Written by AbangNara | December 16th, 2009

download 3gp gadis 14 tahun

Terkejut gorilla kami membaca tajuk berita muka depan Harian Metro hari nie. Adegan terlampau video 3gp gadis 14 tahun berasmara dengan 5 lelaki yang dikantoikan oleh ayah gadis tersebut memang cukup gempak. 2 perkara penting di sini ialah gadis (yang dah tak gadis dah) itu berumur 14 tahun dan jumlah lelaki yang terlibat meratah dia bukan seorang tapi 5 orang.

Selama nie kita selalu dihidangkan dengan berita-berita video seks 3gp Melayu seperti 3gp kelapa sawit, video 3gp adegan pejabat dan macam-macam lagilah. Tapi bagi kami itu semua tak sehebat 3gp si gadis 14 tahun nie. Dahlah buat dengan 5 orang jantan sekaligus, siap boleh guna kamera sendiri rakam lagi. Lepas tue rileks je bawak balik ke rumah handset dia tue. Memang otak dia dah mereng kot?

Nasib baik si gadis nie agak bodoh tidak mendelete video 3gp rakaman aksi terlampau dia . Kalau tak sampai bila-bila pun rasanya tak kantoi kot. Untuk pengetahuan anda tragedi hubungan seks bergilir-gilir ini telah berlaku di Merapoh, Pahang.

Tahniah kepada si ayah kerana telah berjaya membuat laporan polis. Apa pendapat anda tentang kes nie?

217 responses to Video 3gp Gadis 14 Tahun Berasmara Dengan 5 Lelaki Terbongkar!!!

  1. Eman says:

    mesti bapak dia sedeh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. mila says:

    malang betul ayah dia..skrg kanak2 boleh dikatakan ada handphone..sesuatu perlu dilakukan kerana ada penghantaran sms bertujuan untuk memancing pengguna untuk melihat video@ gambar seksi..dari ini lah mereka mula belajar perkara yang membawa kepada…..,.tapi mungkin gadis yang tak gadis belajar dari benda lain. kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rosh says:

      kita di berikan akal dan fikiran…
      kalu tak di gunakan…begitu lah jadinya…
      ada yg dibekalkan ilmu agama..tp bile di duga…nafsu mguasai fikiran…apa sudahnya???…terpalitlah dosa…
      begitu juga yg cetek dan jahil agama…iman tak kuat..goyah…

      apapon kembali kita pd Nya…mohon ampun…
      mudah2an budak pom nie myesali dan insaf…
      cube letak kita di tmpt ibubapa kita..apa prasaan dorang bile kita buat bgitu??..sbb satu hari nati..kita pasti berada di tmpt mereka…wallahualam..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. hantupensil says:

    ish2 bebudak zaman sekarang nih…
    nak jadi ape la..
    ish2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. b4rd says:

    Kalo bapak dia report polis pon …. nak dakwa 5 lelaki tu atas kesalahan apa ye….. kalo kesalahan merogol takleh kot sbb budak tu yg rela sendiri ?__?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      boleh di dakwa rogol sebab budak tu masih dibawah umor….walaupon dia rela…kalau budak2 lelaki tu atas 18thn akan didakwa sebagai dewasa bukan juvenil lagi…. biar dia org rasa dok dlm jail…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tudung putih says:

        dak skrg ni tlalu bebas..kesian mak pak da di malu kan..xckup ngn sorg laki..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mak lang says:

        bez budak pompuan twu xkne pape la ek???
        pas neyh syok ar dye cri jantan keparat len…
        nk puaskan nafsu dye???
        kne gubal undang2 ag ar…
        ssh btol cmne…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. er says:

    boleh dakwa rogol sbb budak tu bwh umur.insyallah tetangkap le bebudak tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • azmi says:

      pe nk jadi la bdk zaman skrg ni!….umur baru 14thn dh pandai wat bnda terkutuk tu…sunggh memalukan!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pergh, pekata korang bukak blog aku ni, tgk semua best2 channel dari hbo star sport axn n berbagai bagai

    free download pon ader…

    abg nara n geng, sorry tumpang yew

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  7. hamba allah says:

    buadak zaman sekarang cepat nak merasa nikmat dunia,tu padahnya kalu didikan agama tidak diberatkan,jangan salah budak laki ja,punca dari budak perempuan tu sendiri,tak tahu malu mudah ja nak wat projek,bukanny sorang tapi 5 orang sekali,tak pikir masadepan sapa yang sanggup nak ambil wat bini,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mak lang says:

      maybe downg da taw kot yg downg xsmpt nk kawen…
      da mati awal sbb HIV…AIDS…penyakit kelamin….dll

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mynameis says:

    Ish2.teruk betul perangai.berdoalah agar kaum keluarga kita terhindar dari perkara maksiat begini..amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. fukeklaut says:

    melei.. kalu bapak aku sure mati tcekik tgk video gitu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. mama mus says:

    mak bpak kne pantau dan tgk selalu hp ank2 yg terlalu canggih..klo mak bpk tak blikn.. rase nye ank2 pon masih mampu bli hp tu..sbb harge da murah..dan mereka menyalahgunekn kemudahan yg ade….pendedahan yg kterlaluan jge mnyebabkn mereka ingin mncube sesuatu perkara…mak bpak haruslah lebih prihatin,,,jgn terlalu lembut dgn ank2…dan jgn trlalu percaya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mynameis says:

      Tu la pasal..mak ngan ayah lebih prihatin tentang pergaulan anak2 & cuba seboleh2 nya untuk tidak mengambil mudah tentang didikan yg swajarnya kpd mereka.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. superwilson says:

    Godness.. how could that possible?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. pEnArI pOcO2 says:

    salam u all…

    sian kat makbpk bkn gadis lg tuh…
    aper lar nk jadi…alahai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AG JUNIOR says:

      salam poco..
      kite 2 je kan baru masuk ni..

      nauzubillah… jauhkanlah dari benda2 xelok camni..
      ape perasaan org tua dia ha..
      bdk tu pun ape la sengal sgt?
      ya allah…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. pEnArI pOcO2 says:

    Manohara akui ada banyak wang

    JAKARTA – Bekas model Indonesia, Manohara Odelia Pinot menyatakan dia kini memiliki wang yang lebih banyak berbanding semasa tinggal bersama suaminya, Tengku Temenggong Kelantan, Tengku Muhammad Fakhry Sultan Ismail Petra, lapor sebuah akhbar semalam.

    “Tanpa menikah, Mano bisa beli berlian, beli tas, dari hasil kerja, keringat Mano sendiri,” ujarnya yang menggelarkan dirinya dengan panggilan Mano.

    Sebelum ini dia berlakon dalam sinetron yang mengisahkan kisah hidupnya itu.

    Bekas model itu berkata di pejabat peguamnya di sini, dia kini boleh berbelanja sesuka hati tanpa sekatan dan bebas berjalan di Indonesia dengan tenteram.

    Menurut akhbar itu, semasa Manohara menjadi isteri Tengku Mohammad Fakhry, dia cuma diberikan kad kredit dengan mengandungi sekatan perbelanjaan.

    Peguam Manohara, Hotman Paris Hutapea sempat mencelah dengan menyatakan bahawa permintaan suaminya supaya Manohara membayar balik hutang sebanyak RM1.1 juta sebagai tidak wajar.

    Akhbar itu melaporkan bahawa keputusan Mahkamah Tinggi Syariah di Kota Bharu pada 13 Disember lalu yang mengarahkan Manohara membayar hutang dibuat tanpa kehadirannya.

    Bagaimanapun, kata peguam Manohara itu, sebarang keputusan mahkamah di Malaysia tidak boleh dikuat kuasakan di Indonesia.

    Menurut undang-undang di Indonesia, keputusan hakim luar negara tidak boleh dilaksanakan di negara ini.

    Manohara mengemukakan alasan keselamatannya tidak terjamin sebagai punca dia tidak datang ke Malaysia.

    Bekas model itu turut menegaskan dia tidak akan kembali ke Malaysia.

    Menurutnya, dia berasa amat trauma semasa menjadi isteri Tengku Muhammad Fakhry.

    Pada awal tahun ini, Manohara berjaya melarikan diri ke Jakarta semasa dia melawat bapa mertuanya yang dirawat di sebuah hospital di Singapura. – Agensi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. violet says:

    apa nk jadi
    apa nk jadi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. pEnArI pOcO2 says:

    ‘Saya tidak cukup kacak untuk Zizie’

    KUALA LUMPUR – Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Moktar Radin (gambar) menafikan bahawa beliau akan berkahwin dengan pelakon terkenal tanah air, Zizie Ezette.

    “Saya tidak cukup kacak untuk beliau (Zizie),” kata wakil rakyat Barisan Nasional (BN) itu ketika dihubungi melalui telefon selepas wakil media gagal menjejakinya di Bangunan Parlimen di sini.

    Desas-desus yang mengatakan Bung Moktar, 50, akan berkahwin dengan Zizie, 31, merebak dengan pantas di Parlimen sejak pelakon itu membuat pengakuan dilamar seorang Ahli Parlimen dari Sabah baru-baru ini.

    Sebelum itu, Bung Moktar telah berjanji untuk datang ke Bangunan Parlimen untuk berjumpa dengan beberapa wakil media yang ingin mendapatkan kepastian mengenai hubungan beliau dan Zizie.

    Bagaimanapun, wakil media kemudiannya dimaklumkan melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) bahawa beliau sibuk dan terpaksa menghadiri satu mesyuarat semalam.

    “Sorry, there is no kahwin kahwin kahwin, hahahaha,” katanya dalam satu lagi SMS kepada media.

    Ditanya sama ada beliau telah melamar Zizie menerusi SMS, Bung Moktar tidak membalasnya. – Bernama

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. pEnArI pOcO2 says:

    where are the others…?????????????
    please come in now…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. petra@dubies says:

    moning u aallllll

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Nishikido Ryo-chan says:

    pagi…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Nishikido Ryo-chan says:

    mne smue ni???
    dh xder org dah?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Nishikido Ryo-chan says:

    ?????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. mawy says:

    mana olang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. pEnArI pOcO2 says:

    aiiiiiiikkkkkkk…tensen…
    windu kat sesorg…
    xleh concentrate ngan keje…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Nishikido Ryo-chan says:

    oooooooooooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. anNeDeSiLva says:

    Assalamualaikum……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. petra@dubies says:

    mawy… rindu kat ko/// lama ko x masuk
    pagi BLACK
    JUON POCO
    MAWY
    BB
    n AG

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Nishikido Ryo-chan says:

    hi mawy black gan poco2…………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. EclipsE says:

    anne cm ne khadiran?ok x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Nishikido Ryo-chan says:

    mak ai..
    skali bpluh2 komen dh msuk…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Nishikido Ryo-chan says:

    yela korg aq hai smue skali………
    hi anne volet eclip ag weya kak lady aries pet…
    sper lagi..
    antu…makcik2… pakcik2…abang2…kakak2…..
    adik2…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. petra@dubies says:

    x komen lagi pasal ker umah baru ni…..

    KAK NARA NAK DWLD KAT MANA CTE KAT ATAS NI….

    menarik x…….

    budak ni mengalakan kontrVC ning baizura dulu ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Nishikido Ryo-chan says:

    aq skang nk cpta rekod..
    bkak byak2 box……
    hahaha……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. anNeDeSiLva says:

    eclipse…
    kak nara ada reply email?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. tOmEii says:

    erm….
    xblh gak nk slhkn budk2 laki tu jek…
    cz slh ank diorg gak sper sruh garik sgt duk melyn jntn…
    dhla sangap sgt plak tue smpi 5 org jntn kna lyn…
    ape nk jd bdk2 skrg…..
    xpyh sklh dh…..
    kawin kn aje bdak gatai cmni….
    dak laki tu pon sme….
    betina belmbak kt lua tp y 1 tu jgk diorg nk kongsi…
    aper2 ajela……dunia2…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. EclipsE says:

    anne dh decide ker nak bt kat mn?
    klu xrmi xbest lah p tasek…pns lak tue…
    kite g shoping complex jer la…
    mkn2…tgk wayang…men boling…watever la…
    tp xpyh pki bju ikt tema…
    kang org ingat rombongan cik kiah lak..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      hurm…
      anne pon tak taula nk ckp mcmana..
      kena tggu kak nara yg decide..
      anne just bole wat suggestion jek kat dia..
      the rest dia yg putuskan ….
      good idea gak but see howla nanti…
      maybe kak nara nk tgok sape yg buat payment kot…
      then baru decide..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Nishikido Ryo-chan says:

    kak lady x der la pet..
    aq sjer jer hai kt dyer..
    nti tcing lak…
    hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. anNeDeSiLva says:

    weh…
    korg dh ada tak baju nk g gathering nanti????
    warna biru taw..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. aMmey says:

    huhu
    xtaw nk komen pe
    cma aku rsau msa dpn cmner nt…
    aku pn da adk gegel…
    msa aku muda2 dlu nk pkai hp pn sush…
    bdk2 skung tadika pn dh pkai hp cangih,kalah aku………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      bdk3 skrg ni mak bapak kena pantau lebih

      cm anak2 aq….
      siap der blog sendiri ( yg sulung 9 tahun..)
      nak challenge bn kot….
      der 4 akaun FB, tp aq kene tau smua akses…
      dan tau pword…
      kene tau kwn2 dye….
      pantau ayat2 dan bahasa yg dorg gunakan….

      dan yg plg ptg, didikan agama mst cukup….
      insyaAllah dalam lindungan Allah hendaknya….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Nishikido Ryo-chan says:

    wei pet aq x tputus la…
    hdup lgi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Nishikido Ryo-chan says:

    hi pde tomei skali….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aries_april says:

    korang…
    page ni ker korang berkelah?
    @ page kat ats tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. fifie says:

    morning sume..agak lmbat plak msuk bn arini..heheh
    respek la kat bapak die..xnk subahat dlm hal2 cmni..ade lg ke bpak2 camni zmn skg ni ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Nishikido Ryo-chan says:

    hi pde fifie gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. anNeDeSiLva says:

    anne lom beli lg la aries..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. blackberry00 says:

    nk p mtg jap @ 10am nih…

    pasni aq on9 blk…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. pEnArI pOcO2 says:

    arini payday…
    awalnyer…hjg bln duit pon hbs…
    huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fifie says:

      same la poco..arini payday fifie gak.
      cepat dpt,cepatla abis..aduii
      kang ckup bulan menganga..huh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        yelar…
        aku nih kategori boros gak nih…
        tiap2 bln beli baju n kain…
        sampai mak aku bising almari x cukop…
        ko lak fifie…camner…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      aq ari2 payday…hahahhahahahha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        seronok lar ko tomeii…
        tahun baru azam kene baru…
        so, aku berazam nk wat bisnes…
        bisnes ngan politik kalo disatukan boleh jd nih…
        insyaAllah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mawy says:

      awal sbb x’mas…..awal kan…aku kdg2 terpikir,ada baik nya kalau kekal 25hb je atau yang paling hampir,…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. pEnArI pOcO2 says:

    oiiiiiiittt…
    page baru lar…pasal si zizie tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Zaza Muhammad says:

    antoo punye budak… paling kesian bapak dia aaa, sure sedey yg amat ngan perlakuan ank dia tuh. bagus aa wak laporan polis, wpun ank dia tu dah 14 tahun, dah mumayyis, dah ble pk mana baik dan buruk tp undang2 kat Malaysia, wpun rela gane2 skalipun, under age still consider kes rogol…. semoga mendpt kesedaran, langit x selalunye cerah, skali Allah ‘bayar cash’ kang x sempat bertaubat… so bertaubatlah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Assalamualaikum Zaza, Penari Poco2, anne, aries….mana saraa, transformer, jed dan lain2 tak nampak pun…dah retire ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Kak Su says:

    Assalamualaikum…ni la budak2 zaman sekarang…susah nak cakap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. BumbleBee says:

    hmm…ape nak cakap lagi… nasik dah jd bubur.

    apelaa yg budak pompuan tu fikirkan yer. keseronokan semata-mata yg x kekal lama tu? ni mesti byk nonton 18sx kt web yg senang nk access zaman2 teknologi ni. dah addict, nk merasa laa ape lg..

    hukuman kene ketat sket laa utk kes2 ‘rela’ cmnih baik utk laki ngan pempuannyer supaya x berulang. Bukan ape, x nak diorg ni berlumba-lumba plak kejar title ‘lebih ramai lelaki dlm satu masa’ bler dh terbongkar satu kes ni. Budak2 skang bukannyer betul. Sker mencabar undang2. lg di tegah, lg nk buat yg lebih jahat…and extreme.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. reena says:

    Ya Allah, kesian kat keluarga budak nie, disebabkan dia buat perangai, sure seluruh keluarga dia yang akan tanggung malu, terutama parents dia.. sure org akan ckp macam-macam .. keluar lah airmata ibubapa dia ni disebabkan perangai entah apa entah budak nie… hmmm.. fikir dulu sebelum buat sesuka hati.. bawah umur pulak tu.. apa-apa pun pada parents dia semoga tabah dan sabar mendengar cemuhan or sindiran org disekeliling nya … Allah itu ada…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. mizzlynn says:

    Kesian kat family budak pompuan nih..nk komen byk pun tk leh tp nasihat jerlah..moga2 budak pompuan tuh sedarlh yg prbuatan dia tuh telah menghancurkan hati mak bapak dia..ape yg difikirkan pun tk tau..mungkin nk lepas tensen..?? Hmm, apepun, semoga keluarga dia tabah dlm menghadapi segala kemungkinan pasnie.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Apin Opin says:

    kalau kes macam ni selalu yang kena tangkap lelaki sebab disabitkan merogol…abis apa jadik dengan budak perempuan tu yer sebab atas kerelaan sendiri…paling2 pun hantar pusat pemulihan jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. mak lang says:

    aah…btol2…..bek dak 5 jahanam twu gan dak gadis x gadis twu…dua2 kne hukum..bukan stakat anta g pusat pemulihan jew..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. nana says:

    wat malu famili dia je kan
    dh la bru bdk2…berhingus lagi
    hahaha’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. More 3gp…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. jom kat sini…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Lelaki2 yang terlibat patut dikenakan tindakan keras.Sedarlah perempuan2 ,jangan terpedaya dengan lelaki2 macam tu.Masu video,muka anda je nampak nanti,yg lelaki2 tu nampak tangan jer kodek2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. zam says:

    ni lah keadaannya skrg,bila dah trbgkar,buat report,yg kenanya lelaki2 yg meratah tubuh pompuan tuh,pdahal dua2 patut dihukum..kalo hanya lelaki yg dprsalahkan,prempuan2 akan mengambil ksmpatan…..patut dua2 dihukum,setimpal dgn perbuatan mereka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. eh maner JAIS ni?lorh xkn ustaz asri leh mai tgkp…yg kat ats ni xmai tgkp?LOL

    hehehe yare2…

    nilh Malaysia…sepatutny kat sekolah dlarangkn mmbw handpon…tp dbleh kn…

    pelik gak aku sek ren n men pn dh guna hnset perghhh gile kaya mak bpak mreka…ish2…

    xde makneny nk dakwa2…wei klu prempuan tu dh rela buang masa jew report2 ni…len lh paksaan lOL…

    isi yg leh diambil…
    1-slah plih kawan jdlh mcm kat ats tuuu…
    2-ikut kemana pergi je-jdlh cm kat ats…nyah manew dia g ko ikut je..org sruh mkan tahi ikut mkan sekali…
    3-mak bapa xambil brat org kate ambil mudah-jdlh cm kat ats tuuu…dh de hpon kol lh anak tu g maner?ngn sape..?pstu slalu2 kn lh check hpon anak tu…

    nasihatku kpdmu whai kaum hawa…

    klu ko nk kuar tuuu tgk2lh…kkdg aku seram giler…aku nmpk sorg prempuan nek motor ngn laki pstu mmber dia yg follow smua laki de lh dlm 5-6org perghhh aku pkir msaklh prempuan niii…seram tgkuk aku…yg pelik prempuan tu slumber je…eeeiiii…

    pepandailh ko plih kwn skrg niii whai kaum hawa…slah plih jdlh cm kat ats tuuu…

    lg satu biarlh pkaian tu xmenjolok kn mata…org kate biarlh nk kate slekeh xlh kira medium2 lh…yg jejlok mata tulh siaplh ko lepas ni…

    pepandailh jg dri…first ingt yg maha esa pstu ingt mak ayah insYaAllh…dpt dielak kn..k…

    lastly klu laki minta pgg tu ini wlupn tgn jgn bg…dh bg skit lame2 nk bnyk…ha jgn bg lgsug ko marah jew…k…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lanToK LeW says:

      masalahnya kkkl…
      yg kene rogol bukan yg sexy….yg pakai sopan…aku kekadang kesian lak kat pompuan camni…len yg buat len yg kene…huhuuhu…ntah laaa…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. mamak ajaib says:

    laksanakan hudud jek….dua2 blh kena tibai…anyway kesian makbapak budak tu…tabik pada bapak dia psal report polis…
    SALAM MAAL HIJRAH FOR ALL READERS.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. abrablog says:

    kadang-kadang, aku nak salahkan kat handphone berkamera dan bervideo ni. Ini antara salah satu sebab fenomena ni berleluasa. Depa salahkan kegunaan hp. Itu pasal jadi camni. Adoh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. sAJ says:

    buat anak je pandai….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. nobita says:

    Kecik-kecik tak nak mampus! Dah besar menyusahkan org tua!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Rin says:

    sgguh m’malukan wrga phg, dkt dgn daerah lipis plak tu.. aku mmg malu !! hrp bdk ppuan tu pom kna tgkap..
    x adil tgkap jntan2 tu jek.. kalo x rela, x kan simpan vdeo lucah sndri.. … !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Mr. XY says:

    o0o(‘_’)o0o

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Mao videonya..???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Zul says:

    mane boleh dapat 3gp tu..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. has says:

    pmr pun xambik lg..
    dah jd mcm 2…
    jantan2 dlm video 2 pun yg ko lyn jgk bdk 14thun ke knp??
    his his his..buat malu je…

    xguna jd orang , baek mu jd ….
    lu pikir r diri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. pening says:

    Tu lah petanda dunia akhir zaman…bangga bila buat zina & jd tatapan org..tiada lg rasa malu terutama pd Allah..apa nak jd pd genarasi akan dtg..sedihnya…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. Legalsounds says:

    A thoughtful opinion and ideas I will use on my website. You’ve obviously spent some time on this. Thank you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. porno izle says:

    This is a good piece of content, I was wondering if I could use this blog on my website, I will link it back to your website though. If this is a problem please let me know and I will take it down right away.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Keven Desler says:

    I’m curious to find out what blog platform you’re using? I’m having some minor security issues with my latest blog and I would like to find something more risk-free. Do you have any solutions?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Very decent write-up. We really located your current site along with needed for you to state that will We have truly loved browsing your current web log along with articles. However I’ll always be checking your current supply along with My spouse and i desire for you to read through your current web log yet again.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Dog Barking says:

    I’ve been visiting your blog for a while now and I always find a gem in your new posts. Thanks for sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Their that you learn my mind! You seem to understand a great deal about it, such as you published the book there or something like that. There’s no doubt that that one could can with some pics to push the message house a tad, nevertheless other than that, this really good webpage. A good browse. In poor health certainly return to their office

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0