Written by AbangNara | February 16th, 2012

Lama tak dengar cerita tentang kekasih lama Abang Nara, Diana Danielle. Nampaknya dia sedang bahagia bercinta dengan Farid Kamil. Namun apabila melihat cover terbaru majalah Lisa, teringat kenangan lama bersama Diana Danielle dahulu. (sila gelak Abang Nara cuba membuat lawak di sini)

diana danielle

Comel kan? Rasanya tahun 2012 banyak filem yang menampilkan Diana Danielle akan ditayangkan di pawagam. Antaranya tak lain tak bukan filem Hanyut yang ditunggu ramai. Bagi Abang Nara, Diana Danielle bukan sahaja menjual kecantikannya tetapi memang betul-betul berbakat dalam lakonan.

diana danielle

Apa pun Abang Nara respek dengan team majalah Lisa kerana semua cover majalah mereka adalah selebriti-selebriti muda yang cun melecun. Contohnya seperti Neelofa di atas. Sebelum ini Shila Amzah, Fazura dan Lisa Surihani turut pernah tampil menjadi cover majalah Lisa.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to Diana Danielle Nampak Biru Dalam Cover Majalah Lisa Yang Terbaru

  1. Elieyana says:

    I hate DD……!!! Dia ni control lawa……!!! Sombong lagi……!!!

    0

    0
  2. sepasang kurung biru says:

    “Farid Kamil memiliki kualiti pasangan idaman”… iyolah…. janji hati dah suko. Kapel baik2 haa…mesti Farid Kamil ni romantik macam Sufian Aziz…

    0

    0
  3. ricka says:

    cantik baju…hahaha

    0

    0
  4. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Cantiknya…… dua-dua pon cantik, tapi kalau pakai baju kurung dan bertudung, lagi cantik!!!

    0

    0
    • Mcm ko bgus sgt! says:

      Kalau nk tgk yg pakai tutup2. Pegi beli majalah NUR. Okbai.

      0

      0
    • basikal tua says:

      kau cakap pasal tudung baju kurung tp ayat “buto*” kau tu tak mencerminkan adab kau cakap pasal tudung n baju kurung. sekian.

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Well, betul cakap engkau, aku ni bukan baik sgt.. Tp baca betul2 comment aku kat atas tu, aku menCADANGkan andai kata diorang tu pakai baju kurung & tudung akan kelihatan lebih cantik. Kalau aku dah tatap majalah NUR, nak cadang suruh pakai tudung kepala bapak hapa lagi kalau dah semua model dalam majalah tu dah bertudung..???!! Nak suggest orang yang dah bertudung pakai tudung?

        Ko ni baca majalah Mangga banyak sangat nih, sebab tu jadi mcm tu..

        0

        0
      • lalala says:

        btul3…. byk org perasan baik akan ckp kalau pakai baju kurung and tudung lagi cantik. salah tu. sebenarnya kalau pakai seksi lagi cantik.. telanjang lg cantik. kalau setakat soh org pakai tudung supaya cantik semata2 xikhlas sgt la pakai tudung tu… kalau btul pakai labuh n tudung lg cantik dr pakai seksi, bgs pas kawen lam rumah kai tudung n baju kurung memanjang sbb nak cantik depan husband kan. sebetulnya tutup aurat ni tujuannya utk menyembunyikan kecantikan……. spy lelaki2 tak tergoda gitu…..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Telanjang lagi cantik? cara berfikir kau terbalik. ko ni ada masalah kecelaruan pemikiran ni.. orang yang celaru pemikiran serupa ko ni la yg banyak menghadirkan diri kat ujibakat Mentor, AF, Pilih Kasih etc walaupon diri x berbakat tapi masih terkial-kial nak gagahkan diri.. Last-last malu sendiri bila gelagat diri yang bodoh ditonton oleh orang 1 M’sia.. Sama la jugak dgn statement ko kat atas, “telanjang lg cantik”. ko rasa ugama ko dah bagus, sbenarnya ko lagi teruk dari aku yg mem”buto*”kan orang, seteruk-teruk aku yg mencarut ni, aku x kelirukan org dgn statement berlagak pandai. Aku “buto*”kan ko sebab kedangkalan pemikiran ko memang patut di”buto*”kan..

        Agama suruh pakai tudung tu sebab nak kasi CANTIK lah, CANTIK di sisi masyarakat, CANTIK pada pandangan bakal suami & mertua.. Telanjang tu HODOH, menutup aurat boleh menutup keHODOHan..

        Tapi kalau kau nak menang jugak, ambik la semua.. ambik la.. takper.. aku rela mengalah…

        0

        0
      • ntahler says:

        mmg betul ler.. kebanyakan yang bagi komen ni poyo bebenor
        kalau nak pakai tudung ke tak ker ape ker biar ler
        nanti dah terbuka pintu hati tu.. tahuler dia orang nanti..
        konon nak bagi nasihat .. bole blahh.. pi ler berdakwah cara yang berhemat..
        kalo aku jadi artis pun memang menyampah orang kasi nasihat konon cam bagus sangat ler dia orang tu ayat pun tak beradab cam Kipas Susah Mati… hahahaha
        ada aku kisah……..

        0

        0
      • Wartawan Melodi si dahi jendol says:

        Saya awalnyer takmau sebelahi sesape tp saya rase Kipas Susah Mati Neelofa tu bukan menasihat neelofa and DD suwoh pakai tudung… nama dier pun Kipas Susah Mati Neelofa = yg bermaksud PEMINAT SETIA GILA BABENG NEELOFA. dia just imagine, “kalau la neelofa dan DD memakai baju kurung and tudong, mesti lebih cantik…” saya tak rase ayat dier ader berbaur membantai or membasuh neelofa and DD pun.. dan awak tak patut ckp kebanyakan org yg bagi komen kat sini poyo sbb awak sendiri pon poyo.. malah super duper poyo!!

        0

        0
  5. Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

    Neelofa tak pakai baju kaler biru pulak… tukar dengan Diana ke?

    0

    0
  6. melia amelia curi karipap says:

    DD & LOFA ni sapa paling lawa eh..

    0

    0
  7. saya ok jer! says:

    DD & LOFA. SOMBONG! DEPAN PEMINAT JE PURA-PURA MESRA. PUIHH.

    0

    0
  8. Dua2 cantik klu pkai tudung kot.hehe

    0

    0
  9. taksukepashasendat says:

    xde pe yg best pon untuk dibanggakan dgn diorg nih..biasa jer….hrpkan seksi je la. cuba x pakai seksi,mst org x knl pon…

    0

    0
  10. 'Ayam' pencen RM0.30 satu jam says:

    Kan org kelantan 2. Harus la man belon nk up2 kan retis2 dorg. Xdenyer nara nk siarkn stacy or dayang nurpaijah.kah kah kah

    0

    0
    • comei says:

      kann?? aku teringin nak dengar cter fauziah latiff, ramlah ram ke…ni x, asyik dia ni jew.

      0

      0
      • Yva says:

        aku wase entry sbl0m nie pn cter psal neelofa gak..xsudah2 psal2 die nie..cterla psal artis len plak.bkn die sorg jer artis kat Malaysia nie..

        0

        0
  11. neelofa! malaysiaku berjaya!

    0

    0
  12. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    cantek neelofa DD pn jambuuuu piiiiiiiiwitttttttttt !!!

    0

    0
  13. VanilaStrawberry says:

    Neelofa cantik dan mesra peminat jumpa haritu…

    DD..tak minat sebab kes langgar makcik tu..lalala~~

    0

    0
  14. Anonymous says:

    DD comel & tak berapa kontroversi (stakat gaduh ngan bf tu apalah sgt)..lopa pernah posing pakai tube & skirt pendek..cheapo!

    0

    0
  15. Clip kertas says:

    Si Lofpa punye statement …gegar dunia hiburan dlm masa setahun…..??
    gegar dunia ngan kontroversi hangat die tu.. xabis2 cerita trkepit sane, terkepit sini, perasan ala2 diva n gaye ala2 cute lar sgt…!!
    percaya atau tak, dunia hiburan nie, klu cepat naik die, cepat turun merundum…
    sbg contoh *a*i ….
    bersusah2 dulu pndptn menyesal tiada berguna…

    0

    0
  16. Pelik La says:

    siapakah neelofa? pasal byk sgt cerita, gmba, nama n sgala berkaitan dgn dia ada kt blog nara ni? bosannnnnnnnnnnnnnn

    0

    0
  17. eloanayara says:

    boringla neelofa ni -_______-

    0

    0
  18. Abang Man says:

    boring dah cite pasal lofa ni *yawn* DD jauh lagi cantik. Bukan sbb dia pan asian tapi dari segi perangai. Takde nak jual tubuh mcm lofa yg x seberapa tu :)

    0

    0
  19. […] Lama tak dengar cerita tentang kekasih lama Abang Nara, Diana Danielle. Nampaknya dia sedang bahagia bercinta dengan Farid Kamil. Namun apabila melihat cover terbaru majalah Lisa, teringat kenangan lama bersama Diana Danielle dahulu. (sila gelak Abang Nara cuba membuat lawak … Continue reading → […]

    0

    0
  20. Bob says:

    DD ni dulu kata nak g sambung belajar ke US kan?
    bila nak g nyer…?

    0

    0
  21. Abg MAN says:

    Lakonan DD a ++++ . tgk saje satu malam perawan tuh yg kat astro. dulu ak ingat die ni harap muke je tapi rupe nye pndai belakon tau! untung farid, bkn saje lawa…tapi DD ni dah mule nak tutup aurat sikit2. and she’s prettyyyy! Neelofa ap yg ada? muke x seberapa, belagak kaya kat twitter. slalu tweet seolah2 die je yg ada duit. baru baca paper,film azura hampeh~

    0

    0
  22. dd says:

    tgk gaya DD posing – elegant, ada identiti

    0

    0
  23. Anonymous says:

    blah la..bila artis lain seksi, pandai nk jadi ustz n ustazh pilihan..time Si DD ni ramai yg dok puji melangit..plastik aku kenal sgt la dd ni dpn peminat konon baik..belakang…………..the hidden truth

    0

    0
  24. STLECA LATZE says:

    CTERLA…and SWEETER 91?
    Looks like HANSEN fucked up.
    And he fucked UO with BLECO- LABLECO because thingsnwere getting
    ” tight” .
    And that meant EDWARD MEESE and RUSH .
    So there went the IRA- POPPINDA.
    LA – SO- FACALL.
    And that wasnthe end to LATZE.

    0

    0
  25. agnis says:

    simpel bos makasih infonya

    0

    0