Written by AbangNara | December 8th, 2009

diana rafar

Bagus betul artis-artis Malaysia nie. Selain berlakon diorang pun ada usaha untuk menjadi usahawan yang berjaya. Yang terbaru, Diana Rafar tak segan silu untuk mempromosikan barangan krim seks nya. Atau lebih tepat lagi, krim susu seks.

[note]Krim wangi ini disapukan selepas mandi ke seluruh badan sebelum melakukan hubungan suami isteri. Hasilnya menakjubkan. [/note]

Patut kami tengok muka Zamarul dan Diana berseri-seri. Hubungan suami isteri diorang sudah tentu tip top. Buat yang dah berkahwin bolehlah mencuba. Mana tau dapat mengembalikan hubungan asmara yang sudah semakin pudar.

146 responses to Diana Rafar Jual Krim Seks, Mesti Hebat Di Ranjang Nie!!!

  1. violet says:

    ish2…..

    0
    0
  2. fifie says:

    hebatnye dorg nih!!pandai btol carik duit..

    0
    0
  3. ibo says:

    patutnya org yg baru2 kahwin tak perlu guna krim ape2…smulajadik jek..yg dah lama kahwin baru SESUAI….

    0
    0
  4. BumbleBee says:

    dpt kelulusan kementerian kesihatan ke ni?? kang sapu punyer sapu ..tup2 later2 dpt kanser kulit lak…. ish..nauzubillahiminzalik…

    0
    0
    • fifie says:

      haha tula psl..zmn skg ni mcm2 dah produk kuar.
      ntah bole caye ntah tidak..

      0
      0
      • ibo says:

        skrang senang jek, gunakan artis nak bagi laris..padahal entah selamat ke tak pakai tu…mcm2 daa..

        0
        0
        • BumbleBee says:

          tulaa psal. kdg artis tu x guna pun…just pakai nama dier utk lakukan product…

          atok2 nenek2 moyang2 kter dulu x yah pakai krim2 ape jadah pun…pakai ramuan traditional je. xde pun cerai berai(kalo ade pun sbb bercerai mati jer)…pastu siap anak ramai n sehat walafiat lg…kulit pun cantek je, just tepek bedak sejuk….

          product2 skang yg mcm2 ni buat tambah penyakit kulit je…

          0
          0
        • jane says:

          betul tu…produk skang chemical terlebih….tapi tetap org pakai nak cantik punya pasal….tu yg rupa dah tak nampak macam rupa lagi…..

          0
          0
  5. junnosuke says:

    pe ni pet..
    ckap aq mgkuk hyung lak..
    cpat la teka tka-tki tdi..

    0
    0
  6. junnosuke says:

    tah paper la jual krim 18sx tu..
    nk lwan gan mnyak lntah la tu..
    mgkin zmrul ni dh reput kot..
    dyer kn pnah kawen..
    yg si diana ni lak mde lgi..
    drah mnyala merah lgi..
    hehe..

    0
    0
  7. AQUAGIRLZ aka AG says:

    wah.. krim ape ni..
    ada bran tuk cube..

    0
    0
  8. junnosuke says:

    klu pas ni x branak lgi si diana tu x lak aq nk kte..

    0
    0
  9. 1st says:

    tapi akak dier si linda rafar.. lagi mantap ..
    igt lagi skandal ngan edry…????

    0
    0
  10. hantupensil says:

    oo..utk orang yg da kawen jek
    huhuhuhu…

    0
    0
  11. pEnArI pOcO says:

    salam u ol…
    aku bz banget, layan datin dr KL…
    sibuk bawak dier mkn angin…
    naik keta kerajaan…
    huhuhu…letih, saper tau…

    0
    0
  12. pEnArI pOcO2 says:

    uuuhhh…datin tgh tido tue…
    pasni aku nak anta dier masuk hutan…
    pastu three, aku tinggal dier sorang2 kat hutan…

    0
    0
  13. pEnArI pOcO2 says:

    hahahaha…
    pet jealous yerk junno, aku tau dier mmg suke kat aku…
    ko goda lar aku junno bg pet jealous lg…hahahaha…

    0
    0
  14. Penari Poco2 says:

    oiiiiittt…korang dah kuar ker…

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      aper daaaaaaaaaaaaa…
      silap emel lak…
      berhantu lar pc aku nih………….

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        aduhaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………………………………………………..

        ini mesti kes banyak sgt email ni..email personal email pesona email gen-2 email proton saga dan segalanya..tu jd gitu tu…wakakakaka

        0
        0
  15. jus says:

    ramuan nenek kebaya…

    0
    0
  16. fifie says:

    ala camne nk letak gmbr ek..xreti la

    0
    0
  17. junnosuke says:

    poco2 ko pi mner?

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      oooooooooo..ada gathering….

      BILA???

      KAT MANA???

      BERAPA RINGGIT??

      napa tak ajar saraa sekali???

      0
      0
  18. pEnArI pOcO2 says:

    lor fifie…
    ko ikut nih…

    1. LETAK PIC KO KAT DESKTOP

    2. BUKAK TENET, TERUS TAIP GRAVATAR

    3. IKUT ARAHAN SETERUSNYA…

    selamat mencube…

    0
    0
  19. anNeDeSiLva says:

    yup guys..
    diingatkan lg..
    today is the last day utk korg bg nama sape nk g kat anne k..
    plis today before petang…TQ..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      nama apa???

      nama saraa, sharifah sarah sofea..umur : 2 tahun…belum sekolah lagi

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        sara g kew???
        email kat anne details nk g gathering..
        jomla..
        leh kenal2…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          masalah nyer bila???

          kat mana??
          hari apa??

          berapa ringgit…

          saper lagi gi???

          ada yg ensem2 n belum kawin tak??

          ekekekekee

          0
          0
  20. anNeDeSiLva says:

    kena g singapore this friday./..
    adoiii..
    potong line la..

    0
    0
  21. junnosuke says:

    ptang ni jgan lper msuk bn ader topik
    mnarik..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      BAIKKKKK……………….saraa tunggu……

      poco, kaksu, antu pensil, ain, singa ganaz, aries, love…dan kwn2 saraa mana semua ni

      0
      0
  22. DelimaSaraa says:

    aduhlah krim seks plakkk……………………………….

    macam2…

    mula krim besar membesar..pastu krim seks plak…lepas ni krim LAMBAT MATI lah pulak……..

    MACAM2…

    pakai lah krim macam2..moga2, cerai berai dh tak dengar dah….

    0
    0
  23. EclipsE says:

    aku msk….korg kuar…
    korg msk…aku kuar…
    heheheh…pttla…lunch time dh…sume g mcekik…huhuh

    0
    0
  24. junnosuke says:

    fifie..
    dh dpat ker psal tdi?

    0
    0
  25. tOmEii says:

    ape2 ajela…..
    arts2 ni mle2 kawin sumeny duk canang menakjubkn blka….
    pastu sok2 cerai berai gak……
    erm ape2 ajela………..

    0
    0
  26. Daus says:

    Bagus rr nENEK kEBAYA nIE, x bERGANTUNG pADA dUIT lAKONAN sEMATA dUA mATA…
    gUA mINAT lU nENEK kEBAYA…

    0
    0
  27. tOmEii says:

    kaka nara kua la gmbr kawin razlan kristal…..
    comey gak bini die…….

    0
    0
  28. junnosuke says:

    x der page bru ker kak nara?

    0
    0
  29. halamak..ada plak krim jenis macam tu plak..

    0
    0
  30. BOXX says:

    Linda..minyak Lintah Tapa Ada X ? Wakakakaka

    0
    0
  31. […] Diana Rafar Jual Krim Seks, Mesti Hebat Di Ranjang Nie!!! (144) […]

    0
    0
  32. chef says:

    Thanks for the ideas you have provided here. Yet another thing I would like to convey is that laptop or computer memory specifications generally go up along with other breakthroughs in the engineering. For instance, any time new generations of processors are introduced to the market, there is usually a corresponding increase in the dimensions demands of all laptop or computer memory along with hard drive room. This is because the software program operated by simply these cpus will inevitably surge in power to benefit from the new technologies.

    0
    0