Written by AbangNara | March 5th, 2010

diana danielle

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Diana Danielle dapat jadi duta barang emas. Beruntung betul si Diana nie. Muda-muda lagi dah boleh kumpul duit. Berlakon boleh, menyanyi boleh. Sekarang nie dah jadi duta produk barang kemas Public Jewellery pulak. Memang rezeki dia betullah.

Itulah kelebihan bila imej kita bersih. Dan imej yang bersihlah menyebabkan Diana Daniell dipilih walaupun umur dia baru setahun jagung:-

[note]Kami melihat Diana dari pelbagai aspek. Imej dia bersih dan kami anggap dia bakal menjadi artis antarabangsa yang pandai berlakon dan menyanyi serta bijak[/note]

Tahniah buat Diana. Rezeki jangan ditolak. Semoga selepas ini terus lebih maju dalam apa jua bidang yang diceburi. Sumber berita dan gambar dari Murai.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Sekarang nie tengah confuse pulak antara Lisa Surihani ngan Diana Danielle, siapa yang lagi best nak dijadikan artis pujaan BeautifulNara tahun 2010. Susah betul nak buat pilihan.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

43 responses to (TAHNIAH)Diana Danielle Jadi Duta Produk Barang Kemas

  1. Lil' Princess says:

    Tp mcm x menarik je emas tu kt badan dia…mungkin sbb imej remaja dia kot…pttnya pilih org lain je la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. weiya says:

    bang nara…plh duA2 ler..asal jgn scha yahya dah..sbb DD pun ok.lisa pun ok..DD cantik sbb Mix..lisa plak kecanikan semulajadi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Honeys says:

      sy pun pikir camtu..
      dua2 ada kelebihan tersendiri..
      melainkan klu BN nk kriteria tertentu so pilih la salah satu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aljabbar says:

        Pilih jgn x pilih…
        tapi kena comfirm dlu yang di pilih mau kat kite ke tak….

        extra income:www.orybiz-money.blogspot.com

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. BumbleBee says:

    gmbr no 3 tu…chinese sebelah dier duduk dh gaya sama plak ngan DD…kaki silang2.. lawak plak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mario says:

    aku tgk muka si diana ni mcm fasha ler.. tp jgn jd mcm fasha sudah.. lpsni populariti dd ni mesti naik mdadak mcm fasha suatu masa dulu. klu maintain je mesti leh popular lama mcm dato ct or erra. jgn buat perangai sudah dd ek… biar cantik luaran cantik dalaman gak. apapun emas tu mmg x sesuai dgn dd.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. betolakucakap says:

    bju yg dia pakai x sesuai lah dgn jewelery tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. fifie says:

    hahah bang nara kompius nk plih DD or lisa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. SaTik_SiZUka says:

    DD best…hati murni…jarang jumpe artis yang suke p kaw.pedalaman yg byk nyamuk…so fikir2kan lah bg nara ek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. AnneDeSilva says:

    anne still LISA k…
    abg nara tetap pendirian skett..
    jgn mcm lalang…….
    kita kena tgok sesorg tu melalu personaliti..cara dia bawak diri dia masa dgn peminat atau x…bkn sbb dapat banyak offer…
    Im still with Lisa Suriani…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. AnneDeSilva says:

    tp mang betol barang kemas yg dia pakai tu tak nampak menarik langsung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fifie says:

      kan??bkn je x menarik tp x kene la dgn keremajaan die tu..
      yg heavy2 camtu besenye auntie2 je yg pkai..hihih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Hehe…DD kena gakla pakai brg kemas tu wpun tak sesuwai dgn keremajaan dia…kan dah jadik duta produk! Kena la amik hati tokei emas tu sket! Janji $ masyuk…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ViZard8 says:

    gmbr kaki silang tu lawok,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. cW says:

    dik nara lebih cenderung share ttg DD berbanding LS, ini based on apa yg akak nampak le :)
    nway i like them both
    both have clean track record and educated as well. rupa paras tak perlu pertikai lagi, kedua2nya adlah antara yang tercantik di malaysia di mata akak :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Yanie says:

    DD..Lisa? DD..Lisa? DD..Lisa? Emm..confuse gak ek.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. mishungu says:

    lisa tetap di hati..x sexy and imej bersih..
    hmm dd penah gak la kecoh hal dia dgn syamsul yusof dulu tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. fruitted says:

    biar DD la yg jadi artis pojaan utk taun nie.. lisa tu cam lembik2 la.. xsuka huhu! abg nara, pe lagi pilih la DD! huhu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. donut_cute says:

    kaler kuning emas tu nampak semacam jerk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. sha sha says:

    DD aaa….die lg comei and menarik n lg ramah dengan peminat dan org sekeliling

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. getyourgold! says:

    more gold to search here

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. lalala says:

    xseswai la DD coz skin die puteh..
    plus die jenis yg simple and easy..
    apa daa syarikat ni pilih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ::Ida:: says:

    I rasa mcm tak sesuai la yellow gold dengan diana. she’s soo young and yellow gold mcm datin2 sesuai la kot. n plus the design is a bit ancient. Just my 2 cents ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cW says:

      sebenarnya ida, orang kulit putih macam DD dan any caucasiian and pan asian lain pun mmg tak sesuai dgn yellow gold, sebab tu westerners prefer white gold yg lebih cantik untuk dipadan dengan kulit mereka.
      yellow gold ni lebih sesuai utk orang kulit tan,gelap dan sawo matang macam orang di region kita.
      sbb itu kalau di US dan majoriti negara barat, yellow gold ni sangat murah harganya sbb org sana tak berkenan yellow gold.depa prefer white gold.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • westerner says:

        ermmm sorry but you’re mistaken. kat western countries, yellow gold is very expensive. more expensive than white gold, in fact. kalau u pegi any western countries termasukla australia yg dekat ngan region asia ni, memang omputih sana tabik kat u… anggap u sgt kaya. sebabnya kat sana yellow gold teramatlah mahal. jadinya bukan diorang tak suka pakai yellow gold, cuma terlalu mahal harganya di sana

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. lulu says:

    imej lisa lebih bersih..lisa x byk ckp sgt berbanding DD sb dia lebih berhati2..nk jg perasaan semua org…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. andy says:

    between Diana and Lisa, Diana for the win.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. apa daaa…

    klu berlian sesuailh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. lola says:

    lil princess yg komen 1st or…ko dengki kn sbb tu ko kate camtu…ahakzz..
    tuah dia ar tu…kalo dh org lain x sesuai, hudoh cam ko..sape nk amik…ahakz hakzz..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. SnapShoot says:

    LOL…!!!
    PRINCES GOLD HERE..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. gsdgfsgs says:

    tak menyerlah langsung dia pakai barang kemas tu… btw i tetap sokong lisa surihani…. she is the best….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Lil' Princess says:

    by da way lola, aku dengki or x, ramai yg sependapat, nsb ko la minat stail gitu…me? sorry la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. pungkokcantik says:

    tahniah diana!

    …so, bila u nak bogel?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. aza says:

    santik dd ni..mesti nyesal xbf dio

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • radiah says:

      ha ha.. xbf dia sampai jadi angau dan cari kaum sejenis .. itula, masa ada disalahgunakan. dipukul bagai. dia terus repot polis. bukan macam linda. nak jaga hati bf, cover sana sini. dd ni nampak ada pendirian. sekarang dd naik dan naik dan makin laku. tapi dia takder besar kepala. sempoi je budak ni.

      suka dgn dd. dia mewakili kebanyakn remaja macam kita. hari tu jumpa kat pelancaran public gold ni… ya allah, so peramah. letih tengok dia bergambar dgn semua org

      saya nampak dia tegor makcikmakcik kat sana, baru tersedar, kemesraan si dd ni very genuine. very natural beauty in person. senyum memanjang.

      abg nara, dd ni mmg bagus. aura dia kuat betul… pada saya, lisa bukan tandingan dd. dd ni ada kelebihan lain dari yg lain. hari tu dia menyanyi. suara very original. unpluged lagi. org kiri kana semua tercengang dengar dia nyanyi. sedap betul suara dia.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. rai says:

    bujak dan lawa. lagi bijak dari lisa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • selamat says:

      isk… lisa bukan utk dicompare ngan dd. lisa kategori scha n tiz zaqyah.
      dd ni kategori erra fazira dan siti nurhaliza

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nurza says:

        lisa lagi pandai dari dd…sebab lisa grad degree dari uk..law..tak mainla college2 aje…cumanay lisa low profile dari dd

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0