Written by AbangNara | March 1st, 2012

Selepas memikirkan siapakah yang layak menggantikan Lisa Surihani sebagai artis pujaan Abang Nara, Diana Danielle merupakan salah seorang top 5 calon yang paling sesuai. Comel, muda, kurang kontroversi dan mesra rakyat. Namun agak mengecewakan kerana semua orang sudah tahu yang Diana kini sedang bercinta dengan Farid Kamil.

diana danielle

Dan sememangnya sisi kebudak-budakan dan kecomelan Diana Danielle terserlah untuk majalah GLAM edisi March 2012. Bertemakan era 80-an, memang sesuai sangat dengan wajah kekanakan Diana Danielle. Cute macam Hagemaru gitu. Tahniah kepada team GLAM kerana berjaya membawakan konsep yang menarik ini untuk majalah mereka.

Lagi beberapa keping gambar Diana Danielle dalam majalah GLAM dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook GLAM Malaysia.

diana danielle

diana danielle
diana danielle

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 responses to Diana Danielle Nampak Comel Dalam Majalah GLAM March 2012

  1. xnak mjlis grand says:

    eh.apesal smpai terselak2 baju ni??
    brgmbar biase2 dah la..huhu

    0

    0
  2. mak jemah says:

    macam beruk mak yeh je aku nengok ~~

    0

    0
  3. diana bukan danielle says:

    nahaaiiiii… tutupla sket babat tuh! budak kecik pun tau malu

    0

    0
  4. pelempang cap ikan tuna beriklim sejuk says:

    eeee…geram btl aku nk menampar bile tgk muke bejenis mcm gini..jgn ditnye la ngape @ sbb ape nk tampar dia..jwp nye sbb sesaje..kah3

    0

    0
  5. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Gambar yang 1st tue nampak perut la…kui kui kui…hudu benor melihatnya…tapi gambar yang lain orait la..lawa la plak…

    0

    0
  6. ehem says:

    namapk perut tu comel sgt ker???kes mcm ni tk nak lak kene ban..dh sah2 aurta..bila faizal tahir tunjuk bdn kene ban pndi lak kan…tk adil

    0

    0
  7. princess beauty says:

    comel ke? aku tgk xcomel pn. ape yg nk di dedahkan sangat pusat n perut tu dkat orang.. xde kejadahnya.

    0

    0
  8. lunalatisya says:

    cam dak terencat akal pun ada aku tengok…

    0

    0
  9. ck slmh says:

    very d GLAMZZZZZZZZ u olls!
    i like!

    0

    0
  10. esah says:

    dalam neraka pn comel…………:-p

    0

    0
  11. mail lambong says:

    eee perut (boboi ala tomey2)

    0

    0
  12. red rose says:

    Oh My Ghost !! Umur berapa skrg smp nak take pic cam gni..?

    0

    0
  13. hepy go lucky says:

    eeeeeeeee….nmpak perut la….xmalu betul….bek pakai bikini jer…

    0

    0
  14. shahz jaszle jambu says:

    salah seorang calon top 5 paling sesuai? sape 4 org lagi tu abg nara? lagi sorang tu mcm tau je..hehe.. adakah N….? x nak mention lah..nnt ramai yg dislike..hahahahaha

    0

    0
  15. marion kaunter says:

    gmbr 1st dah mcm org asli afrika dah aku tengok. npe x ikat tulang dinasour skali kat atas kepala tu????

    0

    0
  16. dd says:

    diana danielle, juliana evans, nora danish – 3 ni jer artis mesia yg cun. teringin tgk mereka melakonkan watak gadis kampung.

    0

    0
  17. JEJARI KONTOT says:

    Beruk mak yeh pengomen kat blog nara ni semua jeles dgn diana.perut semua buncit mcm perut buntal!

    0

    0
  18. nita says:

    GEDIK

    0

    0
  19. haikalraihan says:

    Salah letak tajuk ‘Diana Danielle Nampak Comel Dalam Majalah GLAM March 2012’…
    Sepatutnya ‘Diana Danielle Nampak Aurat Dalam Majalah GLAM March 2012’.
    Baru betul. Salah satu cara berdakwah. Semoga apabila dia membaca timbul rasa keinsafan…

    0

    0
    • Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

      Betul tu cakap sedara, tapi saya rasa Abang Nara memang sengaja letak perkataan “comel”. Guna kaedah majalah Mastika, sindir orang dengan cara yang paling halus….

      0

      0
  20. aku laa tuu says:

    bukan ke dia pakai baju inner kat dlm tu?sbb warne tang perot ngan leher lain la..ke mate aku yg kero?

    0

    0
  21. skudiver says:

    comel lagi diana amir..=)))))))))

    0

    0
  22. yann says:

    comel, berbakat, bijak.. tp sayangnya terlalu mendedahkan yang tak sepatutnya.. kesian pulak kat dia..

    0

    0
  23. eh says:

    sekali tengok mmg nmpk cam perut tapi tengok betul2 bukan perut la…belt ke hape

    0

    0
  24. orked says:

    nampak peyot la..

    0

    0
  25. ikutsukeakunakkomenape says:

    konsert erykah badu boleh pulak cancel. dah ni, mjlah hiburan yg artis pose cam telanjang xnak ban ke??? jauh m’nympang dr adat org Timur, apatah lg dr ajaran Islam.

    sama je. dua2 langgar hukum Allah.

    0

    0
  26. mm says:

    dh tau diri tu gemuk,pakaila baju besar skit.cover skit perut 2.ke x cukup duit nak beli kain??

    0

    0
  27. hola says:

    sume org kate diana ni lawo…aku tgk besa2 je….

    0

    0
    • rooney macaroni says:

      lebih lawooo dari ko..hahaha

      0

      0
    • pizza says:

      Aku pun sekapal la ngn kau. Pada mata aku, DD ni setakat manis dan air muka lembut. Mcm puteri kapas gitu. Just plain sweet. Level Lisa Surihani. Cantik pada aku ialah yang ada pesona. Mcm Fasha, minah Indon yg kawen ngn anak raja Kelantan kita tuh (sebelum dia gemuk), Neelofa, Linda Jasmine, Rozita CW, Erra, Diana Rafar. Yup, ada sesetengah wanita-wanita yang aku mention ni sungguh menjengkelkan dan annoying, tapi jika ditolak tepi bab kontroversi, hakikatnya mereka ni memang sangat cantik. I mean cantik yang mempersonakan.

      Ni pendapat aku, feel free to press the dislike button.

      0

      0
      • shahz jaszle jambu says:

        yup, setuju dgn pizza.. name2 yg awak sebut mmg sy setuju except diana rafar.. bukan diana x cantik tpi nmpk biasa2 je.. antara lain mcm maya karin, datin seri normala samsuddin n aida rahim.. derang ni mmg nmpk mempesonakan.. natural beauty n the way they present themselves yg nmpk cantik mempesonakan tu

        0

        0
  28. kucing aku nama pungut jaszle says:

    abg nara nk taw mcm apa???
    mcm badut taw x…kalo d tambah mekap tebal 5inci bibir ngn idung merah

    0

    0
  29. xoxo says:

    orang yang dah wat salh…tentu2 dah..yang duk ngate lagi la tambh2 dosa..bagus tu..teruskan wahai manusia2…tambahkanlah dosa anda semua…aku setuju jer…

    0

    0
  30. Super gorgeous la diaorg ni dlm photo ni..
    Maybe photoshope touch lebih sikit kut.. :D

    0

    0
  31. zeera says:

    bg aq diana bese jer..bg aq yg super lawa erra & fazura.. due2 manis..lawa..ayu..pandai bergaye..

    0

    0
  32. abbyiwan says:

    ape jenis la retis sekarang..tak tahu dosa n pahala..baper ramai la tgk ‘dosa’ dia..abg nara nak ke anak jadi gitu??

    0

    0
  33. feyus says:

    Artis ni lau pakai tudung litup dan menutup aurat lagi nampak cantik dan comel
    Harga Emas Semakin Hari Semakin Naik

    0

    0
  34. miranda kerr says:

    diana oi di minta menjaga auratmu itu..erm masih ada masa utk berubah :)

    0

    0
  35. Triple_j says:

    artis suam2 kuku, cara camni la nak up kan nama balik iaitu kontraversi. lepas ni minta maaf la balik. kalau betul2 kontraversi psl berkasih nanti marah plak farid kamil

    0

    0
  36. lady says:

    Astarafirullah Al-Azim ini comel?comel ape nyeee klu dah terkeluar perut tue tak kire lah slim pun wahai DD anda bkn bdk2 umur 5-6thn yg blm baligh suka2 nak tayang perut sane sini!!!klu mak FK nampak wat malu jerk terus reject bakal menantu mcm nie…haishhh TEGAS lah sket bab2 pilih bj nie!patut pun klu ade fans lelaki yg setgh mati giler kan dia sebab baju2 mcm nie lah wat fkran xkeruan~~~

    0

    0
  37. NTAH! says:

    Napak comel ke, nampak perut? Malu la skit, kalo isu Erykah Badu tu bukan main lagi. Dia tu dah sah2 kapir. Ni yg Islam kenapa nak diamkan diri je. Rais, please..??

    0

    0
  38. MKH says:

    hahahaa…patot la ade org gile suke..alaaa yg hantar ayam la ape² la..yg mirip muka dia..ghupenyer sebab tyg pusat

    0

    0
  39. booMONSTER says:

    lawo sesangat plak aku tengok si nadiya nissa

    0

    0
  40. berbatov says:

    pd pndangan aku kan.. x kisah laa die pkai inner atau tak, bergambar sebegitu agak kurang sesuai utk tatapan pembaca. sdh laa inner yg dipakai tu pun warna kulit.

    kite amik cth begini:-
    seorg artis wanita pakai baju seksi hingga menayangkan payudara, tp bahagian itu ditutup dgn bra dari material & warna yg hampir menyerupai kulit, sehingga kelihatan seolah2 die x pakai bra. kalau mcm tu salah ke tidak??

    oleh itu, x kisah la dgn inner atau tidak, yg tak harus di tayang, jgn ditayang. itu utk tatapan yg berhak shj.

    0

    0
  41. Shida says:

    mane ade dye tnjuk perut r.. try tgk btl2 dye pkai tali pinggang kaler cam kulit.. even korang x ske dye pon perhatikan r dye pakai tu btl2.. x pyhla nak menilai orang dgn skali imbas.. pastu terus kutuk2. korang x tkt dosa ke?? aku cuma ckp pe yg aku nmpk btl.. bkn nk berpihak sblh diana pon..

    0

    0
  42. fieyya says:

    Salam abg nara…everyday i read your blog but this is so annoying for me..

    she’s muslim girl but is it necessary to display her body figure just like that..everybody seen it…

    0

    0
  43. ntah apa2 si nara nih says:

    “Namun agak mengecewakan kerana semua orang sudah tahu yang Diana kini sedang bercinta dengan Farid Kamil.”>nape statement nko bunyi camni nara?peminat tak kecewa pon dia dgn farid kamil.ntah2 nko yg kecewa kottt..:))))

    >nak kuar sttment agak2 lar..kecik ati farid kamil bila bace.dia xde salah ape pon dgn nko si nara oii..

    0

    0
  44. ustaz ustazah akhir zaman says:

    yer la para ustaz dan ustazah oiiiii…kalo xnak tgk benda2 cenggini..jgn dtg blog nara yerr..kat sini byk “maksiat mata”..pi blog islamic…dpt pahala.mulut pon takyah nk kutuk2..tp ustaz ustazah yg hebat2 kat atas tuu..asyik tgk blog berjam2..solat kemana,apa ke mana..huahahahaa.

    0

    0
  45. xdelh comel mana..biasa2 je kot..beauty wth brainlh sgt..duit bnyk+terer speaking speakong (sbb bapak mat salleh) blh arr ko kata ko best..stakat result ko A ada 2 ketoi..B berderet..siap ada C gitu..x payahlh nk brlagaks sgt..ramai lg kt luar tu yg cerdik pandai dr puak2 cm korang ni..result nan hado pon dh dpt title beauty wth brain..blah arr…n klu pon pic ats tu ko pki inner yg skali pndang cm kulit perut ko..motif? kan x psl2 timbulkn fitnah n x psl2 tukang2 komen ni buat isu n free2 ngumpat n ngata ko…kan elok x payah nk kelirukan org..ko pon kurang dosa..ktorg pon x menambah dosa..

    0

    0
  46. suka suki says:

    kiut cm hagemaru??
    mata ke atas, tgn ke dada..uwekkk

    0

    0
  47. 007 says:

    astaghfirullah alazzim o.O’

    0

    0
  48. sugar crackers says:

    no..dia x pkai inner pn…

    0

    0
  49. Talipinggang says:

    puas aku telek, macam mana korang boleh nampak itu as tali pinggang,
    akhirnya dapat juga aku imagine, tapi tak tercapai dek akal

    jadi nara, TALI PINGGANG OR PERUT?

    0

    0
  50. tanya bangsa apa?
    jawapan : melayu
    agama apa?
    jawapan : islam.
    tapi pakai mcm yahudi

    0

    0
  51. nobuymag says:

    overly made up. lots of photoshop to help. NOTHING really oustanding. They all look the same. Weird smile!

    0

    0
  52. comot says:

    walau korang kutuk dia mcm mana skali pon…hakikatnya dia mmg cantik.
    semua org tahu kenyataan dia mmg cantik.

    0

    0
  53. myname says:

    yg si editor dah tau gambo ni nmpak mcm nmpak perut, gambo itulah yg nak di letak dlm majalah…editor mcm ni pun ptut kna ban..

    0

    0
  54. huhu says:

    bukan nampak comel la…nampak cm nak makan kaki jer~
    hehe…sorry~ ;)

    0

    0
  55. tina jr. says:

    Entah kenapa bila aku tengok Diana ni mcm xde perasaan..kosong..boring..happening lagi Izara Aisyah!!

    0

    0
  56. Anonymous says:

    abg nara juge dapat “share” krn menyebarkan gmbr sebegini sbg saudara sesame Islam.

    0

    0
  57. akuwanitategar says:

    come on lah folks! sblm judge org tu jahat itu-ini, cube bukak mate besar2 dulu. that is not her tummy. tu bukan perut dia. tu belt/kain skin color. kemain lagi duk kutuk2 org, korang tu belum apa2 dah pandai judge org. tgk cermin dulu lah beb/

    0

    0
  58. mixgirl says:

    inilah tema enam jahanammm…..g mamposlah klau ingat gaya camni buat u all cute!!!!

    0

    0
  59. student bandung says:

    untungnya saya dan rakyat malaysia dpt tgk sikit perut diana daniella!! yeay!!

    0

    0
  60. ape je la... says:

    x kisah la pkai inner ke tak..sama ngan warna kulit ke tak…tapi klu si diana ni pakai inner pun..itu dah dikira perkara yang boleh minimbulkan syakwasangka…jadiii JGN MEMBUAT PERKARA YG MENIMBULKAN FITNAH..ok jadi pikirrrrrr.pikirr..la sndiri………….cra pakai pakaian yg btul pon takkan nk ajar jugak kot da besar pnjang. DIANA oiiii….tutup betul2 la……

    0

    0
  61. afif says:

    apa masalah korang nie? kalau nak cakap benda bukan2 bagus jgn pg web hiburan…pg lah web ceramah what so ever…
    duh!!!!!

    0

    0