Written by AbangNara | March 4th, 2016

Kah, kah, kah. Terburai perut Abang Nara membaca jawapan Izara Aishah. Tersangatlah epik. Semua ini bermula daripada satu persoalan yang diajukan kepada Izara oleh salah seorang pengguna laman sosial Twitter. Berdasarkan beberapa gambar yang dikongsi oleh Izara, pengguna tersebut bertanya “mengandung ke tu” kerana kelihatan perut Izara yang agak besar di dalam gambar-gambar tersebut.

izara aishah buncit

salah satu gambar yang dikongsi oleh Izara

Ini pula soalan yang diajukan oleh pengguna Twitter tersebut kepada Izara Aishah. Kalau kena pada orang lain, memang boleh mengamuk dibuatnya. Silap-silap siap ajak para peminat kutuk berjemaah lagi.

izara aishah

Namun Izara Aishah tidak cepat melenting sebaliknya memberikan jawapan yang tidak disangka-sangka. Sempoi je Izara mengaku dirinya buncit. Tak ada nak berselindung apa bagai. Power beb.

izara aishah

Susulan jawapan yang simple dan sempoi ini, rata-rata para pengikut dunia hiburan memuji sikap tenang Izara Aishah. Serius Abang Nara pun respek. Apa salahnya buncit kan? Yang penting kita gembira. Tak gitu? Lagi beberapa gambar Izara Aishah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

izara aishah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to Ditanya “Mengandung Ke Tu?”, Ini Jawapan Izara Aishah Paling Epik

  1. kak timah lambong says:

    Terbaik jawapan ko dik!
    Kalu retis lain sure dah sentap

    0

    0
    • Muz says:

      Haha sempoi gila !
      Izara ni muka lawa, body pun ok sbb ada isi, tak la kering n skinny.
      Cuma dia bukan jenis yg rajin exercise kot.. Jadi retis ni kena jaga body, apa2 pun org akn tgk je.
      She has the potential to put on weight, kena be extra careful! Even sharifah sakinah work out pun tapi badan takdak isi, kering gak aku nengok. For now basan retis yg aku suke ramona zamzam je la kot. Kuat mkn tapi badan sado hahaha

      0

      0
      • Anonymous says:

        Badan dia naik…Dia ni jap2 turun naik la bdn dia..Mula2 dlu kurus pstu dh dlm industri, naik ckt..Pastu msa aktf brlakon movie, turun blk..dan skng…naik lg..
        Apapun semoga bahagia

        0

        0
      • Anonymous says:

        hahahaha “Basan” pun boleh

        0

        0
    • Anonymous says:

      hahahah… sempoi je.. izara dan anzalna mesti bg jawapan yang sempoi2 je. tak melenting dan merapu. hahahah.. kalau neelopa tu mesti berjela2 ayat membela diri.. oppss..

      1

      0
  2. Anonymous says:

    hahaha, win!

    0

    0
  3. Mirai Suenaga says:

    hahaha…. aku suka artis yg steady je jawab cam ni…
    Izara ni klu x jaga, mmg gemuk nnt

    0

    0
  4. Lorat says:

    Pompuan biasa la ada masa2 dia datang bloated tu, tapi apapun her respond mmg cool, terus terdiam mamat tu dok?

    0

    0
  5. polka dot says:

    tahniah izara ..

    0

    0
  6. mia says:

    Hehehe.. cute jer jwpan izara

    0

    0
  7. miss kepah says:

    dia ni memang cepat naik badan kot..tggu la nanti kurus la balik tu..tp bdn dia jenis montok..putih melepak lak tu…mcm selena gomez la cepat naik cpat kurus…tp ok la dia, upload gmbr takde nk edit2 kasi ramping..gmbr2 menampakkan gemuk pun dia x malu upload…org komen mcm2 pun dia tak delete… sempoi ar mcm geng sama batch Dewi Remaja lain spt anzalna and ramona…

    0

    0
    • minah gomen jer says:

      izara ni rasanya jenis montok tapi pinggang ramping … hari tu dekat ig izara pakai dress pink utk iklan veet… body dia memang ramping ada bentuk .

      0

      0
  8. izzy says:

    tetiba aku pulak yg menyampah kt mamat faris tu.. ape punya soalan nk tya..?

    0

    0
  9. ooo says:

    Bravo izara..mmg jawapan yg tepat skali..suka izara ni..xde lh nampak sombong..muka comel je..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    tpikn…aku rase izara ni klau x jaga body.. berat badan cpt naik kot..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    dia ni jenis badan senang naik. dah kawen nanti ada geng xcercise dgn mak iti. sweet jer mak iti & menantu :)

    0

    0
  12. si polan says:

    die mmg cantik and seksi :P aku penah nampak die masa die tgh detingg

    0

    0
  13. malek says:

    Kalau Fazura mamposlah mamat tu kena baca panjang berjeler jawapan. Kahkah. Nasib baik Izara yg memang sempoi n cantik gilo dia ni!!! Comel lah perempuan buncitt..x cover cun slim melim!

    0

    0
  14. Beautiful lady says:

    org dh lawa…gemuk pn lawa jugak…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    muka depa serupa la . jodoh kuat nih insyallah. cepat le kawin.

    0

    0
  16. Reykal says:

    Izara ngan Sherry ibrahim pon bagus jawab tak melatah mcm makcik kimK tuuu opsssss

    0

    0
  17. shashagendut says:

    Mana satu betul ni dia ni mengandung ke buncit??

    0

    0
  18. Anonymous says:

    patutnya dia jawab camni.. lagi epik
    ‘haah..i mengandung..MENGANDUNGi lemak…’

    0

    0
  19. mrs pip says:

    thumbs up dear T_T

    0

    0
  20. minah gomen jer says:

    izara memang cool… kalau retis lain mesti dah panas bontot kena soal macam tuh.
    memang sepadan izara dengan… siapa tu nama bf dia, adib khalid erk ? harap2 cepat kahwin lah dorang.

    0

    0
    • minah gomen bangang says:

      prlu ke nak sapa tu bf dia????padahal dah tau..perlu ke tulis sapa tu bf dia???mcm la ko cmel buat cmtu kah kah kah

      0

      0
  21. Matang dalam memberi pendapat:) says:

    Izara you so Cool

    0

    0
  22. HASLINDA says:

    Dalam makna tu. Harap bila anak Datuk K baca , dia akan terbuka hati nak kahwini izara

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Cepat2 lah kawen ye… X elok bawa anak dara org keluar selalu. Apapun semoga bhagia

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Dia ni macam Selena Gomez. Muke full kat pipi. Tapi takde double chin n gemuk. Comel je. Ok la tu sempoi perangai die ni.

    0

    0
  25. YayaOhYaya says:

    Terbaik la izara…padan muka si pengomen tuee,nmpk sgt ske phtikn org xpdan laki..nnt org tnya kau cmtu sentap aku rase..bodoh punya budak!!!

    0

    0
  26. minah sado says:

    hehh aku ingatkan jawapan apa la yg EPIK sgt tu. jawapan ikhlas pun EPIK ke? suka sgt exaggerate abg nara ni.
    dia ni mmg badan senang naik tp dia cantikkk. aku rasa kalau kurus sgt tak sexy. badan camni la best heh heh

    0

    0
  27. wawa says:

    Tkkan nk ckp ngandung..da tentu blm kawin..yg tanya soalan pon bodoh..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    boroi

    0

    0
  29. KIMK says:

    NASEB IZARA X BUAT REPORT POLIS. HAHAHHAHAH

    0

    0
  30. ema says:

    Budak bru nk up ke?ntahapehapentah pya soklan…ke ko nk ngurat izara tu?sbb da bpunya ko lak sakit ati….kn…?

    0

    0
  31. Anonymous says:

    heeheee.. apa pun izara kiut… ikhlas je jwb

    0

    0
  32. wow says:

    mana ada buncit, gemok. baju tu nampak kembang sikit. body izara ni seksi muka comel gile. retis paling cantik kat mensia ni.

    0

    0
  33. Capahwatti says:

    Epik kerrr….tetttttt!

    0

    0
  34. zahra says:

    sbb tu la kene pakai pkaian longgar…xdelah org nk memerhati ke ape ke… pastu jd fitnah…

    0

    0
  35. Anonymous says:

    hahah… rasain lho… serba serbi tah kan complain… typical Malaysian…

    0

    0
  36. dia says:

    x per…buncit buncit pun still cantikk

    0

    0
  37. Anonymous says:

    ye ke buncit je…yang datang gugurkn kandungan kt tropicana hospital tu siapa pula ye..hehehe…xpe urusan dia dgn tuhan kn…

    0

    0
  38. Anonymous says:

    dgr mcm tu jgak..gugurkn kandungan kt tropicana..ni bkn gosip tw..tp mmg btol..hrp dia bertaubat..n kawin jela tros..

    0

    0