Written by AbangNara | January 26th, 2015

Ok ini adalah ‘special discout’ untuk pembaca BeautifulNara yang gembar membeli-belah di www.zalora.com.my. Abang Nara tahu ramai yang suka bershopping kat situ. Jadi Abang Nara dan Zalora telah come up dengan something special untuk anda sempena tahun baru ini iaitu diskaun 25% di www.zalora.com.my dan diskaun 15% di Zalora Marketplace. Power tak Abang Nara?

zalora

Lagi best sebab sekarang ini Zalora baru sahaja keluarkan koleksi Dorothy Perkins mereka yang terbaru. Pergh!!! Cantik-cantik designnya. Memang meleleh air mata melihat. Wife Abang Nara memang suka beli kat Dorothy Perkins. Kualiti baju-bajunya memang terbaik. Lagi terbaik apabila harga yang ditawarkan di Zalora ini lebih murah daripada yang dijual di kedai. Tambah pula dengan kod diskaun 25% (BNARA25), memang makin murahlah.
zalora

Jom kita tengok antara barangan yang ditawarkan oleh Dorothy Perkins.

zalora

pakai gi jejalan hujung minggu memang cantik nie

zalora

amboi bergaya sungguh

zalora

beg dan kasut pun ada. cantik-cantik

Untuk tidak mengelirukan anda, meh Abang Nara bagi penerangan sedikit. Ada 2 kod voucher yang anda boleh digunakan. Yang 25% iaitu BNARA25 boleh digunakan di www.zalora.com.my dan sah sehingga 28 Januari ini. Sementara yang 15% iaitu BNARAMP15 hanya boleh digunakan di Zalora Marketplace untuk hari ini sahaja 26 Januari. Jadi nasihat Abang Nara, baik korang fokuskan produk-produk di Zalora Marketplace sebelum kod voucher expired. Zalora Marketplace ini produk-produknya adalah daripada butik-butik bebas seluruh Malaysia. Cantik-cantik semuanya.

zalora

Secara jujur, kalau Abang Nara jadi perempuan, memang rambang mata nak buat pilihan di www.zalora.com.my. Banyak sangat pilihan yang ada. Semuanya pun cantik-cantik belaka. Bab servis penghantaran dan customer service memang dah tip-top dah. Jutaan orang berpuas hati dengan Zalora. Kalau korang tak pernah try beli, memang korang terlepas satu nikmat dunia. Tudung ada, baju muslimah ada, baju kurung ada, dress ada dan macam-macam lagilah. Sebut je memang semua ada kat sini. Fesyen lelaki pun banyak ada kat sini.
zalora

Jadi tunggu apa lagi? Silalah ke www.zalora.com.my (guna kod diskaun BNARA25) dan Zalora MarketPlace (guna kod diskaun BNARAMP15) untuk membeli baju baru sempena tahun baru ini. Sila cepat sebelum kod diskaun ini tamat tempoh. Selamat membeli belah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Diskaun Sehingga 25% Di Zalora Khas Untuk Pembaca BeautifulNara

    • Datin Semah Bersara says:

      Saya sebagai Datin Semah ingin mengumumkan yg saya akan berundur drp blog ini dah berpindah ke blog Roti Kaya. Oleh kerana gossip disana begitu cepat dan advance dan lagipun Nara pun cedok drp gossip sana, saya memohon utk berundur dari sini. Maaf kiranya terkasar bahasa. Thanks for the entertainment. K bai bai.

      0

      0
  1. miss lollipop says:

    TQ nara, cheq dah beli kasut 4 pasang RM100 je with 25% diskaun.. :)

    0

    0
  2. ANON says:

    kalo beli baju jovian ada diskaun x?

    0

    0
  3. Cyntia says:

    kalo gedung Zalora di Kuala Lumpur di mana ya ??????
    aku pengen banget beli sepatu baru

    0

    0
  4. Anonymous says:

    thanks bang nara..koi dah guna 25% discount tu..hehe..

    0

    0
  5. Lissa says:

    thanks bang nara..koi dah guna 25% discount tu..hehe..

    0

    0