Written by AbangNara | July 24th, 2013

Sehingga ke hari ini, masih tiada informasi lanjut mengenai bayi sulung Diana Danielle dan Farid Kamil. Pasti ramai yang tertanya-tanya apakah nama si comel ini. Terbaru, menerusi akaun Instagramnya, Diana Danielle telah berkongsi sekeping gambar yang jelas menunjukkan kebahagiaan mereka dengan kehadiran cahaya mata baru.

diana danielle sekeluarga

Comel kan? Abang Nara suka melihat senyuman Farid Kamil. Dulu masa Abang Nara baru dapat baby pun asyik tersenyum lebar macam itu. Itulah penangan seorang anak. Letih macam mana pun, pasti akan membuatkan kita gembira apabila menatap wajahnya.

diana danielle

Kalau tak silap Abang Nara, buat masa ini Farid Kamil masih berada di Australia untuk menemani keluarganya. Pastinya Farid Kamil akan merindui keletah anaknya apabila pulang ke Malaysia kelak. Apa pun, diharap agar pasangan ini sudi berkongsi lebih banyak gambar anak mereka untuk tatapan para peminat.

P.S: Evolusi pakaian Wolverine sepanjang zaman

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to Diana Danielle Kongsi Gambar Bahagia Dirinya Sekeluarga

  1. ahjumma says:

    Banyak no berahsia kapel ni.
    Mesti ada sesuatu yang tak kena.
    Pape pon semoga berbahagia.
    Jangan lupa bagi anak susu badan.

    0

    0
    • ayam jepun says:

      MUKA FK TAK BASUH SEBULAN !!!!

      0

      0
      • miss ynwa says:

        8-8 = 0

        baby tu asal kepalanye cm jendul kat blakang? kene vakum ke time deliver..alahai kesiannye..kene urutkan tu nanti bia bulat cntik sementara kepala baby msih lembut n boleh di lenturkn
        anyway semoga kehadiran cahaya mata ini menambah seri dlm kehidupan rumah tgge uolsss yg bru setahun jagung itu. tahniah2

        0

        0
      • MINA says:

        DIORG SENDIRI YG BUAT ORG BERSANGKA BURUK PD DIORG… KENAPA TAKNAK CLEAR KAN?
        IZRENE AZMINDA PON DA BGTAU NAMA BABY DIA… FK DAN DD NIE BILA NAK BGTAU.?
        TAKOT NAMA SAMA DGN NAMA YG ORG2 DOK CAKAP YG BABY TU DA BSALIN 2 BULAN SBLM.?
        KAT IG, PEMINAT ADE TANYE NAMA BABY SAPE..SOALAN MUDAH PON DD TAKNAK JAWAB.

        0

        0
        • pelik says:

          kalau akulah kan, ak tunjuk je cert of birth budak ni bile lahirnye. settle masalah kalau diorg di pihak yg betol. tp takpelah, life diorg ye dok.

          0

          0
        • adidas says:

          Yg jd masalahnyer kenapa la farid kamil sanggup berulang alik dari malaysia ke australia.. kalu dok kat malaysia kan boleh mak sendiri or mertua jagakan.. mmg depa ni ada sembunyi sesuatu ni.. kalu tak takkan farid kamil sanggup berjauhan dgn anak bini..

          0

          0
        • Kayra says:

          memangla hak farid dan dd nak tunjuk sijil lahir ke tak. Tapi kesian baby tu farid dan dd tak backup dia wlupun org ckp dia anak luar nikah. Bila besar nanti tentu dia sedih

          0

          0
      • Sasha says:

        Nama anak dia ialah Sakinah . Tapi malu nk gtaw sbb same name dgn perempuan brengsett ..

        0

        0
        • Anonymous says:

          kakkakakakakaka…ko giler nak bagi nama skainah…nanti ada yang bila beso merampas laki oang nanti….tp bkn anak dia llaki ke?

          0

          0
        • amoi says:

          Kah kah kah kah..ngek lah ko sasha…

          Kalau dah bkn pompuan, sah nama Ashraf Muslim…lps ni DD n FK kene siapkan duit byk2..sbb mebi anak dia akan kawin 2 3..tp akan save budget sbb kawin kat thailand..kakakakkaka

          0

          0
    • ddd says:

      knape kalau berahsia mesti ade yg tak kena???

      bersangka baik tak boleh? anak tu dah keluar pon, doakan je mmbesar jadi anak yg baik…

      minum air zam2 banyak sket pls…cuci sket hati tu… syak wasangka tu dtg dari setan, bulan2 pose ni setan xde? kau tolong ganti keje die plak ke?

      0

      0
      • CCC says:

        ko pun elok minum air zam2 jgk. bln puasa mngeluarkn kata2 mcm 2, baik sgt la 2. lantak dorg la nk test drive dlu ke apa, 2 dorg yg tanggung. yg byk sgt HAKIM mengadili hdup org lain 2 knpanya? setan dah xda bln puasa, 2 nafsu xreti nk jaga? bhasa pun melambangkan IMAN.

        renung2kan selamat bramal.

        0

        0
    • OBSERVER says:

      Setuju…. memang macam ada yang tak kena dengan diorang ni…

      0

      0
  2. nexttttttt…………………..

    0

    0
  3. me says:

    x yah la nk buruk sangka sgt… itu antara diorang dgn Allah..

    0

    0
  4. nextttt…………………..

    0

    0
  5. M says:

    rasa nye tak perlu nak kritik buruk2 pasal dorang ni lagi dah.. da boleh kritik baik2 dah kot..

    0

    0
  6. Elyn April says:

    lantak korang lah…kisah pulak aku

    0

    0
  7. Q says:

    smlm jmpa FK kt psr ramadhan stadium alor star…manade dia kt ausie….

    0

    0
  8. eddie says:

    tahniah la..semoga berbahagia..dan baby tue sihat

    0

    0
  9. Ini berita bulan lepas nie.. Apa da…

    0

    0
  10. Beautiful narong says:

    Sian baby tu,,amik pic x pakai baju,,sejuk die,,

    0

    0
  11. Lelaki Sejati says:

    x terror mane Farid ni,kalau abg, abg shot kasi kembar terus.

    0

    0
    • lili says:

      Eh abang tak payah shot kembar. Abang kan ada 2 bini, perancangan nak tambah lagi 3,4. Kang tak terurus pula bini-bini abang kalau abang asyik shot, mana lagi nak layan Nara.

      0

      0
      • Lelaki Sejati says:

        Jgn risau cik adik, kalau nak merasa penangan abg, meh leh jadi isteri ke3 abg, senyum sampai ke syurga!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Compom ke ko masuk syurge?

          0

          0
        • FFF says:

          Shut your mouth la FAKER! F u FAKER

          0

          0
        • wawa says:

          lelaki sejati ni psiko weh… ada split personality.. die komen mesti ade yg reply, masalahnye avatar same.. dah xde keje benor die ni.. aku perasan kat komen kes kawen 2 tu… jap2 komen sokong poligami, pastu reply konon marah.. kot yer pun guna la email lain.. ngeng betoi…

          0

          0
        • Lelaki Sejati says:

          Wawa,ada yg reply? xyah le nk tuduh cik adik.mmg abg sokong poligami,org xde keje aje nk pura2 jd org lain. avatar tu random, n utk info cik adik, abg mmg xgune email pn.hahahha…kan dh dpt dosa tuduh org.lu ckp le apepun,telor abg xgoyang.mmg abg sokong poligami!

          0

          0
  12. Anonymous says:

    sbb apa diana danielle mngandung awal ? hmm . suspicious nieh .

    0

    0
  13. M says:

    Baru je comment pls kritik baik2 ..da kutuk kemain..
    1 je aku tanye korang lah..! yang korang kutuk2,sibuk sangat nak tengok surat beranak anak ddfk(diana danielle farid kamil) ni sebb ape? ddfk ni ade cari pasal ngan korang ke? aku rasa ddfk tak kenal korang2 pun..and rasa nye takde kena mengena pun ngan dorang.. OBSES sangat nak tau hal rumah tangga ddfk apesal? jgn nak kasi alasan sebb ddfk public figure laaa.sebb semua org blh jd public figure sekang, cuma org je tak kenal korang and korang tak kenal dorang..
    aku tak nak cakap pasal dosa pahala or setan kena ikat laa sekang.. or islam kena saling ingat mengingati.. aku cuma nak cakap pasal apesal korang sibuk2 sangat pasal ddfk.. tak cukup lagi ke korang da kutuk2 dari 1st artikel pasal ddfk ni.. just now aku bace comment kat IG ok je.. semua doa baik2. bila bace kat sini! my God! get a life lah guys.. banyak lagi benda korang boleh obses..! haih Apoooo lah!

    0

    0
    • Peliks says:

      opst! mara betul. nie DD ke FK? hahahaha

      0

      0
      • M says:

        bukan DD,FK pun bukan.. aku M. marah?x marah..just annoy, just think lah, ada stranger datang dari mana pun kau tak tau,tiba2 suruh tunjuk birth cert anak kau? then bila tak tunjuk,that stranger maki2,kutuk2.. kau akan rasa annoy/geram tak? unless lah kau kenal orang tuh.. and rasa nye klu org yg di kenali pun x perlu lah nak tunjuk birth cert,cukup lah sekadar tau nama..tp klu ddfk xnak tunjuk atau kasi nama, itu terpulang kat dorang kan hak mereka sebb korang semua tmasuk aku adalah stranger. for me, fans/hater still stranger to me,bcos i didnt even know u all.
        Ok look,I know u all very damn curious nak tau kan sape name anak dorang/lahir bila kan. WHAT IF, u just wait and see.tak perlu lah nak push2 dorang kan. bila tak bagi, korang akan kutuk2 maki2. buat dorang lagi rasa annoying and malas nak layan korang lagi adalah.. just fikir ape korang akan rasa bila orang buat macam tu kat kau…
        ooh anyway, im not their fans at all, aku fans of Parkway Drive,Sleeping With Sirens,The Used, One OK Rock, Johnny Depp, Robert Downy jr and Brad Pitt.and thanks for the comment Peliks ^^

        0

        0
        • Anonymous says:

          bagi aku senang je…oang da puas kutuk ko , musykil kat ko, kata ko mcm mcm so apa salah nye ko tnjuk bukti utk pertahan maruah ko….berani kerana benar

          0

          0
        • M says:

          yes u right.,.. berani kerana benar.. tp x perlu nak sampai nak memaki hamun kan..kan? betul kan? takperlu kan nak maki hamun kan?
          kadang2 ada hal yang kita tak perlu nak share dengan orang lain pun. artis atau tidak, mereka juga human..aku tak kisah orang ank kutuk ddfk ni.. but once they talk bad about their baby.. sampai cakap itu ANAK HARAM. ape tu?agak2 org nak mintak maaf tak kat ddfk klu da tau perkara sebenar? atau org tak akan berhenti bercakap dan mengutuk dan cakap belakang pasal dorang? aku rasa macam tengok anak mami the movie..haihh

          0

          0
    • M for Mempelam says:

      M!
      Bkn org mintak tnjuk semua sijil beranak, asal nama n dob sudahla…
      Betol ape yg org ats ckp, org dok ckp ank dia mcm2, knape parents baby tu sdiri xmo clearkan bg jernih?kesian baby tuu…
      Yg dlm innstgrm tu semua, xsemua yg berani tampil, nmpk sgt diorg kutuk nnt, haha, mcm ko la M, kenapa pakai nickname..?
      Ltk ur real name pleasee

      0

      0
  14. Asmato says:

    Pls abg Nara, nk berita tentang bayi Diraja, bby boy Kate+Putera William, pls :’)

    0

    0
  15. cekedis says:

    hahaha..kelakar betul baca komen korang…buat aku tersenyum, hilang lapor dan mengantuk ni ha,,,,

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Siapa nama baby DD and FK?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    cerita dia sekarang,
    ikut suka dia lah nak bagi tahu nama anak dia ke tidak?
    yang hangpaa semua dok sebok-sebok apehal?
    nak sangat tau nama anak, hah pergi sana beranak sendiri
    lepas tu, umum satu dunia nama anak kau orang.

    tak kisah lah Izrin tu umum nama anak dia ke apa ke kan?
    kadang-kadang benda ni privacy juga.
    jangan nak main redah dok fikir bukan-bukan
    bulan puasa ni.

    aku tahu, setiap orang mesti ada berfikiran masing-masing
    please people? okay?

    0

    0
    • wawa says:

      sengal laaa… guna la email lain weh.. avatar ko tu same… ko ni psiko n terlalu byk masa terluang ehh? ke abg nara byr 1 komen singgit?

      0

      0
  18. Anonymous says:

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ………………………………..<3<3<3<3……………………………….^_^

    0

    0
  19. izara busuk terkankang says:

    menyampah pura2 sukci padahalllllllllllllllllll……………………………………………

    0

    0
  20. izara busuk terkankang says:

    pura2 sukci padahalllllllllllllllllll……………………………………………menyampah la kooo

    0

    0
  21. anak jati loq staq says:

    payik oii, bwk la mai bby ngn istri hg blek aloq staq nihh, kmi org2 kg hg nk tgok jgak bby hg..lg pon lama da kot hg x blek loq staq nih, rindu nk jumpak hg kt msjid bukhari time smayang raya..- member lama frid kamil

    0

    0
    • tacacila says:

      nanti hang dah jumpa payikk tu, hang tanya nama anak dia sekali. lepaih tu hang habaq mai kat kami naaaaaa

      0

      0
  22. agaga says:

    kes dorg ni mmg buat org musykil.
    tapi agak2 perlu ke DD & FK jawab, “ye kami telah melakukan kesalahan sebelum berkahwin sebab tu lah anak kami lahir awal + dan sebab itulah FK hntar DD ke ostrolia supaya dia boleh mnjalani tempoh melahirkn anak dgn tenang…takut2 klau biar DD kt malaysia nti emosi dia terganggu + mempengaruhi emosi anak dlm kandungan tu pulak.
    maaf ye FK terpaksa menipu demi mnjaga nama baik keluarga…hrp maafkn kami sb tak berterus terang”

    kalau betullah dorg pernh buat silap sblm kawin tu, perlu ke bg statement gini?
    kalau betullah, tak perlu kot dorg wat statement gini.
    kite fhm2 sndiri + amek pengajaran + jage anak bini sndiri suda la..
    sb kite bukan saje tak boleh aibkn org, kite juge sbenarnye tak boleh aibkn diri sendiri.

    tapi kalau tak betul psl dorg pernah wat silap tu, …haa..patut raya nti ramai org berderet mntak maaf sb bersangke buruk kt dorg.

    kpd FK + DD, sorry la sbb pernah tersalah faham.
    apepun tahniah sb dpt bayi yg comel sihat walafiat.
    semoga DD mndapat hidayah utk menutup aurat.
    semoga kalian sama2 dpt membentuk keluarga yg diredhai Allah.
    Amin :)

    0

    0
  23. yaya says:

    yang korang sebok sangat ngan life diorg tu nape..korang tue baik sangat ke wehhh…ingat…xkena diri sendiri, kne kat kakak, adik, abang, silap2 anak cucu korang…xpayah la nk sebok jaja n buka pekung orang lain..skurang2nya diorang dah sah halal n dah hidup bahagia..korang je yang pom pang pom pang satu ape pon tarakk…hampasss…xde keje asik nak telek bontot orang je..bontot sendiri pun belom tentu cuci wehhhh…pelik aku manusia ni…huh >.<

    0

    0
  24. hasnah says:

    ape ape je lh,,,,

    0

    0