Written by AbangNara | July 5th, 2012

Memang power sungguh tajuk yang digunakan oleh editor InTrend kali ini. “Kalau tidak dapat setiap malam, saya rasa ketagih”. Apa yang Eja ketagihkan sebenarnya? Buah epal? Kopi? Biskut Hup Seng? Terpaksalah Abang Nara pergi beli majalah InTrend untuk tahu jawapannya.

eja intrend

Apa pun karisma Eja memang jelas terserlah di muka depan InTrend kali ini. Masih gorgeous seperti biasa. Kalau anda peminat Eja, jangan lupa dapatkan majalah InTrend di kedai buku berhampiran anda hari ini jugak.

eja intrend

Dapatkan blouse dengan harga serendah RM39 sahaja untuk lebih bergaya di hari raya nanti. Kualiti kain terjamin, penghantaran pantas dan paling penting, design memang superb. Sila ushar sekarang jugak di www.gudang.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Eja Hiasi Muka Depan Majalah InTrend Julai 2012

  1. donut_cute says:

    cantik macam anak dara. apa yg dia ketagihkan tu?

    0

    0
  2. cicakgal says:

    ketagih apa mendenya tuhh???

    0

    0
  3. ProfHariz says:

    Cantiknyaaaaaaaaaaaaaa !

    0

    0
  4. aliceza says:

    FIRST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

    0

    0
    • mak kiut says:

      stupidddddd

      0

      0
      • jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

        biar lah dia, masa dia post kan mungkin komen org lain nara x approve lg, jadi dia nmpk komen kosong sebab tu dia ckp first

        0

        0
  5. aliceza says:

    Kaulah!

    0

    0
  6. gajah lunyai says:

    neelofaaaaaa lg power…die ni xsetanding neelofa… i lab u neelofaaa…..

    0

    0
    • suka aje says:

      lofa power bab posing mendada dan menonggek..tak natural pun, muka tua dr umur, dah mcm sebaya eja je.. muka dan bakat tak berapa yg ado..sbb aset dada tu sume jantan suke.. lab u lofaaaa..

      0

      0
      • jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

        AWAS ko zed zaidi, ader hati ko pegang tangan neelofa, pas tu siap senyum taik lg masa bersalam, lama pulak tu, AWAS ko aku tembak jubur ko sampai berlubang, aku dh dpt PR, jadi boleh lah aku tembak kau

        0

        0
      • Kurus says:

        ((( syegak tol zed zaidi masa tu kan =P” )))

        paper pun eja tetap terbaik bab lakonan..
        neelofa nk berangkat umrah.. jum kte doa sesame.. jum

        0

        0
  7. ctz7 says:

    eja masih kekal cantik walau di usia 40 tahun.

    0

    0
  8. Prince Noob says:

    adoii eja pakai skirt la pulaak

    0

    0
  9. kuku says:

    da mcm hantu ak tgok die ni..

    0

    0
  10. […] Memang power sungguh tajuk yang digunakan oleh editor InTrend kali ini. “Kalau tidak dapat setiap malam, saya rasa ketagih”. Apa yang Eja ketagihkan sebenarnya? Buah epal? Kopi? Biskut Hup Seng? Terpaksalah Abang Nara pergi beli majalah InTrend untuk tahu jawapannya. … Continue reading → […]

    0

    0
  11. eijah says:

    nape muke mcm pontianak harum sundel bulong je…… eeeee takott

    0

    0
  12. nenek maria farida says:

    Macam watak dalam filem Adam and his fmly xsilap keluarga sume mcm hantu dan pelik.

    0

    0
  13. longkang wangi says:

    bajet diva kot eja ni..kesian makeup cam hantu jer

    0

    0