Written by Bella | August 20th, 2015

Sekitar bulan Januari lepas, ramai yang mengatakan Eina Azman sudah hamil  tetapi perkara itu dinafikan oleh beliau.

Namun, sejak beberapa jam lepas kami lihat Instagram Eina penuh dengan ucapan tahniah oleh peminat atas kehamilan beliau yang pertama. Apabila kami teliti muat naik terbaru beliau, tidak dapat dinafikan jelas kelihatan “baby bump” dan beliau sendiri tampak sungguh berseri.

Walaubagaimanapun, sehingga kini Eina mahupun suaminya masih belum mengesahkan perkara tersebut meskipun ramai yang sudah menasihati agar pelakon itu menjaga kesihatannya dengan baik.

Jika berita ini benar, tahniah kami ucapkan kepada Eina Azman dan suami. Sebenarnya memang tidak dapat sembunyi lagi bahagian perut tu. Hehe..

16 responses to Eina Azman Sudah Hamil Anak Pertama?

  1. Lady D says:

    Naper muka dia kt situ mcm rupa hantu? Erkkk.. Tgh shooting citer hantu?

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak baek lah kate camtu..maybe die tak ready lagi mase amek gambar tu.
      apepun die konfiden je post gambar macam tu walaupn ramai yg kutuk, tu maknanya die buka jenis nak cover lawa je.
      sangka baek, pembawakan budak je tuh

      0

      0
  2. Azzahra says:

    Tahniah dan semoga di permudahkan kelahiran nya. Hmm..gambar tu nampak seram la ke aku je yg rasa mcm tu?

    0

    0
  3. Jenab says:

    Tokojot den tengok muka ekau eh , putih bebeno nye ! seram den

    0

    0
  4. poyos la says:

    ku terputih nmpk mcm ponti..nsb ak buka BN siang ari kt opis ad rmi org klu memalam mau ak baling hp ni..seramm doh tgk lame2

    0

    0
  5. Anonymous says:

    muka agak berumur walau muda..

    0

    0
  6. unknown says:

    yeay tahniah! hah kan cantik rambut color hitam! all da best

    0

    0
  7. joyah sporty says:

    dh mcm Michael Jackson.. rsnya bkn warna kulit original ni..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    alhmdulillah.. mg sgala nyer ok :)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    michael jackson?

    0

    0
  10. Jadoo says:

    terlebih suntik vit c kut..

    0

    0
  11. Ameerah says:

    tahniah dah pregnant tapi siannya…mcm hantu…putih sgt…huhuhu

    0

    0
  12. Anonymous says:

    napa muka mcm hantu?

    0

    0
    • minah jambu says:

      pasal make up gak nye tu pasal muka dia macm gitu..almaklum lah dia kan tngah ngandong muka dia agak berisi tembam..mana ada muka dia macm hantu ! korang semua dh tengok muka hantu ke ? oooo muka hantu macm eina azman eh cantek nyeeee..kalau gitu hantu serupa eina kire2 tk takot la gitu kan?

      0

      0
  13. cik piNgu says:

    terlalu putih.. teringat si adira..

    sb dia ni xde la putih mcm snow white sblum ni..

    0

    0