Written by AbangNara | December 18th, 2008

gambar diana danielle seksi

Want to see more of Diana Danielle’s sexy, cute and charming pictures? We bring you the best image taken from several blog and sites to form an picture gallery of Diana Danielle.

Read the full article to see more pictures of Diana Danielle.

gambar diana danielle seksi

gambar diana danielle seksi

gambar diana danielle seksi

gambar diana danielle seksi

gambar diana danielle seksi

gambar diana danielle seksi

gambar diana danielle seksi

gambar diana danielle seksi

gambar diana danielle seksi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to Diana Danielle’s Picture Gallery

  1. DARWISY says:

    sexy bangat minah ni.. patut pun kena tumbuk.. lain kali, jangan tumbuk 5 kali tp, tumbuk la 15 kali.. muka sopan.. attitude hancor.. tau la bapak kau mat saleh ta mak kau tu real melayu asli malaysia.. apo nak jadi dunia skarang.. mak ngan anak samer2 hancor.. mati nanti teseksa dlm kubor wehhh.. renungkanlah… kalau anak tak insaf coz umor muda alasannya, harap2 mak dia berubah ler.. coz aku tengok muka dia tu dah banyak ngat kedut nyer.. bila-bila je tunggu nak mampos… tq

    0
    0
    • ShashaSygSyafiq says:

      Pandai Pon Kao.. Jgn tumbuk 15 kali.. terajang jer ahh teros.. anak mat salleh mesti ah perangai gini..By the way maner bapak dier? dh mampos ker? klau btol2 kau perhatikan,mak dier macam penagih dadah!kan ader satu gmbr baju cam tk cukup kain..

      0
      0
    • danielle says:

      ape la korg nie, xabis2 nk mengata sahabat karib aku…………….

      0
      0
    • dashi says:

      yang kau tu bagi komen cam tu pa kes… kau pernah bersama ngan diana ke sampai nak tumbuk 15 kali… kita tak tau crita sbnar so jgn lah nak ngada2 dnt tok shits!!!! so kau tu baik sangat lah…kau perfect ke?????

      0
      0
  2. aida says:

    hye diana…u so qiut n rely nice. i suke tngk u . jangn amek hati sngt n ape2 org nk kate. jiwa muda n still mude, njoy dulu asl kn thu batas2 k. u artis berbakat n biase la dlm dunia hiburan. biase la kene kutuk . org kat luar dress mcm u pun kene kutuk .emmm klu dlm dunia u,,,xyah amek kisah sngt. tu package u. klu u pakai xcukup kaen or pakai cukup kaen ke …ade je yg xkene n jd buah mulut org…kan …ok… wish u gud luck. nsucces n carieer uk.. bye.

    0
    0
    • putry says:

      hello..xboley ew klu diana 2uw bsopan ckit..wlau pon dye ARTIS!!hurmmm…cube dye berimej kan mcam akak raja ema 2uw,akak kpada umi aida….hurmmmm.. sejuk jew hati naa nengok nyew…

      0
      0
    • xoxo says:

      ya saye stuju apa yg awak ckp 2….(aida)

      0
      0
  3. syamsul fan says:

    korang kutuk la diana tu abis abisan..aku ska sngat2..dh la gdik playgirl plak tu..dia org 2 mmg x ssuai..syamsul tu dh la ensem..diana tu dh la trgdik2 nk dedah dada pdahal awat x bogel trus..ksian syamsul kna fitnah.. x pa lah aku doakn 1 kluarga diana idup sngsara kt kubur..4 syamsul i hope trus maju dlm bidang sni ataw lakonan..i luv u syamsul..i op the bes 4 u..

    0
    0
    • danielle says:

      kepala hotak ko ar kata diana playgirl . shamsul playboy 1 kl korg xtau!!!!!!!!!ko nie mmg sial la!!!!!!!!!!!!1

      0
      0
      • kiamat says:

        ala da nme pn pelakon mmg sah la si diana 2 blkon je pastu tuduh2 syamsul plak yg salah padahal diana 2 nk cri publisiti je 2…..belakon x hebat mne pn nenek aku belakon dlu2 lg best…
        jgn pikir ape yg ko dpt kat dunia ni akn kekal slamenye…
        1 ary nnti pembohongan ko akn terbongkar jg..
        pi PLKN pn menggedik je tau..
        budget ‘cun’ abis la..klu hrp mke je cun tp perangai x cun x gne beb!
        aku doakn semoga ko cpt sdr la diana oii…
        jgn nk belgk je tau…

        0
        0
      • yap says:

        ap kcoh2 ni wey?rlex a.

        0
        0
    • xoxo says:

      X GUNA KO SYAMSUL FAN….ko jngan berani2 ckp diana 2 playgirl…n 1 lgi tlong la jngan doakan idup kak diana sengsara kt kubur….saye rase awk yg akn sengsara kt kubur sebb dengki kat diana…..cam mane bju dia pkai pn tetp jga rmai orng minat dia….mngkin ada orng minat dia sebb seksi,cantk ,comel ataupun mempunyai bakat yg hebat …klo ko x suka dngan dia…x suka aja la jngan la kutuk2 dia nnt smua orng yg minat dia akn membenci awk…termasuk la ahli keluarga awk….mungkin separu dripada keluarga ko minat ngan diana danielle….klo mereka taw yg ko ckp cam tu nnt dorng aKN benci awk….
      mungkn suma orng termasuk la saye membenci ko…

      0
      0
  4. manbelon says:

    ..i think she is adopted cos her mother is muthafukin ugly…

    0
    0
  5. mrCool says:

    aida..
    oit..aku rasa ko pun same je bangang mcm diana ni…
    xpun ko lagi bangng…
    org soh la die brubah skit..pakai seksi2..
    mak bapak ko pun same je kot..

    0
    0
  6. ali says:

    dia mmg sexy pun tapi x de lah menjolok mata. tapi apasal mak dier x cantik ha…

    0
    0
    • gedubi says:

      sbnar nyer agak heran… tang mana korg knal mak dia??? skali lalu tgk gmba… tertnye2 gak spe rupe mcm p0ndan sebelah dia yg berbaju merah… TUE KER MAK DIA???!!! just nak kepastian jer.. huhu… kalo iyer lar tekaan ak nie betul… ak nak gelak guling2… hahaha~

      0
      0
  7. bUDakgEnIus says:

    Gua rase kalau minah ni pakai tudung, baik akhlak, bijak dlm belajar, & berpendidikan ilmu agama , sure gua COP dulu! hahahaha….Muke dah mcm ala2 arab skit! hahaha…
    TAPI KALAU MCM NIE, HARAM LA…
    TAK HERAN AKU….KAT LUAR SANE BERLAMBAK………!!

    0
    0
  8. asllian says:

    betul betul….bUDakgEnIus….
    kan bagus diana pakai tudung……
    lebih elok dipandang oleh org……..

    0
    0
  9. flower says:

    mak ngan anak lain gler..

    0
    0
  10. ni says:

    dia nih bab disuruh berkemban mmg no 1

    0
    0
  11. AKU ANGEL says:

    mmg pedas sggh komen korg yewr…
    tp srnok gak kutuk org ni yewr..tp bpd-pda larh sket..kte ni cme insn biase jewr..so ..soal msuk kubur tuhhh..
    jgn larh dsebut dlu..ntah mcm mnew rpa kubur kte pown kte xtau kn ..tp kpda diana sy hrp anda cpt2 larh HOLIDAY dri pkai bju yg MENDEDAH tu yewr…

    0
    0
    • [email protected] says:

      btol3. . . . aq gse diana ni dh mcm siamang tue dh . . . kalo dh nme tu islam. . wat la cre org islam . . wat mlu kaum jerk!!!!!

      0
      0
  12. yana says:

    eleh…die pki seksi pn bkn nyusahkn kowg sume pn..die bli bju pn pki wet makbpk die sndr..ape la kowg niw..jgn la ckp owg mcm2..tp bhsa kowg cm taik..tunjuk la bhsa yg elok ckt..kte niw owg melayu..jgn cbuk kutuk owg pki seksi,dri sndri jge..maruah sndri ttp..neway,diana,jgn amk aty sgt kt dieowg niw..

    0
    0
    • Kaki says:

      xnyusah org org ko kate??gile ke ape??die tu org islam..ko xpenah dgr ke pepatah krn nila stitik abis susu sbelanga??klu die pkai cam2,xke malu sume umat islam??sbb org mlayu prgai camni lahh org lain pndang burok kt kite..panasss ati gua bace komen org backup pmpuan nih..n to si diana ni..sampai bile ko nk sedar??nk tggu org pgang ko dulu ke bru nk insaf??bile dh kne bru nyesal..klau ko ni ank branak aku,ko tau2 camne aku buat..sory 4 my uncomfortable words..ok,salam..

      0
      0
  13. shishi says:

    muke mmg lawa…attitude x brape nak lawa…. lakonan pon x de la best sgt.

    0
    0
  14. java says:

    yang kau orang tak puas hati ngan budak tu… ngapa??

    0
    0
  15. chaiyo says:

    alahai….

    0
    0
  16. chaiyo says:

    npe manusia skg suka tunjuk body…klu boy,xdela kesah sgt sbb btsan aurat dorang memg meluas…ni lak pmpuan,body hnya tok tatapan suami sj…tmbh2 artis skg,agknye lar makin dowg byk dedahkn body dowg, dowg lg bangga kot…agk2 korg pe yer???

    0
    0
  17. x-not-x says:

    kak nara,ada x gambar ayah dia>x pernah nampakla ayah dia ni…asyik mak dia jer interframe…bosanla…dh la x lawa mak dia ni….

    0
    0
  18. restless says:

    diana, my love for u will never die. u r still my best girl no matter what they say or done.my love for u is so pure.

    0
    0
  19. totoi87 says:

    tah2 kalau diana tak mekap muka dia lebih kurg mak dia..agaknye je la..hehehe

    0
    0
  20. lily says:

    sudah2 la korang kutuk diana tu.die budak baik.
    asl korang tu baik sgt ke nak nilai org???kalau korang tu akhlak baik,tak kutuk2 org?cermin diri sendiri.n kalau jgn nak nilai sesuatu dr luaran.korang tanye diri sendiri tu….sembahyang cukup ke tidak?kalau korang tutup aurat pun,masuk bilik selak kain pun tak gune.aku kenal diana tu…satu2 nye artis yg tak hiprokrit!!!!!!!!!
    korang nak blame die sbb die anak mat saleh??ckp je korang tu jelez…n prangai korang sebagai pure malay tu bgs sgt ke??slalu sgt berpikiran negatif..pendek kate,kolot la.tak penah tgk org lebih.n lagi 1,jgn korang nak kutuk mak die.mak korang lawa sgt ke?tah2 mcm taik.terase???ha mcm tu la rase bile org kutuk family sndr.kalau aku jd diana pun,korang nak kutuk,kutuk la…tp bab family sensetif.bak kate nabil…LU PIKIR LA SENDIRI!!!!sedar la wei!!!!
    buat D…sabar byk2 ye….diarong sbnr jeles tak dpt kenal u in person…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ah ko lily! . . . bio ar dowg . . mmg bgoz pown dowg ckp cm tu!. . . .

      0
      0
    • lolok says:

      salam…betul tu

      0
      0
  21. lola says:

    hmm…ak cm plik n start pkir yg
    dy ni gnekn syamsul sbg btu loncatan
    lam dunia hiburan..huhu
    musykil3,,

    0
    0
  22. kutu says:

    kesihan…..diana! korang nie mulut longkan btul! tak habis2 nak kutuk diana suke hati dialah aper yang dia nak buat!

    0
    0
    • [email protected] says:

      btol3. . . nnt ak nk p minang diana tu. . .mngkin thon dpn . . haha!!!

      0
      0
  23. ray says:

    astarfirrullahhalazim…
    pe nk jd dgn bdk2 ni…
    lu org ingt bgus sgt ka…
    confirm msuk syurga ka…
    lu org mengta org sme dgn
    lu org g bnuh…!!!
    lu org bngsa pe…
    agma pe lu org…
    ilmu agma d dada
    sudh ckup ka…

    0
    0
  24. ray says:

    astarfirrullahhalazim…
    pe nk jd dgn bdk2 ni…
    lu org ingt bgus sgt ka…
    confirm msuk syurga ka…
    lu org mengta org sme dgn
    lu org g bnuh…!!!
    lu org bngsa pe…
    agma pe lu org…
    ilmu agma d dada
    sudh ckup ka…
    al-quran dh khatam ka…

    0
    0
  25. ray says:

    bkn nk bckup spe2
    tp lu org bleh pkir…
    bkn bdk2 dh…

    0
    0
  26. boy says:

    aku x kisah apa korg ckp pasal diana ni……..aku tetap suka tgk dia baik ke buruk ke aku x kisah,apapun …..HIDUP DIANAAAAA

    0
    0
  27. selamat says:

    diana mmg cun. aku pun suka tgk dia.

    0
    0
  28. LakiMelayuTerakhir says:

    Cantik lar diana danielles raser nak pancut jer dlm rahim dier hahhah

    0
    0
  29. bobi says:

    sape nk tngok die mase tue..tngok la mak die..hahahahahahahahahahaha

    0
    0
  30. niggotte says:

    danylee mmpunyi idup yg cukup sempurna n dia enjoy the moment of her life.

    0
    0
    • Kaki says:

      wei..igt dunia ni kekal ke??ko igt die sorg jerr xmati??wei sedar laa skit..

      sory if u are not muslim

      0
      0
  31. azri says:

    hello diana,leh kt b’knalan???

    0
    0
  32. markoz says:

    way to go !!!!!!!!!!! diana

    0
    0
  33. pnjg n kap says:

    XPERLU LA KORG NK GADO2…..BAIK KE….BURUK KE DIE TU BIAR ALLAH JE YG TENTUKAN…SESUNGGUHNYE DIE LG MAHA MENGETAHUI SETIAP APE YG DILAKUKAN OLEH HAMBA2NYE….

    0
    0
  34. nizam says:

    janganka seksi sanat ek…..

    0
    0
  35. kaylla says:

    It’s ok diana,jgn ambk aty k dyeowg cmment.Ap2 pn kite kne trskn hdp nie.Biarlh ap pn owg nk ckp yg pntng kite hppy ngn idp kite.Hnya Allah je yg mnentukn baik n buruk kte.I like u,u look so beautiful……..

    0
    0
  36. mazllan says:

    muka dahlah cam babi

    0
    0
  37. Kaki says:

    emm..pe kabor??….gua xamik kesah pn psal minah ni or minah mne2..gua xpduli pn..gua bkn sape2 nk ktuk org..ape yg bro sume susahkan psl girl ni??penting ke die??klau bro xsuke tgk prgai girl ni,ape susah..gi la depan muke.bro tepik kuat2 kt muke die biar die sedar..klau xsedar lgi,sblum jmpe die bro xyah gsok gigi n mkan petai byk..try skali..gua pun prgai burok gak..tp same2 laa kite sedarkan diri kite masing2..gua dlm proses mmulihkn diri gua..gua arap bro2 sume dpt tlg gua..mekasehhhh

    0
    0
  38. sim says:

    -oi cukup cantik kalau dapat dimamah
    dikupas2 kulitnya
    tak habis dimakan semalam ha3

    0
    0
    • simm says:

      oi bagi ku belum sexy diana tu
      kalau dapat sexy dari itu lagi best ….ia diana bagi sexy lagi
      biar mata terbelalak, tinggal mata putih, hidung kuar air cok kendung, lidah menjilat2 …dah terbayang2 melapah2 body diana … buat selalu

      0
      0
  39. miera says:

    sorry>>>>>GUA TAK DE RESPECT DGN MINAH YG HAMPEH…. GUA RASA LELAKI DI LUAR SANA HANYA PANDANG RUPA… AGAK2 LAH KAN IF KORANG DAPAT BINI MACAM DIA TAPI DAH BARAI KORANG NAK KER???? SANGGUP KER? LU PIKIR LAH SENDIRI!!!!

    0
    0
  40. lolok says:

    x faham langsung yg anda2 sume ni ckp pe!!!!
    aser diri tu bagus sgt ke??
    semua orang x terlepas drpd melakukan kesilapan tapi jika kita benar2 merupakn seorang yg beriman,tidak akan sewenang2nya membuka keaiban orang lain!!
    allah sgt murka akan perbuatan itu dan tutuplah keaiban seseorang itu dan pimpimlah dia ke jalan yg benar dan diredhai…tapi bukan menindasnya…

    0
    0
  41. Fidelia Rung says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
    • diana says:

      em..jgn mnilai kbaikan owg mlalui pkai tdung jew..sbb lau pkai tdung beik tk bnyk la vdeo2 lucah yg memaparkn wnta2 brtdung…sbnrnya yg pntng ialah pndai mnjga mruah dry yg pntng.. soal pkai tdung ke tk biar la antra dye dgn Allah..lgpn kt ank mnilai owg ni kta lyak ke,,,beik sngt ke kte,,khatam al quran bpe kli dah,,phala bnyk sngh dah ke..confrm msuk syurga..lau asyk ktuk owg jhat je,trok mcm mna nk msuk syurga,,dry swuh owg brubh beik ubh dry dlu,,jgn asyk nk ktuk owg jew…diana wlaupn arts tp ttp owg biase jgk,,,lgpn bkn arts jew pkai sksi2 tk pkai tdung….ank2 korng pn da tk pkai tdung jgk,pkai sksi..korng thu ke???dry ktok ank owg beik jga ank sndry dlu…hmm.

      0
      0
  42. neutral says:

    seseorang tu mungkin anda katakan baik setelah jadi pendiam nak mampus atau berpakaian macam malaikat hari-hari..cuba anda ingat balik samaada komen2 pedas yang anda berikan itu sesuatu yang bijaksana..anda memang tidak profesional langsung..anda hanya tahu membongkar keburukan orang lain..sampai melibatkan perihal syurga la,kubur la dosa la..kamu siapa nak judge orang lain..kamu sendiri blom tentu bersih sangat..sama ja berdosa..sampai ada yang mendoakan semoga keluarga selebriti ini mendapat kemurkaan Allah S.W.T..kamu rasa doa macam ni di makbulkan ka??..sa minta maaf la sekiranya komen saya ni seperti berlagak pandai..tapi kamu ingat la tiada manusia yang btol2 sempurna beb..jaga diri sendiri sdh la..klau nak jaga orang lain ka atau nak menempelak org lain,lihatlah akidah diri sendiri dlu..ada cara lain yang lebih sesuai untuk mengajar orang lain..

    0
    0
  43. haziq ozil says:

    Diana u are women most beutiful in Malaysia or World
    i love u………..

    0
    0
  44. mikael says:

    muka mak dia x bole blah..

    0
    0
  45. sharif says:

    banyak juga yee…, cemburu dengan diana nee.., kalau cemburu buat la.., jgn kacau orang..

    0
    0
  46. kiamat menanti says:

    salam

    korang dok mengata = fitnah = dosa = wajib minta maaf pada org ko fitnah

    korang bergado sesame islam = dosa = wajib mintak maaf pada org ko gado

    syurga utk org islam = taat pada allah = jaminan ganjaran allah berikan

    neraka utk org islam = ingkar pada allah = jaminan ganjaran allah berikan

    renungkan lah dan berfikir dengan akal .. komen ke pendapat ke .. jgn sampai timbul fitnah …

    igt .. beza manusia dengan binatang .. AKAL ..
    jadi gunekan lah sebaik mungkin ..

    salam

    0
    0
  47. TRIGYY says:

    betul la. diana ni seksi.. huhu

    0
    0
  48. kemek says:

    ape la diorg kt atas 2…gaduh psal diana gn syamsul….bkn dpt apa2 pn…haha…cm budak… bkn dpt duit pn nk b’tengkar…heran2…

    0
    0
  49. Heya i am for the primary time here. I found this board and I find It really helpful & it helped me out much. I hope to provide one thing again and aid others like you helped me.

    0
    0