Written by AbangNara | October 22nd, 2009

dynas mengandung

Ingat lagi tak kisah Dynas keguguran anak dalam kandungan dia? Itu yang jadi punca dia tak dapat datang ABPBH 2009 tahun nie. Namun begitu khabarnya kali nie Dynas dah mengandung semula. Tahniah kami ucapkan kepada Dynas dan suami. Semoga kandungan beliau kali ini bakal selamat dilahirkan.

Kot-kot sapa-sapa ada tips masa mengandung yang nak dikongsi bersama meh la share-share kat sini. Kami tau ramai readers kami nie perempuan. Jangan segan-segan nak share.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

73 responses to (TAHNIAH)Dynas Mokhtar Mengandung Kali Kedua

  1. pinkypanthers says:

    tahniah…

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      tahniah 2 tuk aku sbb dpt 1st…
      heheh…
      ok ni lak TAHNIAH tuk ko dynas..
      awl2 ngandung 2 jgn ar lasak2 sgt..
      x yah ar wat kije berat2..
      duk umah jerk…
      lg pun dynas x kije pun x pe hubbykan ada…
      biar dia jer yg cari wit…

      0
      0
  2. aries_april says:

    alhamdulilah…
    hope pas ni…dynas x pkai bju ketat yg leh sesakkan nfs tu lg….even ko slsa pkai cam tu…

    0
    0
  3. fello says:

    hahah pinkypanthers… lawak laa ko…

    0
    0
  4. anor says:

    ni sume tips dr kwn2 yg masih bebaru peknen

    jaga makan..bg lengkap sume nutrisi
    ubat doc bg jgn skip…asid folic tu penting, ada obimin pun makan aje
    jgn minum kaffein
    jgn minum carbonated drink…

    to be continued…..

    0
    0
    • BumBLeBeE says:

      jangan makan cam…
      -nenas, tembikai, tebu, nangka….bende2 yg tajam yg buleh memecahkan gumpalan darah yg bru nk membentuk menjadi zigot, fetus…tuh..
      – bende2 yg sejuk especially Ais batu…

      0
      0
    • tembikai says:

      alhamdulillah…

      0
      0
  5. mizzmind says:

    itu la hasil dari usaha gigih dan x putus asa… ;)

    0
    0
  6. violet says:

    tahniah…
    usaha tnga dpt ank..huhu

    0
    0
  7. ctzen says:

    se
    la
    mat
    pe
    tang

    0
    0
  8. kira-kira says:

    usha tgga kjayaan..

    0
    0
  9. pinkypanthers says:

    akak ngah mkn papadom ni…
    sape nk senyum smpai nmpk gusi…

    0
    0
  10. Jojio says:

    Jaga lelok, jangan kasaq sangat….hihihihihi

    0
    0
  11. mimi naim says:

    tahniah..jaga elok2..mkn ubat..mkn mknan brkhasiat..jgn buat keja brat..lbihkan rehat..relaks & tenang..bkn snang Allah nak bg kat kita..dulu i tggu smpai 4 thn bru dpt..skrg dah umur 2 thn stngah..alhamdulillah…

    0
    0
  12. pinkypanthers says:

    smlm news pe citer mnarik?
    x nengok news ar smlm..
    paper pun lom baca lg…

    0
    0
  13. budiey.com says:

    Vote 4 budiey.com

    0
    0
  14. ammey says:

    tahniah…MOGA ANK DLM KNDUNGAN SHT….
    amin…..

    0
    0
  15. ANneDeSilva says:

    tahniah dynas..
    cepat btoll ekk buat anak…
    rezeki Tuhan..
    amin…

    0
    0
  16. BumBLeBeE says:

    alhamdulillah…congrats…
    dh ade experience sket tu jaga leklok…

    ape2pun Tuhan yg menentukan… kdg sesetengah org tu jaga leklok pun tp kalo dh mmg takdir xde rezeki…xde rezeki jugaklah… bende2 yg terjadi sumer tu hanyalah penyebab sahaja….so kali ni semoga selamat mengandungkan, melahirkan dan membesarkan…. amin~~

    0
    0
  17. mek joyah says:

    tahniah dynas…dah ngandung ni jangan lah seksi sangat…banyakkan berdoa untuk kandungan yang selamat & dapat zuriat yang soleh/solehah…

    0
    0
  18. lanToK LeW says:

    wah…tahniah laa Dynas….suke tengok Dynas berlakon lam citer susuk….emmm…bab tips masa mengandung tu saye x taw lewwww…..huhuhuhuhu…saye kene blajar laaa…..lom kahwin g….da la ank tunggal…nk pegang baby pon x pandai…huhuhuhuhu….

    0
    0
    • ctzen says:

      pulau pandan dibawa belayar
      gunung daik di atas peti
      daaaaah pegnen lagi dinas mokhtar
      tulun ye, jgn pakai seksi lagi pas ni

      0
      0
  19. pening says:

    Tahniah…bg yg da prnah ade problem mse pregnant yg sdh (keguguran)..jgn aktif sgt..krgkan wat kje2 berat terutama ‘ehem2’ dgn hubby…maklum jela..takut rahim tu x kuat lg…

    0
    0
  20. CuNnnn says:

    Tahniah! Jgn. buat keje2 lasak. Dok dendiam.

    0
    0
  21. muslimah says:

    tahniah.. tp jgn la seksi2 dh. Allah dh murahkan rezeki tuk ngandung lg.. dia patut b’syukur..

    0
    0
  22. eza_baby says:

    taniahhhhhhhhhhh hububu

    0
    0
  23. qna says:

    kite pun ngah ngandung ni pinky..baby no 2..

    0
    0
  24. Thanks for blogging this, it was unbelieveably informative and showed me tons

    0
    0
  25. Hello mate. My partner and i really just like the particular writing and also your website all in all! Your posting is actually extremely plainly created and also effortlessly understandable. Your WordPress style is great as well! Would definitely be great to know exactly where My partner and i can acquire it. Please hold up the excellent work. We need far more this kind of webmasters such as you on the web and also much fewer spammers. Great friend!

    0
    0
  26. I’m having a tiny problem I can’t subscribe your rss feed, I’m using google reader fyi.

    0
    0
  27. Keeping land, Apple’s app outlet wins by a knot. It’s a brobdingnagian action of all sorts of apps vs a rather sad pick of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the demesne of games, but I’m not reliable I’d necessity to bet on the incoming if this panorama is great to you. The iPod is a much amend superior in that instance.

    0
    0
  28. very nice post, i certainly love this website, keep on it

    0
    0