Written by AbangNara | March 20th, 2015

Tidak dinafikan peratusan penceraian di kalangan pasangan suami isteri di Malaysia semakin meningkat sejak kebelakangan ini. Selain pergaduhan, masalah kewangan, campur tangan ahli keluarga lain dan kewujudan orang ketiga, kelemahan sang suami di dalam hubungan kelamin juga merupakan salah satu faktor penceraian. Mungkin ia adalah satu taboo untuk masyarakat kita untuk bercakap tentang perkara ini, namun ini adalah satu fakta yang tidak boleh dinafikan.
zain saidin duta ubat kuat seks Susulan beberapa gambar dirinya di papan iklan mempromosikan sebuah produk ubat kuat seks lelaki iaitu Pesona Rugosa, Zain Saidin tampil menjelaskan yang dirinya menjadi duta produk ini kerana percaya ia mampu mengurangkan kadar penceraian di Malaysia dengan membantu para suami menjalankan tanggungjawab mereka. Kata Zain:-

Saya tidak rasa jadi duta produk ini sesuatu yang memalukan kerana realitinya masalah dingin hubungan kelamin sememangnya berlaku yang mana ada pasangan mempunyai masalah terhadap kesihatan batin mereka. Pada saya ia bertujuan baik untuk menyelamatkan rumah tangga seseorang seterusnya ia mungkin dapat mengurangkan kadar perceraian di negara ini.

Saya anggap tawaran untuk saya menjadi juru cakap produk ini adalah rezeki selepas kahwin dan rezeki anak saya. Jadi saya ambil sahaja peluang itu kerana ia bukan sesuatu yang salah. Tentang promosi pula pengurusan saya yang uruskannya

zain saidin duta ubat kuat seks

Dengan badan sado, kekacakan dan imej lelaki maskulinnya, pilihan Zain Saidin selaku duta produk ubat kuat ini memang tepat sekali. Abang Nara pasti produk ini telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah menjalani R&D untuk memastikan keberkesannya. Iyerlah, semenjak dua ini macam-macam jenis ubat ada di pasaran. Yang letak bahan berbahaya pun banyak. Apa pun, pastinya buat Che Ta dan Zain, everyday is Friday night!!! Hehehe. (gurau-gurau je). Sumber Mstar Online.

72 responses to Dilantik Duta Ubat Kuat Seks, Zain Saidin Mahu Bantu Kurangkan Penceraian

  1. Anonymous says:

    hahaaa tgelak aku baca tajuk nya.. dok pose2 x pkai bju.. bju sendat2 last dpt jd duta ubat kuat sex.. mcm2 retis ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Huiiyooo..Ayat iklan tuuuu….
      Yg plng pntg, maksud tersiratnya….Hhehe..

      0

      0
      • APRIL GST says:

        tajuk x kena…..tu bukan ubat kuat seks. ubat membantu kelemahan suami dan ketahanan seks la….dr 1 minit jadi 1 jam…..klu kuat seks tu, 1 jam 1 kali buat….hahahhaha…ini ubat kekuatan dan ketahanan suami….

        0

        0
    • zuanzuan says:

      to zain sadin: rumah tangga akan jadi lbh bahagia hanya kerana kuat seks aje ke? tak guna adanya seks yg kuat kalau tak kuat bekerja sara makan pakai anak bini, tak kuat beribadah solat wajib dan ibadah sunat, tak kuat membantu isteri hal2 kerja rumah tangga. lelaki zaman sekarang, dumble yg berat 30 kg boleh ko angkat nk jadi sado, azan di masjid dan jadi iman yg paling ringan pun tak larat nk buat & consistant..

      0

      0
      • Anonymous says:

        DI MANA yg dia kata rumah tangga akan jadi lbh bahagia hanya kerana kuat seks aje?
        Isunya ialah iklan ini dan jawapan dia terhadap produk ini, kalau nak terangkan kerja, sara, ibadah, bantuan pada isteri, memang lah betul tapi x kan lah woi nak cerita lebih2 ngalahkan pakar motivasi semasa tengah bgitau kebaikan produk ni. Jemputlah dia pergi forum, mungkin di situ dia boleh kuarkan esei nya hahahaha…

        0

        0
        • Joyah Pok Pek says:

          SETUJU!!! tak nak ckp semua kat billboard tu..ni tagline utk produk lah..kita manatau di rumah dia jdi imam solat ke.Che Ta pun ckp Zain yg nsiht dia bertdung jga..bersangka baik lah

          0

          0
      • mojo says:

        Dumble tu sedara Dumbledore ke?lol

        0

        0
    • minah jambu sayang nenek says:

      pompan leh telan obat ni tak ? terima khaseh thank u..

      0

      0
  2. buahdoyot says:

    jgn ko lak bercerai berai dgn bini ko nanti dh la ye…

    0

    0
    • jadore says:

      xkan dilepaskannya…. aset tuh!

      0

      0
    • Sukanya habeng nara says:

      #Apa pun, pastinya buat Che Ta dan Zain, everyday is Friday night!!! Hehehe. (gurau-gurau je)#

      Amboi bab2 ini terkinja2 habeng nara…nmpk x di ctu ke-excited-an nyerr.
      tah2 dh gi beli 1 kotak..haha..

      0

      0
      • tupperwarepink says:

        jangan keluar statement masa nak cerai nanti “da lama sebenarnya x serasi dan nak cerai, tapi terikat ngn contract ubat kuat ni” ngok ngek la

        0

        0
  3. rora says:

    tersedak aq baca ! hahaha

    0

    0
  4. Anonymous says:

    hmm.. tak dingin ke dingin ke.. da nak bcerai cerai jugak.. tlebih kuat plak.. lain plak jadi.. huhu.. tepuk dahi tanya otak.. huhu..
    lagi 1.. sentiasa bersyukur dgn had nikmat yg dberikan.. tak payah nak memandai keluar statement “menyelamatkan rumah tangga seseorang seterusnya ia mungkin dapat mengurangkan kadar perceraian di negara ini.”
    k bai

    0

    0
    • NIL says:

      Pe benda ko nie, pyh sngat la klau dh otak dn ht asyik nk di isi ngn yg buruk je.
      Pe yg teruk pd ayt tu, tk mnt lgsg kt dia ni tp aku x nmpk ape yg slh pada sttemnt dia. Mgkin dia tk selamatkan rmhtgga ko, tp mgkn kt rmhtgga org lain. Setiap manusia berbeza mslh. Klau pn tk dpt bantu rmhtgga siapa2, tujuan dn niat dh ada pn dh cukup bagus. Tk nmpk pn mcm tk bersyukur, lgpun dlm kita bersyukur, apa salahnya kita perbaiki mana yg rosak.

      0

      0
  5. gigi emas says:

    Bisnes Melayu:

    1. Jual Tudung & Pakaian muslimah
    2. Kosmetik
    3. Ubat Seks

    Pasai tu melayu tak akn maju dlam dunia perniagaan

    0

    0
    • Anonymous says:

      abis ramai Melayu tak cukup modal tak banyak modal nak buat bisnes besar cam ner…………capital mesti ader dulu sebelum berbual nak bukak bisnes beso

      0

      0
    • One Direction says:

      meh aku tambah
      4. buat kek mcm kek oreo tu, lepas tu jual.
      yang ni jiran aku buat bisnes oreo cheese kek,, lpas tu kawan aku pun jual oreo cheese cake,, dah lah rumah jarak 500m jer buat bisnes sama.

      0

      0
      • murukuya sateri says:

        Suruh dia buat aiskrim pasu..oreo boleh letak dlm…

        0

        0
      • Joyah Pok Pek says:

        Apa masalah, kat area kwsan daku duduk satu blok bangunan tu semua cina..semua jual aksesori kereta,repair keta, jual tayar..pusing stu bangunan semua jual benda sama..rezeki pada Allah bkn pada jarak dkt ke jauh berniaga

        0

        0
    • Anonymous says:

      dengan bisnes kopi tongkat ali ginseng bermacam jenis hahaha

      0

      0
    • kekek says:

      cina jual dadah korang bangga pulak sbb kaya. melayu jual QU Puteh dikutuk2

      0

      0
  6. curious says:

    Tapi, billboard tu macam bukan kat Malaysia. Kenapa semua orang pakai jacket? macam tgh musim sejuk je?

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku pun curious jugak. apasal semua orang pakai winter wear? pelik.

      0

      0
      • Miari Suenaga says:

        Edit je tuh..

        Bagus apa niat dia.

        0

        0
      • One Direction says:

        of course lah billboard tu kat luar negara,,,, tak kan kat Malaysia pulak.
        KL kan dipenuhi dengan sampah sarap & bangla,,,, kalau nak kata negeri2 lain kat Malaysia ni,,, negeri2 lain belum cukup standard nak nampak moden macam tu.

        0

        0
  7. Anonymous says:

    jaga solat…
    sebab tiang agama…
    in shaa allah.. kuat x kuat belakang kira….
    nafsu boleh dikontrol…bukan nafsu kontrol kita….
    kalau dengar ustaz2 ustazah2 cakap…kebanyakan yg bercerai berai..tonggaknya family x jaga solat…
    i percaya pd kekuatan solat…sebab solat blh mencegah kemungkaran…
    kalau tak berupaya mencegah.. check n balance balik…Allah dh bg guideline…
    ingat tu…SOLAT TIANG AGAMA….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kalau kahwin hanya kerana sex…ni la habuannya
    kalau kahwin kerana Allah…banyak nikmatnya..bukan seks jer…

    0

    0
    • why oh why says:

      Skang ni, dari mana kau tau kahwin disebabkan seks?
      Kahwin kerana Allah, tapi dah memang lumrah, seks pun penting dalam rumahtangga. Macam kau makan, makan untuk hidup, tapi makanan yg sihat berkhasiat itu penting. Takkan kau nak makan makanan kotor yang penting dapat makan? Kau tak ada masalah, maka bersyukur la.
      Ada jelah korang nak condemn orang, hidup ni senang, kalau tak jahat, tak payah kata jahat, kalau baik, maka baik lah. Setiap perkara, ambil yang baik, buang la yg buruk tu. Kalau yg baik, kau nak belit2 supaya nampak jahat, semua di dunia kau akan nampak jahatnya.

      0

      0
  9. unknown says:

    patot la sadooo semacam.. tayang body sana sini.. jadik duta ubat kuat seks upenya.. seks bukan segalanya dalam marriage life hoke!

    0

    0
  10. rianda says:

    bini pakai tudung nk ikut suami masuk syurga katanya. tapi suami duta ubat seks? alamak hai.

    0

    0
    • lynn says:

      so?suami isteri buat seks tu tkleh bawa ke syurga?

      0

      0
    • jeni says:

      Ustaz kahwin 3 semua nak dara…..apa beza.
      asal ada serBan lilit kepala..redha dia erkahwin kerana Allah…bukan sex.
      padahal janda teraniaya bersepah2 tunggu utk di selamatkan…yang dara bergetah juga ustaz pilih.

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Pengsan Che Ta kena hentam dek Zain tiap tiap hari guna ubat ni. Lepas ni kompom keluar berderet mcm anak tangga setiap tahun adik beradik Aaisyah. Masa tu kalau kena pada gen omputeh tak dominan akan keluarlah iras iras Mr. Bean mcm Che Ta yg dua org tu. hahaha…
    Kesian…. bini tua tapi laki pulak jadi model ubat kuat seks. Sekali bini tak terlayan… bersedialah utk merelakan laki pasang cawangan baru. Saboooo je lah.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    kah kah kah..adakah kahwin semata-mata krn seks??woi…bape byk org aku tgk cerai bkn sbb seks pun…klu hati dh tawar,kuat ke tak kuat ke mmg xgne nye bro..lg satu,igt org pompuan ni a.k.a isteri ni objek seks je ke??klu dh terlebih kuat nk kne layan 3-4 round barai laa woii…letih tau x…nk g keje lg,jg anak lg,masak lg,layan nafsu ko lg…kot klu rajin menolong x po ni y die tau nk layan napsu dio yo…agak2 laa bro..seks bukanlah segala2nya…y pntg agama,sikap tolak ansur,menolong,hormat,percaya tu sbnrnye asas…jg kesihatan tu i.allah y lain pun ok..x yah la mkn ubat2 ni byk mudarat dr kebaikan..10 thn akan dtg cam2 penyakit ado…dh x kuek..hahahaha…

    0

    0
    • Anonymous says:

      btoi…aku x percaya sebarang ubat…aku suka semulajadi…
      perasaan yg datang bukan sbb ubat..
      perasaan kasih syg antara suami dan isteri…

      0

      0
      • NIL says:

        Yg dh ok tk pyh la amek. yg lemah je. adoi korang ni, korang ingat semua lelaki teramat perkasa mcm laki korang? Cuba jgn burukkan semua keadaan.

        0

        0
  13. hmm says:

    seks akan berkurang bila kita menghampiri umur lanjut.. tapi cinta pada Allah dan pasangan akan berkekalan hingga akhir hayat..

    0

    0
  14. melati says:

    Jantan Biol Saidin ni …dh gelebeh pun dia lalu…eeeeeeeeeee…heran2…mungkin pasal duit kot?

    0

    0
  15. aihh says:

    hari2 nak kena jolok lubang panta* wife sampai bila wei… lama2 kembang jugak lubang tu nanti.. pastu tak guna ubat kuat tu…

    0

    0
    • ChickFlick says:

      Kalau kamu ni Melayu, Islam wajib lah tau main lubang blkg walaupun isteri sendiri tu hukumnya HARAM. Nampak nor belum pernah bernikah. Kalau dah bernikah pun masih buat gitu, sila tingkatkan ilmu agama khususnya bab hubungan suami-isteri. Taknak jumpa ustaz face to face sile beli buku “Tanyalah Ustaz”.

      0

      0
  16. Anonymous says:

    suka aku baca ayat hangpa kondem Zain. Pong pang pong pang keluaq ayat, lucah merecik barai bagai..sudahnya yg nampak kelapaq seks, hangpa jugak..adeihhh!

    0

    0
  17. safiq copot says:

    x kuat la tu…sebab tu kena ubat kuat heheheehuhohohooooohooiiiiiiiiiiiiiiii….

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Tak dinafikan dingin seks salah satu sebab perceraian…tp kat Malaysia ni kajian pasangan yang paling banyak bercerai ialah pasangan yang tidak solat…

    0

    0
  19. aku says:

    Memang lar seks bukan segala-galanya dalam rumahtangga.. & juga bukan subjek utama.. tapi harus juga diingat seks adalah pengikat kebahagiaan.. kalau dah laki bleh tahan 2 minit je, pastu suruh berubat tak nak.. tak ke makan hati sampai ke sudah bini tu..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    rasanya tajuk ni kot pelik…
    ubat kuat seks…
    why not letak makanan kesihatan untuk tenaga batin ke…

    0

    0
  21. na na na says:

    Che ta 7-8 thn lg expired..zain saidin hentam che ta selagi boleh.so sesuai lah tu jd duta ubat seks

    0

    0
  22. Komen says:

    nara oiiiiii…. tajuk nak gempakkk je. biar org komen bebanyak yea

    0

    0
  23. Bio le says:

    elehhh..zain ni jadi duta ubat kuat seks x semestinya dia akn guna ubat tu…ye x? x kira la duta ubat kuat seks ke ap janji duit masuk beribu riban…klau kita x guna ubat tu pn bukan dia org tahu pn…ni le rezeki namanya…jgn pas ni zain dapat jadi duta kondom plk..lagi memalukan…

    0

    0
  24. niki minah says:

    Seks bkn penentu kbahagiaan dlm rumahtangga..tp slh stu faktor penyumbang dlm kharmonian idup suami isteri…

    0

    0
  25. der.. says:

    secara tak langsung.. nara dah promote product nie.. :)

    0

    0
  26. Kemek Suhaiza says:

    zain pon nak gak jadi duta pertama kali org ofer rembat sajalah asalkan dapat jadi duta kalau nak compara ngan wifey dia cik ta dah berlambak jadi duta sana sini so dia pon nak gak laa

    0

    0
  27. mulut celupar says:

    Niat dia baik apa, ni lah melayu, nak kondem orang je keja nya. Mmg lah sex bukan keutamaan, tp, sex adalh sesebuah penyumbang kebahagiaan rumah tangga. sapa yang dislike, mmg gay atau lesbian atau mati pucuk.huk3..

    0

    0
  28. makcik jaga kedai runcit says:

    sebagai seorang perempuan a.k.a isteri…I really need sex..klu si laki taknak..something wrong somewhere lah tu..rasa diri tak dihargai
    alaaa..byk je iklan2 seperti ni dlm facebook dlm majalah…sejak masa tongkat ali lagi..
    klu dlm facebook mesti ramai dah mintak PM ni

    —-tak berani nak cuba..malu nak beli…

    0

    0
  29. Kamal Adli says:

    Aku everytime nak main memang amik ubat2 kuat ni. Sebab effect dia memang dashyat kat lelaki normal. It’s like kau dah kuat and mampu tu kan pastu kau kuasa dua kan lagi dia. Last time aku amik, aku fuck 3 orang non stop. Aku pun terkejut dengan kemampuan seks aku.

    0

    0
  30. Mak Mah says:

    Realitinya tengok badan suami perut boroi, badan peluh, ketiak berbau, mulut berbau, rambut busuk…bahagian anu pun tak bersih..ishhh…memang tak menyelera aku..nak tahan berjam jam…tak payahlah! Lepas tu tido berdengkor…potong stim tol!

    0

    0
    • mojo says:

      sian dapat laki camtu Mak Mah,tula dulu gatal sangat nak berlaki.apa2 pun yang buruk akan dapat yang buruk.

      0

      0
  31. anon says:

    untung che ta…sedappp zain ni mmm mantappp

    0

    0
  32. zaingain says:

    hamboih…zain…hang main tak spi 30 saat kaaaaa??? sian bak angggg

    0

    0