Written by Bella | April 15th, 2015

Dilabelkan sebagai lelaki gila seks dan gay, Wak Doyok menerima pelbagai tomahan daripada masyarakat apatah lagi ada pula individu yang mengaku pernah menjalinkan hubungan songsang bersamanya satu ketika dahulu.

Merasa tertekan dan enggan lagi difitnah, Wak Doyok merencana untuk membuat laporan polis bagi membersihkan namanya dan tidak mahu perkara ini berpanjangan serta melibatkan ahli keluarganya.

Saya sendiri tidak tahu siapa orang berkenaan yang telah menulis benda-benda macam itu mengenai saya di Twitter. Ia adalah fitnah dan saya akan buat laporan polis.

Saya ada keluarga. Malah saya menjaga ibu dan bapa saya. Cerita-cerita macam ini bukan sahaja boleh meninggalkan kesan tidak elok kepada saya, bahkan buat keluarga saya juga.

Pada pendapat Wak Doyok, individu yang menyebarkan cerita tidak benar itu sengaja mencari perhatian dan publisiti murahan tanpa memikirkan kesan terhadap mereka yang difitnah olehnya.

Bagi saya, budak ini hendakkan perhatian. Mungkin dia hendakkan populariti untuk dirinya. Tetapi cara ini boleh meninggalkan kesan tidak elok kepada orang lain. Saya harap, jika seseorang itu hendak buat sesuatu, fikir dulu kesannya kepada orang lain.

Hal ini sedikit sebanyak telah menjejaskan kedudukan beliau sebagai duta mahupun model iklan yang  sekerasnya melarang beliau untuk terlibat atau dikaitkan dengan mana-mana perkara yang boleh menimbulkan kontroversi.

Jangan gentar Wak Doyok, jika anda tidak bersalah pasti satu hari nanti kebenaran akan terbongkar jua. Kami yakin perkara seperti ini mampu membuatkan anda lebih tabah dan kuat dalam industri.

Sumber Berita: Mangga Online

 

30 responses to Dituduh Gila Seks & Gay: Wak Doyok Mahu Buat Laporan Polis

  1. no name says:

    report jangan tak report..zaman sekarang ni makin menjadi2 fitnah sana sini

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ye pegi buat report, pastu saman. Jgn ckp je pastu baru boleh tau sapa betul sape salah.? Apa kata wak kawen je mcm zizan, senang, tutup cerita, org pun diam.

      0

      0
      • anon says:

        zizan tak dengar plak nak buat report polis, si taukeh jambu dahh

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ala suka dia la nak report. Korang sedap2 mengata dan mengaib org boleh plk, bila dia nk buat tindakan tak boleh pulak. Korang je la boleh semua, org lain tak boleh..Ini dah lebih ni hahaha

        0

        0
        • Anonymous says:

          Sape yg x bagi dia buat report? Report je laa.. Kesah plak aku

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ko sorg je ke komen dlm ni. Klu dh bkn ko mestilah org lain. X baca komen lain ke. Itupun nk bgtau. Tanya sape, carilah sendiri ya.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Dah tu yg ko reply kat sini kenapa? Pegi la reply dekat org yg komen jgn report tu! Tahpape tahhh!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku bkn org ats tu tp aku tlog jwp.
          skeht makbapk kteorg la nk post komen ktne bahalol.
          ko siapa nk lrng2 pgkomen nkltk komen.
          soalan ats pun soalan bodow,bahalol rupanya wakakaka.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Skheh ke apa?? Ohh sian mak bapak ko ade share kat blog nara ye?? Then ko x kira sukati aku nak komen apa pulak? Dasar budak hingusan mengeja macam terencat. Ko siapaa nak larang aku nak komen apa???

          0

          0
      • Anonymous says:

        Err… nak tanya… 1 soalan jer…

        Perkataan mercik tu pun fitnah gak ke?

        Please saman artis dan ibu yang menuduh tu juga yer…

        0

        0
  2. jiran sebelah says:

    kuat touching, gay!
    pergi kawan dengan tauke sana

    0

    0
  3. Pujangga says:

    Klu Tun Mahathir bertanding sbagai PM semula agak2 blh menang x? Kepala Tun Mahathir nie bergeliga smpai ke hari nie. Aku membesar dgn 3 Perdana Menteri.. Tp Tun Mahathir is The Best! PM yg ada skrg x blh nak dgr teguran. Bab GST & BRIM aku sokong Tun 300%! Go Tun Mahathir! Najib x yah nak 1 Malaysia sgt laa.. Habis Melayu nanti. Tgk je la 30-40 thn lg apa jd dgn Melayu..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    FITNAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Kena tuduh gay…buat laporan polis.
    Kena tuduh gila seks… buat laporan polis.
    Kena tuduh kasanova…buat laporan polis.
    Anak dikata hidung kembang…buat laporan
    Apa polis buat dgn laporan sebegini???
    Menyemak je… Ingat polis takde keja lain selain layan kes sebegini. Poyo…Artis tak laku… Kejap lagi mesti Wak Doyok ni capture gambar duduk depan polis yg tengah taip report polis tu…kih…kih…kih… tumpang sekaki sekali glamer polis tu.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    sikit2 polis,sikit2 polis..ko igt org zmn skrg ni heran sgt ke ngn polis…polis pun org berani tembak tau apatah lg ko ni koyok….igt org gentar laa tuu buat laporan polis..org laa ni dh berani,terlebih berani..

    0

    0
  7. Aida says:

    Fitnahtullah…azab akhirat terlalu berat. Salah satu cara nak pelihara Nama Baik kita sendiri..jangan orang boleh buat sesuka hati…bila ada hasad dengki melihat kemajuan orang lain.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Eh ko pepandai sebut fitnatullah ni tau ke maksudnya?? Sape yg fitnah Allah kat sini? Agak2 la backup, jgn pakai ckp.. Kalau bukan gay tu bukan laa, yg ko nak sentap sesangat ni kenapa??

      0

      0
  8. carma says:

    Kono “tuduh” gay, pun nak report pulis. Over lah ekau ni.
    Yo yo ooo joo ekau ni, jang…

    0

    0
  9. aku says:

    merecikkkkk!!! puiiii

    0

    0
  10. gay says:

    Sadis betul la selebriti Malaysia yang suka buat report polis pasal hal nonsense ni.. So cheap.. Teringat ayat trick aku masa kecik, nak takutkan kawan aku, “Kau kacau aku..nanti aku report kat Mak aku, baru kau tauuu..” Tu masa aku kecik la, kan… Sekarang ni, kalau takat bende-bende bodoh ni pun sampai nak buat report, ape jadahnye?? Cukup la takat ko duduk dalam bilik, nangis, makan ice-cream, dok dalam tu seminggu. Gerenti takde orang kesah dah lepas seminggu. Mulakan hidup baru, shave jambang misai jembalang ko tu. Settle ‘jambu’kan wajah, ko call aku.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sukati la dia nak report ke apa. Yg aku pelik yg menyibuk sgt hal org nak report polis ni. Ko sape nak halang2??

      0

      0
  11. anon says:

    lolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    0

    0
  12. Johan says:

    rasanya tak baik aibkan orang. nanti aib sendiri yang terbuka.

    0

    0
  13. PagiPetangSiangMalam says:

    Alehaiiii, artis Malaya. Sikit2 report polis, sikit2 report polis. Report polis ni, dah kira mcm jln kluar utk cerita yg korang taknak ngaku kan? Senangggg jer hidop ko. Drpd kau sebok kan abg polis tu nak ambik report ko, baik ko bagi abg polis tu handle case orglain yg lagi besor. Kes pukul, kes bunuh, kes ragut. Ingat, report polis tak semestinya crita gay kau tu tak betul, just nak coverina jer kan? Poyo lah ko ni. Aku akan start panggil ko – WAK POYOK

    0

    0
    • tupperwarepink says:

      aku harap polis soal siasat dia dulu baru ambik tindakan kepada tukang fitnah..

      0

      0
  14. hambek says:

    hambek kau.. tu la balasan menjadi macai.. #akuyangkomenmacaidoyokygpanas

    0

    0
  15. aku kenal budak steward air asia says:

    makan timun dengan togey,
    cecah sambal ikan bilis,
    kalau gay katakan gay
    tak payah sibuk report kat polis

    .. aku kenal lah wak ko punya steward yang ko dok usung2 kulu kilir tu.. alaaaa…duduk kat subang tu… dulu ko sibuk dengan budak jambu lain tu.. alahh wakk.. cerita dalam kain ni kalau aku bukak.. abis tercabut luruh semua misai ko… by the way.. ex ko yg lagi sorang tu pun aku kenal.. kalau aku sebut kangggg…..

    0

    0