Written by Bella | February 7th, 2017

Serik dengan segala kontroversi yang pernah melanda dirinya sebelum ini, pelakon Atikah Suhaime mengambil langkah selamat dengan mengurangkan penampilan seksi.

Atikah kini lebih berhati-hati  agar tidak mengundang sebarang fitnah dan berharap fesyennya juga nanti menjadi ikutan peminat .

Saya akui kontroversi yang berlaku banyak mengajar dan membuatkan saya lebih berhati-hati terhadap sikap dan penampilan diri. Mungkin saya akan mengurangkan penampilan yang terlampau seksi.

Saya mahu apa yang digayakan menjadi ikutan dan pastinya penampilan imej itu sepadan dan sesuai untuk semua. Diharap dengan imej baru dan penampilan baru memberi lebih semangat baru untuk saya lebih ke depan.

Terdahulu, Atikah pernah dibekukan oleh stesen televisyen selama enam bulan selepas dikaitan dengan isu video lucah “threesome” bersama Ammar Alfian dan Idris Khan.

Kemudian, beliau sekali lagi dihimpit kontroversi hangat apabila foto bogel yang didakwa miliknya bersama Idris Khan menjadi viral di laman sosial.

Sumber Berita : THE MALAY MAIL ONLINE

27 responses to Elak Kontroversi : Atikah Suhaime Mahu Tampil Kurang Seksi

  1. hello kutty says:

    ok..next!

    1

    0
    • Mat Ronggeng says:

      Atikah, Bila you nak release porno movie threesome tu…. Cepatlah… Kata nak jadi pelakon box office industry porno.

      Gigih nak promosi baju tak sexy lah…Gunting rambut lah… Orang nak tengok lakonan seni porno ko…

      5

      0
      • Pekerja Gomen says:

        tiap kali abg tengok muka Tikah..
        Abg teringat video tu….
        Nyesal betul abg tak simpan sblm kena delete..
        ekekekekek

        3

        0
        • Anonymous says:

          Kalau tak nak ada kontroversi..jgn buat video porno lagi..senang jer..aku heran skg2 orang buat video porno..takde sapa ambil tindakan..tak macam waktu era zarina zainudin..norazlina..ingat tak?..tk adil betul

          14

          0
    • minah jambu - safety first says:

      helo atikah u balek singapore suda la tk payah nak keja kt kl tu tkde makna nye u kt kl tu..u berlakon drama kt singapore suda …u berlakon kt kl pon drama yg lembek lembek macm tkde nafsu lah nak tengok u punye lakonan yg lembek lembek u tu…

      3

      0
  2. Fidot says:

    Retis ape x kenal lgsg cite dia. sadis…next!

    4

    0
  3. Anonymous says:

    sakit bird abg tgk atikah…

    2

    1
  4. Anonymous says:

    Cantik malangnya x bijak

    2

    1
  5. anon says:

    apsai dia mengkuruskan diri ehhh???

    2

    0
  6. Anonymous says:

    comel lah dia ni ala ala jane chuck. tapi tu la perangai belen pulak

    1

    1
  7. diha says:

    kata nak kurangkan seksi tapi baju tu tak seksi ke kak oii!!!
    apa makna seksi dy ni aek

    3

    0
  8. Anonymous says:

    Tahap seksi dia bogel. Tahap kurang seksi dia mcm pic ke dua tu. Statement tak boleh blahhhh.

    11

    0
  9. aihh says:

    cantik juga buah dada dia… cam masih mantap lagi even dah threesome…. jamu apa dia pakai….. hmmmm..

    5

    0
  10. Anonymous says:

    dia seksi nak tunjuk dia dah kurus ke apa?.. dulu paha macam batang balak..

    1

    0
  11. Sabahbilang says:

    Tk kenal lah budak ne..hahaha p0pularkah dia ne?mcm pkerja jaga kedai butik g0girl ja..serius i xknal lh xda muka pelak0n sedi akak,dik 0i..next please

    0

    0
  12. a5 says:

    kepala hotak hang nak imej hang jd ikutan. klo cantik ttutup rapi sedapla jugak baca statement dia.bongok

    4

    0
  13. x kurus says:

    korang kan … penat2 jerk dia dok menguruskan diri , mencantikan diri… last2 korang x puji pun. kesian dia…hiiiiiii ngeeee

    1

    0
  14. Idris says:

    Bulatnya susu,sedap.

    3

    0
  15. ain suzana says:

    statement dgn pakaian tak matching. anyway dia ni blakon citer pe..

    1

    0
  16. sentap says:

    nak kurangkan seksi bab dah sendu..job pun dah kureng..so esok2 berhijab nak jual tudung lak…

    1

    0
  17. kucing terbang says:

    asam keping dah lunyai kena gasak

    2

    0
  18. Geli2mat says:

    Ada beza ke.ak rs sm je seksinya. Berlakon pn nan hado je. Seksi je lebih. Booo..

    1

    0
  19. Anonymous says:

    Meyemak industri..mgotorkan nama artis melayu bungkus karung buang laut!piraaaa ngeko

    1

    0
  20. Siti Payong says:

    Atikah ni memanglah cantek jelita. Tentang perangainya tu hak dia sendirilah,siapalah kita nak menghakiminya. Doa terbaik untuknya sebagai sesama Islam.

    0

    2
  21. Anonymous says:

    Nmpak gaya da putus dgn sherzod. Bang nara tak nak update ke??

    1

    0
  22. jurgen klopp says:

    comelnya awak….nak kapel dgn sy tak..t

    0

    0

Leave a Comment

Optional