komen. Mudah sgt terpengaruh.

    40

    0
    • Anonymous says:

      dia neh mudah sgt percaya bulat2 cakap org..hahih ntah sape2 tah pmpuan tu..ntah2 mmg betol hatta dh berubah igt anak..aku rase puak2 yg xske elly neh yg buat fitnah bila tau hatta jengok anak..ye lah xnak dorg berbaek..

      28

      0
      • Anonymous says:

        aku pun rasa camtu. jgn2 azmi tak pernah pun cakap camtu. org yg reka2 cerita konon2 azmi yg bgitahu. pdahal takde ape pon. elly, jgn sebab ni ex laki awak tawar hati lg tak nak jenguk anak smula. nanti awak meroyan smula plak. masani mmg fitnah d hujung jari je. jgn lekas percaya. for me, aku tak caye la yg elly dtangkap khalwat. mungkin cerita ini dbuat2 oleh mereka yg tak senang hati melihat org berbaik2. #jgnkecamsaya

        27

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Dia ni over betul la…
          Dia yakin ke Azmi Hatta yang cakap…
          Ataupun fan giler tu sengaja mereka cerita nak bagi si Elly pompom ni melompat..
          Maklumlah… si pompom ni mmg terkenal kuat melompat…
          Mencecer sana sini sampai yg dalam kain pun keluar…
          Tu pasal peminat suka menyakat….
          Minta jauhla aku dapat bini sejenis mcm ni.

          2

          4
    • Anonymous says:

      Dasyat sangat pengaruh fitnah ni kan? Nauzubillah min zalik. Semoga kite dijauhkan dari sebarang fitnah. Elly pun jangan la percaya sangat dengan cakap2 org. Jangan sakitkan hati dengan cakap2 org. Semoga lebih sabar dan tabah.

      21

      0
    • Anonymous says:

      Wahai azmi hatta (bebel)… wahai azmi hatta (bebel) … wahai azmi hatta (sambung bebel) dh mcm sampel karangan surat tidak rasmi darjah enam kahkah adoi lina pompom mcm ni ke nak jadi tokoh ibu tunggal. Kuat sikit lah buat bodoh je orang fitnah kau ni nak2 entah dari sumber mana2. Lagi kau balas makin la menjadi2.

      12

      1
  2. macam-macam says:

    udah2 le tu….kemon…move on laa kak lina pom pom……..lantak p laa org nk ckp or nk buat ape..just ignore je…..teruskan hidup anda mcm biasa…huhuhuhu,,no kalau nk buat novel mau lebih 2000 page nie…kalau telenovela plakk..mau lebih 300 episod nie..hahahahhaa

    4

    2
  3. Anonymous says:

    ni bukan cepat prcaya ckp org atau x…cth laa ex suami korg fitnah korg ada scandal dgn laki lain, tp sbnarnya bnda tu dh settle antara korg dgn ex suami…tp yg jd masalah dgn org luar sana yg x xtau cerita tu betul atau fitnah…bila xtau, org still akn ckp2 blkng pasal si elly ni…tu yg elly suruh azmi clearkn dan bitau org luar sana…supaya org luar sana dh xde cerita lgi…sbb effect dia sgt besar utk masa akn dtg…apa korg rasa klau safiya tu dh besar nnti tiba2 dia still lgi dgr dri org luar sana ckp ibu dia ada scandal dgn laki lain??…kalau aq jdi ank elly pon aq kalau boleh nk suruh ayah aq sndiri terang pd org ramai…klau x smpai bila2 elly kena fitnah…

    55

    4
    • Anonymous says:

      tp dgn medium yg slh kak oi.. pe slhnye die p btau azmi je..bkn canang kat media. then azmi clear la kt media. suh azmi move on. tp die yg xleh move on sbnrnye. sape yg drama sbnrnye ni???? #akakbknfaye

      2

      0
  4. Anonymous says:

    Kita sekarang berada pada Fasa Ketiga : Zaman Fitnah .bawak2 la beringat semua..

    16

    0
  5. min says:

    aku rasa betul tindakan kak lina mintak azmi hatta clear the air..sebabnya diorang fitnah dia pun secara terbuka, so…dia kena clearkan secara terbuka jugak la…

    27

    0
  6. Bersangka baik says:

    Dunia akhir zaman..fitnah sana sini..hopefully bnda ni boleh stle cepat n 2 2 berdamai..
    Kalau x xdanya Elly berani bersuara. Berani kerana benar. Misal kata Azmi xtahu menahu benda ni die sendiri perlu tampil jelaskan perkara ni x benar. Jangan diamkan diri dan lebih buruk lagi benda ni akan memudaratkan ramai pihak. Yang dah lepas tu lepas la move on. Jodoh,ajal maut Allah dah tentukan. Kita doa yang baik2 ;)

    13

    0
  7. Anonymous says:

    kesian sungguh aku tgk ko ni elly…sudah2 la tu…
    jgn aibkan diri sendiri….azmi dtg umh jenguk ank ko pun ko nk canang 1 dunia…
    dok umah diam2 sudah..lg ko bersuara lg org benci kt ko…walaupun cite ko tu betul..

    3

    19
  8. aihh says:

    aihhh..bila vagina Wangi… sanggup cium dan jilat sana sini.. bila batang tgh Wangi, sanggup hisap…. bila semua dah x Wangi… macam2 berita yang x sedap keluar….
    boleh tak kalau dorang ni move on..

    2

    6
  9. Anonymous says:

    Confused kejap. Mana yang ex-suami dia cakap macam tu? Yang aku baca atas tu orang lain yang cakap.

    11

    3
  10. bodopiang says:

    meroyan xhabis lagi minah nih..
    dia ada bukti ke yg tuduh xsuami dia yg buka cerita tu..???

    3

    3
  11. just me says:

    Woi..yg start fitnah nie follower bkn dia..apehal korg nk salahkan dia jgk??elly nie berani mati..kasi ayat pedas2 skit kat haters nie..jgn kasi can..perosak rumahtangga org..ntah2 life diorg pun lebih teruk dr sampah..oops!!

    4

    5
    • Mumia says:

      Kalau setakat dengar ckp2 org hidup kita tak akan tenteram. Jgn panjangkan cerita ni. Kalau kita tak buat seperti dikata abaikan saja. Sepi itu indah…

      4

      0
  12. kacang buncis says:

    bosan ah minah ni..next!

    3

    2
  13. kacang buncis says:

    bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!

    next!

    3

    2
  14. Anonymous says:

    ada ke dalam 20 surat akuan bersumpah?
    elly ni sebenarnye yg tak move on kut…..kesian….
    please check urself kat mental hospital yg berdekatan.

    1

    5
  15. Anonymous says:

    Kalau kita org islam yg beriman..apa salahnya kak lina berdiam diri..terima qada n qadar….sentiasa ingat Allah bersama org yg benar…tak payah komen apa2…Allah Maha Besar dan Maha Mengetahui…tentu ada hikmah disebalik apa yg telah berlaku…dunia dah nak akhir zaman…jgn diikut sgt ckp2 yg blh melalaikan diri…Insya Allah…biar Allah yg menentukan segalanya….Minta maaf kak lina jika tersilap cakap….biarlah org terus memfitnah….Semoga kak lina sentiasa dilindungi Allah….

    5

    0
  16. Karimun says:

    Kak lina pompom sudah2 la berleter. Kak lina nyanyi je lagu kak lina tu siang mlm ”Usah ditambah bara yg tersimpan”. Lg azjemi hatta tu tikam pangkah, lg kuat kak lina nyanyi..lalalalalala. Kak lina jgn berleter ekk

    3

    1
  17. Anonymous says:

    si bapak datang rumah tengok anak semua dicanangkan, siap perli2 si bapak ni…hidup ko luar dalam semua luah kat orang…cuba muhasabah diri..elak publisiti murahan.. kalau ko buat perangai baik2..diam2 je..takde le fitnah cik kak oi….

    lebihkan bakat awak untuk peminat…bukan cerita2 macam ni….orang tak suka….yang bertambah haters..orang yang minat akan bertukar menjadi menyampah pulak…

    7

    1
  18. POPULER says:

    Harus ada bukti kalo tidak berarti fitnah

    2

    1
  19. Mark says:

    Elly kena fitnah. Bagusla berani kerana benar utk mpertahankan diri dia. Bukan saja dia kecoh dah reporter korek lg isu nih. Jantan mcm azmi tue gila talak jgk sbenarnyer tak boleh tgk ex wife hidup tenang..

    4

    3
  20. Yekeni says:

    Even if you’re a celebrity, you don’t have to air all your personal matters.

    Orang cuma nak tengok you menyanyi atau berlakun.

    Nilah akibatnya, segalanya nak share dengan so called peminat.

    Dua dua sama. Drama di luar kaca tv. Takde jobs ke?

    Childish to the max

    Bakat mana? Bakat?

    Bakat cerita peribadi saja ke?

    6

    -1
  21. Saper2 je la says:

    Sejenis bangang apakah kesah kak lina ngan azmi ini??? Ni bukan telenovela…ni telenobrain

    9

    0
  22. kupu-kupu berterebangan says:

    wahai insan yang bernama elly mazlin, reda itu lebih baik, lapangkah dada, pasrah lah dengan takdir. saya faham sakit nye perasaan itu mcm mana. Diam itu lebih baik dari berkata2, diam bukan bererti kalah tapi bermunasabah lah diri berdoa banyak2 supaya hati itu sentiasa tenang. Pecayalah nikmat itu akan datang berganda2. Cubalah berjalan terus kehadapan jangan menoleh lagi belakang.. pahit kisah lalu mmg x akan manis semula..tetapi yang dihadapan belum pasti lagi mungkin akan menjadi manis terpulang kepada elly sendiri

    2

    0
  23. bukan fan kak lina says:

    Sudah2 la meroyan kak lina..lama2 nnt orang bosan kisah2 kamu tu..fokus pada anak n kerjaya kamu…biar kamu diingati dgn kejayaan kamu…tk perlu tagih simpati org lain…tak perlu tunjuk kelemahan diri sendiri…jgn hiraukan kata2 orang…..lg difikir lg sakit hati…ceria kan diri….

    2

    3
  24. Anonymous says:

    udoh le pompom naik lemasss aku dgn kau ni lahhhh …..!!!

    3

    0
  25. Anonymous says:

    Melampau jugak tuduhan ni.. mcm menuduh zina.. berdosa kalo menuduh sebarangan mcm ni.. Mintak azmi clearkan semua.. kalo masok mahkamah syariah.. lagi naya..

    2

    0
  26. Aan says:

    agree, azmi hatta perlu clearkan semua fitnah, statement ni asalnya daripd azmi dulu, so its ur duty to cleared it all..even I am not ur fan lina pompom but fitnah jgn di bawa main utk hiburan..pe dh jadi dgn org2 melayu ni

    2

    0
  27. melati says:

    pada Firasat saya lah..!! Faye mungkin sedor yg Azmi Hatta ni Pokai , so dr aku menyerah Diri Baik Faye cabut….jadi hilang Arah lew Azmi Hatta ni , tu yg dia teringat Anak tu..teringat citer Ibu merua ku..( Kawin pun satu sen tak bayar ader hati nk tgk anak.)….hahahahaha

    1

    0
  28. ELLOY says:

    BEST LAH SEFHIA BESO NANTI GOOGLE NAMA MAKBAPAK TENGOK BENDA MCM NI WUJUD. YANG SI MAK PUN KEMAIN MENYALAK MINTAK SIMPATI. DAH TAK SALAH TU DIAM JELAH BELA ANAK KO ELOK2. LANTAK LA BEKAS LAKI KO TU NAK BUAT APE. TAIK LA SI ELLY NI

    1

    2
  29. apa la korang ni says:

    ok next

    0

    0
  30. Anonymous says:

    langit tak selalunya cerah ye.. semalam elok je dok luah rasa syukur ex husband dtg rumah lawat anak, eh sekarang mcm ni pulak? ntah lerrrr.. dah masak sangat ngan drama diorang ni…

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Mungkin in juga unsur2 fitnah kpd Azmi Hatta
    Siapa tahu kan

    0

    0
  32. Meluat says:

    aku rasa kau yang tak move on lagi ni dgn gaya tulis mcm ni

    0

    0