Written by AbangNara | May 7th, 2011

diana danielle

Tak tahu nak bergembira atau bersedih tetapi itulah kenyataannya. Diana Danielle dengan riang gembiranya telah mengumumkan yang dia dan Farid Kamil kini kembali bercinta. Kalau tak silap Abang Nara, mereka berdua telah clash hujung tahun dulu.

Nampaknya belum sempat Abang Nara nak mengorat Diana Danielle, Farid Kamil telah pun mengorat Diana kembali. Takperlah. Abang Nara bagi can kat Farid Kamil. Kesian pulak dia keseorangan. Tapi kalau Farid Kamil tinggalkan Diana sekali lagi, Abang Nara akan menggunakan peluang itu sepenuhnya. Hehehe.

Kepada Farid dan Diana, semoga hubungan anda berdua berakhir ke jinjang pelamin. Kepada lelaki di luar sana, jangan kecewa dan bersedih ye.

64 responses to Diana Danielle & Farid Kamil Kembali Bercinta

  1. syaz says:

    ala , ptus , couple blk .!! ni la dia ..
    smge dpt yng terbaik la dlm hidup awk tuh ..

    0

    0
    • pak mustar says:

      errr sudah muak kot.
      artis.biasalah..

      tolongla abg nara jgn nak syok sendiri..
      next crita boleh x..

      ee kami ni dah xmuak dgn cerita khayalan abg nara tu…

      0

      0
    • cik kepoh says:

      hurmm…kami semua mendoakan kebahagiaan semua saudara kita di malaysia ni..cume aku tertanye2..adakah farid merujuk diana semula bile dapat tahu diana kene sakit ketunbuhan tu? simpati ? atau cinta? menyesal ke tinggalkan diana dulu mase diana tgh sakit? ape2 pun hargailah peluang kedua bersama diana..

      0

      0
    • Tina Tenuk says:

      Best sangat kee couple ngan farid kamil tu sampai leh rujuk2 plak…ntah sapa laa giler talak agaknyaa

      0

      0
    • Jant says:

      Farid kamil tak hensem macam syamsul yusuf,,,nasib baik syamsul yusuf tak bodoh,,kbai

      0

      0
  2. Deenalofa says:

    1sttttttttttttttttttttttttttttt!!!

    0

    0
  3. Deenalofa says:

    ala tak dapat 1st

    0

    0
  4. eternity says:

    haa…congrats la…ermmm…

    0

    0
  5. Anabobo says:

    Dia ni kpel dah kecoh2. Putus pon buat kecoh.ni tak malu gtw sume org lain dia da brbaik. Alahai..

    0

    0
  6. chinta hati says:

    ni la lumrah kehidupan manusia biasa..

    0

    0
  7. shiro says:

    pts sambung pts sambung igt tali ke?

    0

    0
  8. awan-fantasia.blogspot.com/2011/05/kelakar-made-in-japan.html says:

    semoga kali ini dah tak putus yea…all the best..

    0

    0
  9. Dauspozi says:

    Artis favourite ku… wahhh.. Tahniah kak Diana… :))

    0

    0
  10. ciku says:

    masa break – dd yang duk mention
    masa kapel – dd yang duk mention juga

    0

    0
    • baby face says:

      eh..bkn mse break ari tu gado ke??bby konpius neyh..hr tuh beriya2 mara….bak kte pepatah…dah ludahh jilat balik eaaa……eii yekksss…

      hrp kekal la ea…semak jer kalo putus ag..drama2…puiii..haha

      0

      0
      • moon says:

        entahnyer,masa putus ari2 sibuk canang 1 duia kt twitter marah sbb org kata farid tinggalkan dia bukan dia tinggalkan farid…ceh!konon hebatlah 2…skng happy sgt plak dh couple balik…obvious farid kot yg tinggalkan dia dulu…kuikuikui…

        0

        0
  11. fadah says:

    kalo dah jodoh mereka apa salahnya…

    0

    0
  12. Twit N View says:

    bagus ler, mana yg baik kita doakan semoga menuju ke arah yg lebih baik lagi..

    0

    0
  13. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tk payah lah nk mete2air lah diana….senang kn diri kite dn famili kite dulu …terutama ibu kite……

    0

    0
  14. luvie says:

    congratz…

    0

    0
  15. politik says:

    Perlu ke heboh? mcm perangai kwn2 aku. kat fesbuk heboh2 becinta. meluat aih..

    0

    0
  16. jane says:

    boringgggggg…………..

    0

    0
    • BumbleBee says:

      pelik bin musykil aku jap…aritu DD emo biler org kata FK tinggalkan dier sbb dier x matang…then dier bg statement kononnyer dier yg tinggalkan FK bukan sebaliknyer…skang dier blk yg announce dier dh get back together? ikut logik akal kalo perangai cmni mcm dier yg kene tinggal dulu….ho ho~

      p/s: zaman skang pempuan yg lelebeh tak malu nk announce couple2 nieh…yg belah lelaki diam2 lek lek shopping complex jer….

      0

      0
  17. misz says:

    apakah budak2 zaman sekarang…ehehehe

    0

    0
  18. kapal selam says:

    dasar artis….!!!
    puuuiii…..

    0

    0
  19. gorgon says:

    lawa tp bodoh

    0

    0
  20. miss wawa says:

    suka sangat bila dd dan fk dah couple balik! diaorg memang cute couple! i like!!!!

    0

    0
  21. nokia x5 says:

    ~tangn didada mata ke atas~ ..nuff said

    0

    0
  22. adam says:

    adoyai..takde pompuan lain dah ke.wa tak bape nak bkenan ngn dd ni.. cari owg len le..

    0

    0
  23. suraya says:

    Suke sb both are young n they make a cute couple. I love them. :-)

    0

    0
  24. ntah says:

    tak sesuaiii ler….cam dd jer yg thegeh2..farid tak komen pape pun…

    0

    0
  25. lisa lis says:

    hohohohoho..muga2x bahagia~ ni la di katakan cinta remaja~

    0

    0
  26. miss secretrecipe says:

    budak tak matang mmg mcmni.
    Farid kamil pun tah ape2 tah. irma hasmi is more more better kot. bai.

    0

    0
  27. zaia says:

    semoga bahagia

    0

    0
  28. Leo says:

    Like!
    Hope kekal…
    DD cume nk kongsi kegembiraan di twitter nye.. bukan dia g kol wartawan hebahkan cerita dia ni..
    Walaupun ade yang tak suke.. chill laa… (terutama nara..wakaka)

    0

    0
  29. gilameroyan says:

    whatever…….

    0

    0
  30. polinaragami says:

    Dd tu sebaya aku je kot. Herk.

    0

    0
  31. amniey says:

    uiii….dyorg kapel balik ea…xpela…hope bhagia la ye DD…
    xminat pn sbnrny kat DD tu…
    kalau la farid ngan lisa lagi sweet,,hehe,,,
    papepn smoga bhagia taw…:D

    0

    0
  32. Ms Nana says:

    ada aku kesah??

    0

    0
  33. rambo says:

    hek elehhh poyo gila minah neh. muka je lawa tp bodoh piang! farid kamil muka mat rempit pon nak kecoh. ohh pelisss laaaa. aku paling nyampah stok stok pompuan camni hadoiiii

    0

    0
  34. janet says:

    xde ape janet nk cakap cume ‘pink porky’

    0

    0
  35. pulakkkkk..heheee ~ mcm2 la diaorg nih..

    0

    0
  36. zaqyah says:

    Oh,sgt xkisah..!! heheee

    0

    0
  37. AbangNara says:

    testing komen

    0

    0
  38. cikhuhu says:

    DD ni knape…

    0

    0
  39. komo says:

    Hukum bercinta sebelum berkahwin adalah haram. Mengapa kami hendak doakan perkara yang jelas haram. Jaga pergaulan dan maruah. jauhi maksiat dalam bersosial…

    0

    0
    • michie says:

      hai.cakap mcm diri tu da perfect sgt ek.iman tah kmane.ade hati nak cakap org lain konon.huh!artis laen bcnte tanak cakap pulak.saket hati sgt ni knape?heeeeeeeerrrrrrrrrrhhhhhhhh!!

      0

      0
  40. congratulations..hope kekal hingga ke jinjang pelamin..

    0

    0
  41. You have to possess a challenging time putting up this web site, but I am so glad you probably did. Thanks a whole lot! Why not have a look at my website now?

    0

    0
  42. yaya says:

    yg korg ni smue saket hati sgt knnape.bya la dorg nak bcnte ke,nk ape ke.jjge kain sendiri jela.ni nk ckp org lain ni,mcm la korg tu bgos sgt

    0

    0