Written by AbangNara | January 29th, 2013

Lama tidak mendengar perkembangan terkini Diana Danielle. Diana kini berada di Australia untuk menyambung pelajarannya sementara Farid Kamil pula berada di Malaysia. Tentu kedua-duanya saling merindu sesama sendiri.

diana danielle

Abang Nara pasti Farid Kamil akan mengambil kesempatan seberapa banyak yang boleh untuk melawat isterinya yang tercinta. Lebih-lebih lagi Diana sedang hamil dan perlukan perhatian yang khusus daripada sang suami. Semoga Diana sentiasa sihat sejahtera di negara orang.

diana danielle

Lagi 6 keping gambar Diana Danielle ketika menghadiri photoshoot majalah Cosmopolitan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

jubah pattern
P.S: Jubah pattern ekslusif yang sesuai dipakai ke majlis agama, kenduri dan pejabat. Hanya RM99 sahaja. Penghantaran adalah percuma. Terus ke laman web Gudang.My atau Facebook Gudang.My untuk info lanjut.

diana danielle
diana danielle

diana danielle

diana danielle
diana danielle
diana danielle

55 responses to Diana Danielle Berseri Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan

  1. missa says:

    wow.. gorgeous… ni sebelum kawen ke pas dah kawen?

    0

    0
  2. doremon says:

    sian farid tanggung dose -_- ….selagi org dok tgk gambo die selagi tu die tanggung …

    0

    0
    • Firda says:

      Farid bukan kisah sgt pun bini dia bertudung ke tak, maklumlah nak glamour dan nak bini nampak seksi..sian farid, buta mata hati wpun bini dok tayang body utk tatapan lelaki2 kat msia ni..takpelakan farid rela menaggungnya

      0

      0
  3. Hanna says:

    Cantik mommy to be ni…

    0

    0
  4. fiona says:

    lawa diana…

    0

    0
  5. missa says:

    gambar baju belang2 n kuning tu edisi cosmopolitan yang lame.. yang baju pink tu edisi baru… yang baru tu photoshoot time dah kawin ke..? apsal slim je perut? photoshop ker?

    0

    0
    • benci bila si bodoh bercakap says:

      cik doh ni masih nak timbulkan isu hamil DD ler ni…

      0

      0
      • missa says:

        amboi.. sedap panggil org cik doh.. im just asking.. you know asking? aisshh..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Missa nie mmg bodoo..ske timbulkn isu yg ntah pape..suka sgt mnyerlahkan kobodohan dan keburukan diri..da lama da aq perhatikan komen2 dia..thumbs down

          0

          0
  6. fairus sulaiman says:

    MILF .. she pregnant so technically she’s a mother

    0

    0
  7. fairus sulaiman says:

    MILF

    0

    0
  8. she’s really beautiful, indeed.
    may God bless you & your husband.

    p/s:“Love does not begin and end the way we seem to think it does. Love is a battle, love is a war; love is a growing up.”~James Baldwin~

    0

    0
  9. Anonymous says:

    BNYK NIPUNYA COSMOPOLITAN NI….

    0

    0
  10. miss mong says:

    kan bagus klu lps kawin diana pakai sopan2 cikit..yg cantik akan jd tmbah cantik

    0

    0
  11. missa says:

    ohh. camtu ke..sorylah.. sekadar bertanya…

    0

    0
  12. kentang_busuk says:

    subhanallah… cantik sugguh makhluk ciptaan Allah SWT.

    0

    0
  13. SINARAN says:

    CANTIK DUNIA TAKKAN KEKAL, CANTIK IMAN YANG KEKAL ABADI

    0

    0
  14. Tajuk Cerita ini says:

    klu pas kawen pakai baju tutup sikit kan lagi lawa…gambar no.4 pakai baju pink tu sikit lagi nak nampak neneng..bangga ke tunjuk neneng kt orang selain laki sendiri??..kecewa laaa ngan artis islam nih

    0

    0
  15. Daisy says:

    berhias dan bergaya utk suami lebih elok…

    0

    0
  16. melisha says:

    DD ni dh msk 5 6 bln baru perut nmpk kot, aku dlu pregnant anak sulung pun camtu gak…smp org x pecaya aku pregnant, msk anak no 2…2,3 bln prt dh buncit…skrg, x pregnant pun org kata pregnant..hampeh tul..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    tolong aku weiii

    gambar no 2 gelang tu beli kat mana ???

    tolong la weiiii aku nak beli jugak gelang tuuuu !!!

    0

    0
  18. Anonymous says:

    ko cuba cari kat chow kit…mesti ada… ataupun pasar karat… gerenti wa cakap lu…

    0

    0
  19. lis says:

    pasal perut pun nk jd isu ker weyyy….pengalaman aku 1st peknan bln ke 7 baru nmpak baby bump….masa tu baru ramai org percaya n perasan aku peknen….apa laaa korang sume nihh

    0

    0
  20. Cik Positif says:

    Dd ni ada tarikan buat org nk tgk dia. sbb kulit die cantik, the whole tone colour die sekata. nk kata putih sgt,tidak. ala2 kuning langsat gitu.x bercapuk2. sbb tu jgk time nikah,die mekap simple je.tp ttp cantik…gosh! i wish dpt kulit secantik die….

    *wish je lah, nk p salon/spa bagai hakak x mampu dek non oiii* :)

    0

    0
  21. faezah says:

    Hoi,ni gambar photoshoot sebelum kawen la..

    0

    0
  22. kalau lah.. says:

    Hello..kalo org ngandung mane de nk pakai belt bagai..harmful to janin ok. Mmg la dia ngandung dlm 2 bln lebih gitu tapi tetap ok.. Mane leh cerut2 kt belly part tu. Bodo la. Logik la sket. Org2 yg penah ngandung tau la.

    Btw..DD gorgeous. Prettier than neelofa ..ahaks. Just my 6cents!

    0

    0
  23. Zoros says:

    Sblm kawen xgatal nk smbg belajar plk..ada ke org baru kawen nk tinggal jauh antara 1 sama lain. Mengandung plk tu. bkn dpt biasiswa ke apa tak boleh tangguh. Bila2 pun blh sambung belajar. Ada la tu yg xlena. Kalau xde angin or org tak kacau, pokok xkan bergoyang.

    0

    0
  24. JHudd says:

    Nampak cantik DD jadi cover, ada iras Lady Sybil dalam Downtown Abbey. Taklah seksi mana pon biaser jer gamba macam tuh utk majalah baru orang nak beli.

    0

    0
  25. bunga ros says:

    alahai si DD. dah berkahwin, dah jadi isteri orang, dah jadi muhrim orang..kenapa lah masih berpakaian seksi. patutnya dah tak pakai sleeveless nie. cuba lah berubah, tak semestinya perlu berpakaian seksi untuk attract orang. dosa farid tanggung.

    0

    0
  26. fuck retis sekseee..!! says:

    gmbar no 2… ketiak berkarahh baii… siyes aku xminat langsung ngn betine ni..ape tah yg lawo..!! bgush farid ko tnggung la dose bini ko ni.. nk bngge dunia sbb bini ko lawo n sekse wat hapeww…!!!

    0

    0
  27. lady marmalade says:

    shoot ni sebelum kawin la.. confirm!

    0

    0