Written by AbangNara | January 28th, 2011

diana danielle clas dengan farid kamil

Ok Abang Nara tau tak berapa elok untuk meraikan perpisahan antara Diana Danielle dengan Farid Kamil. Tapi Abang Nara tak kira. Bagi can kejap kat Abang Nara untuk berkata:-

[note] Yaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/note]

Oh jap sebelum apa-apa kita tunjukkan bukti dulu.

dd clash farid kamil

Abang Nara mewakili jutaan lelaki nak ucapkan terima kasih kepada Farid Kamil kerana meng”dump” Diana Danielle. Kini peluang kami lebih cerah untuk memetik hati Diana Danielle. Ada orang kata Farid Kamil dump Diana Danielle sebab perangai dia yang kebudak-budakkan. Tapi Abang Nara tak kisah, Abang Nara lagi suka orang perangai cam budak-budak. Cute apa.

Berikan kata-kata semangat ataupun tolong promote Abang Nara di Twitter Diana Danielle dan Facebook Diana Danielle.

158 responses to Diana Danielle Sudah Clash Dengan Farid Kamil, Mampukah Abang Nara Mengubati Hatinya Yang Lara

  1. ATTENTION says:

    artis ni tukar psgn mcm tukar baju jer….boring tol.

    0
    0
    • marazwa says:

      betul ke ni? kesian diana :( takpelah takda jodoh

      0
      0
      • momok says:

        alhamdulillah..tu tndenye pakwe serabai xsesuai tuk dd..hehe

        0
        0
        • eliz says:

          serabut ah DD

          0
          0
        • silentgirl says:

          tahh..aku xbape minat sgt die ni..mmg lawa pn..tp blakon kureng..tgk pn da tau die jnis bdk2 sket..msti kuat mrajuk…farid kamil plak cm bajet2 je skang ni..nk tackle yg cun2 jek..

          0
          0
        • http://kukukata.blogspot.com/2011/01/nak-menang-ipad-join-contest-milo-klik.html says:

          aku x suka farid kamil, berlagak sombong, bongkak, cam bagus…… g jalan la lelaki kucing…..

          0
          0
        • Mak Aji Modern says:

          Baguslah..mak pun tak berape berkenan kat si Farid Kamil tu..macam comotnya..geli..

          0
          0
        • Tokek Peliharaan says:

          Playboy comot FK—————————>memualkan!

          0
          0
        • Zsara says:

          Sokong Mak Aji…misai dia yang macam lalang tak cukup baja tu yang paling geli…dgn muka berminyak…rambut melekat-lekat…choi..nampak macam busuk sangat!

          PuhLessszzz…NOT MY TASTE AT ALL…

          0
          0
        • ashley says:

          yea betul tu, lama dah xberkenan farid utk DD. farid tu lagi seswai ngan fasha. g*l* *ek*.
          DD should be wif s1 classy, lebih educated dari DD macam wardina n husband dia tu

          0
          0
        • whatever lah says:

          Matang sangat ke si FK tu ha? Aku tengok macam Poyo semacam jew.

          DD..you deserved better than him. Setakat pelakon movie Melayu..last2 berlakon Cerekarama jugak !

          :(

          0
          0
        • Pocoyo says:

          Mmg Farid tu comot… geli aku nengok muka dia… dah la mata cam stim jerk… agaknya selama nie yg wartawan selalu gosip ada artis lelaki badan berbau tu Farid la kott..!! Erkkk..!!! Yuckhhhh…!!!

          0
          0
        • yana says:

          yup..agree wit u…farid kamil budget dia bagus…uwekksss…..

          0
          0
        • Kak Melia says:

          Gossip Farid Kamil tak de yg menarik..I pun tak tertarik ! :(

          0
          0
      • lgik says:

        ok ea…cube fikir dr sudut lain lak…dulu dump irma..skg dump diana yg cun…..cube kt fikir dr sudut lain ek…entah2 farid kamil tu yang bermasalah….kaki pompam ke..mana kt tau kan! padan muke farid kamil! sampai tua la ko single…

        0
        0
        • silentgirl says:

          farid kamil tu die rase die jntn malaya yg paling hot skang ni..dpt awek sume cun2 je..tp xde pape..aku rase die nk wat record la pnh try kapel sume artis pmpuan msia ni..pasni sape plak? tggu jelah…

          p/s: i tetap minat abg body…love&faith..FA. ;)

          0
          0
        • YULANNDA says:

          FD dah macam majlis perbandaran…semua nak disapu nya!

          Eueeeewwwww!

          0
          0
        • silentgirl says:

          yulannda..ko ckp sapo tu? FD sapo? farid kamil FK..fahrin ahmad..FA..FD tu sapo? ehehehe..

          0
          0
      • Mawar Desa says:

        Ini kes mesti ‘cinta mee segera’ ataupun ‘cinta lokasi’…je. Tak rugilah DD kena dump ngan si FK tu.

        Kumbang yang sudah ter’overexposed’. Banyak sangat dah perempaun ngan dia. Geli………

        0
        0
      • YULANNDA says:

        AKU DOAKAN SUPAYA LISA SURIHANI TIDAK AKAN MASUK PERANGKAP SI FARID KAMIL NIE…DAN TERPELIHARA..

        AMIN..

        0
        0
    • Lipstick Hijau says:

      dorg kapel ke sblm ne..?..x tau pun..

      0
      0
      • Mamamia says:

        Nak muda remaja mcm DD of course la perangai x matang.. Tgok la umur dia… Kalau x sanggup, cari la yg 20an.. Baru matang sikit… Kalau dgn budak2 kena la bnyak sabar, baru bley bimbing dia…

        0
        0
        • Mak Kiah says:

          Setuju!! umur tua kdg2 pun ada jer yg xmatang tp kan matang tuh sbb pengalaman & ilmu & daya berfikir..kalo dh membaca nye kurang, hidup senang lenang, plak tuh malas nak didik berfikir secara critis..apa lg yg diharapkn..kalo cume comeyy lotteee tp perangai terkedek2 guane nk ngadap hr2??

          0
          0
        • bb says:

          nak matang, kapel la dgn ella.hehehe.cun ape ella.=)

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          lelaki kalau umur 30 pun ada yg masi tak matang juga…. pmpuan kdg2 yang umur 15 dah matang…..

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          lelaki kalau umur 30 pun ada yg masi tak matang juga…. pmpuan kdg2 yang umur 15 dah matang……

          0
          0
        • bb says:

          btol tu Lipstick.pmpuan is ‘super power’.=)

          0
          0
        • Z Z Z zzzz says:

          Perempuan..banyak yang mengada-ngada..!

          0
          0
        • bb says:

          mengada-ngada pun, lelaki ttp prlukan pmpuan.kita semua tk bleh lahir klu tkde pmpuan.=)

          0
          0
        • damn denmark says:

          nak yg matang amik fasha la, banyak pengalaman. haaaa suka DD clash farid kamil. farid kamil serabai

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          FK x sesuai dgn DD…FK kureeennnnnggggg cket..

          0
          0
      • yezza says:

        xpelah clash… She deserve better… Good looking, smart guy.. Yg penting carilah yg yg bukan artis & lelaki yg beriman.. Kalau dgn artis pun x ke mana, financial pun x stable lar… Kwn dgn artis ni bnyak drama.. Lagipun dunia artis ni bergelumang dosa… Artis banyak godaan nafsu…

        0
        0
    • Saya says:

      Hurm pk benda yg sama gak..artis mlysia dh cm artis hollywood dh!! asyik putus..aparaaa..niat tuh xbtol rasanye, kalo niat FK nk amik DD jd isteri lain lak pndekatannye..kalo dh Allah kata pmpuan tuh dr rusuk kiri yg bengkok..dh mmg tugas suami didik dia dgn lembut..bla bla bla ~~ malas nk terang psl sume org dh tau mslhnye nk dgn x jer..

      0
      0
    • Kuku kaki says:

      Farid Kamil tu terikut2 perangai Budak Setan… Tak tahan DD ngonkong dia atau dia yg kuat jeles kot… Tpi x suka la ayat Nara tu, geletik semacam lor…!

      0
      0
      • Maiza says:

        Farid Kamil ni suka suka dump org… Belum jumpa buku dgn ruas lagi eh… Nasib DD tu cun, memang x sesuai FK yg muka berlopak lopak tu… Ada saja komplen kalau dah nak putus.. Nak cari yg perfect mcm mana lagi…? Awak tu pun bukan sempurna mana.. Dulu terhegeh dia yg thegeh kat DD, bila dah dapat ditinggal pulak.. Dasar lelaki kejam..!! Buaya..!

        0
        0
        • la gembira rasa hati says:

          biarla, dia xlayak dapat DD. adalah tu, sblm DD tinggalkan dia baik dia tinggalkan DD, takut malu la tu. mungkin aura DD xnak dia tu dah rasa kot

          0
          0
    • Aib says:

      Memang la perangai Diana tu budak2
      Lagi pun Diana baru je berusia 19 tahun

      0
      0
    • Jejai sendat says:

      Salam. Tak masuk akal org kata FK “dump” sy krn sikap x matang krn yg buat keputusan utk putus ialah sy. Pls get your facts right @cuitsikit 13 minutes ago via Twitter for BlackBerry® –tweet DD

      0
      0
    • Pakcik says:

      Eerrrrr….Diana Danielle..Pakcik nak masok line boleh?
      he he…

      0
      0
    • apo? says:

      ini lg satu betina yg kembar dgn pasha sendat..x lama lg mereng sbb jantan..

      0
      0
  2. Kambing Hitam says:

    MACAM2 BTL..
    suma nk break je…
    adoi…
    poyo tol

    0
    0
  3. ehem says:

    pulek dah…….musim clash belaka

    0
    0
  4. kemakemo says:

    no 4
    ahahahah

    0
    0
  5. sw33tdarling says:

    adakah farid kamil cuma mengejas pasah senda, sbb tu dia memFREEkan dirinya…? uwakakakakakaka terbaeekkk punya speku

    0
    0
    • cikedi says:

      tererrr nyaaa spekulasi kooooo….kihkihkih…apa2 pun kita doakan yg terbaik la utk mereka semua …

      0
      0
  6. kemakemo says:

    tahun ni thn break up artis,,yg mane kapel tue putos nnt~!!hahahahah

    owhh dy xpelaaa,,ko cntik,,cr jer laki seusia ko,,farid tue matang sgt,,die kapel pon untuk stok geli2 jer kot~!!huhuuh

    0
    0
  7. mamarazi says:

    erk??? si DD ni pn player jgk ke?? ermmm mmg x matang pn. lgpun DD ni muda lg kn. kene plk kapel ngn FK tu. mmg la x sesuwai! ok abg nara i bg u green lite la.. haha~

    0
    0
    • Lipstick Hijau says:

      muda x semestinya x matang…lgpun kbnyakan pmpuan kan cepat matang….lelaki ne ha yang lambat matang..bulu ari2 dah panjang sejengkal pun masi tk matang….masi nak tgk katun…

      0
      0
      • si gendut says:

        haha betul…aku dah suku abad pun kekadang tidur bawah ketiak mak aku lagi….tak tipu..sebab aku ni anak mak…jgn jeles

        0
        0
        • yezza says:

          FK yg dump DD, bukan DD yg tinggal dia.. Ape lak pgil DD player… FK pikat DD nak tunjuk bangga dapat tukar awek cun.. Nk wat mcm citer Budak Setan? Sape mangsa seterusnya…? Liyana Jasmay, Lisa Surihani? Mesti dah ada senarai.. Jgn nanti putus bgi lagi alasan ‘dia x matang’ kalau dah FK yg cari awek muda muda camtu.. X suka…! Bila nak putus cari alasan.. Lelaki hidung belang…! Habis manis sepah dibuang…

          0
          0
        • naruto shippuden says:

          DD bercinta sbb nak kasi syamsul yusof jeles jer. hangat2 taik ayam jer

          0
          0
        • BOB says:

          biar betul ko..x kan liana jasmay masuk dlm senarai dia kot..x caya x caya x caya..kalau Lisa tu mungkin lah…

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          hahahaha…ko ne pmpuan ker laki si gendut…kalau pmpuan boleh dimaafkan….tp kalau laki, mmm mg lawak la…

          0
          0
        • si gendut says:

          namaku pun gendut tentulah aku lelaki….anak omak lah kata kan…

          0
          0
        • kurus says:

          baik apa anak emak…
          tk best yg tk tau mghormati emak sbg wanita.

          0
          0
  8. ashley says:

    budak poyo ‘slang’…mengalahkan org duk oversea..
    ermmm..apakah FARID KAMIL mengetahui cerita ‘disebalik tabir’ DIANA DANIELLE sepertimana yg SHAMSUL YUSOFF sudah ketahui awal2???dan sbb i2 jugaklah diana dulu kene tggl??? shamsul bg statement terkejut bila dpt tahu yg diana mcm tu sjk umur 12thn???wahhhhh…misteri…

    0
    0
    • Kambing Hitam says:

      ntah2 dd ni pakai sus** kowt..
      xpun ada sa*a..
      haha…
      mmg misteri ni…
      xpun dd ni bataklelaki kowt??
      huhu…
      pk kan la…

      0
      0
      • Square says:

        Apa nie fitnah org lagi teruk dri membunuh.. Suka2 nak tabur fitnah kau ni… X berasas lgsung ada susuk la saka la… Ckp pelik2 mcm mentaliti Indon plak…

        0
        0
    • dorayaki says:

      tol2..i pn de tgk gak video 2..tp stil ari ni i x phm pe mksod SY 2..dy ckp DD da bese wat bnde2 cm 2 sjak umo 12 taon g..wat pe eak..mls r nk pk bkn2..dose lak t

      0
      0
    • biar aku says:

      FK xheran dgn apa saja kisah DD sbb FK dan artis2 lain semua life memang cenggitu. tiada apa nak diherankan… semua bekas orang, baik FK @ DD. alaaa dulu tersebar gambar FK ngan Fasha, mcm org gila *ek*, bukan kapel pun sj sronot. tanya sama itu azhar sulaiman n maria farida. muntah

      0
      0
  9. rotii says:

    erk!! bru je kua cite psl nk tunang tp dh putus plak..haish…mcm2…tp skali tgk mcm dh musim la plak…lepas fasha putus dd plak putus…ppepun life must go on…

    0
    0
  10. miss oren says:

    mybe farid maksudkan perangai budak2 tu dia xbleh pkir ke…pasal baru2 ni kan ada shamsul pimpin tangan DD waktu turun tangga.. lepastu cara DD layan shmsul kat festival tu pun dh nmpak lain macam.. MESRA sngt.. laki mana yang tak marah klu awek bermesra dgn ex bf…. klu SEKALI takpe.. Mula2 time ASK kat tv 3 tu dh nmpk lain macam dah… pastu isu berpimpin tangan plak….bf mana yang tak geram… huhu….. SO DD, MATANG CKIT

    0
    0
    • cheputeh says:

      stuju sgt.msti ade kaitan dgn shmsul.dd ni mcm suke himpit org yg tgh top n rite now shmsul kn tgh top 2 mcm die nk rujuk blik.so fk mungkin pk baik die dump dd dulu b4 dd dump die

      0
      0
  11. zf says:

    kalo nk dd bersikap matang fk kene tggu 10 taun lagi la

    0
    0
  12. nana says:

    NTAH APA2 BANG NARA NIE….GATAL BETOL………

    0
    0
    • luvly lace says:

      Bro Nara…sah2 ibarat terang lg b spot light dah ade gf n plan nak kawen beb…g pun xkan jd kenyataan “sekadar gurauan jerk”so dun take it seriously^_^ Anyway dia nie mmg xsesuai dgn FK coz FK tua sgt 4 her + in her age now i dun think dat she’s ready for serious type of relationshp…FK baget bgs n SY kaki pukul tp lbh baek lah SY dah berjaya gak lah + dulu kena debuk pon salah DD coz melayan FK time couple dgn SY^_^

      0
      0
    • hanie says:

      hahhaahhah! kalo aku tunang abg nara..aku pun……korang sambung la..hehe

      0
      0
  13. cicakgirl says:

    Go abg nara GO diana danielle…kompang!!!! cuba diana cari bf org biasa mesti bf tersebut dapat layan kerenah dia (kalau betul la dia ni kebudakan)

    0
    0
  14. nescafethreeinone says:

    mcm kes si fasha la pulak..tp x pe..bunga bukan sekuntum..kumbang pun bukan seekor..diana n farid..jgnla nak tunjuk SMS ke apa ek..kang jd mcm 1 kes tu…hahaha

    0
    0
  15. takdo namo says:

    Ekau ni nara.. bole tahan gak tahap keboyoan kau ni yo.. Stended jojai yo den nengok tahap playboy kau ni. Pakai topi pun da nak dokek samo, muko pun da lobih kurang den nengok.. cito-cito kau nak jadi jojai junior ko??

    0
    0
  16. ikan pirana says:

    huhu.. jgn p ikot wat perangai cam pasah dah laa.. tunjuk sms sume apa.. dah clash tu dediam da.. tak yah meroyan cam mengkuk tandas duduk aka pasah senduk tu..

    0
    0
  17. jambu batu says:

    erkkk…kesiannye..sgt bersimpati

    0
    0
  18. AbangNara says:

    hahah. korang nie. abang nara gurau2 jer nak ngorat Diana danielle. saja wat lawak skit2. kang kalau serius sangat tak best. tak gitu?

    0
    0
    • takdo namo says:

      Kalau kau buek lawak.. den pun buek lawak gak tadi… jgn la ekau sontap pulak yo nara.. bak kato org kampong den “chill la bro”

      0
      0
    • ye le tu Nara says:

      eleh nara..ko jgn mnipu weih…aku ada bahan bukti ko kat bbm ngn tweeter….(hahahahahaha..gelak smlm x hbs lg)

      0
      0
    • Kasih says:

      kalo nk btl2 pun apa slaah nya bro, sbb lelaki kn bole ada 4 isteri jika mampu laah yerk hehehe :p

      0
      0
  19. aik. abg nara ke ET? haha!

    0
    0
  20. BumbleBee says:

    “”Tapi Abang Nara tak kisah, Abang Nara lagi suka orang perangai cam budak-budak. Cute apa””

    -> x dapat lg..mmg laa aiman x kisah… try tengok. nak2 plak kalo terus jd org rumah…ari2 jumpa, tdo sebantal sumer…baru leh cter x kisah ke tak..

    0
    0
    • romano says:

      aku tak tau lah dgn korang, tapi aku suka girl aku perangai ikut umur…kalau baru 20 thn aku rasa sweet kalau keanak-anakan…nak matang macam mana belum banyak pengalaman…si farid ni pun satu…nak matang sangat pergi cari yang lebih tua…

      0
      0
  21. CikBunga says:

    btul2 tu abg nara..kalau serius je x best la plak kan.. lgpun DD ni mmg cun pun.. mmg lah bdk2, x smpai pun 20thn kn.. (kalo x silap la..ngeee) FK tu plak mmg playboy kot! asyik tkar gf jer.. huhuhu~

    0
    0
  22. jejarigemok says:

    wallaaaaa…x sempat diana nak kikis duit bonus farid kamil 30k…hahahah

    0
    0
  23. miss_pinky says:

    lanatk ko la hai.
    si DD ni player n demand, n si FK ni pn player n demand, elok sgt la tu.
    :)

    0
    0
  24. miss_pinky says:

    lanatk ko la hai.
    si DD ni player n demand, n si FK ni pn player n demand, elok sgt la tu.
    :P

    0
    0
  25. huntress says:

    baguslh tu…ada chance kat lisa surihani & farid….cute couple……..

    0
    0
    • la gembira rasa hati says:

      they suit together but not cute. both r not. lisa n farid, lega hatiku, jgn DD n farid, nooooo. shes way too beautiful for him……

      0
      0
  26. Diana Danielle says:

    Dah taw i ni kebudak-budakan…nape nk jugak dgn i???…damnnnnnn!!!

    0
    0
    • sempoi says:

      itulah aku pun tak faham kenapa orang lelaki suka pada perempuan yang matang, you muda lagi sila enjoy jadi budak2 sebab bila dah tua tak boleh gostan dah….cari je yang sebaya dgn you so tak banyak beza pemikiran dan perangai…good luck

      0
      0
  27. Redgulrz says:

    Jodoh Pertemuan, Ajal Maut ditangan Tuhan. eloklah berpisah sekarang dr bercerai berai apabila telah ade zuriat, lebih mengecewakan nanti. Jangan kite sebuk nak tuding jari pd org, setiap kita ade kelebihan n kekurangan, DD kebudak budakkan, biarkanlah, dah itu sifat semula jadi yg ade dlm drinyer. Oleh kerana dia artis, mcm2 kite ckp sedangkan manusia lain pon mcm tu juga, cume tak glamor jer.. ape pon yg terjadi hanya DD n FK dan Yang Maha Esa yang mengetahuinya..kita doakanlah kebaikan untuk mereka..

    0
    0
  28. haha..memang ada can ler…ape lagi..masuk line la..kekkee

    0
    0
  29. hanie says:

    aku rasa dia bukan nak sgat kat dd tuh…si farid saja nak perangat si samsul tuh sebab dia dengki kat samsul..tambah2 lagi menang magika…hahhaha aku pun x suka tgk magika tuh…macam disney ja

    0
    0
  30. trex says:

    diana ni mata duitan kot..

    0
    0
  31. bb says:

    abg nara, sbnarnya klu tgok elok2, diana ni lg cun dri lisa.=D cantik, tggi, putih n tak sombong.klu kat twitter, dialah artis yg paling mesra pminat.tak pernah dia tak reply sy.yg lain tu, kerek jer banyak.

    0
    0
  32. jejaka idaman dunia says:

    aku rasa DD xnak sangat kat farid kamil, xserius n xrindu. suka sementara pastu bosan. farid kamil pun kecewa dan rasa tidak dicintai. xpernah pun nampak diorang cam kapel. aku rasa DD bukan kebudak-budakan, just dia tiada perasaan dekat farid kamil so selamba la

    0
    0
  33. Taktau says:

    Ntah..malas nk komen sal DD nih ngn farid kamil nih.dua2 tak minat..i like Lisa Surihani..yeay!!

    0
    0
  34. cikhuhu says:

    .. Syamsul n DD leh together2 balik… caya la! buang yang keroh amek yg jernih..

    0
    0
  35. minah jambu says:

    amboi sonok nya bang nara weii hihihihi

    0
    0
  36. lara_popo says:

    ble mse dorg cople…huwaa..
    xpe..farid kamil memg poyo pon…

    0
    0
  37. azie gallery's says:

    Besela tu artis dok kapel putus je keje..maket tinggi..ape nk risau…

    0
    0
  38. Citra says:

    ape-ape je la

    0
    0
  39. anak antu says:

    hahaha….farid 2 memilih sgt…x pe DD,abg samsul ada..

    0
    0
  40. cS91 says:

    W0w….uinaa..ada chance ni…dhla sebaya..kui3x^^

    0
    0
  41. cS91 says:

    Uinaaa….ada chance ni nk tackle…dhla sebaya um0…kui3x^^

    0
    0
  42. http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

    best sangat2 dorang clash

    0
    0
  43. Reena says:

    Dah break tu break jer tau..jgn ikut perangai sendat yg tahpahape u..tak leh terima hakikat kena dump..

    0
    0
  44. ciku says:

    sorang lelaki yang pergi, 10 orang lelaki lg yang menanti :)

    0
    0
  45. fifi says:

    artis dgn artis mcm tu le….

    0
    0
  46. sweet says:

    alaaa….farid kamil? tak heran la wei…buknnye die mmng byk gosip ngn pompuan ke sblom ni? org kate die tu play boy tak tau btol ke tak…

    0
    0
  47. t says:

    apa lah artist sekarang asyik tukar pasangan je! fasha n diana sama2 clash now.bagus la sama2 pakai bikini lg pn.. blh jd geng past ni.. maybe .. hehe

    0
    0
  48. Maimoon says:

    DD Ratu playgirl msia. Lps ni nk becinta dgn spew lak? Jejai pn ok gakz. Dh solo pn. Nti org x tuduh rampas dr sapew2 mcm fasya n meme

    0
    0
  49. min says:

    hahah…sebenarnye DD yg kecoh lebih..FK xsuke jaja certita pasal couple ke ape..dia nak fokus kerja jek, habis dah DD kecoh2 depa couple, geram la FK asyik dihujani soalan pasal tunang la ape la…hahah tahniah dah putus..

    0
    0
  50. lolyat gang says:

    abang nara
    aku tetap menyokong ko utk jadi player

    org melayu ni byk yg konon nk jd alim n setia
    tp last2 dorg pun ‘makan luar’ gak
    hahaha

    btw diana daniel suxxor
    muke cun tp aku x stim pun kt dia
    awek lain lg best

    0
    0
  51. akuww says:

    kalau pasni DD kapel balek dgn shamsul yusof memang aku nak meroyan!!!!!!!

    0
    0
  52. aq says:

    ntah pape jep pompuan ni..kechoh jek lbih..better pkir sal study je skang

    0
    0
    • sang kelembai says:

      btol..umo bru 19.bdk kecik lg..spm dh ler xbrape nk bagus.ape kate cncntrate study..dpt anugerah dekan.kan lg nmpk educated sket.mcm lisa surihani.cantik n educated..full package.org pn hormat dia.ni si DD ni umo bru 19 xabes2 cinta3.skjp laki tu,skejap laki ni,pstu kn tampau dgn llki.mcm2 ler..muke cantik tp stady tah pahape wtpe..kang org kata pmpuan ni cantik tp bodoh..kejam la plak kan.hahaha.

      0
      0
  53. Life must go on.. both of u. .yang lepas jgn dikenang, pandang ke depan..

    btw, ramainye la peminat dd..
    korang tak tau ke dia belakon baik je depan korang.. plastik jer dia tu..
    da keje dia pun pelakon..24 jam nak belakon
    tak kire dlam drama ke, filem ke, depan peminat ker, wartawan etc..
    faham ke? lu pk la sndiri

    0
    0
  54. NoorAfzan says:

    cuit sikit tu siapa dong mas?
    mana dia tahu ini gosip panas?

    0
    0
  55. Miss_Belut says:

    DD x matang ke?? Kalau FK nak yg matang, Norlia Ghani sesuai ape….

    0
    0
  56. Wak Lu says:

    miss belut btol gak tuh….tp skg norlia ghani dah jadi model lagi taw..model pelekat gigi palsu..”POLIDEN” class gitu norlia ghani….

    ntahla..mcm2 org zaman skg ni…ish2…….DD kesah per dia pun cun lagi..

    0
    0
  57. Lynda says:

    agaknya kes FK jeles ngan Syamsul kot…actually DD tu baik sbb my sister kawan ngan dia..klu kata kebudak2 kan pun biasalah tu sbb dia pun mmg still young..all the best lah utk DD

    0
    0
  58. jane says:

    kalau bang nara suke DD yg pewangai macam budak kecik, senang aje nak tackle…beli coklat, beli belon..ha tengok tu dia suka belon, beli aiskrim..gi la pujuk dia yg tengah majok tu…..kalau siapa cepat dia yg dapat… pe2 pon bang nara gi la solat jumaat dulu….doa byk2….

    0
    0
  59. eiki says:

    yea farid kamil single……huhuu…yabedabedu mesti aku yang dapat farid kamil wakakakaka

    0
    0
  60. eiki says:

    abg nara ni jenis yang xleh tgk pompuan cntik la….ari 2 nak lisa surihaini la,fazura la,juliana evans la,diana danielle la……boleh dikatakn abg nara ni jenis lelaki yang gatal gak ek……ahaks

    0
    0
    • zabuan says:

      nafsu kuat mmang mcam tu….aku nak ngorat awek abg nara ar awek die cun lgi cun dri dd…….

      0
      0
  61. Penasihat says:

    ha’ah la DD.. ape kate u fokus on yr study fisrt dapat kan degree dulu.. pas tu baru baru la leh mggatal cari laki..

    U kate cousin-cousin u sume pandai2 kan.. programmer la, engineer dll.. tak malu ke kalu u ketinggalan.. kate la kalo x abih wat degree t org kate ape pulak.. harap cantik jer tapi otak ….

    -peace-

    0
    0
  62. missty says:

    Nnti Farid kamil kapel ngn irma hasmie pulak..

    0
    0
  63. zabuan says:

    farid kamil nak ngan minah rempit je…hahahaha

    0
    0
  64. timah sebelah rumah says:

    Dd ni kecoh sangat kenapa ? Takut sangat malu orang kata kena dumped ? Tak kesah sapa dump sapa . Yang penting dah clash . And lagi satu kenapa media asyik attack FK sedangkan dia takde keluarkan apa apa statement pun .

    0
    0
  65. abarage says:

    dgr kta dia rapat balik dgn shamsul yusof tu..yela mentang2 la samsul da dpt pungut 6 juta dlm tempoh 2 minggu…dd muka cantik tp no brain.kesian.

    0
    0
  66. gosipgurl_fea says:

    Syamsul dgn D.D memang ada chemistry .tapi kalau rapat blk apa salahnya.janganlah asyik kutuk DD aja tanpa tau sebabnya. dan yang hairannya before Farid ngan DD ni breakup Farid asyik hentam Syamsul ja. cemburu atau tak puas hati yang terlampau kot punca DD fedup dgn dia. heh aku assume ja ;P

    0
    0
  67. +Negative says:

    @cuitsikit – susunan ayat tu mcm tak betul sikit. Sepatutnya, “serves her right”. Kalau nak guna “deserves” bukan mcm ni ke? “she deserves it”

    0
    0