Written by AbangNara | July 10th, 2009

Apa nak jadi dengan manusia zaman sekarang, sperma lelaki pon deorang nak cipta. Lepas-lepas ni dah tak payah ada lelaki dalam dunia ni. Maksudnya anak boleh dihasilkan dengan hanya mensenyawakan sperma tu kepada telur wanita.

Kejutan ni ditemui oleh Dr dari Iran pulak tu, Dr Karim Nayernia (bukan Islam kot dia ni) . Tapi ramai jugak geng-geng perubatan yang marah balik kat Dr. ini sebab dia guna stem sel dari embrio budak kecik.

Ish ish ini dah memang kira melanggar hukum alam ini. Lepas ni kalau taknak kawin tapi nak anak, kiranya bolehlah guna kaedah ni . Takpayah dah ada aktiviti eksesais Kamis malam Jumaat. Lama-lama kaum lelaki makin berkurang pulak, tapi budak-budak makin bertambah populasinya.

Lagi satu kes berlaku di Mesir, seorang mak saman sebuah hotel, sebab kolam renang kat hotel tu menyebabkan anak gadis dia ter-mengandung! Dia dakwa, sperma-sperma yang berenang dalam kolam renang tu (hasil buangan orang lain) masuk dalam anak gadis dia danĀ  anak dia terus pregnant!

mak dia ni tak pergi sekolah agaknya….

diana danielle pasni kena hati-hati berenang kang terpregnant pulak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to Dunia Nak Kiamat, Sperma Lelaki Dicipta

  1. bangiperdana says:

    betulke nie BN…takut nanti anak yang terhasil banyak yang cacat pulak…yelah inikan semua macam satu eksperimen….

    • Delima Saraa says:

      mintak2 lar anak aku esok dari hasil sperma yg tulin..uh uh uh…….

      • Delima Saraa says:

        cantiknyer dan indahnya pemakaian hangpo2….lembu pun ada ekor kasi tutup ponggong…..ish ish ish…

        • sham says:

          betul tu delima ini kan dunia akhir zaman, pikir2lah cara pemakaian tu ye…….

        • Delima Saraa says:

          huh….tak cukup duit kot…..baik pakai besar2, sperma tipu tuuu pyh skit nak masukkk…

      • HuNny__43 says:

        maafkn sy kerna menegur..

        sy baru blaja bio n dlm pembelajaran huny mengata,

        sperma lelaki, yg dilepaskn o lelaki dalam kolam reng, mampu hidup slama 24 jam n sperma itu boleh msuk ke vagina perempuan..

        tmbh bernasib malang, perempuan itu sedang aktif(15-17 hari slpas period), kemungkinan dia untuk pregnant adlh tinggi..

        p/s: sy buknlah pndy sgt.. sy cuma mahu mempraktikkan ap yg tlah di belajar…

    • YONEXBEST says:

      TAKKAN SAMA CIPTAAN ALLAH S.W.T..
      BETUL X???
      NAK NAK CIPTA SEHELAI RAMBUT SEPERTI MANUSIAPUN DIORG GAGAL..INIKAN MANUSIA…
      100% GAGAL..
      BAIK CIPTA RAKET BADMINTON..ADA GAK UNTUNGNYA..KUIKUI..

    • HOT ZOOM says:

      boleh ke buat? tak masuk akal,hanya Allah saja yg boleh buat benda ni huhuhuh

  2. Kamui Gakuto says:

    kalau beginilah, makin banyak lah golongan songsang yg wujud di muka bumi ini..

    • Delima Saraa says:

      golongan songsang..pastu perosak AGAMA…

      pastu, anak y hasil dr sperma tipu tu jd bentuk muka saper????

      • Kamui Gakuto says:

        entah jadi bentuk apa, hanya YANG MAHA ESA yang mengetahui segalanya..

        inilah manusia, sudah dijadikan sebaik-baik manusia itu hidup di dunia ni secara berpasangan lelaki n perempuan, nak juga dicipta kaedah yang cuba mejangkaui kuasaNYA..

  3. ~EclipsE~ says:

    aduh benci tul aku tgk dorang ney…
    dhlah slalu lpk kat cni…
    tgk plak pmandangan yg cacat…

  4. jed hijau says:

    mmg dunia dah nak hampir kiamat….

    antaranya:

    selsema babi – penyakit akhir zaman yang menyerang seluruh dunia

    sel sperma – benda ni dah lama tercipta….hanya perubatan je yang mengawal benda ni….tapi tak dihebah2kan macam sekarang….

    cuaca yang tak menentu – kalau kat mekah turun salji dan bila kawasan kontang ditmbuhi rumput….

    fikir-fikirkan lah dan selamat bertaubat…..

  5. aries_april says:

    nauzubilah bla tng gmbo si diana tu….
    kan prnh kta mak dia x ksi pkai pkaian cam gini ker?

    • Delima Saraa says:

      mak dia tak tau kot…sebab masa kuar rumah dia pakai baju kurung….sampai kat situ, dia buang bj kurung tu..tinggal gang2 anak2 dlm jer…

  6. BUZZ says:

    aku ingatkan kentut je yg boleh msuk kat kolam renang, rupenye sperma pon boleh ek.
    muahahaha….

  7. aries_april says:

    cam na lak kntut leh msuk kat klam renang BUZZ?

  8. BUZZ says:

    woi diana, kain lap kaki kat umah aku ade bnyak
    nnti aku pos kat umah kau.
    kesian x cukup kain rupenye!!!

    • Delima Saraa says:

      buzz, tak pyh lor ko susah2 nak kasi kain lap kaki umah, ko kasi kain langsir pun belum tentu dia nak..yg dia nak kain sapu tgn…yg big2 saiz, dia rijek…yg saiz baby dia nak….

  9. badboy says:

    keluar2 anak macam alien…HA3

  10. aries_april says:

    BUZZ xjwp g…..
    kongsi2x la jwpn tu..
    aries nk tau gak…
    :-)
    (dlm nada mmujuk…)

  11. badboy says:

    klu prangai mcm alien?…xpa gak ker?

    • Delima Saraa says:

      NO NO NO…nauzubillah hi minzalik…..anak2 mesti soleh…jgn jd cam alien….

  12. badboy says:

    tp lawak la mak budak kat iran ker mana tadi..ada ker mandi kolam boleh mengandung..
    erm bijak anak dia memperdayakan ibunya..
    tp dia tak boleh bohong doktor

    • Delima Saraa says:

      ada anak esok jgn dok ajar2 cara2 menipu…sampai ke sperma pun nak tipu…

    • Kamui Gakuto says:

      teknologi perubatan sekarang bukannya x boleh check sama ada anak perempuannya itu pernah melakukan persetubuhan atau tidak pernah.. kalau ya pun anak perempuannya tu nak cover yg dia telah MENGUNDANG, carilah cara yg logik sikit nak tipu mak dia..

  13. NoktahHitam says:

    Pembetulan, menurut kajian CIA 2007, 103 lelaki = 100 perempuan di Malaysia.

    Lelaki lebih ramai.

  14. Mikael says:

    ha ha ha trkencing dlm suar aku baca kisah mak yg nk mnyaman hotel 2…..
    cam ni leh ar sape2 yg trmengandung 2 wat reason yg sama cam mak budak ni he he he………..
    kiamat kian mndekat marilh kita mmikirkn sejenak apa yg kita lum wat tuk diri kita sndiri dlm mghadapinya kelak………..

  15. miss suka+suki says:

    . seksinye diana tu

  16. pening says:

    cam2 bende pelik terjd akhir2 ni…dunia semakin tue…insaflahhhh

  17. makngah says:

    ala akupun bace gak cte nih tapi yg tu lum sah lgi.cme
    ujikaji je diorg sesama doktor tu pon duk gaduh sesame diorg..citer mandi tu lawak jahat tul kolam tu rogol anak dara org..

  18. Zaza Muhammad says:

    eeiii pls le….. next month aku nk IUD insyaallah…aku kena kompem btul2 ngan doc ni keoriginalan sperm laki aku punye…
    beb..yg kes mesir tu biar btul.. ble ke senang2 camtu… mustahil lah… org yg wak IUD pun ade yg leh misscariege..ingat senang ke..
    kecuali yg cari psl tu mmg aaa sbb tuhan nk tunjuk.. even branak lam semak pun ok je..
    klu org kawin ni silap sket dah ade mcm2 komplikasi…
    dugaan Allah…..

  19. masya ALLAH,apa nak jadi dgn dunia skrg ni…harap2 kita tak terlibat dgn semua tu,byk2 doa pada ALLAH….

  20. nenek kebayan says:

    entah2 sperma dr anjing dia org buat ekkk….x pasal2 lahir pulak anak manjing(manusia+anjing)

  21. Slexer says:

    anaknya mengandung sebab “bermain-main” lagi mau salahkan kolam!

  22. macam-macam says:

    manusia pun ad had,xkan la boleh kuasa yang Maha Esa…