Written by AbangNara | January 28th, 2011

diana danielle

Kalau dalam artikel sebelum ini, punca perpisahan Farid Kamil dan Diana Danielle dikatakan kerana sikap kurang matang (macam budak-budak) Diana Danielle. Tapi nampaknya Diana Danielle dah keluarkan statement di Twitternya.

[note]Salam. Tak masuk akal orang kata FK “dump” saya kerana sikap tak matang kerana yang buat keputusan untuk putus ialah saya. [/note]

Nah sekarang sudah terjawap segala persoalannya. Bukan FK dump DD. Tapi DD dump FK. Mungkin ini jalan terbaik untuk mereka berdua. Lagipun DD pun masih muda. Tak perlu kot bercinta lagi. Tumpukan perhatian kepada kerjaya dulu lagi ok kot. Tak gitu?

Oh kalau DD membaca ini, jangan segan-segan nak call Abang Nara di 014-123456789. Hehehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

122 responses to Diana Danielle Yang Buat Keputusan Untuk Putus Dengan Farid Kamil

  1. silentgirl says:

    wutever la….cte dump n dump ni xkan abes..due2 pon dumb!

    0
    0
    • aBg_rOnGak says:

      Btoi sgt laa…

      0
      0
      • silentgirl says:

        abg rongak..dunia artis kan..tukar psgn cm tukar baju..diana oh diana..still muda remaja..cantek plak tu..carik la laki yg semenggah sket…pe la ade pd farid kamil yg smemeh tu..baek la diana blakon byk2 bg mantap skill lakonan..sbb dianna kne byk lg blaja..sbb blakon pn agak kureng sket..dr sebok bcinta2 ni..cr duit dlu la..stakat farid kamil..bole jalan daaa…

        0
        0
        • Kasih says:

          lps ni lg ramai la artis yg akan dump each others then msk twitter…. dh la 2 xkira sapa dump sapa yg dh putus ttp putus kn… so tumpukan pd lakonan dan study girl ;)

          0
          0
        • non says:

          padan muka..dulu anak dato nak kan ko tapi ko curang.kahkahkah…what goes around come around!

          0
          0
        • Lipstick Unggu says:

          anak Dato…tak bleh pakai..dump aja.. :(

          0
          0
        • BumbleBee says:

          at least DD act as normal human being la..x happy biler ade spekulasi yg mengatakan dier yg telah kene dump. so dier pertahankan diri yg bukan dier ditinggalkan tapi dier yg meninggalkan..takderlaa mcm ade org yg abnormal tu, siap tunjuk bukti and bgtau biler tarikhnyer dier kene dump…lol

          0
          0
        • silentgirl says:

          dude…i think d scenario is just d same..DD was trying to say dat she’s d one who dumped FK..die nk defend diri die sbb die rase die ade dignity..n mybe just telling d truth..so called with FS stories with jejai..die pn try nk revealed sbyk yg bole yg die putus baru2 ni..at least she come out with proof..im not saying this just bcoz i sokong wut FS did..but i just kesian wanita2 yg cetek akal ni mnjadi mangsa2 lelaki durjana..
          (hahah..ayt xleh blah)

          p/s:to all women out there..love yourself more rather than giving 100% your soul til not even a percent left for urself..

          0
          0
        • Aib says:

          Tengok la sikap lelaki
          Senang je cakap
          Just Dump Diana out of his life
          Perempuan juga yang jadi Sampah
          Bila dah x suka just Dump them out

          Diana u still young 19 years old
          Kenapa x nak sambung belajar
          Sehingga ke Menara Gading

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          bab tu kalau jadi pompan jangan jadi pompan bodoh ! ikot je ape kehendak jantan ! jadi pompan mesti mau smart ! kumbang bukan sekor…. ! pompan kalau putus cinta je ha nk terjun la …nangis la….bodoh….

          0
          0
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          apa ya peranagi buruk yang lakukan oleh DD sejk umo 12 taun, kata Samsul dulu….. dari dulu tertanya2…..

          0
          0
    • Kambing Hitam says:

      DD ni pn nk glamer gak ke mcm FS 2..
      adoi,,,
      apa la bk pekung sndr..
      xmalu ker?
      da break 2 dah la..
      mcm bdk2 tadika je couple…

      0
      0
    • sue says:

      kannnn…dari segi rupa paras n susuk tubuh da nampak terlebih matangnyer…tapi rupenye hanya yang penah bCintan gan die jek yang taw pangai sebenar die…hish!!! mmg xlayak la DD ni gan FK…

      yang layaknyer adalah dengan kumpulan kumpulan raja lawak tu hah…
      law gan kumpulan kumpulan tu..dorang sah sah boleh terima ko DD!!!
      almaklumlah…dorg tu perangai giler giler…
      so, ape saje kegilaan yang ko buat…pasti kumpulan itu akan terima ko bulat bulat..sebulat bola…nyum nyum nyum…

      Dumm dumm dummm bunyik mercun~!! xixixi

      0
      0
      • kang mugyeol says:

        DD masih belum jumpa prince charming dia. sian FK. memang xlayak pun FK ngan DD, geli tgk muka FK, mula2 klua dulu menarik tp skang nampak cam muka org kemaruk *ek*…

        0
        0
    • Lipstick Hijau says:

      kalau sy jadi lelaki, sy takkan dump kan DD..DD kan cantik…hehe…….FK nak cover malu kot….kesian FK…

      0
      0
      • XOXOOXO says:

        FK kaki perempuan kot..dulu masa nga Irma pun sama…perasan ensem

        0
        0
      • denise danielle says:

        frust FK tp nak buat camana DD xtertarik kat dia, selama bercinta pun DD cam xder perasaan jer

        0
        0
      • Cehhhhh says:

        lipstik hijau…ayat ko ni mmg xbole blah. stkt muka cantik tu menjamin kebahagiaan umahtangga ke? Kalo aku jd FK n syamsul pn aku tinggalkn je pompn mcm DD tu, huahahahahaha… kalo dpt awek muka cantik mcm miss world pn tp klu perangai x matang, x senonoh dan menyusahkn…berbaloi ke???? itulah org kata, “indah khabar dr rupa”

        0
        0
    • cheputeh says:

      smue gune twitter nk explain itu ini.aku tgk artis top hloywood x de le kmaruk sgt gune ni.cntoh die jennifer aniston.x de twitter pn

      0
      0
    • Jejai sendat says:

      Salam. Tak masuk akal org kata FK “dump” sy krn sikap x matang krn yg buat keputusan utk putus ialah sy. Pls get your facts right @cuitsikit 13 minutes ago via Twitter for BlackBerry® –tweet DD

      0
      0
  2. YANNI says:

    nak cover malu la tu

    0
    0
  3. akukah?? says:

    FK poyo…

    0
    0
  4. zaza90 says:

    bercinta n berpisah… Dunia artis…!!

    0
    0
  5. Gegeh says:

    FK kan gay..cmner nak bercinta dgn pompuan..hapeda..

    0
    0
  6. lady says:

    tak kira la sapa dump sapa..DD dah bekas FK gaks..opps!

    0
    0
    • F&N = Fasha&Nora says:

      kalau dah artis, semua pun bekas. xkira jantan @ betina. nauzubillah.
      apa2 pun DD memang cun n dah agak dah dia xfall in love pun ngan farid. nak mengaku bercinta pun cam xberapa mengaku, cinta monyet jer

      0
      0
      • ATTENTION says:

        dat y la dua jejaka sblm ni putus gn DD, psl x matang, umo dh bpe…xkn la x mtg lg…. ker DD tu yg sengal..
        xkisah la spe dump spe, tp klu becinta monyet jer, baik x pyh teruskn…find another girl yg matang n berbaloi d’buat isteri

        0
        0
        • aku luuupppaaaaaa.... lupa lupa says:

          sebelum tu FK tu kenala berbaloi dibuat suami. sib baik DD tinggalkan. nauzubillah

          0
          0
        • ATTENTION says:

          sib baik DD tinggalkn FK…nauzubillah….??? mcm la FK tu penjenayah sampai ko ckp cmtu….DD pn ape kurgnye, bkn bgs pn, aku tgk syamsul tu lps putus dia rilexs je, tp DD plak couple gn FK, lps tu putus lg….mesti la DD announce dia yg dump FK, klu tidak malu la beb….nt org ckp hukum karma lak…hahaha…
          syamsul n FK workholic utk majukn diri, DD ape ada…asik tayang muka je, belakon pn x seberapa…bosan…

          0
          0
  7. situt says:

    org lain yg call abg nara ni kang.

    0
    0
  8. malin says:

    huhu…ok la 2

    0
    0
  9. i am xoxo says:

    ala kecoh la DD. nk jugak menang nk jugak ckp dia yg tinggalkn org xbole org tinggalkn dia.

    0
    0
    • F&N = Fasha&Nora says:

      kalo aku jadi DD, aku diam jer cam ERRA. tgk kecantikan DD pun dah tau DD tinggalkan farid

      0
      0
      • yoo says:

        ala, DD ni kan budak2 lg, mesti la nak menang :)

        0
        0
        • zabuan says:

          budak xmtang mmg cam tu…..

          0
          0
        • miss oren says:

          bakal jadi fasha jugak ni….

          0
          0
        • ATTENTION says:

          yoo : aku setuju gn ko, DD ni mesti la nk menang. aku rs FK dgn syamsul ada sbb tertentu yg dorg x suka gn DD bila dh becinta br dorg tau, then DD pn akn dump dorg dlu sblm dia kna dump gn lelaki maklum la takut maluuuuu…..ego tinggi…… aku tgk muka DD ni bukan cun melecun pn, muka biasa2 je, kdg2 tgk muka dia mcm ina naim (ex mawi) mcm muka fasha pn ada, xdela cantik sgt, lawa lg muka erra fazira gn RCW, muka jelitawan…huhu

          0
          0
      • ATTENTION says:

        bodo je statement ko ni F&N….
        klu DD cantik mean dia yg tinggalkn Fk…. ??
        ko gn DD sama je ngok ngek…… ape igt klu muka cantik tu suma dia bt betul ke? klu muka cun dia je ke yg bole tinggalkn lelaki, dia je ke yg bole menang???
        klu perangai x matang….mmg xde lelaki yg suka pn cuma lelaki ni bukan jenis yg suka ckp nk tinggalkn pompn, tp pompn yg akan ckp nk dump lelaki dulu sbb ego, takut jth saham…even slh sndri….huhuuuu

        0
        0
  10. effie says:

    bg nombor betul la nara..ade brani??

    0
    0
  11. puteri qistina says:

    hehhe lagi sorang nak glemer haram sudah2 la dik tak kira la saper tinggal saper moralnyer tak yah la cari artis cari jer la org yg bt keje lain

    0
    0
  12. misssss says:

    abg nara.cpt la g ngorat FS DD plak.:)
    hikhik:P

    0
    0
  13. Indah di mata tapi di hati pahit..Apa guna? wekkkkkk

    0
    0
    • ATTENTION says:

      SETUJU…!! indah dimata tp di hati pahit….xde guna pn.
      muka lawa blum menjamin kebahagiaan tau. tambah lak klu psgn x matang…huhuuuu…hentikn la.. bt porak peranda hidup je nti.

      0
      0
  14. nnmmmmmm says:

    dd tak matang.

    0
    0
  15. zabuan says:

    diane daniele bkan lwa pon……juliane evens lagi lawa……….

    0
    0
    • silentgirl says:

      btol..jue evans comel gle..tp still due2 blakon xbape nk best..hihi…need to learn more.

      0
      0
    • ATTENTION says:

      tau xpe, aku pn rs DD x lawa pn, muka dia juz sweet je, tp x jelita / x cun gler / x cantik sgt pn ……. jgn perasan cantik la DD oiiii….umo dh meningkat, matangkn ckit la diri tu….

      0
      0
  16. bb says:

    dua2 pn lawa zabuan.suke tgok dua2 ni.tp kredit sikit kat diana ni, sbb dia tggi berbanding juliana.ok, i like ur comment.=)

    0
    0
  17. sunshine me!!! says:

    hjg taun lps byk artis kawin……awal taun ni byk artis yg clash hehehe……yg hairan nya putus pun nak grand cam org kawin jugak ker????…….btw tahniah wat artis yg bkl jd ibu dan ayah…hope bleh didik anak2 jd org yg soleh dan solehah…..amin……..

    0
    0
  18. miss oren says:

    boringla… nmpk sngt ada hati blik dgn shamsul yusuf……………………………………………………..

    0
    0
  19. zabuan says:

    BLAH AR LU FARID KO KAN KAKI BETINA….HAHAHA DAH AR POYO….

    0
    0
  20. ikan buntal says:

    ni dah kena penyakit berjangkit FS ke nak balas membalas pernyataan…huuuu…whateverlah…naseb korang lah jd public figure..citer dalam kain pun org nak amek tau..huhuhu

    0
    0
  21. meow says:

    tu pun nk kecoh sape dump sape DD and FK ni. DD better u concentrate on ur studies la . tk yah nk bercinta sgt during this time. org sume tgah berebut rebut nk blaja tmbah ilmu.

    0
    0
  22. ikan pirana says:

    pasni tggu fk nye tweet plak…. hoho..

    0
    0
  23. nescafethreeinone says:

    tak kisahla sape mulakan dulu..lepas2 nie..diam2 sudah..diam2 ubi berisi..kalau ptg2 goreng ubi ngn kopi best nie.hahaha

    0
    0
  24. uweekkk says:

    kecoh r,,

    0
    0
  25. senduk says:

    Pls move on.Hal siapa yg mnta putus dulu,bknlah isu yg ptut diheboh2kan.Rasa bangge ker kalo rse kite yg mnta ptus dulu?Itu cume nk tmbulkan rse diri tu dah bagus sgt.Come onlah,kegagalan sesuatu hbngan tu sesuatu yg peribadi n cbe fikir sjenak yg diri nie dah gagal mahu mngekalkan prsaan cinta n keserasian itu sdah tidak ada.Amik iktibar,perbaiki diri bkn dgn bukak crite mcmnie.

    0
    0
  26. eldacute says:

    poyo lar pompuan nie……
    nak balik kt syamsul yusof lar tue……
    ari tue bukan main cinta dgn farid kamil

    0
    0
  27. eldacute says:

    lantak diaorang lar nak putus ke apa…….
    tak menjejaskan industri pun……..
    kontroversi je lebih tapi bakat hanya nan hado

    0
    0
  28. naruto shippuden says:

    beautiful DD

    0
    0
  29. Reena says:

    Dah brpisah..pisahlah..move on..awak tu bukan tak cantik..berderet menunggu..

    0
    0
  30. eldacute says:

    suka hati syamsul lar nak siapa pun…….
    kalau tgk ko tue zabuan lagi syamsul muntah……
    low class hahaha

    0
    0
  31. eldacute says:

    motip ko nak attack ak balik…….
    childish hahaha

    0
    0
  32. larissa_alisa says:

    lol…
    wt dd yg dump fk…??
    hahha..budak mentah nie…
    bg aku dia jnis pompuan xkenang budi..
    syamsul yg bg nm dia naik pastu sala kn symsul plak..
    hahha..
    lps nie cr jantan yg up2 lak ye…sm je dgn fs..
    da muak cete2 mcm nie..
    hope ade cete artis yg fresh2…

    0
    0
    • niana nanielle says:

      alarhh , i mmg nak cari boy yg up sikit .
      farid kamil kan dah ta banyak job now .
      susah larh i !!
      cuba uolss tgk shamsul yusof toh ,
      banyak job film .
      award bnyk lak toh dye menang .
      urmm pasal kes dye belasah i dulu , i dah lupakan pun .
      dan sekarang kami kwn baek .

      BLAHHHHH~~~

      0
      0
  33. yaaaaabeeeeeeeedaaaaaaaabeeeeeeeduuuuuuuuu… aku mmang suke dia org ni clash..sb aku mmang x minat sama ini diana…eeeeeyeeekkkkk…cm bagus..ade aku kisah sape dump sape?? apa yg penting aku x suke ko…propa lebih..g sambung belajar g bagus lah pmpn,dr sibok nk bercinta dgn semua pengarah,ckp jelah nk mtk duit isi ko pnye poket 2..mule2 syamsul,pas farid,pas ni pengarah mne plk ko nk???

    0
    0
  34. Beautiful pari-pari says:

    Ala…ni sume ni nak up kan diri sendiri je ni..kalo da xde publisiti dari org lain,dari wartawan,so kenela buatkan publisiti sendiri…pastu dptla masuk tv,paper,magazine..dgn tajuk “si polan putus cinta”.wekkk…bilalah malaysia ni nak maju agaknyer.asyik dgn publisiti murahan je..come on la..do something yg maju ckit..ni putus cinta,cerai,kawin lari,anak luar nikah..laki xbagi nafkah..der…
    *p/s~cubala cari profit yg menguntungkan diri sendiri,bukan cari profit yg memalukan diri sendiri.

    0
    0
  35. lolulu says:

    haihla DD asalkan break je ko aje yg wat statement ” i yg tinggalkan si polan dulu.. bukan die tinggalkan i…” sbb xnak ngaku kene dump! sigh

    0
    0
  36. Rin - aku kesah keww? says:

    setuju, ada sape kesah ke sape dump sape dulu…?
    xde org nk buat kajian la hai sape yg TERbagus sgt, n sape yg kna tggal.
    apa2 pon biasa lah remaja baru knal cinta, DD x hbs lg kew mngait jntan..? mnympah plak dgn artis2 ppuan zmn skg, suke tnjuk low class n t’hegeh2..
    euwwww…

    0
    0
    • ATTENTION says:

      DD bangga la dia yg dump lelaki dlu, entah2 dia yg propa n dh tau salah sendiri tp sblm kna dump,better dia kuarkn statement “sy yg bt keputusan utk tinggalkn si polan”…. hahhaha, dh tau la trick ko minah yg xbpe nk cun.

      0
      0
  37. hyde says:

    ni cinta nafsu…..

    0
    0
  38. mimi says:

    doakan yg terbaik utk diorg……..

    0
    0
  39. bro says:

    hahah..smua pgrh dia nak..lps ni david teo pun dia blash kot..hahah

    0
    0
  40. girl over flower says:

    alhamdulillah…..gembira rasenye abg Farid kamil ku dh putus ngan Diana Danielle…dulu elok2 ngan Lisa…..ngorat si Diana pulak…..Tapi aku gembira kalu Lisa ngan Farid couple…..wah msti meriah dunia seni….
    FARISA…..KAMIHANI

    0
    0
    • boys over flower says:

      yeeeaaaa, aku suka diorang clash. farid kamil patut ngan lisa jer. sama2 xbraper nak lawa

      0
      0
  41. ammi says:

    haiiiiii sorg2 cari publisiti murah.. sorg nie lak berlakon tak seberapa tpi ekkk cam da baguss…. tiap event muka dia msti ada je, yg pnting mmg tak minat……soriee

    0
    0
  42. Piston Pecah says:

    baguslah tu…
    FK tu pon bukan muda lagi..
    pi cari yang muda-muda ye..

    0
    0
  43. luvlavender says:

    pelik aku artis2 mcm ni.ble dh ptus heboh.pas2 cbuk nk gtau sape yg putuskan hbgngan 2 dlu.konon2 tkut org tduh die 2 kne reject la..

    0
    0
  44. miss wawa says:

    kenapa la putus? cute couple la diaorg..

    0
    0
  45. dya says:

    smua sibux…cam bagus
    padahal diri korg poun wat pe yg dia wat gak(wat stetmnt kat FB,tweet,blog….bile clash,bile couple, dump dgn sape, n etc…)
    mostly lah aku x kata smua….
    aku x rs dia x matang pun kalo dia wat statmnt cam 2… social network mmg kita guna utk update diri, wat statment….n blah3, kan?
    dia just nak wat statment so can ppl get da right idea pe yg jd.

    – actually aku x pnh tgk poun minah ni blakon ha3 x minat sgt cite melayu but tiap kali muvi Malay kuar aku g beli tiket wyg..beli je tp tgk x, at least am a part of Malay supporter XP

    0
    0
  46. kunakuni says:

    award pelakon terbaekkk tk penah menang.
    award pompuan terhangit selalu dapat.
    tu laaaa. baru couple dah pkai earings FK laaa
    bila dah putus nk cover pulak.
    spm pun 2A jerrrr.
    hampeh.
    bek ko berhenti berlakon, study je biosains tu.
    pointer dah la tk bgs mane.

    0
    0
    • mira says:

      biosains is history… konon nak sambung bidang psikologi… mesti failed dekat nots lah tuh… if tak fail…ada brani tunjuk transkrip????

      0
      0
  47. saje says:

    Farid kamil aku jmp bape kali poun ttp x hensom
    2 b honest, huduh tu tidak lah but tak hensem….
    x faham bila orang kata Farid Kamil hensom, n beria2 nak rebut2 tangkap gambar dgn dia n b his GF.
    maybe mata aku je kot yang rabun itu pasal x nampak ke hensoman dia…

    0
    0
    • ATTENTION says:

      hahahah…aku pn pnh terserempak gn FK ni kt alamanda, muka dia xla nk kata encem tp aku xkata la huduh, tp dia kn stylo, asik pakai short n cap je bila kt luar.so nmpk simple.

      tp kluak nmpk FA mmg aku kata wahhhhhh pujaan hatiku yg encem lg gagah perkasa….!! heheheh ;p

      0
      0
  48. Maimoon says:

    This all rubbish!

    0
    0
  49. mash says:

    hah..hah…Farid Kamil pi la ngorat Irma balik….padan la u orang…kan dah bercinta lama dulu…

    0
    0
  50. ariza says:

    Dump ka .. tak dump ka.. sama ja..
    masalahnya bila bercinta heboh satu dunia
    jadi bila dah putus kena la maklum ..
    nak bg tau “I’m available”.. tu ja
    Kebanyakan Artis2 ni mana la ada maruah..
    dah pegang2..peluk2..tidur sekatil.. tak kira la tua ka muda.. satu dunia tgk ni.. nak pertahan maruah apa ka benda??

    0
    0
  51. Arisha says:

    haha…

    0
    0
  52. gosipgurl_fea says:

    balik kat syamsul ok jugak.. cute dorg berdua tu.

    0
    0
  53. penat says:

    to be honest aku tak suka DD ni..apsal break???sbb nama syamsul dah naik ke??come on la diana be matured please!!kasi cantik sikit perangai u tu..dulu time syamsul bukan main kau pasang bnyk sampai kantoi ngan syamsul..harap muka je lawa..perangai!!!! lu pikir la sendiri

    0
    0
  54. anonymous says:

    pelik r artis ni..slh ke kalu d tinggalkan..nape nk wat statement..bkn dy tggal sy..tp sy yg mtak ptus..pnting ngat ke sape yg mtak ptus 2..nk jd cm FS lak da..briye ckp dy yg mtak ptos ngan si Jejai 2..

    0
    0
  55. eszol says:

    habis madu sepah di buang?

    0
    0
  56. kurus says:

    naper citer derang clash mcm tk baper nk best ek?

    0
    0
  57. lolyat gang says:

    kalo korg kapel dgn DD
    ianya sama mcm korang kapel dgn budak skolah

    0
    0
  58. mira says:

    dD nih sungguh tidak matured…. otak kosong…konon masuk nots… ye ker? ke dah kene tendang pasal tak pass…. mana ada org break study lebih dari satu semester cik diana oi…itulah… time patut belajar sibuk kejor jantan..kene tinggal habuk pun tarak… cari dato’ lah…kaya sikit..x gitu diana??? opssss… terlebih sudah

    0
    0
  59. zf says:

    mmgle ko yg mntk break sbb ko tu kebudakan2..gado sket nk putus..uwekkk..

    0
    0
  60. ashley says:

    apalah hal nyer dgn artis2 pompuan zmn skunk yg dah ber boyfriend..tup2 clash..break off..sibuk nk inform/betulkan persepsi org ttg isu “SIAP SBNRNYA YG TINGGALKAN SAPER?”..motif???
    paduliks lah ko tgglkan FK ker..FK tgglkan ko ker..
    sbk nk infrm dia yg tgglkan FK..sbb..malu ar tu..kang klu x bgtaw mcm dia ada something lak asyik kene dump!! suka ati lah DD..ko bkn glamer maner pun..dgn ‘SLANG’ ko yg x sudah tu..mengalahkan MIZZ NINA yg dulu duk oversea laks..pigidaaaaaaaaaaaa..

    0
    0
    • mira says:

      she fakes her slang lah.. saja nak buat2 konon ada accent nak kata american bukan… british pun bukan… slang budak tak pandai kot!!!!

      0
      0
  61. princious says:

    u go girl. DD very pretty

    0
    0
  62. kesian diana….tp ak lg kesian kt syamsul yusuf. hahaha

    0
    0
  63. sizuka chan says:

    yerp, i think DD just try to defense herself.. coz obvious mmg ape FK ckp the other way round.. Mase die gadoh ngn Syamsul pn tak pasa2l die kate syamsul patut jeles ngn die pasal dpt DD.. haha funny guy, org tgh debate cite pasal award die cite pasal DD. so I think yg immature skrg ni is FK. cume FK take advantage using “tak matang” towards DD coz she’s 19. pity u DD.. anyway hidup Lisa.. free gossip. ahah tak pasal2 aku nih.. kihkih..

    0
    0
    • mira says:

      GUys… semua sudah terkena lah… diorang nih propa jer…. ada yg nampak diorang 4.2.11 di penang dlm keadaan yg romantik…. konon dlm proses baik pulih… stupid!!!! then kenapa nak kecoh konon dah putus…..nak publisiti murahan kot… grow up lah if this is true… ternyata…dua2 pun budak2…padan sgtlah korang… esok klau dh kawin..propa apa pulak???? propa bercerai walaupun still bersama… grow up please…. sungguh menjengkelkan!!!!

      0
      0
  64. farah ashikin @ ck says:

    la…tu semua alasan…dd ingt dia putus fk dia leh dpt syamsul blk la tu…dulu giler kn fk skng syamsul dh berjaya putus lak dng fk…

    0
    0