Written by AbangNara | July 2nd, 2013

Setelah berdiam diri sekian lama mengenai status kehamilannya, akhirnya Diana Danielle menerusi akaun Instagramnya telah berkongsi sedikit kata-kata untuk tatapan para peminatnya. Secara ringkas, Diana Danielle memohon agar didoakan proses kelahiran anak sulungnya yang dijangka akan berlaku tidak lama lagi.

anak diana danielle

Diana Danielle turut sama memohon maaf jika pernah menyakiti hati sesiapa. Diana turut meminta agar bayi yang akan dilahirkan kelak sihat walafiat tanpa sebarang komplikasi. Abang Nara yakin sedikit sebanyak Diana pasti tertekan dengan kontroversi yang menyelubungi kehamilannya.

anak diana danielle

Menurut Farid Kamil, Diana dijangka akan bersalin 15 Julai ini. Marilah sama-sama kita doakan agar proses kelahiran Diana akan dipermudahkan. Semoga anak yang lahir akan sihat dan sempurna. Kepada Diana, good luck dan banyakkan berdoa agar dibantu olehNya kelak.

P.S: Suzuki Alto edisi ulangtahun ke 20 di China

97 responses to Doakan Kelahiran Anak Saya – Diana Danielle

  1. LESONG says:

    good luck!!

    0

    0
    • Bro 10 Inci says:

      Smpi skrg xde apa video/live streaming/bukti menunjukkan DD ni msh blm melahirkan anak.. Heh bersangka baik je la.. Malaysia boleh!!!

      0

      0
      • intan says:

        Perlu ke dia nak tunjukkan bukti.

        0

        0
        • aku says:

          perlu. dia mengandung benda baik. tp mcm2 fitnah dilemparkan. so, dia WAJIB tunjukkan bukti dia difitnah demi maruah diri, keluarga esp bb yg tak berdosa tu.

          0

          0
        • Anonymous says:

          sebagai manusia biasa,kita bukan saja harus menjauhi diri dari memfitnah tapi harus juga menghindari diri dari menimbulkan fitnah org lain terhadap diri sndiri..xde sape yg salah..yg ragu2 perlukn bukti untuk hindarkn diri dari memfitnah org lain..yg pihak sana plak dah tau banyak keraguan timbul ape salahnya puaskn hati org yg selalu buruk sangka pd org lain..2 pndapat aku je,jgn korang nk bergaduh sb hal nie plak..masing2 ade pendapat..x gitu??

          0

          0
        • enw says:

          kesian sngt kt DD..,semoga dia tabah dgn segala ujian dari-NYA..,amin…

          0

          0
        • pe citer bai says:

          aku tertarik dengan satu komen “serba serbi tak kena start dari majlis brtunang smpai la skrg”…
          yep, aku setuju sangat.
          betul, berani kerana benar, takut kerana salah.
          Fk n Dd,kenapa perlu berbohong? kenapa x bgtau nama anak ahmad ariq hanania farid kamil,yg da berusia sekian sekian..
          xpe la..yg penting aku mmg xpercaya dgn news korang.
          nak brsngka baik pun,da tahu kebenarannya..hmm..artis oh artis.

          0

          0
      • Anonymous says:

        xapelah xde vdeo ke ape…tanamkan dlm hati kite ni biar bersangka baik..biar kita ni berperikemanusiaan…taw xbila pressure kndungan akn terjejas jgk…diana gtau camtu kita terima la..doakan dia n anak yg bakal dilahirkan chat..kesian la diana…diam die bkn diam senang hati aku rase..diam die sjuta masalah yg terbeban….tp dia kena telan la coz dia retis..smua bnda org nk selidik smpai lubang cacing…so,smoga Allah lindungi kita semua..nak2 mggu dpan dh nk masuk ramadhan kn..doakanlah kita dpt bertemu bulan mulia itu..^_-

        0

        0
    • ayam jepun says:

      ELEH !!! SEKEDAR TULISAN , SUH NENEK AKU YG UMUR 80 TAHUN PUN BOLEH BUAT PUNYA !!!! KITA TAK BUTUH KATA2 PUISI BAGAI ! KITA BUTUH BUKTI YG NYATA , BUKAN JUST BAYANG2 !!!!! APA YG KO MALU KAN WAHAI CIK DD & F.A.K.E???? ORANG MALAYSIA TAK BODOH ! DULU TIME BUAT RASA SEDAP ! TIME DAH DAPAT , NAK MAIN PONDOK2 LAH PULAK !!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        benda ni semua xkene batang idung ko kan…xkene pd fmly ko kan…igtlah ayam jepun Allah maha adil..sebesar mn pun silap diana tu antara dia ngn Allah…kita xberhak pun nk hukum seseorang….dh inisiatif dia ngn cara tulisan kita terima la…yg ko smpai sebesar zarah nk cari salah silap org nape????ape ko dpt???kepuasan ke??tolong setting akal pk +ve tentang org lain…ms depan ko blum tentu pun sempurna lagi…

        0

        0
        • ayam jepun says:

          SO ???? SAPE SURUH DIA NAK SANGAT JADI ARTIS !!! CUBA KALO BUKAN ARTIS ! MESTI TAK DE ORANG DUK COMPLAIN ABOUT HER !!!!
          TO: ANONYMOUS 12.59 pm

          0

          0
      • mashi says:

        kemain lagi kau mengutuk orang kan.. like you so damn perfect in this world kan.. besok lusa di buat nye si DD tu meninggal.. kau nak mintak maaf kat sape,ayam jepun? family die? FK? mengutuk tak pakai otaak..aku pelik dengan orang yg komen kutuk sane sini.. dorang ni perfect sangat ke?pahal da berlambak2 agak nyee.. haih! –“

        0

        0
      • Didi says:

        Ayam jepun ni memang suka dpt dosa kan? Sedarlah diri tu dah makcik/pakcik. Janganlah berperangai macam budak budak. Satu comment negative boleh pengaruhkan minda org. Haa org org macam ko ni lah api nya.

        0

        0
      • QiQi LaLa says:

        senang je, bende mengaib kan xkire die wat ke xwat ke xyh btau p0n, allah pon mrh… dah2 jgn nak mengarut lg wat dosa je kte pk buruk kt orang,,,

        0

        0
      • MINA says:

        ABG NARA, CEPAT CEPAT UPDATE…
        DIANA DA SELAMAT BERSALIN BABY BOYYY…
        SUH DIA TUNJUKKAN SURAT BERANAK K, TUNJUK NAMA N TARIKH LAHIR TU PENTING…
        JGN PLAK ADE YG TANYE, PERLU KE..?
        YUP, MEMANG PERLU..DIANA N FK PERLU BERSIHKAN NAMA. DIORG DA BANYAK KENE FITNAH. KLU MRK BERANI… TUNJUKKAN BUKTI.

        TAK SBR NAK TAU NAMA BABY TU, KLU SAME APE YG ORG2 CAKAP…YG BABY TU DA ALMOST 2MONTH LAHIR…UHUIII

        0

        0
        • Anonymous says:

          nope
          she dosnt need to do those kind of things
          i got no problem with this whole fd-dd-baby issue
          anyway
          apa buktinya kalau betul depa wat salah seperti yang diperkatakan?
          setakat kiraan ja memang tak cukup ok
          lain la kalu ada substantial medical report ka apa ka
          like
          they show their cert, u show ur cert
          baru adil

          0

          0
    • ayam jepun says:

      KALO YA PUN NAK MINTA MAAF , MINTA MAAF PADA ALLAH DULU ! ATAS PERBUATAN ” MAKE LOVE BEFORE NIKAH “!!!! JANGAN DUK MAIN PONDOK2 JE !!!!

      0

      0
      • ddd says:

        minta maaf pada allah dulu? kau tahu ke die minta maaf pada Allah atau tak? make love before nikah, ade bukti? kau pun cakap tanpa bukti ayam jepun..silap2 ko lak wat fitnah.. dosa ngan Allah directly boleh mintak ampun ngan manusia? ko cari lah dd ni blik nk mintak ampun, tu pun kalau die nk maafkan…pertikai dosa org dengan membuat dosa? tahniah ayam jepun…banyak betul pahala ko agaknya

        0

        0
      • Anonymous says:

        Blh tnya? Anda mengendap ke masa dorang buat make love smpai blh tahu crita ni ?? Ke main tngkap muat je ?? or anda jles x dpt DD . Hahahahaha ,

        0

        0
        • ayam jepun says:

          ANONYMOUS 3.02 PM …. DIDI 3.08 PM !! ! HAHAHA !!! APE JELES NYE ! AKU NIE POMPUAN ! KO INGAT AKU NIE PENGKID MACAM KO KE ???? KO NIE BODOH LA, MANA ADA LAKI YG KUAT PROPA BERGOSIP BAGAI NIE ! OR KO NIE MEMANG LAKI YG KUAT PROPA BERGOSIP ???? HA HA HA! AKU TAU KO SAPE ! AKU TENGOK KOMEN2 YG MEMBURUKAN DD MESTI KO BEKUP DI BAWAH NYA ! ENTAH2 KO NIE SI FK KAN ??? SO WHAT ???
          KOMEN PUAKA ITU HAK KAMI !!!!
          KALO TAK SUKA ORANG DUK KOMEN MACAM2 , JANGAN LAH KUAT PROPA ! TAK GITU !!!!

          0

          0
        • Didi says:

          Kalau ye pun. No need to caplock kot. Saya masih boleh membaca dgn tulisan biasa. Oh one more thing. Rasanya takda kena mengena kot ayat saya dengan comment caplock awak ni. So why you must put my name? Salam isyak! Wahai anak hawa :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          Der , aku ni perempuan mcm ko jgk . Tp bhsa kau tu mcm x prmpuan je . Mcm x ada adab , ko prnh blja adab sopan or sivik ? Ker diri kau 100% perfect ?? Mcm kau tahu luar dlm kain si FK n DD .
          Anyway miss ayam jepun smoga kau tabah dlm hidup dan mulut n jari jemari kau bila mengomen biar berakal selepas ini apabila hendak berbicara . Bhahahahahahahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          Saya bukan FK yerk ayam jepun , saya IKA . TQ (:

          0

          0
  2. liana rosli says:

    semoga dipermudahkan segalanye…mane 1 la betul…da bersalin ke blom?xde pic dd yg terbaru?

    0

    0
  3. insyaallah… semuanya akan selamat.. amin.. byk2kan zikir.. nnti dh nmpk baby 2 hilang terus sakitnya.. ;)

    0

    0
  4. anak haram says:

    anak haram lettew..

    0

    0
    • esah says:

      eh kau ni..tak boleh ke doakan yang baik2 untuk orang lain???

      0

      0
    • jadore says:

      siapalah kamu utk menghukum! wlu apa pun yg terjadi itu antara dia dgn Allah…. hanya Allah yg maha mengetahui dan siapalah kita utk menghukum! kita doakan saja dari jauh agar dipermudahkan segala urusan DD….. itu lebih baik dari ko mengata yg bukan2!!

      0

      0
    • kaksemah says:

      entah2 kau yg “ANAK HARAM JADAHHHHHHH” tak?

      pandai ckp orang..

      0

      0
    • ddd says:

      xde orang yg sanggup nak mngaku diri anak haram melainkan ko sorang..dalah mulut jahat

      0

      0
    • Anonymous says:

      anak tk de yg haram. anak ialah makluk ciptaan allah. anak anugerah tuhan. untuk ibu bapanya, tk baik ckp mcm tu. ko ni tk de belajar agama ke,

      0

      0
    • Anonymous says:

      tk baiklh ckp mcm tu. anak tu manusia ciptaan ALLAH. ANAK BUKANNYE HARAM,

      0

      0
    • !!! says:

      longkangnya mulut nko…sah² jenis jaga tepi kain org…tepi kain sendiri carik rabak tak plak dia jahit!!!!!!

      0

      0
  5. anak halal says:

    tah tah ko yg anak haram.. ye tak “anak haram says”

    0

    0
  6. minah says:

    ala…kalau betoi dan benar lagi dikata….tunjukkan video kat keek or insta pasai perut tu kembung lagi….takyah nak pakai text sgat la..org skang bukan nye nak pecaye…berani kerana benar..takut tu paham2 jela…

    0

    0
    • ddd says:

      knape lah nk beria sgt nk tgok perut org..lantak lah diorang nk ckp da bersalin ke belum..kalu yer pun diorang tipu ko dapat ape?

      ko penah tgok tanah kubur tak? selalu ade sorang yg beria2 nk tgok azab org yg dah mati sbb nak tgok balasan atas perbuatan die masa hidupnya..padahal tok adi dah kata tak payah..kalau betul mengaibkan tu mknanya da buka aib org…tp die nk jugak suruh bkak sbb nk tgok balasan…tp diri sendiri tak fikir mcm mane rupe diri time balasan tu nanti… ko ni spesis mcm ni lah sebenarnya…sebokkan sgt nk tahu cerita x elok org..kalau betul mende die buat tak betul ko nak die buat pengakuan terbuka ke? pastu ko bertepuk tgn…nanti bile anak tu besar, org plak akan ckp budak ni lah yg sekian…sekian… xde life ke ko neh? sedeh…

      0

      0
      • minah says:

        ddd, ko ni mesti farid kamil kan??? hahahahha

        0

        0
        • ddd says:

          farid kamil kepala kau… aku pompuan la..fikir benda baik pasal org x boleh? kalau tak boleh maknanya hati tu kotor… kalau hati tu da kotor pasal tu semua org tak betul..kau sorang je betul padahalnye..diri sendiri pun simpang siur

          0

          0
        • enw says:

          ko nie minah,dh patot ko nie mampos,sebok sangat nk bukak aib org,sok aib ko lngsung x dpt nk tutup lg bru ko tau!!

          0

          0
      • anon says:

        choiii!!! ni smua propa… byak tgok drama melayu ko ni, kg tok adi tu mmg smua org masuk neraka…sbb jahat..tok adi sorang je baik…nak compare cerita ngan real life. becakap mcm tak penah jaga tepi kain jiran depan umah je ko ni…even baca gosip kat BN ni pon dah dikira jaga tepi kain org tau tak! bebel mengalahkan tok adi..

        0

        0
        • enw says:

          pegi mampos la lu anon!! cerita tok adi 2 sebagai pengajaran kepada perbuatan jahat n baik. myb yg baiknya belom smpai time lg nk ditayang kt umum,ko ape tau!! menyemak je dgn komen bahlol ko 2!!! puiii!!!

          0

          0
  7. sara says:

    doakan DD selamat melahirkan. Halal or haram itu urusan dia dgn Allah. Andai DD dah bertaubat sia-sialah kamu yang mengata. Entah2 dia lebih baik dari kamu

    0

    0
  8. Tak cukup bulan says:

    Good luck ! buat tak tahu je lah apa orang nak cakap ,
    baby tu adalah rezeki..

    0

    0
  9. wawa says:

    semoga dipermudahkan segalanya… farid dah ke ausie blom.. t sapa nak azankan baby???

    0

    0
  10. markonah says:

    propa sungguh. kalo dah branak tu mengaku je lah

    0

    0
  11. rendah diri says:

    Sape kite nak judge mereka? Bersangka baik saje lah.. doakan yg terbaik utk baby tu as well as the parents. Terlalu byk komen yg penuh dgn hasad dengki dan negative thinking. Kita mmg tiade hak pon nak minta mereka buktikan the pregnancy. Itu perkare peribadi walaupon ramai yg anggap artis ni hak masyarakat. So kolot pemikiran mcm tu. Nobody is hak anybody.. hanya hak Allah.

    0

    0
  12. be humble says:

    Sape kite nak judge mereka? Bersangka baik saje lah.. doakan yg terbaik utk baby tu as well as the parents. Terlalu byk komen yg penuh dgn hasad dengki dan negative thinking. Kita mmg tiade hak pon nak minta mereka buktikan the pregnancy. Itu perkare peribadi walaupon ramai yg anggap artis ni hak masyarakat. So kolot pemikiran mcm tu. Nobody is hak anybody.. hanya hak Allah.

    0

    0
  13. yana says:

    kalau betul buat you tube la

    0

    0
  14. Anonymous says:

    yup. agak pelik sbnrnya. sblm ni bkn main lg asik nak post gambar. positive pregnancy test, upload gmbr. gi honeymoon cium2 pipi, upload gmbr. alih2 nak tunjuk perut kembung ke kempis, guna text je? hm laa DD. ngaku je laa..buktikan…

    0

    0
    • MINA says:

      ABG NARA, CEPAT CEPAT UPDATE…
      DIANA DA SELAMAT BERSALIN BABY BOYYY…
      SUH DIA TUNJUKKAN SURAT BERANAK K, TUNJUK NAMA N TARIKH LAHIR TU PENTING…
      JGN PLAK ADE YG TANYE, PERLU KE..?
      YUP, MEMANG PERLU..DIANA N FK PERLU BERSIHKAN NAMA. DIORG DA BANYAK KENE FITNAH. KLU MRK BERANI… TUNJUKKAN BUKTI.

      TAK SBR NAK TAU NAMA BABY TU, KLU SAME APE YG ORG2 CAKAP…YG BABY TU DA ALMOST 2MONTH LAHIR…UHUIII

      0

      0
  15. Anonymous says:

    macam aku da cakap dulu, kalo da mengandung anak haram tu mengaku jela, tak payah nak rayu simpati bagai, ingat kitorang ni generasi felda ke, emosi2, simpati. takde video kalu, tak payah sembang la der..

    0

    0
    • anak kampung says:

      ape ko ingat anak felda bangang sangat ke? ramai je jadi doktor engineer arkitek lawyer. ko pegi tengok rumah org felda besar mana. sebijik rumah kat bandar ni takat ruang tamu je kat felda ye. jgn la nak berlagak urban sangat padahal kat bandar dok rumah burung je.

      0

      0
    • si comel says:

      eleh setakat dok bandar rumah flat nak buat pe??org bndar msuk kmpg mmg berlagak tp sbnrnye lagi miskin dari org kmpg..hahahahaha

      0

      0
  16. Anonymous says:

    Haihh korang.. abistu kalau dia amek gambar or taruk kt keek’ pakai perot mengandong yg fake mcm dlm filem pulak?? Baru korang puas hati ker?? Doa2 kan yg baik2 jer bole x? Korang tu malaikat ker?? Xpernah buat dosa???

    0

    0
  17. paukaya says:

    bukan dh beranak ke??

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Apa masalahnya yg org nk sgt dia tunjuk bukti?Kalaupun mereka buat dosa,semoga mereka bertaubat.Tak perlu kot DD kene mengaku kalau dia hamil luar nikah sekalipun.Tidakkah kamu terfikir,bkn aib FK dan DD saja yg perlu ditutup (kalo benarlah citer ni)tapi maruah bayi tak berdosa tu jugak kene dijaga.Kalo lah diorg ngaku sekalipun,bayangkan aib yg dibawa oleh bayi tu sampai besar,walhal dia tak berdosa pun.
    Nak sgt diorg ngaku buat apa?kalo diorg bertaubat,tak perlu nk kecoh satu dunia pun.
    Aku pelik sungguh ngan perangai org yg nk sgt tengok keaiban org lain.
    Doakan yg baik baik utk mereka sudahlah.Dah kawen kot!

    0

    0
  19. bimbi says:

    saya teringin nak tgk gmbr DD mengandung.. mst cute kan.. pls lah DD post 1 gmbr :)

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Ha betul tu kan! kalo I jd DD pon I malas u ols nk tunjuk bukti. Sbb makin menjadi2 jer org fitnah I.. Baik I buat bodo sudey. Hidup bahagia. Kalau betul lah sekalipon lantak la tu antara mereka dengan Allah. Diri sendiri nyer salah dengan Allah nie ada fikir x?? Xtakot ke kalau betul ini semua fitnah… nak mintak ampun kt sapa???

    0

    0
  21. Din says:

    dah dia kata akn bersalin 15hb Julai so kita terima jelah. klu dia tipu dia jugak yg akn dpt dosa. sekurang2nya kita jgn memfitnah dia. doakanlah yg baik2 utknya.

    0

    0
  22. warihhhhhh says:

    semoga baby dan ibu selamat…x baik kita asyik bersangka buruk jer…yg lepas tue dah r…itu antara dia dengan Allah…siape kite nak judge org x tentu pasal…diri kite pun belum tentu sempurna…

    0

    0
  23. warihhhhhh says:

    semoga baby dan ibu selamat…x baik kita asyik bersangka buruk jer…yg lepas tue dah r…itu antara dia dengan Allah…siape kite nak judge org x tentu pasal…diri kite pun belum tentu sempurna…

    0

    0
  24. ... says:

    apa punya statement la DD ? FK ? mak nya? menimbulkan syak wasangka dan boleh mendatangkan fitnah.. nauzubillah…

    0

    0
    • MINA says:

      BETOLLL
      DIORG YG DATANGKAN FITNAH,
      KENAPA XNAK BERSIHKAN NAMA
      BERANI KERANA BENAR…

      0

      0
  25. anak haram says:

    dah anak haram tue,anak haram je la..yg korang dok bela diorg tue apsal..korg pun anak haram ke?haha

    0

    0
  26. kokotalk says:

    Anak FELDA terbaik!! FELDA BOLEH!!

    0

    0
  27. Anonymous says:

    ANAK TU BUKAN ANAK HARAM LA ANAK HARAMMMMMMMMMMM

    0

    0
  28. Anonymous says:

    sokong anak kampung..org felda lagi masyuk babe..duk kl tp habok pun xde ..

    0

    0
  29. bunga says:

    u all ni asyik nampk salah diana je……sedangkan farid yg start dulu u all x nmpk….sbg bkl suami dia yg patut bimbing diana,,bkn main2 kan dia.

    ~~.klu betul anak tu luar nikah la.“

    0

    0
  30. putri says:

    KALAU AKU KT TMPT DIA LAH, AKU DA LAME PROOVE KAN SATU VIDEO YG MENGATAKAN AKU XBESALIN LG BIAR SATU MALAYSIA TAU LAGI2 YG DOK KALAU AKU KT TMPT DIA LAH, AKU DA LAME PROOVE KAN SATU VIDEO YG MENGATAKAN AKU XBESALIN LG BIAR SATU MALAYSIA TAU LAGI2 YG DOK MENFITNAH AKU TUH! SAPE XBENGANG ORG DOK FITNAH KITE, LAKI DAN YG PALING KESIAN PADA BABY YG XTAU PAPE TUH! DONT MAKE US CONFUSE! KES KAU NI DD, SENANG LENANG JE ORG LEMPAR FITNAH AND THINK NEGATIF TNPA BERPIKIR PNJG. ORG MALAYSIA BKN XDE AKAL! KAMI BUKAN BUDAK2! KALAU AKU LAH KANN… PANAS GAK AKU KALAU 1 MALAYSIA MENFITNAH. KO XDE MARUAH KE? KALAU BENDA XBETOL MCM KO CKP LAH KAN. HMMM… RENUNG2KAN DAN SELAMAT BERFIKIRRRR (JGN MENGAMLAKAN YE)
    actually aku xnak pon masuk cmpur, tp meluat sbb c DD ni kuarkan statement yg xkukuh bukti yg mengatakan dia xsalin lg.

    0

    0
    • MINA says:

      ABG NARA, KNAPE KOMEN SY YG SATU TU X PUBLISH KAN.?
      KOMEN LAIN ADE, KENAPA YG TU TAKDE..
      KENAPA, TAKOT KLU ORG BACE KOMEN SY, ORG TPENGARUH YG DD DA ALMOST 2MONTH BERSALIN.?
      KALAU DD DAN FK D TMPT YG BETOL, DIA PERLU CLEAR KAN NAMA DIA,
      TUNJUK SURAT BERANAK, KENAPA NAK TAKOT.?KLU DIORG BETOL.. TAK PERLU SOROK. MASE TAU PREGNANT,TERUJA SGT UPDATE GMBR UPT. DAH PREGNANT TAKDE PLAK GAMBAR. DAH BERSALIN UP LA GAMBAR SURAT BERANAK. TAK PERLU TAKUT.
      SAYA TAK SABAR NK TAU NAMA BABY BOY DIORG. SAME TAK SPT YG DICAKAP2KAN ORG.

      0

      0
  31. Scherry... says:

    Hospital telah melaporkan bahwa tidak ada ibu yg bernama Diana Danielle akan bersalin pada tarikh tersebut kerana dia telah melahirkan bayinya sebulan lepas..

    0

    0
  32. BUNKFACE NO.1 says:

    utk elakkan fitnah, apa kata DD tunjuk pic yg latest atau video ke ?? selalunya artis bila pregnant suka ambik gambar tapi DD ni serba serbi pelik, start dari bertunang sampai skrg memang pelik

    0

    0
  33. lisya says:

    masyarakat ske sgt menilai org dri kslapan lalu.tak smstinya org yg prnah buat silap tu bruk selamanya.kdg2 dri kesilapan kita belajar memperbaiki diri.knpe kita nak burukkan lgi keadaan.beri komen yg ngtif mcm dri kita ni dah ckup bgus dgn sempurna.sedar cikit hanya Allah yg berhak di ats segala-galanya.ape yg dh berlaku itu antara dd dgn tuhan.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    saya bukan ‘anak haram’. Walaupon saya anak ‘halal’ saya tetap xsuke ngn orang yg melabelkan orang anak haram.. sebab?? sebb baby tu xpernah berdosa. Dan setiap insan yg lahir kan dunia nie tetap mulia di sisi Allah..

    0

    0
  35. Rondoletti says:

    Kalau dh tahu hati org busuk mcm bangkai, suka mencari aib orang, mulut longkang dan sentiasa syak wasangka, tak guna tunjuk bukti perut besar DD Menandakan dia belum bersalin. Sbb apa? Sbb org yg hati busuk nie kemudian akan mempersoalkan kesahihan gambar atau video tersebut. Mesti ada yg berkata bhw kat bwh perut dia bantal ke apa ker… So, there is no way she can ever satisfy your devilsih curiosity. If that is the case, what do you expect her to do? Selak baju dia dan tunjuk perut? Korang yang mengutuk nie manusia jenis apa? Korang nie mengata seolah2 tiada hari pembalasan. Doa2kan Allah tak bagi cash kat kamu sbb kebiadapan kamu. Ayam Jepun yg bajet perfect, you have been very very mean. Mmg celaka mulut, hati dan akal kamu. I shouldn’t say this, but I do hope that you rot in hell. Maaf rakan2 semua, mmg perlu kita bersangka baik tp respon Ayam Jepun nie mmg biadap dan susah saya utk berkata yg baik2 bila bertemu manusia yg celupar sebegini.

    0

    0
  36. Anonymous says:

    ooo…bawa diri ke Australia bersebab!

    0

    0
  37. insaf la says:

    Dosa dia. Biar lah dia yang tanggung. Siape lah kita untuk menghukum orang lain. Jangan lah kejam sangat. Kalau diri korang yang mengutuk tu bersih and baik sangat tu tkpe. Jangan lah biar kan syaitan menghasut ditelinga korang.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Alhamdulillah dah slamat bsalin… kahwin 3 November 2012…due date 15 julai 2012???? baru 8 bulan 12 hari.. patutnye due date mestila sekurang2nye 3 Ogos 2013….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Typing error….15 Julai 2013….

      0

      0
    • tatitu says:

      org kira dr last period la bodoh.. bkn dr tarikh kawin.

      0

      0
      • Anonymous says:

        hahahahaaaaa…kan dah kene bodoh..itu law xtaw kire due date xyah kire la..org ambik date LMP..bkn date nikah…sengal..nak sgt cari salah org..tup2 diri sendiri yg salah…

        0

        0
  39. SYUKUR says:

    Biasalah org Malaysia memang kuat bergosip, tambah2 fitnah lagi lah suka. Dosa besar seperti zina adalah antara manusia dengan Allah, siapalah korang nak minta surat beranak bagai. Sekurang2nya mereka dapat pahala dengan bernikah, korang dapat dosa dengan mengumpat dan fitnah!
    Wallahualam..

    0

    0
  40. DIA says:

    tahniah & alhamdulillah dah selamat bersalin, semoga mak & bby cepat sihat.
    setaip org ada baek&buruk dia. yg penting dia dah berubah jd yg lebih baek a.k.a tobat.
    tobat org mana kita tau, doakan yg baek2 jew tuk org lain dr dok korek cari salah/buruk org.
    ALLAH tak ampun kan dosa sesama umat, kecuali umat tu yg memaafkan.

    0

    0
  41. queen says:

    aih. penyibuk btul lah manusia sekarang ni kan. takpe, kalau diaorg buat lagi fitnah. makin banyak pahal DD dpt. :)

    0

    0
  42. queen says:

    tyrping error. maksud nyer pahala

    0

    0
  43. nurul says:

    dia dah bertaubat…sudah2 la…..allah pun tak suka kita buka rahsia hidup kita yang tak baik tu….seelok-eloknya dirahsiakan saja sebaik mungkin……yang kita nak prove sangat kenapa?kesian la sikit kat dia…..korang nak dia tunjuk certificate bagai….kalau anak di berbin abdullah apa jadi…..bnda da jelas kalau dia tak nak tunjuk that means ada perkara yang perlu disimpan rapi….tak perlu la dia nak bagitau satu dunia anak dia anak haram pun…..korang tak tau apa rasanya bila maruah kita orang pijak2…..cuba plak esok ada keturunan korang yang jadi camni…..

    0

    0
  44. hamba tuhan says:

    dah2 la 2 kte kt org..dh selmt smuanye kn..spa2 yg komen gne caplock baik bhnti la..skt mte aku..korang ingt korang ngah isi borang mtk kje ker..

    0

    0
  45. […] Doakan Kelahiran Anak Saya – Diana Danielle (93) […]

    0

    0
  46. […] Doakan Kelahiran Anak Saya – Diana Danielle (94) […]

    0

    0
  47. […] Doakan Kelahiran Anak Saya – Diana Danielle (95) […]

    0

    0
  48. […] Doakan Kelahiran Anak Saya – Diana Danielle (96) […]

    0

    0