Written by AbangNara | November 25th, 2014

Semalam nama Eina Azman dan suaminya begitu hangat diperkatakan. Mana tidaknya, ada tuduhan yang menyatakan pasangan suami ini telah meletakkan kereta mereka di pam minyak dan seterusnya menjamu selera di kedai makan Subway di sebuah stesen minyak. Kalau benar ia dilakukan, memang ia satu perbuatan yang tidak bertanggungjawab. Iyerlah, kalau parking kat pam minyak, kenalah kejap-kejap je sebab orang lain pun nak guna.

eina azman

Kecewa dengan tuduhan tidak berasas tersebut, Eina Azman tampil menerusi akaun Instagramnya untuk menjelaskan keadaan. Kata Eina:-

Salam semua… Ni ada lah sedikit comment2 postif dari peminat eina yang send di email.. Eina malas nak comment panjang. Pada yang tak tau tu tolong lah jangan tokok tambah… Eina cuma nak tanya 1 soalan saja “pernah Tak anda nak pergi isi minyak lps tu masuk dlm beli makanan”?? Terima kasih lah pada semua yang mengata dan menghina saya dan suami… Semoga Allah merahmati kamu semua.

eina azman

Berdasarkan penerangan Eina Azman, perkara tersebut seharusnya tidak menjadi masalah. Abang Nara pun kadang-kadang sambil isi minyak pergi masuk kedai Mesra PETRONAS untuk beli jajan. 5 minit dah boleh siap segala pembelian. Jadi tuduhan ini adalah tidak berasas sama sekali. Mungkin pihak yang membuat tuduhan ini cemburu dengan kehebatan kereta Chevrolet Camaro milik Eina Azman dan suami. Tak gitu? Apa pendapat anda?

P.S: Comelnya kucing-kucing ini jelirkan lidah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

80 responses to Eina Azman Jawab Tuduhan Parking Kereta Chevrolet Camaronya Di Stesen Minyak

  1. poyos la says:

    yeke???mcm xsmpai jer msg datin tu …

    0

    0
    • blurkk says:

      aku tak pernah buat eina oii.. kalau aku nak buat, aku alih kereta park kat tempat yang sepatutnya after isi minyak walaupun tak banyak kereta lain..

      hrmmm eina, rasa2 berapa minit nak sediakan subway? seminit dua cukup?

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku pun tak pernah… org tak bertanggungjawab & selfish jer buat cenggitu

        0

        0
        • Anonymous says:

          maaf le tapi aku penah buat sbb masa tu anak aku nak terkencing sesgt and tempat lain xde parking dah, so lepas isi minyak aku cecepat pegi toilet, then kat toilet pulak ramai menunggu.. nasib aku bkn retis pakai ete besor, klu x aku pun kene kutuk gak kan…

          0

          0
        • Saka says:

          Mulai sekarang, bila nampak kereta kuning teringat Eina Azman dan rambut karatnya itu….. :D

          0

          0
        • Olga says:

          ingin bersangka baik. Eina pergi membeli tuala wanita akibat kebocoran datang bulan. emergency case la katakan…. k bye.

          0

          0
        • amoi says:

          betul…org selfish je buat gitu..so far alhamdulillah…aku masih waras..tipulah xde orglain buat gitu..cuma aku rasa kebykkannya g byr wet minyak, beli jajan pun x amik masa yg lama mcm si eina ni..nak beli barang, lepas isi minyak, bwk g park tmpt lain la..xdenye nak Q kat subway or beli barang2 lain smp amik masa yg lama..sbb org lain pon nak isi minyak jgk..kalau dah tahu lama, knp x parking je kat tmpt parking..stesen minyak x sediakan parking ke ape???sedangkan setahu aku, ade je parking kosong yg dorg sediakan..xdenye dorg nak bg subway ke, starbuck ke, coffebean ke, dunkins donut ke, kfc ke or lain2 la yg sewa kat situ..haih manusia..kalau dah jd kaya, pendek akal plak rupanya..alasan semata!

          0

          0
        • Datin Semah says:

          chemical pada pewarna rambut boleh merosakkan sel2 common sense diotak. sebab tu islam melarang mewarnakan rambut. ha ha ha

          0

          0
        • Mak Jemah says:

          xnak komen lebih. artis2 malaysia memang bodoh sombong.
          so?

          0

          0
        • Baby AA says:

          Standard la melayu2 jakun baru nak merasa hidup mewah. Rasa diri sebegitu hebat kalah VVIP walaupun kereta bukan semegah Bentley atau Rolls Royce

          0

          0
        • PENJELASAN PALING BANGANG says:

          Jwpnnya ringkas ……….. Datin sy mmg …..
          TTTAAAKKKKKKK PERRRRRRNAAAHHHHHH … PENTING DIRI SNDRI …. DATIN PERGILAH SNDRI BELI …. YG DATUK TU TUNGGU JER KAT KETE. LPS ISI MINYAK DATUK BERAMBUS CEPAT2 … KLU DATUK PUNYER STESYEN MINYAK PUN …. AMAT LAH TAK PATUT …. KLU ORG TU ADA KES KECEMASAN SPT ANK SAKIT ATAU ADA ORG NK BERSALIN KE … NAK CEPAT .. LPS TU TMPT SMUA DAH PENUH … TEMPAT DATIN JER ADA MCM MANA … NAK TUNGGU JER KE? … STUPID MORON ..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Pernah… tapi lepas aku parking kereta kat tempat parking tepi kedai minyak…. penting diri sendiri

          0

          0
        • otak mat rempit ... menyusahkn org says:

          Siapa yg dislike komen2 yg marah org yg tak ada sivic mindd ni … mmg lah org yg suka buat mcm ni … otak mat rempit betul … tak pun dr kluarga datuk datin yg bengong ni ….

          0

          0
        • tak boleh trima ... alasan ko says:

          Aku pernah ada kes kecemasan my niece nak terkucil tak tahan sngt … nasib baik lah dad aku yg drive. Dad aku tunggu kat blakang satu kete ni sbb tmpt lain pun masing2 dah ada org tunggu. Toilet penuh … aku pun lambat sikit lps tu balik tngk kete masih belum isi minyak lg … masih lg menunggu … tngk kete kedua menunggu kat blakng aku dah mask ke 3 …eewwwahhhhh … rupanya dia beli belah lps tu siap gi kencing lg … lps tu dia masukkn minyak. Klu ko nak kencing sngt … ko kencing dulu lps tu isi minyak mcm aku slalu buat … anon 11.51 11.25 tp ko kes lain aku fhm.

          0

          0
      • Tipah Kurma says:

        ini laa sikap masyarakat kita yg tak bertimbang rasa.. p park dulu baru masuk beli makan takkan susah sangat kot..
        ko pon sama nara… masuk p beli jajan sampai 5 minit. ko ade share dekat semua petrol pump kat Malaysia ni?

        0

        0
        • Leha says:

          tengok bas sekolah teringat rambut eina azman. memang serasi. tak syak lagi.

          0

          0
        • surat terbuka says:

          Wahai Encik Nara dan Puan Eina,

          Kalau lapar kebulur sangat, sila park kereta anda disection khas yg disediakan. Ini baru dinamakan kesedaran sivik dan manusia yg ada otak.
          Please check your moral….

          Aku yg ada pelajaran,
          Pembaca BN

          0

          0
        • Laaa.. Abg nara pun bersekongkol says:

          TAK SANGKA BETUL ……
          ABG NARA PUN PENTING DIRI SNDRI … TAK ADA KESEDARAN SIVIK …. KATA BLAJAR KAT KOREA … PERGI LUAR NGRA SANA SINI TP AKAL KE MANA … SAMA JER DNGN PERANGAI DATUK DATIN SENGAL TU … TAK RASA BERSALAH LANGSUNG ….

          0

          0
      • Sofeah Latjuba Muller says:

        biasa la retis2 Msia, kalau buat salah mana pernah mahu mengaku.
        mereka ni kan golongan yg setaraf wali. mana boleh ditegur. yg menegur tu la salah dikaca mata mereka. memang tipikal…bebal.

        0

        0
      • macam tak says:

        Tak pernah buat la eina. Selalu lepas isi minyak kalau nak beli, parking kat tempat yang disediakan. Walaupun hanya membeli sebotol mineral sahaja. Sebab tak nak jadi selfish.

        0

        0
    • Tipah Kurma says:

      Wei Nara, ko pon sama.. yg ko p isi minyak pastu masuk beli jajan sampai 5 minit, ko ingat tu parking kereta ka?
      bertimbang rasa la sikit.. org lain pon nak isi minyak! p isi minyak pastu park kete di parking yg disediakan baru la masuk p beli apa ke jadah yg ngko nak.. ini laa sikap pentingkan diri dalam masyarakat kita. bertimbang rasa sikit laa.. ada otak pakai, jangan dibiarkan otak tu berkulat.. lain laa kalau petrol pump tu bapak ngko punya.

      0

      0
    • Kurus says:

      sombongnya eina nih…
      mengaku je lah buat silap, minta maaf

      0

      0
  2. Hani says:

    tak kisah la eina azman ke orang lain.. sesapa yang parking kat situ pastu g beli makanan la toilet laaa sangatlah tidak bertimbang rasa.. pentingkan diri sendiri.. apa salahnya lepas isi minyak pastu g parking.. pi la beli makanan nak ke toilet ke surau ke.. jangan susahkan hidup orang lain kalau xnak hidup sendiri disusahkan.. mula2 kita buat orang lpas tu orang buat kita. haaa masa tu padan muka kitaaa ;)

    0

    0
    • noni says:

      btol tu… xpun kalo g ngn suami istri ke bia la sorg g bli jajan ke apa ke.. yg lg sorg leh je isi mnyak pstu dh siap isi blah la dri pam tu..rmai lg kot yg nk isi mnyak..

      0

      0
  3. Apek_007 says:

    what an attention whore

    0

    0
  4. APE DAA says:

    pernah2…tapi saya pergi sorang je beli jajan…suami saya isi minyak lepas tu tunggu saya kat parking..boleh tak macam tu datin?sepanjang hidup saya buat macam tu,tak pernah pulak orang kutuk,ape lagi masuk dalam BN…sebab rasanya cara tu tak menyusahkan orang sebagaimana datin buat..kbai..

    0

    0
  5. nananana says:

    tapi yang cakap pegi makan tu., memanglah tukang buat cerita,,,
    kehkehkhe.tapi dah ko ni byk haters,,, telan je lah datin. :p

    0

    0
  6. ina says:

    mmg x salah tpi tgk la keadaan.. klu dh sampai mnyusahkn org rmai mesti la org marah.. x kena kt btg idung sndiri lg xpe la datin.. buatnya org lain nk cpat ke apa ke kan mnyusahkn.. dh isi minyak mnyak park la tepi n bli apa,datin bli pun nk belek 1 kedai pun xde sape nk marah..

    0

    0
  7. insan biasa says:

    idea sy la… xkisahla eina azman @ yg lain termasuk sy… kalau boleh x perlulah parking kt pam minyak tu, ada parking yg d sediakan kan… (slalunya ada). then kalau boleh pun x perlulah dua2 masuk bli subway @ brg kt kedai mesra tu, sorg cukuplah takat nk bli makanan. sorg lg setle kan mengepam minyak tu. dh settle blh parking kereta kt tmpt parking sambil nk tgu kwn tu setle bli mkanan.. sbb stesen minyak ni bukan hak milik anda pun sian kt org lain nk isi minyak jugak… kalau slh coment sy ni dlt la… huuuuu

    0

    0
  8. ... says:

    TOKEH KEDAI MINYAK TAK KECOH !! TP UOLS YANG LEBIH.. BUDGET MASING2 PERFECT ?

    10 MINT DIA PERGI BELI BARANG NOT BIG ISSUE…

    IM NOT HE FANS.. AND IM ALSO NOT ALWAYS PERFECT .

    0

    0
    • Anonymous says:

      ni lagi sorg mangkuk tak fikir guna otak

      0

      0
      • Ko Sangkak says:

        Mentaliti karat….. mcm rambut si Eina tu jugak. Opsss.

        0

        0
        • otak mat rempit ... menyusahkn org says:

          @ ….. tolong lah jngn menipu beli sub way 10 minit … mmg ko ni otak mat rempit betul … bodoh sngt ke ko ni … beli subway 10 minit … aku beli satu pun + – 10 minit nak siap almaklumlah nak beratur .. fikir dan bg tau yg mana kita nak …. lps tu bungkus … lst byr .. plus klu nak ke kedai tu nak kene jalan lps tu nak balik kene jln ke kete … apa ko ingt 10 minit ke ? … aku tau sbb aku slalu beli tp parking kat tmpt ltk kete lah … paling tdk 15 minit almaklumlah klu aku lambat nanti drver aka patner aku kata “knpa lambat ?”. Itu pun aku jalan ala2 power walk mcm nak jogging …

          0

          0
        • Facepalm says:

          Dah nak mati kebulur ke …. klu tak makan subway tu … klu org ada kecemasan mcm mana …. klu smua perangai mcm datuk datin sengal ni … mmg bnyklah pergaduhan kat2 stesen2 minyak nanti …

          0

          0
    • booo says:

      sebab ko spesis pentingkan diri sendiri dan baiadap.

      0

      0
    • temah says:

      Tahukah anda penggunaan banyak tanda seru serta capital letters di seluruh ayat menunjukkan anda sedang meroyan atau mengalami gangguan jiwa ataupon PMS.

      0

      0
    • APE DAA says:

      kalau tokleh cakap omputih tu toksah le..kang orang tegur grammar ko kang,sentap plak..

      tak kira la 10 minit ke,1 minit ke…bukan susah mane pun parking kat tepi…bukan bajet perfect,tp sendiri kan boleh fikir…

      0

      0
    • sape eina azman says:

      english berterabur… nak masuk kelas english x?

      0

      0
    • boooo says:

      wei, masalahnya lima minit tu lama gak kot. kot la yg next nye nk pi keja la, emergency la. yg hang leh terkial kila beli BURGER atau JAJAN ape kejadah!. aku sendiri pernah kena, pump penuh kiri kanan, keta depan xda org. rupanya gi beli jajan. anak dalam keta dah asthma. minyak keta pla habis. nasib baik ad pum org sebelah bagi guna dulu..

      0

      0
  9. Anonymous says:

    ni konfem sel2 otak belum berhubung…otak tarak pakai punya.dgn banggenyerrr la tanya “pernah Tak anda nak pergi isi minyak lps tu masuk …..bla bla bla…” well hello, org masih tanamkan “sifat” bertimbangrasa la dik oiii… yg ngko ni nara pun perangai sebijik mcm dia ke?o.O … tolong ubah ye..kalo nak beli jajan lepas isi minyak parking tmpt sepatutnya dlu..fikir org lain pon nak guna pam tu jugak..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Tak ada kena mengena tokeh kecoh x kecoh , org yang ada civic minded don’t even think of doing such silly thing.

    Common senses takkan orang nak tegur kecoh sampai berparang2 bagai! STUPID

    0

    0
  11. yoyoje says:

    tak pernah..aku parking tmpt lain..nara..ko pnh buat? ko dgn minah rambut celup ni sama je tak bertimbangrasa..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Furthermore caption kat photo tu terang2 tulis DINE IN bukan beli makan….

    0

    0
  13. mila says:

    parking punya la byk..ko senang2 je park kt pam tuh..

    0

    0
  14. Tokey Kedai Minyak says:

    Kan Parking ade disediakan. Memangla tak cukup, tapi boleh berfikir secara logik. sama ada parking jauh sket (tempat yang kosong) atau sorang pegi masuk mart dan sorang lagi tggu dalam kereta (depan mart).

    Bukan parking di tempat orang nak isi minyak. Ini boleh merugikan tokey minyak & mendatangkan marah pada pengguna lain yang nak isi minyak..

    Sila guna akal & logik fikiran. Pastikan sel otak sentiasa berhubung

    0

    0
  15. intan says:

    hrmmm mmg tak pernah eina… selalu saya beli barang, husband tunggu kat park kereta bukan kat petrol pam….. nmpknya sel2 otak tidak berhubung ni… aduyai….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    nara & eina ni antara golongan yang selfish! pentingkan diri sendiri. nk beli mknan 2 tk salah. tp yg salah 2 bila parking kt tmpt isi minyak. mcm kt petronas 2 tkde sediakan parking ke? sedih tgk orang2 yg mcmni. abg nara ni pn tk pernah berpikir ke sblm nak “mengipas” artis2 malaysia ni? sanggup mnunjukkn ketidakpandaian diri sendiri semata2 nk mengipas artis2 yg tk bijak mcmni…. klu orang lain tak bijak & selfish takkan lah kita pn nak ikut jgak ek?? tak paham… tak paham….

    0

    0
  17. sakit mata says:

    Masa kecik dulu banyak minum susu lembu tu yang sel otak tak berhubung tu hahaha…next

    0

    0
  18. Melati says:

    Kesimpulanya memang Melayu cam gini…baru pandu CHEVROLET…dh pikir dia lah paling Kaya…kalau FERRARI dia rasa dia lah Tuhan…Hindu pun tk perangai cam Melayu ni..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    aku paling sakit hati n menyampah gila klau kita nk isi minyak n dh stand by belakang kete dia org..dia org pas isi mnyk leh selamba jer li jajan…klau jap x pa jugak…ni lama…ap lagi..kena sumpah seranah dlm hati le…x kira la ad tu y kete mahal ke murah…orang mcm ni selalunya pentingkan diri sendiri…menyampah..

    0

    0
    • melati says:

      pembohong la kau. kau tu naik bas je kan. kereta kancil second- hand pun belum mampu.

      0

      0
      • bodoh tak boleh di ajar says:

        Stupid melati … aku rasa ko yg tak ada kete sbb tu ko tak tau … aku slalu kene …bodoh ko ni mmg tak boleh blajor klu tak tau baik tak pàyah komen … siap ko kata org pembohong … . Aku ingt dia nak bayar minyak … aku tunggu kat blakang dia rupanya dia byr siap beli belah terus kat dlm … punyerlah lama … aku bukan menyampah jer … rasa mcm nak meletop punyer sakit hati … sampai tmpt lain 2nd car dah blah pun … aku kene tunggu kete bangang ni … ko pun agaknya slalu buat …

        0

        0
  20. lia says:

    saya memang tak pernah buat macam tu.. yang buat tu selfish..

    0

    0
  21. i dont like yellow says:

    jawapan ko memang menunjukkan ko tak mengunakan otak. Soalan bocor cam ni pun ko tak reti nak jawab. patutlah……

    0

    0
  22. ryu says:

    cube bayangkan klu si iena ni y kene..nk isi minyak org park kat pam tu..aku rs msti die dh meroyan cam org gile,kutuk kaw-kaw kat ig punya..artis..mne2 pun sme..klu die y buat sume betoi,org tegur ckp org dengki laa iri hati laa..cube klu kene kat batang hidung sendiri mau meroyan setahun…kah kah kah…retis malaysia mmg otak sempit..otak udang..tulaa suh bljr xnk nk sgt jd artis..kan dh jd artis bodoh..

    0

    0
  23. raysha jemoh pekasam says:

    Kalau kita dah tak suka kat seseorg tu, mmg lah kita akan cari kesalahan org tu. Mmg aku pun tak minat dgn minah ni sejak isu afiq dulu lagi, tapi wat apelah korang semua nak mengutuk dia cari dosa kering. Bila kata melayu dengki kan ade yg marah pulak, kata batak. Kalau tak dengki, kerana ape lagi.

    0

    0
  24. anti Eina says:

    Ni la yang di namakan stupid blondy… rambut bajet minah saleh.. tp bo*** cam minah saleh blonde yang Bo***.. pena jumpe minah ni depan2…. mmg gaya bajet hot gile la ko yang paling hot sekali.. time tu jumpe kat kedai makan die tgh jage one of the side corner of the restaurant.. maybe makcik die nye kot.. kekeke.. ko tak yah nak bajet sangat la eina oiii.. menyampah tgk dr kes dgn Muiz tu lagi.. kuar statement bajet bagus gilaa.. tak kemana laa kalau muke tu cantik (cantek ker??) tp otak kosong bo***..

    0

    0
  25. bini no 1 says:

    x pernah eina ku buat begitu, ko sorang jerr kott…sbbkan orng penting diri sendiri jerr buat begituu, nk sediakn subway around 5 10 minit jugak, so jgn smakan orng lain dgn otak kauu yg x berapa nak brjalan sngt tue…..eina sila hempuk kepala kt dinding dgn lantai supaya sel2 saraf berhubungg ye tettttt!!!

    0

    0
  26. malebes says:

    Kalau takat nak bg respond nan hado cam gini, datin paduka eina, lebih baik berdiam diri dari berkata2. Sekaligus ko mengiakan kontroversi ni yg membuktikan ko bersalah. Kalau take away Subway pun bukan 5 minit tau? Ini kan pula dine in. Aduhai.. Apa salahnya minta maaf jek… Tak pun cara yg terbaik dok diam2 jek tanpa keluar pape statement. Tgk retis senior kalau diorang di pihak yg slh diorang akan sepi je atau paling tidak hanya minta maaf. Dah dpt title datin pun tak reti2 nk bawak diri lagi keh?

    0

    0
  27. MakJemah says:

    Korang faham x member tu ckp “dine in”? Nasiib baik awk tangkap gambar kete je. Cer awk tangkap masa dia tengah “dining in”. Pikirlah org lain pun nak isi minyak. Klu ko masuk kedai 2 ke 3 minit, xdelah org yg tangkap gambar kete ko tu meroyan. Takyah lah nak guna ayat cover line. Phui! Dasar xde civic. Mentally low class.

    0

    0
  28. nona says:

    Cehh. Alasan mcm tahi. Boleh aje sorang pg beli, sorang lagi tunggu dalam kereta. Nyampah aku jeneh manusia cenggini. Heh

    0

    0
  29. AURELL says:

    Alahhh…bia laa dye nk tggu situ kejap smentara nk bli mkanan.bkn lame mane ponnn.lg pun x nmpk pn stesen myk 2 busy byk kete bratur nk isi minyak time 2.len laa klu da b’deret kete kat blakang dye nk isi minyak baru laa boleh bising.kecoh jer korg nie..dengki laa tuuuu…huuhhhhh!!

    0

    0
    • oh aurell ku lembab ... says:

      Bodoh ko ni mmg tak boleh di ajar … masa dia beli tu dia tau ke … nanti2 tiba2 stesen minyk tu penuh. Ko ni bodoh sngt knapa. Takkanlah tngk kete tak penuh nak main assume jer nanti tak penuh … dengki kpala hotak ko lah … aku pernah ke toilet sbb sakit perut … paling penting aku park kete dulu sbb tak lah bodoh mcm ko dngn datin ni.. 10 minit kluar … aku tngk kete dah beratur bnyk. Lps tu aku terpaksa lah beratur ….

      0

      0
  30. Aku setiap kali g isi minyak selalu masuk kedai bli barang.. TAPI.. AKU ALIHKAN KETE AKU DULU LETAK DEKAT TEMPAT YANG SDIAKAN.. You pun bole buat bnde yg same jugak kan.. pas you park kat parking tuu you masuk la kedai nak borong ape pun xpe.. you nak tido dlm kedai pun xpe.. Tlg jgn nyusahkan pnggune lain..
    you tuu artis yg br nak up so ramai la yg prhatikan you.. LAIN KALI JANGAN BUAT LAGI OKEY

    0

    0
  31. AKU says:

    bagi aku lah yea. xkiralah ko nak pergi lama ke cepat ke apa2 pun settle dulu urusan ko isi minyak. dah settle ko p lah parking mna2 port yg sememngnya sudah di khaskan utk parking. lepas tu ko nak brmalam kat dlm kedai beli jajan ke beli subway ke lantak ko lah. jnji ko xmeghalang laluan org lain. ingat kita bodoh jgn smpai org kata kita bodoh. huhu alee utooooooo…puihhhhhhh

    0

    0
  32. kambing hitam says:

    Aku ada seorang kawan, dia ni punyalah bengap sampai cikgu pun meluat dengan dia. SPM dia hancur.. Tapikan dia lepas isi minyak kat pump station mesti dia akan park kete dia kat parking lot yang disediakan bukan dekat pam minyak punya parking walaupun sekadar nak beli jajan… Maksudnya org yang parking kat pump minyak semata nak beli jajan (bak kata Nara and Datin Paduka Eina) lagi bengap dari kawan aku la.. hmmmmmmmmmm……

    0

    0
  33. dadat says:

    eh? boleh pulak mcmtu ye. parking kat tmpt isi minyak pastu pergi take-out subway. takkan subway tu siap dlm seminit je kot? it’s still not fair to the public. lepas isi minyak kalau nak turun beli brg, parking la kat tmpt sepatutnya so that org lain pun dpt guna pump tu dan tak menyusahkan org. unless ada org tunggu dlm kereta ok lah penumpang blh tlg alihkan kereta lepas habis isi. takkan benda mcm ni pun nak kena ajar? common sense la

    or ada ke org parking kat pump then pergi tapau food dulu baru isi minyak? mcm tak logic kan unless stesen minyak tu bapak dia punya

    0

    0
    • dutdut says:

      Klu bapak dia punyer pun tak patut daaa … ini bisnz klu bisnz personal tu lain lah … minyak adalah keperluan asas masa kini sbb tu ada subsidi. Jd utk msyarkat awam bkn personal. Lain lah kedai makan ke atau klelab malam mcm datuk tu punyer ke .. nak tutup 2 3 bulan pun tak aper. Stsen minyk klu nak buka kena ada etika dan undang2. Klu tdk … boleh kene denda atau di ambil tindakan. Cnth Jual diesel x blh berlbhn kpd org spore atau thai. Lain lah klu PELANTAR MINYAK TU BAPAK DATUK TU YG PUNYER …. LPS TU DIA BUKAK STESEN MINYAK. KLU DATUK TU NAK PARKNG SEUMUR HIDUP KAT SITU PUN TAK APER … kay bye.

      0

      0
  34. Insan Kerdil says:

    Suka guna ayat kesian bila dah buat salah.. pandai pulak guna nama Allah untuk tunjuk diri x salah.. tapi kenapa masih buat salah dengan Allah…?????????????

    0

    0
  35. ecca says:

    Klu aku sorang bwk kete aku xpena buat.klu bdua pena la.sbb ak p bli yg sorang lg alih kete.hehe

    0

    0
  36. hj amir says:

    tak pernah..sebab gua ada otak ..bukn mcm lu!

    0

    0
  37. pam minyak says:

    INI SEMUA POYO….
    artis malaysia rambut karat mmg poyo…

    0

    0
  38. Anonymous says:

    dasar bangsat !!!

    0

    0
  39. Afar says:

    merepek je org2 yg komen merapu dalam nih..cepat la kutuk aku, leh aku dapat pahala..dasar manusia..ceh

    0

    0
  40. Anonymous says:

    byk nya eina dapat pahala free…hehhe

    0

    0
  41. lily says:

    Wah, empunya blog pun sama selfish rupanya? Takde kesedaran sivik.
    Aku ni kalau nak buat urusan selain dari isi minyak, akan make sure parking kattempat parking atau kat tepi2, biarlah jalan jauh sikit asal tak parking kat tempat minyak atau angin/air tu.
    kalau takde parking, aku pi stesen lain.
    Sebab aku tau betapa frustatednya aku kalau ada org tak bertamadun parking kat tempat minyak pastu beli brg/makan/ATM/kencing.

    So, En Nara, tolong jangan menampakkan awak ni biadab dan tak berfikir panjang semata2 nak mengampu org.

    0

    0
  42. Anonymous says:

    En nara n datin paduka… apa pun alasan mmg tak boleh nak terima sbb tempat itu dikhaskan utk isi minyak bkn utk paking sambil isi minyak sambil beli makanan.. cuba kalau jd kat diri sdri apa yg anda2 rasa..jgn sbb kita berharta kita boleh buat sesuka hati.. terima kasih… maaf ye .

    0

    0