Written by AbangNara | March 16th, 2013

Wow. Macam-macam perangai orang zaman sekarang ini. Mungkin tak tahan melihat kecantikan Eina Azman, seorang ahli perniagaan yang bergelar Datuk telah melakukan gangguan seksual ke atas Eina ketika bertemu di sebuah hotel baru-baru ini. Keji kan?

eina azman

Tragedi buruk ini berlaku kira-kira jam 11 malam pada 8 Februari lalu. Eina bertemu dengan Datuk tersebut untuk berbincang mengenai hal pembelian kereta tetapi lain pula jadinya. Kata Eina kepada Harian Metro:-

Dia mengajak saya berjumpa di hotel untuk berbincang hal pembelian kereta selepas saya tidak puas hati dan berasa ditipu tapi apabila berjumpa dia langsung tidak bercakap mengenai kereta. Sebaliknya, dia berkata mahu membela saya selama 3 tahun dan memberikan apa saja, selain melakukan gangguan seksual ke atas saya.

eina azman

Untuk makluman, Eina telah pun membayar RM175,500 untuk membeli sebuah kereta Mercedes yang berharga RM220,000. Oleh kerana masih gagal untuk mendapatkan kereta yang dijanjikan walaupun pembayaran telah dilakukan, Eina telah pun berjumpa dengan Datuk tersebut. Kata Eina lagi:-

Apabila dia berkata mahu mebela saya selama 3 tahun dan memberikan saya apa saja, saya sangat sedih kerana saya ada maruah dan masih ada ibu bapa. Apa yang dilakukannya saya tidak boleh terima.

Fuh ~~ Susah juga jadi pelakon yang cantik menawan macam Eina ini. Macam-macam dugaan yang ada. Mungkin Eina boleh mengambil pengajaran daripada tragedi ini. Lain kali nak berbincang, pergilah kedai mamak atau tempat yang ramai orang. Jangan pergi ke hotel-hotel dan tempat yang ada orang 2,3 kerat je. Bahaya untuk diri sendiri.

P.S: Shae versi Bangla

Baca Yang Ini Pulak:-

336 responses to Eina Azman Hampir Diperkosa Oleh Seorang Datuk

  1. darafflesia says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 44
    • norlia ghani says:

      muda lg budak ni
      harian metro tulis,umur die baru 18 tahun
      byk duit die

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 153 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        hantu penanggal

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 6
        • i'm not a monster says:

          ko gi bincang dlm bilik hotel ker yg smpai nak kena rogol tu..??? klau kat tmpt terang x kan Datuk tu berani…sendiri cari nahas, pakai seksi..sebab tu lah kena tutup aurat, byk btoi duit pompuan ni. berlakon suam2 jer…family kaya kottt

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 484 Thumb down 9
        • Anonymous says:

          abis… dah pakaian ko da memang mcm mintak dirogol…muka hodoh pun orng nak…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 345 Thumb down 18
        • Mohd says:

          Apa jejadahnya beli kereta pada Datuk? Kenapa tak pergi kedai je? Macam publisiti murahan pulak cerita ni.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 398 Thumb down 5
        • Keldai Muda says:

          Datuk tu offer kau jadi teman atas katil la @ pelacur. Dia baru nak offer kau la tu..kau cakap dia nak memperkosa kau pd wartawan. Kau BM fail ye SPM dulu? Tengok muka dah tahu….bodoh tapi buat- buat pandai!!!! lalalalalaalalalalalla

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 309 Thumb down 10
        • RENUNGKANLAH says:

          really???? perempuan lain pun beli kereta jugak..kenapa kau yang dia nak rogol ?????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 246 Thumb down 6
        • TASHA SHILAS says:

          Kecoh la. Tasha tak kisah pun…malah suker.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 23
        • Only CT (In The World) says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 142 Thumb down 182
        • Datuk Kairy says:

          tak logik, umur 18 nk pkai mercedes, mercedes tu org yg “veteran” jer pkai, beli lah lah audi ker, porsche ker…pergi beli pulak dgn datuk…tak pernah dibuat org, muda2 dah byk duit..mana dpt duit tu, just curios cuz artis malaysia tak lah sekaya mana nk bayar cash kereta mewah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 287 Thumb down 7
        • Motif Sangsi says:

          alahai, ini cerita taktik lama basi permainan datuk2 la. mungkin datuk tu janji nak kasi kereta kot. suker la betina ni cakap2 serata dunia pada semua kawan2 dia tahu. tapi bila datuk minta extra service, si betina ni tak kasi tubuh, datuk tu ‘reject’ la kerata cancel. dah termalu, cakap la datuk tu tipu dia…padahal….(bersambung)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 239 Thumb down 6
        • Anak Desa says:

          MACAM ADA TAK KENA. MANA MUNGKIN DATUK NAK ROGOL KAU DATUK TAK BODOH NAK BUSUKKAN NAMA DIA. AKU RASA DIA NI DAH KENA REJECT NI. ROGOL ITU KAN JENAYAH? KAU TU YG BODOH BUAT CERITA TAK LOJIK. ATAU DATUK TU BUKAN DATUK…HANYA AGENT KERETA SECOND-HAND..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 239 Thumb down 7
        • Kah Kah Kah says:

          sejak bila pulak Mas Idayu buat pembedahan plastik ni woi ????? :D

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 108 Thumb down 7
        • Datuk Pun Terbatuk says:

          sangat bermaruah kan dia ni…beli kereta pada datuk, jumpa naik bilik pas tu tuduh datuk nak perkosa. kesian datuk….. !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 196 Thumb down 5
        • Femes Ker Ha???? says:

          siapa pulak artis muka pucat lonjong dangdut nehhhh ??????????????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 143 Thumb down 4
        • Very Wow Cerita Ini says:

          discussion beli kereta mewah pkl 11 malam kat hotel…KATANYERRRRRRR !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 229 Thumb down 3
        • Next says:

          dia memang berbakat- penipu…layak jadi penulis skrip atau penjual kereta terpakai. muahahaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 9
        • Propah Podah says:

          hanya haiwan…ingin membela haiwan yg lain.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 12
        • Rigazzi Vasquez says:

          jalan cerita tak kena. putar belit cerita. sangat tak logik. baru 18 tahun da mampu beli mercedes. doesn’t make any sense at all. macam-macam perempuan zaman sekarang. sanggup ketepikan maruah semata-mata nak hidup mewah.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 10
        • missa says:

          perasan hot lah tu…. propa lebih… wuueekkk… beli kereta jumpa kat hotel??? memang cari nahaslah dik oii….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 17
        • miss pineapple says:

          anak saudara juliza adzlizan kan dia ni, mungkin dia rasa bangga tunjuk body, eee bukan malu jer

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 2
        • Putar Kayuh says:

          Ini mesti dah kantoi berskandal sama Datuk. Datuk janji akan hadiah kereta mewah jika dia ni kasi body. Tak kasi body, kereta tak ade la….itu lah cerita sebenar. Dah tahu jalan cerita nya….yg lain tu hanya alasan nak sedapkan cerita.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
        • Skandal Kah says:

          soalan 1: dimana kau kena Datuk tu ????? ahem…cuba cerita sket?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 0
        • Abby says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 76
        • Anonymous says:

          yg kau bodoh sgt pi beli kete kt datuk 2 pesal??kul 11mlm bincang kt hotel psl kete??xpyh nk menangis bagai la klu ko sndri yg mintak kne rogol..ke ko nk cube bgtau semua org yg konon nye golongan vvip pn berminat dgn ko..yelah sebelum nie kn byk artis yg dikejar vvip tp wartawan yg korek sendiri..tp ko pecah lubang sendiri..heran jgk kn..da lme xde citer pasal ko,mule la ko wt citer sndiri kn…klu perangai ko mcm nie org pn boleh tau sape slh..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
        • Betul ke? says:

          kat Malaysia ni ramai lagi artis wanita yang lebih cantik dan seksi tapi takdela sampai nak kena perkosa. sgt meragukan kes minah ni..

          secara logiknya kalau dah kena cabul atau nak kena perkosa, buat polis report/bukak kes ke mahkamah jelah dan duduk diam2, biar pihak berkuasa buat siasatan dan mengadili terlebih dahulu sbb kalau bgtau public nak kena perkosa mmg suatu aib dan menampakkan bhw diri tu tak reti jaga diri serta tak bijak. Org nak percaya pun confuse smd betul ke tidak kes minah ni..

          Lisa Surihani hilang duit pun takdelah nak bising cam minah ni, dia serahkan pd pihak berkuasa bertindak dulu dan siasat. Bila dah jelas semuanya barulah bgtau press/public. Haisshhhh…

          adakah yg dia ni dok bising2 ni sbb kecewa nak beli kereta tp kena tipu ATAU sbb nak bgtau public bhw orang geram dgn dia sbb dia cantik sgt sampai org nak perkosa dia?

          bila fikir2 balik, kenapa tak terus pergi je kedai kereta klu nak beli kereta? yang pergi bilik hotel tu apehal? habis tu kenapa pergi sorang2 sedangkan kau tu masih lagi ‘budak2′, semudah itu je ke nak beli kereta mcm beli nasi lemak tepi jalan?

          apapun jika benar minah ni nak kena perkosa dan ditipu aku simpatilah pd dia, tapi kalau setakat nak cari publisiti murahan tak payahla sbb byk yg tak logik dari yg logik dgn kes minah ni.

          Org lain yg lebih cantik pun takdelah sampai nak kena perkosa, pastu takde langsung rasa aib atau malu bgtau kat press dan public. Statement takleh blahh..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 110 Thumb down 0
        • n says:

          statement bkn main dah tau datuk tu nk jmpa kt hotel knp masih nk pegi jmpa jgk..sendiri pn slh and now nk tunding jari kt org.kalau you takde respond mesti datuk tu tak brani punya..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
        • sya x murahhh says:

          aku siap x kenal ko ni artis ke apa..tp kaya ek nk pkai mercs..hurmmmmm..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
        • macam manalah kau tak kena rogol. berpakaian macam nak minta dirogol.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • suka Sabree Abu says:

        kih3, umur muda muka tua..
        yg ko p jmpe dia smpy kt hotel tu dh knp.
        byk lg tmpt leh jumpe..
        pakaian ko pun mintak dirogol je, so salah ko jugak…
        barang tak mantap, muka x cantik pun kalau dah lauk depan mata takkan nak lepaskan..rugi laa..
        padan muka kat diri ko tu.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 107 Thumb down 9
        • Aoek says:

          ini ah moi perut manyak..muncit !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 6
        • Sambung Tidur says:

          memang sesuai la cerita karut marut kau ni dilaporkan pada Harian Metro bukan polis !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 0
        • Marsha TerLondeh says:

          belum ke rogol dah bising satu Malaya..kena rogol betul2 baru tahu !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 2
        • Minah Jambu Kawin Bagla Duda says:

          ini bakal jadi artis pembohong bersiri…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 1
        • Hantu Bungkus says:

          siapa pulak nak rogol si puntianak ni ha? Hhehehehheheheee

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 2
        • Pasti says:

          benar…tong kosong kalau diketuk..kuat bunyinya !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 1
        • Anonymous says:

          pelik tapi tak benar..nk publisiti murahan leteewww

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
        • Kejongkejak says:

          minah muka alien,..mmg padan la dgn muka c bongok nie..org bwk p bilik hotel,dia pegi jugak..mmg saje jual diri….bila x dpt apa dia nak,terus lah buat story datuk nak rogol itu ini.,,

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
        • puteri sarah says:

          nk tnye ckit die ade buat laporan polis x??

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
        • Boy Bentong says:

          ayam dato la ni.. aku pnah jd bozer kat satu club ni…. mak dier pnah kije sane gak… nyanyi kat sane dlu.. pelik camne leh bnyk lak duit tine nih.. mane dpt ntah..
          mak dier ajo la wat mende ni sume… aku x pasti.. tp kesian Dato nih kne jd buah mulut.. weakkakaka malang sudah ini dato… kene ayam kaki ngadu.. wakkkkaka..

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • Tak Paham says:

        Mana ceritanya waktu Datuk nak perkosa kau tu….???? Memandai je..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 3
        • Cakap Cam Keling says:

          datuk tu nak buat kau “perempuan simpanan” bukan nak rogol. bengap la budak ni.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 120 Thumb down 2
        • Putar Alam Propaganza says:

          alah, dia nak cakap pada pembaca2 yg dia hot sangat la tu. puihhhhh……

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 1
        • Aku nak tidur says:

          kalau dah banyak duit sangat..pergi terus kat Naza Motor atau dealer terdekat la. pembohong sangat dia ni kehn?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 113 Thumb down 0
        • Bahlol says:

          tak sangka..ada lagi betina bodoh camggi ye???

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 1
        • LUCU LUCU LUCU says:

          MUKA MACAM TIKUS TERJUN TEPUNG GOMAK…DATUK NAK BELA????????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 1
        • nana says:

          sbb pompuan ni la aku break ngn ex aku. murah dan desperate. mmg kau deserve kene rogol oke! kasi brg kau mantap lg lps kna rogol ye. dasar bitches.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
      • Elok Sangat La Tu says:

        DUA-DUA BODOH (DATUK PUN BODOH, SI EINA NI PUN LEMBU)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 2
        • Minah Propa says:

          there are 2 sides of the story!
          hmnnnn….macam ada tak kena dgn cerita ini la weiiii. beli kerete cash wei.
          berani dedah ke nama datuk tu wei????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 99 Thumb down 0
        • Safiana says:

          ceh…aku ingat secretary David Teoh sekali imbas…jalan cerita pun macam filem terbitan MIG…kurang logik dan kurang cerdik.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 0
        • Mariah Kari says:

          Eina Azman betina terbodoh di Malaysia. .dan mungkin terbodoh di dunia..muka panjang mcm kuda..ada hati nak berboiprenkan si afiq tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 7
      • Kodok says:

        *******dilihat pada pakaian, sedikit pun aku tidak merasa simpati*********

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 141 Thumb down 3
      • jolok says:

        murahan sangat gossip ni Nara oiii….rimasssssssssssss!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 2
      • Betik Binti Melon says:

        Ye ke? Orang ada maruah takkan pergi jumpa lelaki bukan muhrim malam, kat hotel laaaa ! Hhahahahahahahahaa….lawak…lawak!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 1
      • Akak Pencen Jual Kolagen says:

        akak udah beli tukar kereta dah 3 kali…tak pernah nak kena rogol pun. hodoh sangat ke muka akak ni ???????????????!!!!!!!! :(

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 239 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          kak..kalau nk beli myvi…myvi auto atau myvi manual yg sesuai, tolong jawab ye kak

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 7
        • Anonymous says:

          hahah….aku beli kereta local pn ak direct pegi pusat jualan proton…first car tuh..xde pn ak nk caya org lain..ko beli keta mewah boleh caya kt org lain..siap g hotel bagai…lauk depan mata kucing mana tak terkam..nasib badan..

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Only CT (In The World) says:

        Abby g tarbiahkan artis2 baru ini sekaligus rekrutkan mereka sekali…..JOM UBAH INDUSTRI HIBURAN TANAH AIR

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 8
        • Gonggok says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 50
      • Only CT (In The World) says:

        jom tengok video perempuan malang ni, sungguh memberi inspirasi, aku menangis tgk video ni

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 11
      • tony says:

        penipu budak ni. propa. dia bajet dia cun la tu, lps tu konon2 buat la cite palsu lagi bodoh, “datuk tu nak itu la ini la..” jgn nk menipu sgt la woi. gossip murahan. btw sape pompuan ni? sorry x famous, so xkenal. bagus lah kalau datuk nk bela kaki temberang nye budak.kau yg menggatal ni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
      • Karim Bin Zema says:

        kesian eina azman ni..biasa la artis top mmg mcm ni..eh jap,eina azman ni sape? berlakon crite ape eh =__=”

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
      • Takziah Siak says:

        gossip paling bodoh 2013 !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 0
      • Biar benar sket says:

        Datuk ke atau driver???? gagalhahaahhaahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
      • nana nini says:

        biarkan luncai terjun dgn fantasinye….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • pah says:

        betol… budak ni da la belakon pon xberape nk popular lg tp da byk duit..

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • bale says:

        ni gossip murahan ni.ada ke umur 18tahun pegi jumpa dato’ tak kenal pukul 11 malam dekat hotel? ko ni biar betik dik..org bodoh yang amat je pegi..lain la kau pun ada hidden agenda..kalau betul kena rogol pun mlm tu, memang salah kau..pakai baju sendat tak ckup kain..mcm kau yg minta dia rogoi rogoi kau..esh2..bodoh punya org.nk cr publisiti pun buat la cerita kukuh sikit.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • yarabbi says:

        Pasal bg duit ratus ribu tuu rasanya parent dia yg bg, tengok dkat MELODI semalam. TAPI kalau dah PELAKON tuu tetap PELAKON.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Boy Bentong says:

        HAHAHHAHAHA… btol gak bile saudari ckp camni… baru naik.. gile kaye family dier?
        cash ke? dah bayar RM175,500 kat atas? kalo cash bnyk tuuu

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • abah kau says:

        weyh Norlia ghani..kau ni bodoh ke ape..die artis..lantak diela nk beli kerete ape pun////dah die banyak duit… bodo2 je kau ni…comment tah ape2..bangang teramat

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • Jemah says:

      ……..sebab muka kau macam GRO ?????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 3
    • Anti Gadis Bodoh says:

      tolol nyer. pergi la wakil kereta yg berdekatan. kenapa pilih datuk? ada ke datuk jual kereta? datuk tu tak de salesman ke???? hahahahahaahah….bengap la pompuan ni…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        datuk 2 da trun pangkat kot..hahahaha…die nk org kate die cntik sgt la 2 smpi datuk nk rogol die..malang jd wanita cantik mcm die..katenyerrr…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Only CT (In The World) says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 61
      • K says:

        ko nak sokong saper pun sukati ko..tlg jgn menyemak kt sini.. bajet pandai berpolitik..perjuangan ko kt sini yg sia2 aje..ramai yg dislike..haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 9
      • yezaa says:

        aiii mangkuk lah ko ni… bckp mcm pndai sgt berpolitik… tp bangang rpenye…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Only CT (In The World) says:

      Kalo aku jadi Eina ni malu aku nk cerita hampir kena perkosa, walaupun x kena perkosa pun tapi tetap telah tercemar di mata masyarakat, konpem x de perempuan yang nk bermenantukan perempuan yag hampir DIPERKOSA

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 1
    • Emma says:

      Takziah !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • Wakakkakaah Tak Kesian Pun says:

      satu penipuan gossip yg paling bengap lagi lucu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • Cakap La says:

      keluar jumpa datuk waktu malam naik hotel nak kena rogol ngadu pada harian metro bukan polis. siapa yg bodoh disini?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 0
    • furby says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 48
      • hoi says:

        uuuu.kalau bincang kat lobby ke,kat tempat public,ade ke datuk tu nk cakap benda tak senonoh tu.mesti la datuk tu nk jaga reputasi dia.ni confirm2 kat dlm bilik nihhhh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • slurrrpppyyy says:

        tp xde wktu siang ke nk bncang psl kete..mmg kne malam ye klu bincang pasal kete..klu siang deal xjadi eaa..hehehe..masing2 da boleh fkir..xboleh nk slhkn pengomen kn cni jgk..kite mmg xsmpurna sb 2 kite kne beringat sebelum kene..lgpn nie hal dlm kain knpe nk citer kt umum..just police n her family right..ble dh citer kt umum,org mule bg pendapat dipersalahkn pulak..jgn mrh ye..peace..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
    • K.A.A says:

      datuk yg sgt gatal…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • Glamer Gilerrr says:

      Daku sangkakan Julia Perez tadi!! Kok gayanya sama sih!! Agak2 kalian, prangai nya hampir sama ngakk???? hehehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • attention says:

      eina azman?? alahai muke ko idok ler cantik pn…suam2 kuku jer, muke plastik mekap tebal. kurus ya amat la dia nie..xdelah mantap sgt body tu..biase je..kering!

      psl keta tu, pd pendapat aku..mgkn dia nk beli merc sporty kot,entah2 nk beli keta 2nd hand datuk tu punye or datuk tu jd org tengah… xknla dia nk beli merc lama segiempat zaman dulu tu. Dan eina azman ni tak ckp pn di hampir dirogol…kan dia kata,datuk tu bt gangguan sexual..mgkn datuk tu baru nk pegang2..gatal2… so kt tempat terang pn boleh jadi.. xsemestinya dlm bilik hotel. Kalau kt lobi/restoren hotel tu…boleh je klu datuk tu nk menggatal… bukan nk rape dia pn.. Psl duit yg banyak tu, agak tidak logik jgk klu dia kata duit hasil lakonan..tp aku pecaya artis kite ni ramai yg buat personel loan. setakat 100-200k tu bank lulus je. Juz pendapat positif dr aku jela.. Btw, eina azman…ko tidak la cantik mana pn…biasa jer…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
    • suara itik ong ong says:

      ewww suara dh la itik….tekepit kepit..bile scene babak nangis..mulut mencebik cebik..rase nak tampaw je muke minah ni….!!!

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • key Pop says:

      x mustahil ok untuk artis mcm dia ni nk kumpul duit sebanyak tu..
      sedang ada artis yg aku sendiri x kenal pn bt kenyataan kena bayar rm7k 10 hari..
      inikan atis pompuan mcm c eina ni.. muda,,seksi…sekelip mata je boleh dpt duit tu..
      x heran la… ko imagine je la.. klu 1 hari kena bayar rm700..
      duit utk dia bayar kete yang RM 175,500 tu dalam masa 250 hari je dia da boleh kumpul.. x sampai setahun dok…

      da la tu.. x yah nak kata sangat c eina ni..dia baru hidup 18 tahun kot kat muka bumi tuhan ni..memang la org sekalu cakap “tau baik buruk” tapi dia ni kalau bagi aku masih kategori budak lagi,,, belum cukup dia merasa pahit manis hidup..

      syukur la dia selamat dr jadi mangsa..jgn fikir yang negatif..kita tak tahu keadaan sebenar…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
    • Putih Putih Melati says:

      dengar cite minum kat restoran pun x byr..beli keta ratus2 ribu,x kan minum kat restoran x mampu nak byr??malu aihhh..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Putih Putih Melati says:

      dengar cite minum kat restoran pun x byr,..beli keta ratus2 ribu x kan minum pun x mampu nak byr kowtttt…malu aih..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • lina says:

      hai mimpi cindrella kau buat apa niara aak okay aya okay aya ni tak minat cerita mimpi cinderella lagi pun aku minat Eina and hai Eina Azman and your the good drama aah…okay aku kena pergi niari jadi bye Eina and i’ll look for u later Eina Azman bye dan jaga baik baik okay bye.[h28f life]

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • lina says:

        I love u Eina Azman on 2013 today night night and goodnight,Aku cinta kau Eina Azman hari 2013 niari malam malam dan tidur.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. aku says:

    nak kena tgk gak artis tue pakaian camner, ntah ntah seksi abis, saper boleh tahan kalo dah masing masing imannya lemah!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
    • KIKI says:

      dia yg mntak diperkosa…tengok gamba kt atas tu pun dah tau maruah dia tu nilai murah ke tak..tu yg datuk berani tawarkan mcm tu n buat mcm tu…try dia tu brtudung litup ade ke dato nk buat mcm tu?
      Salahkan diri sendiri la der……

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 5
    • nazrul natasha baiduri says:

      Haiyooo sgt dedeh yea ini pompuan.. Chooiii! Next gossip please abg nara!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
      • suka Sabree Abu says:

        nazrul natasha baiduri pulak ble nk tutup ? XD

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
        • kairy says:

          hai blh kenal…asal org mana..??? peeewwwittttt, jgn pakai seksi2…kt luar sana ramai datuk gatal…kang kena raba susah pulak

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          NAZRUL NATASHA BAIDURI APE KE JADAH TU BUKAN GAMBAR DIA… TU GAMBAR KILAFAIRY BIBIR BOTOX…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
        • nazrul natasha baiduri says:

          sorry saya x kenal siapa wanita bernama killa fairy botox iteww.. btw, talk to my hand!!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • Only CT (In The World) says:

        Nazrul Natasha mcm nama pondan terkenal di **** suatu ketika dahulu….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  3. bukan artis says:

    tutup aurat ye dik. slamat dunia akhirat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
    • Only CT (In The World) says:

      Contohilah Kakak Abby yang dihormati, meninggalkan dunia glamor utk akhirat

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 10
  4. Mabela says:

    lorrr afiq muiz tak teman kewwww, macamle eina azman ni cantek sgt, blahlaaaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
  5. mizie says:

    perlu ke cerita mcm nih?? sendiri carik nahas…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  6. intan says:

    Banyaknya duit minah ni, baru umur 18 tahun dah boleh bayar rm 175k? Glamour sgt ke dia ni?..tak kenal pun

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
  7. fgbhtct says:

    sesuai la tu dgn baju gitu kena perkosa. gitteww

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  8. Datuk Gatal says:

    Ada hikmah di sebaliknya. Itu bermakna Allah suruh tutup aurat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  9. manusiaaaaaaaaa says:

    Yg kau pergi kt hotel tu pn buat ape..umur 18 tahun.bkn 8 tahun. x reti fikir ke? malam pulak tu. sorang x fikir pakai otak,yg sorang tu gatal. mcm la xde tmpt lain nk bincang.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  10. ieza says:

    byk tol duit dia blh byr 175k…berlakon sendu je…lesen ada ke…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  11. shikshin says:

    hampir diperkosa ? err macam over je tajuknya. just saying..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    si muka penyek retis suam2 kuku bajet diva~puuiihhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
  13. geli geleman says:

    Jumpa kat hotel? Then bgtahu nak kena rogol? Lagi satu, bagi RM175,500? Berlakon takat satu dua drama, filem ratu pum xlaku, byk duit ko ek? Cakap je la datuk tu yg dah boring nak layan ko, tu sebab ko pusing ceta nak kena rogol kans.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
  14. kikilala says:

    laa kot ye ponn jumpelaa tempat public. Jumpe kt hotel tu dah mengundang padah! -_-’ sabo je lerr Eina ohh Eina.. Ni wat repot polis tak ni??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  15. kenapa hulk kaler ijo says:

    uihhhh camne ko bleh ada rm175ribu? biasala dik,alangkan muka buruk pun laki rogol,nikan plak muka2 biasa2 so so mcm ko ni ha..yg penting kemana2 mesti ditemani muhrim atau kwn2 perempuan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  16. Leaa says:

    Umur saya 18 macam awak Cik Eina, tapi nak beli Kancil pun tak mampu. Awak dah beli Mercedes. Kalau saya kan ada duit beribann, saya simpan duit buat sambung belajar tau. Sbb bukan senang nak dapat pinjaman dpd JPA, PTPTN, MARA and so on. Kena compete dengan orang juga ye dok. Kalau pandai gila macam Nik Madihah tu tak pe la jugak. :)) Btw, pakaian bagi la sopan sikit. Mau Datuk tak terliur kan. And cerita macam ni pun awak nak beritahu ke? Saya rasa ni cerita dalam kain. Maaf ye andai terguris. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 0
    • cahaya duri says:

      tulah.. kita yg tak mampu nak smbg blaja pun tak de bising nak beli kreta. btw, cik eina, umo bru 18, anak dato,tan sri pun x de la bising2 nak beli kreta itu ini. nak tunjuk harga bayaran le tu kiranya eh ? klew saya jd awak, andai duit yg digunakan untuk beli mercedes itu halal, saya akan sedekahkn kepada badan kebajikan :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. bebehbebeh says:

    poyo jee nak beli kete bincang kat hotel..pastu hampir kene rogol..publisiti murahan sangatttttt..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  18. Love says:

    Kenapa x jmp n bincang kt cafe hotel?? Senangnya ikut laki masuk bilik…pelik betul..dia x fikir ke bnda2 x elok Akan jd…lps 2 ckp kna ggu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  19. Yuri says:

    Huk dh ko serah diri jmpe kt hotel npe?? Pakai baju menjolok mate,sape yg xnk rogol ko?? Puiihh!!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • hana says:

      Tak payah nak jaja cerita sangat lah dik non. Kau pakai pon dah serupa perempuan murahan ada hati nak orang pandang kau mahal. Nak nampak mahal biar sopan PLUS otak biar berakal. Kau berani deal dengan datuk tu kenapa? Orang biasa yang lebih jujur bekerja jual kereta kan ramai. Dekat hotel pulak tu. Bod*h tu simpan2 la yerrr.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. sue says:

    citer gini xyah lh canang 1 dunia…mcm bangga je nak kena rogol oleh datuk…kalu org biasa mesti dia tak share cite punya..kankan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  21. mama mia says:

    muka pon dh mcm roti canai leper je..nyampah haku tgk dia ni blakon tgedik2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  22. puteri lilin says:

    ada aku kesah…….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  23. sweet minah jambu merah biru says:

    Mengarot lah ! malas nk komen pasal ni semua ! datuk tu ke yg jual kereta? kenape tk bincang kt restorant ! n kenape n mengape jumpa n nk berbincang kt hotel ? mengarot kn ! eeeeeee mengarot betol lah ! macm dh tkde tempat lain nk jumpa kt malaysia ni ! jumpa kt rumah kn bagos boleh di tangkap basah sekali tol tk ! mengaaaaaaaaaaarot ! bab tu minah jambu malas nk kasi komen kalau bende2 macm mengarot ni huh ! minah jambu tk payah komen lah ! eh tapi minah jambu dh terkomen kan..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  24. sinister says:

    dari cerita pompuan nih byk persoalan yg bermain di minda…
    persoalan2 yg tak logik dan yg boleh dikatakan pompuan ni mmg bodoh…

    1)discuss pasal beli kereta, kat hotel? dia x fikir ke kat hotel mcm2 leh jadi…xkira la ko kat coffee house ke… lobby ke…
    2)kenapa pilih time pkl 11malam? y x jumpa siang2 ke…awal sikit ke… an?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      betol tu minah jambu stuju ngan mendapat kau….pas tu dia cakap datuk tu nk moles dia pulak ape je kan ! ape2 pon memang pompan ni yg salahhhhhh pas tu nk salah kn datuk tu pulakkkkkkkkkkkk dh lah malas minah jambu nk komen banyak2 lah huh !!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. kak ana says:

    sapa ehk?? tak kenal lah… byk nye duit… wow…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  26. DYDY says:

    XREPORT POLIS KE BUDAK NI. APE DAAAA.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  27. DYDY says:

    TAK REPORT POLIS KE BUDAK NI. APE DAAA. G LA REPORT POLIS. SETTLE. HAHAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  28. sliper pink says:

    banyak yg aku musykil..banyak bnor duit die blh bayar cash 175k??berlakon pun xseberapa..yg ikut g dalam bilik watpe??nak bincang g la kat cafe ker.ni g jmpe kat bilik pakai seksi tahap gaban..mmg kna la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  29. qai says:

    dah pakai seksi, mesti lah kena rogol kau ingat lelaki tak ada nafsu ke ?

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  30. peah says:

    this is trolol

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  31. malu sangat says:

    Ntah..malunye ak kalau ak cite hal ni kt org..lbeh2 lgi smpai t’sbar dlm blog..nk cite kt mak ayh pown mlu la weii…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  32. Anonymous says:

    Her face…. OMG !! too much photoshop!!..( agaknye photographer nie bru ea ngan photoshop?) sape die ni? leh sape btau ap drama yg die blakon?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  33. mia says:

    dah sampai seru la tu suruh tutup aurat. tak payah nak posing bagai2 sgt lah..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  34. i am normal says:

    geli jer

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. cicak says:

    Apa cerita fizz fairuz?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  36. AnonAnon says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 43
    • akulah aku says:

      kepada AnonAnon. saya fhm maksud kata2 awk tu. cuba tukar mangsa dgn gadis naif yg sopan. kejadian bukan di hotel, mungkin di mana2, selain bilik hotel. saya rasa automatik komen2 akan berbeza dgn komen2 sekarang. masing2 dah dewasa, boleh pikir mana yang baik dan buruk. peace :) sekadar pendapat.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
      • missa says:

        betul tu… eina ni patut fikir dulu baik buruk sebelum dia decide nak buat pape?? kenapa dia tak terfikir why datuk tu ajak jumpa kat hotel?? takkan dia tak terfikir benda tu? takkan dia tak terfikir jumpa lelaki.. malam2… dekat hotel.. dan berseorangan..??? tak ke bahaya tu?? skang benda dah jadi.. mulelah salahkan org lain? sebelum pegi hotel ade fikir baik buruk?? sengal.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        setuju dgn akulah aku..pompuan boleh fkir utk ape jumpe kt hotel mlm2 hnye utk sekadar bincang psl kete..logik ke??pompuan murahan jer yg akan fkir logik…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Watcher says:

      Dia tak disalahkan, tapi diri dia boleh dijadikan punca kenapa dia dirogol atau diganggu secara seksual dari segi pemakaian dan betapa dia senang utk keluar dgn lelaki di waktu malam seorang diri pulak tuh. Haaa. Ini pun berkaitan dgn mentaliti jugak. Setengah org anggap kalau dia baik hati solat tapi pakai seksi takpe janji dia tak kacau org. Itu lagi mentaliti yg salah. Cuba kalau dia jaga maruah dia dgn menutup aurat, agak2 ada gangguan seksual tak? Kemungkinan dia rendah sikit tapi bahaya tetap ada. Itu sbb kita kena jaga pergaulan kita. Dan lagi satu pasal pukul tuh lah kan sbb awak dah selitkan cth mcm tuh, cam gini lah senang. Kalau perempuan kena pukul dgn suami, takkan nak salahkan org yg dipukul sbnrnya bergantung kepada situasi. Laki yg mmg baran kaki perempuan kaki judi arak berkemungkinan akan pukul isteri yg menegor dia. Itu mmg tak boleh salahkan si yg kena pukul lah. Sbb lelaki nya yg tak betol. Cuba kalau isteri yg ingkar kata suami, keluar tak mintak izin, bermesra dgn lelaki lain, degil membuat maksiat, agak2 kalau suami pukul nak salahkan suami jugak ke? Dia menjalankan tanggungjawab dia sebagai suami mendidik isteri. Mmg pukul perempuan tuh tak baik, tapi kalau dah degil sgt? Haaa. Situasi itu sendiri memainkan peranan. Kalau anak dara keluar seorang pergi jumpa Dato’ dekat hotel, walau bagi alasan dia nak berurusan jual beli pun, masih ada banyak cara lain. As simple as that.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
      • aunty says:

        kenapa tak bawa ahli keluarga sama bila bertemu dgn Datuk tu…awak tu masih budak2 lagi. Saya yg dah tua ni pun was-was jika ada Datuk nak jumpa saya di Hotel. Mesti bawa kawan atau ahli keluarga lain. You asked for it!!!

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • watermelon says:

          tak pelik ker beli kereta dgn datuk, mungkin datuk tu buat bisnes kereta kot, bersangka baik (tangan ke bahu, mata ke atas)

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonanon says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 16
      • Watcher says:

        Mcm nihlah, kalau taknak kena fitnah. Sebelum keluarkan statement yg bakal membangkitkan kontroversi dan sangkaan buruk org lain, fikir dulu. Patut ke tidak keluar statement mcm tuh. Jgn salahkan org lain yg bagi pendapat, sbb kita sendiri yg nak keluarkan statement mcm tuh. Manusia nih ada mcm jenis. So takpayah expect org akan simpati, sbb cerita dia pun dah jadi 1001 persoalan. Kan dah ckp simpan aib tuh. Benda yg libat maruah nih takpayah cerita lah senang gaya. Kalau keluar cerita nak sambung belajar kat UK ke Mesir ke, itu boleh dpt feedback positif lah sbb benda yg bagus, tapi kemungkinan utk dikutuk itu mmg akan ada. So kena belajar menerima sbb kita dah memberi, ye dak?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        mksudnye die cube dirogol di lobby sitting area or restaurant/cafe???hrmmm..slh die jgk citer xhbis..hehehe..tp da xde siang ek nk bincang..mmg kne mlm ke bncang psl kete??hehe..tnye je jgn marah sy…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
        • yezaa says:

          kalo cerita habis pon mcm pelik je nk kne rogol kat lobby or restaurant hahak so funny

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. sue says:

    asalnya nak mintak simpati tp ternyata bodoh.
    1. siapa yg bayar 175k cash utk kete? kaya macam mana pun org bodoh je bayar kete ratus2 ribu cash!

    2. dlm byk2 comp.. kenapa jena go thru individu? pi la c&c ke naza ker ibm ke etc… why go thru personal contact? skrg ni byk dato’ tipu… ckp meninggi gunung tp haram…. silap2 dia songlap duit tu

    3. jumpa kat hotel berdua? cr nahas la….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
    • budak says:

      aku rasa minah ni tipu…tak kan dia bodoh sgt nk beli kete dgn datuk, satu lagi yg smpai masuk bilik tu kenapa, hotel punyer lah luas..dlm bilik jugak dipilihnya

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  38. teah cun says:

    cantik? Tak la cantik mana pun… Biasa 2 jer dia ni…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  39. Watcher says:

    Jap jap. Cerita mcm nih pun nak kena beritahu semua org ke? Sebab? Dia artis.
    Ataupun, dia nak cover yg dia dah kantoi org nampak dia pergi hotel dgn Dato’ tuh lepas tuh keluar lah cerita sebegini rupa?
    Mcm nihlah, kalau ada cerita mcm nih elok lah simpan je. Dari org tak tahu terus tahu. Lepas tuh org bukan simpati pada kau, tapi nanti lagi la mengata sbb cerita tuh mcm ada sedikit ‘pelik’. ‘Beli kereta bayar 175k, jumpa kat hotel memalam? ‘
    Yg best nya pandai pulak ckp sal maruah, dah yg keluar rumah seorang p jumpa Dato’ memalam tuh mcm mana pulak maruah nya? Kenapa tak bawak parents ke adik beradik ke teman. Kalau ada org teman, takde lah gangguang seksual kan?
    Urgghh pelik dgn org sekarang. Suka buka aib sendiri.
    Bila ckp pasal maruah, banyak segi lagi kena jaga, bukan jaga dari gangguan seksual je, jaga aurat tuh pun maruah jugak, jaga nama mak bapak keluar memalam sengsorang tuh pun maruah jugak, banyak sebenarnya nak kena jaga. Jadi sebelum keluar statement apa-apa, fikir & fikir.
    Sorry.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  40. Amoi Comel says:

    Muka macam pondan, umo baru 18, mana dapat 175K cash tu…
    Aku rase semua tu duit Dato’ tu… Dato’ tu promise nak belikan kete tu last2 tak jadik, sbb tu lah ‘pondan’ ni reka2 cite kata hampir dirogol. Tak de maruah betoi, sian mak bapak ko ‘pondan’… Bikin panas!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  41. cikgu cantik says:

    nak beli keta apsal kena pegi hotel? pukul 11 malam??? siang2 tak leh eh? sendiri cari penyakit. pandai!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  42. Anonymous says:

    Trend artis sendu utk naikkan nama..
    Upload gambar kontroversi,buat cerita tak logik dan memalukan..post kat laman sosial..
    Pastu tunggu wartawan cari dia utk dptkan ulasan..
    Pastu cerita keluar kat paper dan internet..
    Lalu org ramai pun kutuk..
    Lalu diorg pun cari wartawan blk utk bg statement balas
    “Saya x kisah apa org nk kata.Jawablah diakhirat ntt sebab sebarkan fitnah”
    Senang sungguh nk dptkan publisiti murahan.Berlakon kayu,menyanyi ke laut..
    Taktik basi!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  43. marc says:

    nasihat saya, kalau nak beli kereta, beli la dari pengedar yang sah, tak perlu bincang kat hotel sampai malam2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  44. marc says:

    satu lagi, w/pun kita duit byk, tak payah la bayar cash lebih dari separuh, bayar sikit je, then bayarla monthly instalment

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  45. EINA LESU says:

    ehh..yg dia sengal pg jumpa datuk ..seorg diri kat hotel nape???
    korang kalo nak beli kereta …pernah ker pergi sorang2..lagi2 perempuan….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  46. Only CT (In The World) says:

    Aku akan mengundi UMNO dan BN….selamat tinggal PAS kerana tanpa undang2 hudud dan negara Islam dalam buku Jingga, sudah tidak ada alasan utk mengundi PAS. BTW kenapa nk sgt nama kan buku Jingga….warna Jingga sering kali dikaitkan dgn perjuangan pertubuhan GayLesbianTransgenderBisexual (LGBT). Jgn lupa bayar hutang PTPTN dah pinjam sila bayar nanti x bangkit dari kubur. Org Melayu kalo bab x nak bayar hutang No. 1. Jgn lupakan budak2 yang baru nk masuk U perlukan PTPTN jugak…kpd penyokong melayu Pakatan Rakyat sedarlah perjuangan anda sia2 sahaja….menyokong menentang penghapusan bangsa sendiri

    Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 23
  47. Pelik says:

    ada ke betina pergi berbincang pasal kereta malam2 kat hotel???? sendiri cari pasal la weh. maruah?????? hmnnnnn…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  48. bikyo91 says:

    eina?…x kenal pon,,bile jadi retisnye?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  49. Anon says:

    motif pegi jumpa datuk dalam hotel pasal nak beli kete? ape salahnye jumpa kt kedai mamak je, opis datuk tu ke.. sendiri cari pasal pastu salahkan datuk tu nak rogol dia. nasib xjadi lauk.. sengal siot..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  50. jangn lupa tgok drama terbaru EINA dalam Samarinda..BANGKITNYA SEORANG PEREMPUAN..i berlakon sebagai perempuan simpanan gitue…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  51. Anonymous says:

    Dia ni tak tau la nk cakap tak cerdik ke ataupun tak betul..korang tengok tak dlm galaksi aritu,masa wartawan interview dia..ntah apa2 dia jawab,merapu2 je!hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • eh2 says:

      aahh..btl la time tgk galaksi tu nth2 pe dia jwb..aku pn x phm pe dia citer..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      tau xpe..dlm galaksi mcm gedik2 sopan..konon xnk citer lateww..tp sekali bukak mulut ha amek ko citer die buat org pelik berhari-hari..dlm melodi nangis smpi terjuih mulut sedih sgttt!!beria bwk org konon tkot sgt..ko jmpe datuk 2 xtkot plak kn..bijak sgt ko ni..org sruh belajar ko gatal nk jd pelakon kayu..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  52. chikchikkechikebum says:

    ni namannya mencapub (mencari publisiti murahan)
    Dari cerita dia nampak sgt bodohnya..nak beli keta mende jupe kat hotel…yang hang pi mausk bilik sapa suruh?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  53. miss dombol says:

    what the hell with this girl yo!!…umo bru 18 ajak la mak ko g beli kete kt kedai!!! berlakon xkemana da nk pkai kete mahal!! dasar mcm mkcik ko!! cite murahan ,skola pn x abis 2 psl bodo!!!
    StuPiDO!!!!!!!!!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  54. emma mengelembong says:

    ini seme poyo!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  55. hish!!! says:

    Pi ngadu kat reporter n blogger buat ape, g la buat report polis sana, berani kerana benar bukan for cheap publisiti ..discussion ape sampai kul 11 mlm n who on their right mind would go alone?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • missa says:

      entahnye.. gi lah report polis… settle… tulah nak publisiti murahan..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      la die wt report lg ke???la xbuat lg nmpk sgt laa…org hmpir diperkosa setel dgn polis ko setel dgn wartawan..nmpk sgt la eina oii..publisiti sgt ko nie..org mkin meluat bkn simpati dah klu cara ko mcm nie..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. Ugly Nara says:

    Who the fuck are you girl? Haram tak kenal

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  57. Bodoh Sebodohnya says:

    Joke of the year….ada duit tapi beli kereta ngan datuk…apa kemende??????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  58. naratomyam says:

    eina nak nasi goreng?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  59. Gigie says:

    la..aku ingat Mas Idayu kena tipu ….siapa dia ni??????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  60. ZAS says:

    Buat la police report, report kat reporter buat apa. Ke attention seeker?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  61. Walalh says:

    Takziah jer pada cerita bohong cenggini.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  62. cahaya says:

    musykil

    1. siapa artis perempuan ni?
    2. macam mana boleh nyaris diperkosa kalau kt tempat awam (lobby hotel)? klo kt bilik maybe kot.
    3. Muda-muda dah byk duit ratusan ribu habis kt keta je.. mana dpt duit?
    sbb artis suam2 kuku je. klo femes tu logik la ada kmpul duit byk.
    klo dr famili kaya, xperlu dia susah2 sdri beli keta sdri, fmili dia mesti dia siap belikan.minta je.

    sekian

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • choco crunch says:

      aku rasa cite ni ada something, sama ada minah ni reka cerita atau minah ni nak balas dendam kt datuk tu sebab datuk dah tak nak sponsor dia lagi

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  63. Tak Kenal Tak Femes says:

    artis paling bodoh 2013….artis ke atau keldai betina yg amat bodoh???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  64. Piring Bercakap says:

    Muka macam piring ada hati nak tuduh datuk nak rogol kau ??? Lawak !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  65. mcm nyah lorong je gayanye

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  66. cerdik says:

    Inilah artis yang pernah ada masalah dengan pengarah Prof Maidin dulu masa berlakon filem Ratu The Movie sampai gambarnya kena delete dari poster filem, lepas tu pernah buat statement dalam media selalu kena buli di sekolah kerana cantik,,,,,,,,,katanyer, dan skrg buat cerita tak masuk akal,,,,,,,,sudah2lah tu cari publisiti murahan, pilah belajar lagi, jadi artis cerdik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
  67. Kak Jonah says:

    ini artis2 yg bakal menyemak industri negara …..boikott, tak mendatangkan hasil !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  68. Kasihan Sunggoh says:

    dah la poyo….bodoh pulak tu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  69. Kotor says:

    Gossip2 pasal Datuk dan retis2 Malaysia…dah lama basi la hoi. Kaurang tu ibarat simbol seks…bahan pemuas nafsu saja. Sedarlah diri wahai retis2 Malaysia yg tak ader bakat ni.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  70. wiDuri says:

    sapa dia ni???? tb2 je dh nk kn rogol.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  71. Miss Malaysia says:

    elehei, cantik sangat kah kau sehingga datuk nak bela kau sanggup beri apa saja? pelayan kelab lebih cantik dari muka leper kau tu la..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  72. Hanya Mampu Tersedak says:

    datuk ke..atau driver?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  73. Bedah says:

    agk xlogik citer ni. lain kali gi jumpa sape2, terutama waktu mlm, bawak skali kwn atau famili hokeh~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. Lalola says:

    Padah tak menutup aurat.. Teringat kata-kata Irma Hasmie.. Waktu dia tak bertudung dulu, orang lelaki tak hormat dia.. Sentuh sana sini.. Bila dia bertudung.. Automatik semua org hormat dia.. Islam itu indah.. Cume kita je terleka dgn nafsu dunia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
  75. aninimouse says:

    artis paling bodoh tahap sendu…kesian ko kan…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  76. xoxoxo says:

    dah habis tmpt ke cri hotel sbgai tmpt prbncangan….
    lain kali waras la bila brfkir…..lelaki nie bernfsu
    dia xtgok je lau dh seksi sksa …..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  77. kak non says:

    sndri cr pasal..ade ke org beli kete g jupe kt hotel??xlogik la die ni..ke dh janji ape2 ngn datuk tu??nape la minah ni xpikir sblom nk bg kenyataan kt media, nk raih simpati tp mtk maap la, org ramai dh pikir yg buruk2. sbb cter minah ni xlogik!!! aku benci artis cm minah ni…sexy je lebih, blakon xseberapa..cter drama die blakon pon ak xpnh tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  78. nani says:

    Agak musykil dgn kenyataan artis ini.
    (1)Kenapa mesti membeli kereta melalui seorg Datuk,tidak terus melalui agen kereta @penjual kereta?
    (2)Kalu dia mampu membayar RM175,000.00 dengan mudah,jadi sepatutnya tidak ada masalahlah artis ini membeli melalui agen yg sah di kedai2 kereta yg sahkan?
    (3)Kalu betullah berjumpa dgn Datuk utk settlekan urusan pembelian,kenapa tidak ditemani mak ,ayah atau setidak-tidaknya dgn pengurus sbg saksi perbincangan dan jual beli?
    (4)Kenapa mesti nak berjumpa di hotel,kalu artis ni pandai jaga diri mesti berjumpa di kawasan yg umum,betul tak?
    (5)Waktu perjumpaan tu,knapa mesti pukul 11 mlm?Sesuai kah anak gadis berseorangan berjumpa dgn org yg tidak dikenali pd waktu2 begitu?
    (6)Kalu betullah berlaku pencabulan dan gangguan seksual bagai,report polis adalah yg terbaik.Settle kat balai.Kalu kompom baru kluar statement (tu kalu artis ni mmg tak bersalah lah)
    Kesimpulannya,artis ni:
    (1)Kurang cerdik
    (2)Tak pandai jaga diri
    (3)Propa jer lebih
    (4)Gila publisiti
    (5)Gila perhatian
    (6) Kurang kasih sayang.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • I luv u pani ! says:

      nak tambah skit:

      kurang didikan agama
      kurang malu
      kurang asam !!!
      hehehhe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  79. ABOI says:

    ternyata publisiti MURAHAN!!!
    Kalau betul ada percubaaan merogol….kenapa tidak lapor kpd POLIS?
    Aku sendiri tak kenal….kat mana dia cari duit utk bayar RM175K?
    SPRM patut siasat dari mana dia mendapat duit cash sebanyak itu?
    LHDN patut siasat..adakah dia seorang pembayar cukai

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  80. Anonymous says:

    Dik u still young…n if u bijak u takan mudah setuju dgn pelawaan seorg lelaki even perempuan pun Utk membincangkan sesuatu di bilik hotel pada waktu malam…zaman sekrg mcm2 blh happen org wanita yg lemah,saudara,kawan pun blh menipu n khianat kta…if u r a nice girl u takan pegi hotel sendirian pd waktu mlm…cz u should knw apa2 pun blh happen…if nothing happen pun apa org Akan ckp if nmpak gadis ke hotel…if terpaksa juga u blh suruh org tu meet u kat lobby kan?nmpk sgt u pun Ada salahnya..jgn sampai apa yg u cerita ni nanti kebenaran yg keluar Akan memalukan diri u sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  81. goreng pisang says:

    meluat dgn artis yg pakai seksi, tp marah bila ada org nk rogol..sengal minah ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  82. sentap says:

    pelakon baru — cerita apa ek ?? cm tk knl jek
    beli kereta kat datuk — nape tak beli kat pengedar sah jek .
    bayar 175 k — wah banyak duit utk bdk berumur 18 thn .
    jmpe kat hotel — nape tk jumpe kat mamak jek , kat public place .
    kul 11 mlm — ada ke org nk discuss psl kreta memlm cmni .
    sorg2 – nape tk bwk teman .
    nak kna rogol — apa sbb nk kne rogol ? seksi sgt kot …
    rogol ke bela — confius jap ..
    ada maruah — npe gi gtl jumpe kt hotel.
    ada mak bpk — awk tk ckp ke gn mak bpk nk gi mne or mmg dyorg yg benarkan ..
    errmmmmmm dik umur 18 thun tkkn fikir cm bdk darjah 1 lg kot .
    bdk skrg pun pndai lau di ajk ke tmpt2 cm tuh , dyorg ckp tknk sbb dyorg thu mgkn dyorg akn diapa2 kan ..
    so fikir dan renung2kan ..
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  83. Datuk XXX says:

    Ooooi betina….suke ati ngko je ckp aku nk rogol ngko tp ngko punye tgan tu x reti dok diam..asyik dok merayap je kt ats paha aku…Mau x naik aku punye adik..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  84. Anonymous says:

    yang tak boleh blah tu siap ckp bini datuk suh layankan jer laki dia. pelik jugak kan.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  85. cikgu cantik says:

    korang tengok tak dia nangis bagaii kat melodi td. lawak seh~ (bukan nk mtertawakan org yg ditimpa musibah tp sendiri cari musibah) bawak2 la tutup aurat dik.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • karipap sardin says:

      pakaian dia memang menjolok mata, sape yg tahan kan, kalau dia pakai litup tutup aurat, org nk pegang pun segan

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  86. puki puka says:

    i smell something fishy here, org umur 18 pun tak mampu beli kereta guna duit sendiri… ni sape yg hantar pergi hotel tu, jgn kata datuk jemput depan rumah pulak

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  87. Akoo says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 22
    • nak penampao says:

      nak biskut, jom cicah susu celup2

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • maggi kari slurrpppp says:

      wahai encik Akoo, apa kata u jelah bagi komen yg bernas, walaupun blog ni di takuk yg lama, tp org tetap suka nak buat mcm mana, kalau u tak suka sila move on ke blog lain

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        Yes, mmg aku pergi bnyk blog lain, tapi komenter kat sana x selalu repeat Benda yg sama! Aku hanya bagi pendapat, if x suka, suits u….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
        • julian says:

          ikut suka dorang lah nk repeat benda yg sama pun, bukan guna line ko pun, kalau otak ko tu serabut tgk benda sama.. silakan berambus, nmpk sgt akal cetak..tak suka dtg jugak sini

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • Komandok says:

          cakap orang komen kau tak ada isi…sama jer..ahahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  88. Anonymous says:

    ada aku kisah, aku tak tgk cite mimpi cinderella pun sebab minah ni lah, dia ni berlakon kayu, tak lah cantik mana, mungkin dia artis, so dia pikir cantik, tp bg aku biasa2 jer

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • mama zaza says:

      lawa ke? biase je pun. x pyh lah nak buat cita rogol tu. kau yg bengap sangat awatnye;

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Anonymous says:

    MAIN PONDOK2 KE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Eina azman says:

    Datuk tu adalah seorg tokey kedai ikan bakar terkemuka di kl kateyerrrrr, mmg datuk tu terkenal membayar pompuan2 mata duitan utk kepuasan nafsu serakahnya. Tak berkat duit ikan bakar tu tok oooii,kesian anak bini dia..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      duit berniaga ikan bakar tu berkat lah, yg tak berkatnya duit yg pompuan2 tu dpt dr hasil *****

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  91. DATUK B says:

    datuk tu memang low taste, kalau i nak cari perempuan, i cari yg mcm Maya Karin baru high class, yg mcm minah ni buat apa, cuba kita tgk muka minah n tak make up, tukang buka pintu depan hotel pun cabut lari…sebab tu i ckp taste datuk tu memang low

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  92. LongLasting says:

    macam laa kau lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  93. K says:

    bile nk kene bela pandai lak ngaku ada mak bapak..tp bile nk beli keta mane pegi mak bapak ko..smpai terdesak kene jumpe datuk kt hotel kul 11 mlm.. wehhh..tmpt dan masa tu pun dah ada yg x kene tau utk sorang anak dara..takleh ker jumpe siang2 n kat tmpt yg x mencurigakan?? mmg patut pun kene gangguan seksual..sendiri serah diri!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  94. Jejaka Perasan says:

    Anak dara ini mempunyai daya tarikan yang kuat terhadap lelaki sejati. Hati dan perasaan lelaki yang mendekatinya kita tak tahu. Belangnya hanya nampak bila tiba masanya. Lelakikan boleh berkahwin 4 ( Ekonomi Tinggi ). Datuk biasanya mempunyai pengikut di belakangnya. Anak dara ini bernasib baik dan jadikan ini sebagai pengajaran.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  95. cik odah gelang says:

    artis baru — berlakon citer apa ek ??
    beli kereta cash — gile byk duit bdk umur 18 thun nih .
    bli gn datuk — byk kedai kereta , bli kt pengedar sah kn boleh .
    mercedes — OMG test org tua .
    bincng kat hotel — dah tkde tmpt lain ke ? mamak byk ..
    kul 11 mlm — apa kes memlm bincng psl kereta .
    ada maruah — lau ada knp gi jgk ! tkkn tk leh pkr .
    ada mak bpk — so tkkn mak bpk tk halang .. ke mmg dyorg bg green light ..
    nk kne rogol — da jumpe kt hotel , tmpt pun syok . dpn mate awek llki mne spe tk gersng ..
    tbe2 nk bela pula — confius skjp . nk bela ke rogol ?
    keluar kt media nngis2 — tk malu ke cerita 1 malaysia tahu ..
    buka aib sendiri — nmpk noh nk publisiti .
    cik adik , awk ni mcm bdk tk cukup umur pulak ek .
    tkkn tk leh pkr , hotel , berdua . tk ke nmenye tuh ada mkne lain ..
    umur 18 kn , da boleh fikir da .
    fikir2 dan renungkanlah ye .. :)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  96. teruna x says:

    kan dia ada mak bapa. kenapa bukan mak bapa dia uruskan beli kereta. pandai pula budak bawah umur berurusan beli kereta berharga ratusan ringgit. entah ada lesen memandu ke tak ni. semua ni poyo.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  97. Anonymous says:

    gosip yang tak bleh blah..
    kalu betul pun la kan dah bayar smpi byk tu kat datuk+datin tu..
    dah tau keta tu tak dapat dapat..
    mintak la balik duit tu..
    ko repot la polis kalu depa tak mau pulangkan duit ko..
    yang peliknya umur baru 18 kot kata rapat ngan mak la apa la..
    mana pi mak dia time dia bli n jumpa datuk tu..?..
    so moral of the story..
    lain kali ko beli ford fiesta dari dealer sudah..
    lebih tu ko buat beli rumah ke masuk dalam asb ke..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  98. hmm..artis lom matang says:

    ini anak sedara juliza adzlizan.naperrr la wat kije gini.malu mak sedara hang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  99. Anonymous says:

    asal aku tgk muke die cam pelik je.. cam botox pn ade gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. macam macam says:

    gosip paling lawak … bodoh mcm ni pon leh jd artis … alamatnye mmg ko asik kene tipu jer la… bodoh jgn tunjuk sgt blh x?
    kan bagus kl die ni dpt baca komen2 kita…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  101. kepoohhhh says:

    haaa, awak tu bru hbis spm tau dik. beringatlah ye kalau dah pakai seksi nampak itu nampak ini memang lah jadi mcmni. akak bagi contoh lah lisa surihani ye, tok dia pakai macamana, pernah ke timbul isu mcmni? ( sblm kawin) rasanya tak. so kesimpulannya, dari diri sendiri jugak. pandai2 lah jaga diri dik oii.. tgok isu ni kluar, berapa rmai org yg kesian & berapa ramai org yg kritik kau? tak malu keeee?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  102. loly says:

    laa.. g hotel tuk bli keta..g je la kdai keta terus, nak pakai datok wat ape,dpt diskaun ke dato tu bg.. bkn ke awak tu banyak duit sgtt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. Mat K says:

    ko tgk la pakaian ko tu camne.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  104. barney says:

    banyak betul duit die. bukan nak cakap apalah,berlakon baru berapa cerita nak beli mercedes cash pulak tuh. gila apa deal dekat hotel. calon anugerah wanita penipu jatuh kepada Eina Azman..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  105. yana says:

    malas nk komen byk2 artis memang tak pernah nk berubah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  106. Reez says:

    Cerita pasal nak kena rogol sambil gambar berpakaian sexy and bermuka ghairah….irony at its best!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  107. Jantan says:

    semuernya salah perempuan !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  108. Jayanara says:

    sebab muka dia muka perempuan murahan……..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  109. Mukadimah says:

    kantoi…ada scandal ngan datuk…bila datuk nak body kau tak beri..kereta mewah dia tak kasi. bye…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  110. Pecah Lobang says:

    Mana dapat duit sebanyak tu? SPR atau Jabatan Cukai..sila ambil tindakan please…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  111. Kentut Cirit Kau La says:

    gossip murah semurah masuk tandas awam 20 sen.. kemudian flush saje. amat busuk.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  112. Pengajaran La says:

    siapa yg bodoh..percaya sangat pada datuk tu. ini mesti gila darjat…datuk sekarang banyak penipu dik.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  113. wahetver says:

    Dah masuk perangkap datuk musang hampir kena terkam… Hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  114. kak eton says:

    lepas ni adek mesti lebih berhati2 jgn mudah percaya org walaupon dah kenal akak pon pernah lalu situasi hampir sama nasib baik dapat selamatkan diri dan terus lari dgn tangisan kesyukuran

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  115. mkh says:

    cuba pakai baju senonoh sket…btw, ni semua kompom salah Anwar Ibrahim..kompommm

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  116. dingdong says:

    mungkin pkwe die yg dlm cite mimpi cinderella 2 bg duit kot..2 yg mampu bayar smpai riban2 tu..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Baju merah says:

      Apa..si afiq tu nak kasi dia duit…afiq gi shooting pun org jemput ngatar..inikan nak kasi si kayu ni duit…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. ikN says:

    kan dia cakap kat melodi, keter tu hadiah dari mak die.. gamaknye, jmpe kat hotel memule mmg dah setuju, pastu tengok datuk tu dah tua, mulut pun berbau, tak jadila nak tido.. terus cas orang tua tu nak rogol.. cantek sangat!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  118. Gilako says:

    kelakar pown ade..tapi mintk dijauhkan laa kat kite..
    FYI..jarang @ xde dek org buat urusan jual beli keta kat hotel melainkan ade niat lain..so spttnya awl2 dah pelik bila dato tua tu ajak u buat urusan kat hotel..kl kat restoren hotel takpe gak..adui masalah..tul..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. akuygcomel says:

    kes neh masuk melodi smlm..masa wartawan interview 2, mak dia ada skali..duit 2 mungkin bkn duit dia la..duit parents dia la..sb mak dia pon tlg jwb psl isu neh.. korang neh jangan la fikir negatif, klo btl apa yang dia ckp..kesian la kt dia..xleh nk tegur pakaian dia klo mak ayah dia pon xkisah..slalunya org yg seksi neh, kita sbg org luaq klo tegur diaorg akan buat derk je sb parents diaorg pon xkisah diaorg pakai seksi

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • Bulat says:

      aah laaa.. die ada tunjuk sume resit2 pembayaran yang dah di buat… parents die nak bg hadiah sempena bday die yang ke-18… koang nie x baik fitnah2.. terang2 dia dah buktikan… jangan negative thinking.. bersangka baik lebih elok.. btw, rupe die dah mcm tuu, kalo koang sume mengutuk, maknenye koang memeperlekehkan kejadian Allah.. lainlah kalau die p suntik bagai…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        Allah kurniakan setiap manusia akal fikiran supaya berfikir baik dan buruk, dah tahu tutup aurat tu WAJIB kenapa tak pernah terfikir nak jaga aurat. Dah kau mmg sejak lahir sebagai Muslim, takkan tak pernah tahu? Jgn nak jadikan alasan bhw parents yg mengamalkan cara hidup moden/kurang islamic utk tidak mahu menutup aurat.

        Soal menghina tak timbul di sini ya.. soalnya kenapa sampai ke hotel bagai? nak beli kereta je pun kan? pastu kenapa gi sorang2 dah tahu kau tu masih budak hingusan? nampak sgt mcm tak logik cerita ni. kenapa tak dedahkan je identiti dato’ tu?? alang2 dah nak buat kes polis sgt kan? resit2 tu boleh je nak buat.. mesti bajet hot sampai org nak rogol dia, entah2 dato’ tu tak wujud pun. PROPA sgt……….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • lonjong says:

        dah tau rupe mcm 2,jgn la buat org lagi jijik tgok muke ko..buat muke bese bese da lah..nie nk buat muke sopan santun la,manje gedik la,die yg cube ubah kejadian tuhan,konon lg cntik la klu buat mcm 2..sorry k,sgt xmenawan hatiku..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  120. Anonymous says:

    nampak sgt citer yg direka2. takkanlah bodoh sgt Datuk tu, sape nama Datuk tu? Reveal jelah siapa Datuk tu jika benar, hanya org yg benar2 dizalimi/ingin mencari keadilan diri dan bercakap jujur saja yg berani dedahkan nama org yg menzaliminya. Kalau setakat nak cakap sorang Datuk nak cuba perkosa, atuk kau pun boleh.. Propa sgt..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  121. miss s says:

    g jpe datuk tuu sorg2 mmglah..datuk pun mngatal.
    byk duit beli keta..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. I luv u pani ! says:

    dia ni bukan ke yg berlakon citer cinderella tu? yg kaki kena potong bagai, pastu sume duit die gaji die kena tibai mak tiri and adik tiri die? and dia jugak anak buah kepada julia ape tah, ni kan orgnye???

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  123. Anun says:

    Macam ade yg x kena je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. Mirai Suenaga says:

    hahahah…aku rasa, sorang dua je (mungkin parents dia kot) yang percaya citer dia ni. Yang lain, semua tak percaya termasuk aku sendiri dan Danny Choo. hehehehehhh~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. datuk's secret lover says:

    kesian datuk i..u yg g terkam die, die reject, u tuduh die rogol u pulak..sampai hati u..
    and one more thing, nak bincang pasal jual beli kereta, kalo buat kt coffeehouse hotel, x kan datuk tu nak rogol kot.. kalo diskus dalam bilik hotel bole le nk berlakon adegan rogol merogol..kinky ya kau.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  126. Aisyu says:

    dr sekolah perasan cun dia neh…nyampah…dulu2 salu ejek kitorg pendek lah..ye la dia kaki panjang….dia tinggi cam model katanya…konon2 nak kata lawa sgt le tu sampai beli kete pun hmpir kna rape…..pe kejadahnye gi hotel jam 11 malam bincang psl beli kete ………tololllllllllllllllllllllllllllll

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      kalau tinggi sekalipun tapi muka macam si Iena ni, bagi free pun aku taknak.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  127. citietheboom``` says:

    sememangnya dia tu ada skandal dengan datuk tu kot, bila dah jumpa datuk tu,datuk tu tak mau bagi duit kat dia lagi,terus dia fitnh datuk tu nak perkosa dia la ini la itu la…hiss! macam2 dunia nie, lagi satu takkan dia ada simpanan sebanyak itu bleh bayar duit pendahuluan sampai beratus ribu macam tak kenalah cerita dia nie, takkan sampai nak jual maruah diri buat statement macam tu…ko tu pompuan klau glamer skalipun takkanlah sampai nak jual diri lepas tu kata orang nak perkosa plak tu… macam tak kenalah cerita ko pompuan hoiii! dah la pegi la taubat muhasabah diri tu banyak2 jangan asyik nak fitnah orang aje tengok diri kita tu dulu klau baik, baik la kita dapat, tapi klau jahat dihati kita bencanalah jawabnya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. capital A says:

    mcm buah pelam muke ! hahaha :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  129. Senyum sinis says:

    Aku mmang xminat dgn die nie. Lakonan xmjadi! Yg dia brani2 dtg hotel tu pasal ape, nang hantar diri sendiri utk dmakanlah tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. unknown says:

    umur dye 18tahun? mcm dah tua aje. nora danish lagi nmpk muda dri dye. eh!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  131. mentadak says:

    maaf la..sape die neh? rsenye xla glmour sgt kn smpi mmpu nk pkai mercedes beratus riban.. sy bkn la dengki cz cuma xphm ngn artis neh..ptutny dpt rezeki yg byk simpan la utk kecemasan..tp ntahla..t da sakit2, mtk bantuan sane la, sini la.. awak muda agi dik ooi, da mmg lumrah yg artis malaysia mmg suka sgt nmpk gah dari yg laen.. xpyh nk tipu la..kalo dok berhenti sebelah tu, pndang kita yg naek sonata neh pon eksyen sgt.. Artis oh artis…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  132. samsul says:

    artis kan mmg suka bt statement bodoh..pmpn ni mcm buka aib sndiri LOL dia ingat org simpati kt dia..nak muntah lg ada :) beria2 plak nak cerita kt melodi smbil nangis2..mak dia plak agree je..kesian..anak n mak sama je fikiran..dh le x tutup aurat rmbt keler2 lg…artis moden kata kan :p

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  133. virgo_girl says:

    Peliharalah aurat mu dan jagalah maruah mu dengan sebaik-baiknya. Moga kita semua diredhai Allah….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  134. Anonymous says:

    mcm tipu je minah ni?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  135. biskut says:

    APBH pun nk dekat. mcm² cerita la kluar. haha nk mintak undi le tueww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. Muhamad Faiz says:

    masalahnya bukannya cantek mana pon dia ni … dan x r sexy mana pon …. dato tu terlalu kemaruk sangat kodd ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. hahas says:

    duit beli kereta bukn duit dia la…duit family…kan dia ckp utk adiah besday….
    ye mmg dia yg bodo bangang sgt pi gatai bincang dlm bilik hotel,tp nape xde sape marah org yg nk rogol dia??
    mne tau dato tu bg ayat2 manis pujuk2 suh bincang dlm bilik,kt luar kang takut kne gosip…cm kt drama selalu tu
    maka dia yg xberapa nk bijak ni pon terpedaya ikut pi bilik hotel….
    tp kesian la sikit kt minah ni…at least dia xjual bdn dia utk dptkn kereta tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      ye ye je ‘hahas’ ni back-up iena. selagi kes ni tak dipastikan ‘kes yg benar’ takde maknanya nak fitnah datuk tu nak rogol iena ni. entah2 datuk tu tak wujud, sekadar cerita ‘penambah rasa’ utk tarik perhatian org ramai. takkan datuk tu terlalu bodoh nak rosakkan maruah kedudukannya hanya semata2 kerana seorg budak tak cukup umur ni? org ramai pun boleh fikirlah.. kalau benar wujud datuk gatal camtu, jika dia betul2 nak ‘perempuan’ mestilah dia cari cara yg lebih selamat. ramai lagi ‘perempuan’ lain yg lebih cantik yg dia boleh try tanpa mencemarkan kredibilitinya, setakat iena ni datuk tu tak kemaruk sgtlah, takkanlah seorg datuk tak boleh fikir panjang. nampak sgt otak si iena tu sekecik lubang hidung dia, agak2lah nak publisiti pun.. TRY AGAIN GIRL……

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  138. choiii says:

    Dah la tak kenal kau ni sape. Pastu kalau kau ada maruah, taknye pakai mcm tu. Lelaki tua gatal2 memang la dia ingat kau jenis jual badan. Aduhai nye pun

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  139. Anonymous says:

    sorry to say.. muka ko mmg tak cantiklangsung la iena azman… sape yg ambik ko belakon mmg buduss..
    mesti datuk yg nak rogol ko tu buta…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  140. chenta says:

    rambut kena karen kohkohkoh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  141. Anonymous says:

    sape suruh pkai seksi2, sdiri tempah pnyakit.ni la klo xtau hukum agama, tayang sana, tayang sni, Allah dh jdkan nafsu lelaki ni satu je, ce tny mne2 lelaki even pak lebai pkai kopiah tu, sape x geram tgk pompuan pkai seksi2..so slh siape?? pastu ble jd camni kecoh satu malaya tau..malukn n jatuhkan aib sdiri jerk..hadoihh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. Anonymous says:

    semalam kat melodi ye ye menangis bagai. meluat aku tengok. bodoh. pegi beli kat kedai keta lah ngok.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  143. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    ala..aku rase la kan,, dato tu pon xwujud pun..kete tu pun xwujud..minah ni buat cite panass je..nak mintak simpati..and nak bagi tau sume orang yang die mampu beli kete mahal..CASH pulak tu..bapak..senang pulak nak lepas beli kete cash kan..propa sangattt

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  144. tupai comel says:

    bahlul…aib sendiri nak cerita kat orang..xtau malu.. ye ke ‘hampir’?? ke ‘sudah’?? cerita2 camni ni xyah lah nak heboh..apa yg nak dibangga kan sangat hampir di rogol?? bangganya dia…tepuk tangan..cerita cmni patutnya tutup..diam2 sudah..report polis ke apa ke.. yang nak heboh buat ape?? lain lah klu dpt 10A spm ke..dapat masuk University ke.. boleh gak jd teladan baik..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  145. Wartawan Melidi says:

    aku xsuke la si kayu ni blakon…pstu msk melodi nangis2 bagai..ble wartawan tnye nape tak lari je.. die ckp “sy xboleh…sy menggigil..rasa mcm nk kne rogol je”..isk isk isk… lari pon tak boleh?? hrp kaki je panjang..otak pendek..xkan datuk tu pelari pecut kot smpai bole tangkap kau klu ko lari..msk paper dlu kate pegi mana2 mak teman sb risaukan keselamatan.. apsl mak kau tak teman? klu teman xde la hampir2 kne rogol..kate family nk hadiah kan kete tu kat ko..klu nk hadiahkan apsl family ko x blikan kete tu n dh dpt hadiahkan terus sebijik sejibak kat dpn muke kau..knp ko plak yg kne handle urusan jual beli… ape2 pn g wat report polis..scanned report police tu anta kat nara utk bukti kat sume peng’komen’ tegar kat sni..supaya org tau ko dh ikut prosedur yg dh di ttp kn di msia.. tgk mcm lisa surihani..apa2 pn g report police dlu then br ckp sikit2 kat press …tu pn selebihnya polis yg buat kje dlu… aptb!… pegi blajar smpai abes la weh.. sbok nk blakon tp otak kering mcm bdn kau.. phuihhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Armin V says:

      sy tak boleh lari, sebb sy dlm dakapan datuk tu time tu.. sedap je rasa, ckp jela ada scandal. hbs cite.. lagi mahu nangis.. klu rasa nak scandal2 meh sini, jumpa i.. i bole bagi u kete jugak, tp keretapi…hahhaa.. ramai sikit leh bawa…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • emma mengelembong says:

      wartawan melidi ko mmg terbaek! ulasan ko lagi baik dari si mishel ke zuan ke….baik next wk ko buat coverage segmen bikin panas serang datok xxx tu pulak, byk pengomen BN tunggu ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. Anonymous says:

    tupai comel : agree !!bodo tul

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  147. adoyai says:

    blakon mcm gampang dlm cte bangkitnya seorang perempuan…bodo spe amik dier ni blakon..getik aku tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. Anun says:

    Wahhhh…kabel besar tu nk beli kete..boss aku beli kete xde plak jupe datuk2 ni…
    Mase nk beli tu jupe sale person je pun..ni jupe datuk ni nk dpt diskaun ke ape??
    deposit kete die bole belikan aku rumah sebijik…mmg kaya siot…anak datuk ek eina ni??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  149. eizasgbuloh says:

    emm ade ke org beli kete mahal “cash” ade la kot..i xtau kete2 mahal ni..i pakai myvi jer..tu pon byr bolan2 rm600 , tp ok la dr cri publisiti murahan kate nk kene rogol ke ape.. mcm2 hal

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  150. Armin V says:

    Untung la, beli kete deal dlm hotel.. Siap nangis2 dlm melodi semlm, mcm sengal je… Mcm sedih pasal lain je ni, punya banyak usecar kt kl ni datuk tu jugak dia cari..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  151. doremon says:

    bos aku pn beli kete, saleman tu seap dtg opis dok bincang …bos aku pn pmpuan gak ilekk je yg die gelabah smpai dlm hotel pehal ?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Hello my dear Eina! I’m very sorry to say this, you really embarrased yourself and don’t blame on whatever people may say about you or accuse you.
      1. Buying a car, why should be from a so-called Datuk?
      2. Place of discussion, why should be in a hotel? funny right?
      3. Time of meeting, 11.oo pm ( lots of negative assumption for a young girl like you dare to meet a man in a hotel without the company of your family members or a friend atleast.)
      Cik Eina, sorry to say this, the so-called Datuk you said actually was not a Datuk by titlle was’nt he? I mean was he a datuk kepada cucu2 or in English a grand father or in Iban AKIK? hahaha…..!!!! datuk2 grandfather or akiki2 sometimes memang ada yang gatei2….makin tua makin gatei.. umpama keladi kata orang Sarawak tu..uuhaaaa!!! Anang ringat wai…hehehe….

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Safiyyah Hanzalah says:

        yes…..!! you’re soooooooooooo right……….. kalau dah gatal tue gatal jugaklah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. Kesah pulak? says:

    Pakai macam sundal. Dah tahu datuk cilaka tu nak rogol, asal tak lari. Nampak sgt nk dirogol. Bodo.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Ala.. ckap je nak scandal. Bila dah rasa tak puas hati ckap nak kna rogol lah apelah..kalau nak cari scandal baru jmpa sya, sya pun boleh bagi kereta tapi kereta polis lah siap dengan polis2 dan tentera2nya sekali boleh kita main tembak2 sekali macam kat Lahad Datu tu. hahaha……

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  153. Alina says:

    Ye lah… Pakaian kau pun alahai.. macam sengaja menyerah diri je kan.. Pulak tu jumpa pun pukul 11 malam!! Apa ke hal.. Lagi nak meroyan!! Publisiti murahan betul!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  154. suzuka gegirl says:

    ala…nilah trend retis picisan nak cepat glamer walau berlakon mcm kayu,suara mcm itik lekat celah pintu,body mcm tiang lampu,perangai mcm keling gila samsu,otak letak kat lutut kematu,pembelit kaki penipu….nak caras neelopak lerrr tewww……macam ler orang tak tauuuuuuuu….nak cepat naik ler tuuuuuu……hak tuh tuh…dan tuh sekali gitewwww……..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  155. Podahhhhhh says:

    cuba bagitau nama datuk tu….tak payah menagis dlm tv berbagai. murahan nya drama kau…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  156. Anonymous says:

    bodoh pegi bncg dkt hotel.pdhal mmg nak jual bdn tu.bnyk norrr duit beli merc.baru berlakon brapa kerat.phewww.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. Anonymous says:

    Discuss psl beli keta kt dlm bilik hotel kul 11 mlm? Bodoh ke ape…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. Anonymous says:

    die kena rogol ke ataupun dia yang nak rogol datuk tu..pisau cukur je ni..statement kantoi!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. rooney bangang !!! says:

    tak lawoooo pooonnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  160. Safiyyah Hanzalah says:

    Dah banyak duit kenapa tak beli jer trus dr dealer Mercedes?? Aku pelik dan sangat pelik…. betul ker ko dah byr RM175k? orgnya masih muda.. kalau kluarga kaya pun kenapa nak beli dari datuk? betul ker nie??

    ker ko dah bayar dgn benda lain?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  161. cincin emas says:

    die da byk duit suke ati die la nk bli kete ape pn..yg nk kne rogol die bkn korg bleh la korg ckp mcam2..yg aku tau de stu artikel mne tah mule die buat pembelian dkat bini datuk ni tp tah mcmmane datuk ni plak take over untuk pembelian kete pmpuan ni..dan bile brurusan ngn datuk ni mcm2 dtuk ni ckp n lmbtkan proses nk dpt kn kete..bila artis ni g tye datin ni balik datin wat xtau je..2 jdi kes mcmni..otak korg bajet baik sgt la konon puii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  162. nonny says:

    die lahir tahun 1995 lah…belum lagi 18 tahun…kihkihkih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  163. Yana says:

    Kalau seseorang tu berpakaian sopan rsnya mungkin hal2 mcm ni xkan terjadi. pulak tu berbincang dlm bilik hotel rsnya mcm mmg ‘menempah’ masalah kot? susah nak komen bila seseorang cakap dia ada maruah diri, ingt mak bapak sedangkan pakaian yg dipakai menjolok mata & mengiurkan. ibarat bila makanan xbertutup, lalat akan start hinggap. itu lumrah. so pkir2kan la.. btw, maaf cakap.. dia ni bkn cantik sgt pun.. >-<

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  164. Ibu says:

    Eina tak salah..what she said is not wrong…hanya certain people yg kenal ‘games’ Dato ni je yg faham..This Dato mmg ade business jual recond car and restaurant..and reason he meet Eina @ hotel coz this Dato mmg takut nk stay @ office coz many people will chase him due putar duit+tipu orang..else,Eina tu mmg anak load & the car she wanna purchase its a recond car and present from her mummy..dont judge her without knowledge.Advice for Eina,don’t put 100% trust to people even you know them.Manusia sekarang byk bertopengkn syaitan.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  165. einatts says:

    si eina ni muka kemek..perasan cantek..puii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  166. key Pop says:

    x mustahil ok untuk artis mcm dia ni nk kumpul duit sebanyak tu..
    sedang ada artis yg aku sendiri x kenal pn bt kenyataan kena bayar rm7k 10 hari..
    inikan atis pompuan mcm c eina ni.. muda,,seksi…sekelip mata je boleh dpt duit tu..
    x heran la… ko imagine je la.. klu 1 hari kena bayar rm700..
    duit utk dia bayar kete yang RM 175,500 tu dalam masa 250 hari je dia da boleh kumpul.. x sampai setahun dok…

    da la tu.. x yah nak kata sangat c eina ni..dia baru hidup 18 tahun kot kat muka bumi tuhan ni..memang la org sekalu cakap “tau baik buruk” tapi dia ni kalau bagi aku masih kategori budak lagi,,, belum cukup dia merasa pahit manis hidup..

    korg x de kt tempat dia..korg pn x tau citer sebenar… selagi x terungkai cerita sebenar..baik diam² dr cakap bukan…x baik der…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  167. omg says:

    Tahu tak mak ena ni gro kelb malam.. sekarang ni nak ajar anak dia plak jd gro.. kan dah dpt murah 170k.. tu la buktinya.. mcm mana bole dapt kereta 170k.. sedangkan harga kereta tu rm 2k lebih ribu.. apala yg dah diugut dato tu.. sampai bole bg harga tu.. mintak lembaga hasil dlm negeri cek balik.. budak 18tahun ade duit sebanyak tu.. one more thing ade ke lessen ke hulu hilir bwk kereta????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  168. Eina ni anak juliza adlizan tp dlm media dok kata anak saudara. Dulu juliza dh pernah kahwin sewaktu belajar luar negara, suami dia nama azman then cerai. Apa lak skrg ni mengaku anak sedara… anak dia tuuuu!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • lol says:

      bodoh, laki dia yg dkt luar negara tu nama mustaza la. anak dia nama amzar

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. Mushi Mushi says:

    nampak sgt kebodohan dia ni.. klu dah bayar ratusan riba, keta tak dapat, gangguan seksual lg ada, bt repot polis la klu ko ada bukti.. dasar tak sedar diri.. maruah ko letak kat kaki biar org pijak2.. harap umur 18 thn, muka dah mcm 30thn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. coco says:

    Hanya ALLAH S.W.T sahaja yang tahu jalan d sebalik crita.. Berwaspada la..jgn kerna duit tergadai agama n kehormatan diri kite sebagai seorg wanita muslimah.. ,masyaALLAH.. nauzubillah jauhila perbuatan haram…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  171. eima says:

    sian budak pompuan ni.. nk popular tp buat publisiti murahan.. apa da?? ko dah sedap ngan dato tu ko nak salahkan datin tu palk?? ko dah sedp ngan laki dia.. apa kena mengena??kalo aku jd datin tu aku buat saman malu. rasanya ramai yg kenal eina ni luar tabir lakonan.. mullut mencebik… mmg saje buat ke atau mmg mulut mcm tu.. x tahu la.. menyampah.. bdn kerempeng.. nk buat kenyataan fikir dulu.. ko kata ko hampir diperkosa? yang ko naik hotel ikut dato tu sape suruh??? cuba korang baca dlm paper.. dia kata dato tu cuba nak perkosa dia pada bulan febuari.. tp baru sekarang dia wat kecoh pasal ni.. nape x dari awal??? nmpak sgt bila dato tu x layan ko.. ko nak fitnah.. yang jadi mangsa??? jaga maruah diri.. insyaallah kita dijauhi dari dr sebarang musibah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  172. Anoymous says:

    Dulu mak dia ni pernah jdm scandal aku.. masa tu dia x cerai lg ngan laki dia.. bapa i eina tu la.. pas tu dia mintak mcm2. aku x bg apa yg dia minta.. dia report polis ckp aku nk cabul dia.. sama mcm ni kes ni jgk.. ermmm.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  173. saya peminat RCW says:

    LAWA LAGI ROZITA CHE WAN !!!
    BNYAK GAK DIA SKANDAL DGN DATUK2
    TAPI X DE LAH SAMPAI NAK KENE PERKOSA
    OTAK KAU NIE X UP TO DATE LA EINA BURUK!!!!
    HIDUP RCW!!!!!
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  174. marto says:

    dah ko pakai pon mcm pelacur murah memangla datuk tu stim..cuba ko pkai tudung n jubah atau pkain tutup aurat..orang tengok pon timbul rasa hormat..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  175. ummi naem says:

    eleh dato’ reject la 2…,terima la knyataan…ko 2 dh xd perlukan lg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  176. NOR ASHIMA says:

    apa- apa pn aku kenal siapa eina azman…..umur 16 dh pandai segala-gala nya…kerana budak ni la juga seorang kawan aku dibelasah oleh bf…sekolah dah lah suam-suam kuku.. gila nak glamour..apa nak jadi dengan eina ni…maknya pn pandai2 la jaga anak dah lah janda…tlg jaga maruah bekas suami dan juga ayah pada si eina tu…ni tak sama naik mak dengan anak….hemmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  177. Anonymous says:

    tak kenal pon sapa dia ni..hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  178. Cikgu Alias Samad SK Mutiara Rini says:

    hurm muka alien tersangkot jamban.. ader ker datok nak ? confuse aku… meh jumpa aku nih.. boleh aku sekolahkan siang malam… kwang kwang kwang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  179. sakura says:

    knp x beli kereta secara sah?bincang jam11mlm di hotel?mcm x kena…takkan itu pun x pandai pikir…mcm x maruah ja….sendiri cari nahas minah ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  180. miraedora says:

    huhu tah2 dah kene ngan datuk tu ..that y beriya2 nak afiq jd pak sanggup dier. aku gurau2 jer ye….dulu aku suke ko tapi kan sejak 2 menjak nie….kureng lah…cube lah tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  181. oppanenekkau says:

    keseluruhan cerita budak ni nampak sgt menipu..nampak sgt buat2 cerita untuk dapatkan kontroversi murahan..aku rasa dia ni tak laku (sbb kalau dia laku kenapa aku tak kenal pun dia sapa? skrg dah jadi kenal pun sbb kontroversi antara dia dgn mamat yg malukan mak dia tu) Untuk org yg normal akalnya, takkan bodoh nak pergi bayar almost 80% of the price of the car sebelum dapat kereta (btw, kalau betul kau dah byr kepada datuk tersebut, pergi report polis laa..apa bukti bayaran dibuat?) Kenapa kau hampir dirogol tapi kau cari wartawan untuk tulis cerita? kenapa tak buat laporan polis? tambah pulak kononnya kau dah bayar duit pada datuk tersebut..masuk akal ke kalau kau almost dirogol tapi mengadu pada wartawan? without even telling who the datuk is? nampak sgt la kau buat cerita kat sini..hakikatnya kau mmg tak laku..so tak payah la nak buta2 create story panas tapi kurang bijak..eh, kau mmg tak bijak pun..kalau ko bijak taklah kau jadi artist ye tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  182. konkek kuat says:

    Betina ni la yg kata nak kena rogol dgn dato, dan kena tipu pasal beli mers clk
    s yg kecoh sebelum ni,,,,, memang dia ni dah di ajar oleh mak dia la rasanya, nak purak purandakan keluarga org dan kaki kikis duit org rupanya, sedar la afiq betina ni bukan dan keluarganya bukan org baik2..cepat blah.minta maaf kat mak…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  183. wiwi says:

    Jgn wat lawak bodohlh… umur bru 18thn.. entah ada lesen ke tak… knp nk bli kreta merc xada parent yg temankn
    kalau datok nk rogol xpayah bincang2 terus ngap je….
    jgn buat statement bodohlah… jgn jtuhkn maruah artis…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  184. fedup ngn artis murahan cam dia says:

    klu kes keluarga afiq muiz dia bleh nk saman
    npe kes dato’ ni dia x wat saman?
    klu dah rasa betul sgt cube wat kes saman
    dia ni bajet cun padahal muke tua
    aku x kenal dia dan aku mmg x suke tgk dia berlakon sebab x natural
    nmpk sgt muke penipu
    ade plak urus niaga kete kat hotel kul 11mlm ek? 8feb2013katanya…
    klu tgk jadual hari jumaat… dato’ salah tgk hari kot pastu dia kata nk rogol
    cube klu kes tu 7feb2013? alamat dia lagi suh dato’ tu pekena longjack orang kampung ade la
    org len yg x skolah tinggi pn tau pikir klu nk beli kete kena pegi kedai kete bukan pegi hotel dan waktu tu x la sampai larut malam..
    aku doakan artis ni mendapat balasan yg setimpal di atas perbuatan dia ni
    nk sebut/taip nama dia pun aku jijik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  185. raja says:

    hek eleh.. pompuan ni kan..time kes konon ko nak dicabul dgn DATO tua tu kn.. ko tak de la plak nak saman2 kn…ni pasal kes mcm ni pun nak saman…nampak sgt bkn DATO tu nak cabul ko, tapi tah2 ko yg nk cabul DATO tu kn…bila Dato tu tak layan, mula la ko meroyan kan..huhuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  186. farah izzati says:

    Cik Eina Azman tak sedar diri

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0