45 responses to Didakwa Kantoi “Like” Video Lucah Di Twitter, Ini Penerangan Ahmad Idham

  1. nyah vogue says:

    kantoi….kerang dah x laku. skrg melayu suka tengok porn utk berfantasi. bini sendiri x jemu ke bang?

    8

    1
    • Mat Sahdos says:

      dah nama pun lelaki. bini pergi pasar…kunci pintu bilik…layan je lah. hari2 tengok muka bini pun jemu gak.

      4

      2
      • Anonymous says:

        macam2 alasan bila kantoi. ingat org bodoh ke. mesti gersang sambil2 ramas telur.

        6

        0
      • miamore says:

        patutlah dia ambik atikah jadi heroin….tapi atikah walau thrisome pun dia taste yang sepadan jugak bang…dah tua2 ni nak layan budak remaja lagi ke…wah…

        6

        1
      • Anonymous says:

        Kalau lelaki tak tengok porno…macam mana nak belajar teknik puaskan isteri??Lagipun bukan dia curi ragut beg orang. Bukan bunuh orang. Normal la lelaki layan porn. Tok Arab datang KL pon sewa Ah Moi happy ending.

        4

        4
        • Anonymous says:

          tok2 arab lagi binawe…menatang tu sume. dtg kl, pergi rumah urut. depan2 tanya nk girl yg urut semua termasuk full service. selamba je.
          sebab kt negara diaorg kena sebat. di kl…lepaskn nafsu yg terpendam. tok arab happy, china doll dapat duit. habis time balik hotel…semua gembira tidur pun enak!

          5

          0
      • cuba perhatikan says:

        Lelaki kalau boleh nk hari2. Perempuan sekali seminggu dah cukup. Lopah ..tak tahu nak kata. Perempuan tudung ni kadang2 nafsu kalah lelaki. Gedik tu petanda la.. hormon gatal dah menyerang! Terkemut- kemut nk disumbat.

        4

        2
    • lol says:

      tengok kerang maria ozawa ke bro??? lol

      5

      1
    • armpit says:

      OH kok gitu ya?

      1

      0
  2. Kak Jem says:

    bersangka baik. mungkin nk cari ilham utk teknik pengarahan drama seterusnya? :)

    10

    0
  3. taji samprit says:

    aritu dia dok ckp ‘ape perasaan ank jd loser’ skrg kna blik kt dia setepek ..bapak sgala loser hahaaha ptut la filem sndri x laku rupenyer kaki Like bnda loser ..

    7

    0
  4. mengaku je lah says:

    bukan masaalah org hantar ko bukak tengok. masaalahanya ko meng”like”. lain benar tu bang oiiii…

    26

    0
  5. kak aida says:

    balik2..alasan- digodam. padahal…air gatal tu x sabar2 nak dikeluarkan. pancut depan skrin laptop ke banggggg????

    5

    0
  6. Anonymous says:

    ni mesti jenis duduk depan komputer.. londeh seluar ambik cream baby johnson…buat kueh bahulu. oooopsss.

    5

    0
  7. Anonymous says:

    blh je kena hack tambah dia retis…aku punya akaun pun ada sekali 10 minit aku try tak blh masuk….line tenet x slow pun…pastu ada org like lucah bila aku masuk…sbb tu aku malas masuk identiti betul mcm budak2 hipster semua benda nak pose…tak pasal2 bagi kesan imej kita dgn kerjaya kita lagi….ini aku tgk org biasa lebih dr retis…..lepas tu byk lah kes2 menyantau nya yg tak habis2 sbb ko org masukkan gambar bersepah kat socmed…bila kena br nak keluarkan gambar…typical meleis tak nak beringat….

    5

    1
  8. Anonymous says:

    biasa lah tu…

    1

    0
  9. Anonymous says:

    korang kalau ada anak2 perempuan sila perhatikan sikit anak dgn laki tu…laki sekarang dekat media sosial pun tak malu cerita pasal hebatnya pelakon porno nama sekian2 dgn bergurau senda dengan ntah sapa2… dah lah profile gambar dgn family…itu depan2 org…belakang kira lagi bahaya…

    1

    0
  10. mok cute says:

    filem dh masuk astro first…ada ke yg langgan…kikiki

    1

    0
  11. wekkkkkkk says:

    lelaki umur 40an…baru mau hidup semula. Pompuan x sama. Tengok jenis pompuan yg sedar atau x sedar dirilah.
    Ada je yg rumah kata pegi kubur kata mari.

    0

    0
    • anonymous says:

      ko ni wekkkkk suka naw mengata orang….kalau org yang suka mengata orang ni…dia takkan mati selagi dia tak buat apa yang dia kat kat orang tu so hati2

      2

      0
      • wekkkkkkk says:

        cuba u tanya org berpegalaman, biasanya lelaki umur 40an dh mula nk gatai semula. Sbb tu byk perceraian di usia ini. Indon2 dn wanita mata duitan lelaki umur mcm nilah mereka nk kejar. Mesti u muda lagikan. Cubalah dgr2kn cerita org lama2 gak. Jgn asik cmpur org2 muda je.
        Ini bkn mengata, tapi kenyataan org di luar sana.

        6

        0
        • biarbetik says:

          Kau banyak muntah masuk angin banyak jadi…manusia tak sama…mungkin kau campur yg kaki kodok…faham? Abg ni pun haish…apa pasal la

          0

          1
        • Abah says:

          40an mmg abang ligat sebab 30an sibuk dgn anak2. 40an lah boleh relaks2 sikit. Lagipun gaji pun dah byk…kewangan stabil. Bini pun dah mula dingin. Dah nk masuk era menopause.

          2

          0
    • Anonymous says:

      Ko silap laki pun byk x idop…tu yg iklan ubat kuat dgn kes cincin sangkut tu…aku tgk kat fb siap ada pompan jual kondom bergerigi lg…

      0

      0
  12. tak baik tak jahat says:

    akun pun selalu terlike klip video tak senonoh di fb tu. terlike tau… bkn suka2 nak like. biasalah phone touch screen ni… kita pegang sambil betul2kan rambut, tetiba je tgk dah terlike… kalut la unlike blk… huhuhu

    12

    0
  13. Anonymous says:

    dia nk lepaskan kegersangan dia. okay la..drp mencabul anak sendiri. tu gila.

    3

    0
  14. Eagle Spirit says:

    Contohilah Ted Cruz yg like video lucah sebab muka pelakon porno tu macam isteri dia.

    Kecualilah kalau video tu kerani dia yang like pakai akaun dia.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    next please naraaaa…zzz zzz zzz

    0

    0
  16. Damien thomas says:

    Biasa la tu..semua kita pernah terlike…bukan bunuh orang pun kan ahmad idham..bior kan mereka..kita serupa…kita serupa…lagu zainal abidin

    2

    0
  17. Anonymous says:

    aku mmg xsuka dia ni. tapi kalau terlike aku pon pernah terkena. aku skroll2 fb tetiba ada video entah ape2. yg aku tak paham kenapa bleh auto play masa scroll ek?

    8

    0
    • Anonymous says:

      tu virus kak…dl slalu jgk dpt video lucah..terkejut bl kwn sndri y bg…tp bl tnye kwn tu mati2 dia kate dia x bg dan dh lme x aktif fb…klu ko klik video tu automatik akn tersend kat kwn2 y lain jgk dan akn ade link tu kat fb…klu org xtau msti igt kt layan video lucah tp sbnr nye tu slh satu cara virus menyerang…komputer/laptop akn jd lambat..dan kemungkinan segala maklumat peribadi kt terdedah…klu dpt link video lucah jgn like dan tgk..

      1

      0
  18. Abg Open Minded says:

    Aku selalu tengok porn dlm Twitter. Nak buat camner bro…dah tak tahan. Daripada aku meroyan mcm Tok Aliff dan Azwan Ali baik pancutkan aja. Lepas tu terus boleh buat kerja.

    1

    0
  19. Anonymous says:

    Small matter…bukan dia curang bawak kerang masuk KTV. Jantan loser je buat camtu. Setakat nak geli2 dengan tangan, xde hal lah bro. Boleh dikatakan majoriti kaum Adam pernah atau selalu tengok porn. Jgn jadi ketagih sudah.

    6

    0
  20. Mat K says:

    Kah kah kah memang bangang!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    cuma laki yg macm adik2 je yg tak tgk porn

    1

    0
  22. Anonymous says:

    Pengalaman sendiri pulak, bila phone touch screen ni kalau kau terlike, tershare memang tak perasan walaupun kau just scroll ke bawah dan tak tengok pun. Bila aku saja2 view profile fb sendiri, ternampak aku terpost berita pasal safiq rahim nak kahwin. Dah bertahun kot post tu ada dekat wall tapi tak perasan. And aku satu2nya orang yang share berita tu nampak mcm kepochi kalau orang tengok lol padahal masa tu safiq rahim pun aku tak kenal. Biasala perempuan kan xlayan bola sangat jangan mengata fuhhh

    2

    0
  23. anonymous says:

    ni jawapan bodoh.. majoriti kaum adam biasa tengok porno?.. kamu fikir benda ne normal kah liat porno?.. lepas tengok porno.. keluar mani.. pastu mandi wajib? lau yang jenis tak mandi wajib .. cemana solat nak sah, ibadat2 lain??? kan bodoh tu? buat dosa pastu baru ingat Allah.. pastu tengok gi porno.. dan memanjang mcmtu?

    Allah terima tak tu taubat?

    bodoh..

    3

    3
  24. makdara says:

    segala kulit dah kendur bang buat malu je kantoi. aku tgk ko pun tk bernafsu apatah lg nk tgk filem ko. geli wek muntah hijo

    1

    0

Leave a Comment

Optional