Written by AbangNara | August 30th, 2012

Abang Nara tahu anda semua tak ada mood bekerja di office hari ini memandangkan esok sudah pun cuti. Untuk menghilangkan kebosanan anda, apa kata kita vote untuk lihat pilihan pembaca BeautifulNara antara Diana Amir dan Heliza Helmi. Menarik kan?

diana amir heliza helmi

Kedua-duanya masih single mingle lagi. Kedua-duanya manis bertudung. Kedua-duanya ada kelebihan masing-masing. Namun pasti anda mempunyai pilihan anda sendiri. Sila undi sekadar suka-suka di bawah.

4 lagi gambar Diana Amir dan Heliza Helmi yang dikeluarkan di Harian Metro hari ini untuk memudahkan anda membuat pilihan.

diana amir heliza helmi

diana amir heliza helmi
diana amir heliza helmi
diana amir heliza helmi

Baca Yang Ini Pulak:-

130 responses to Diana Amir Vs Heliza Helmi, Mana Satu Pilihan Anda?

  1. Azim Norazmi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 118
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 163
    • fedap says:

      ofcoz la diana amir. tenang sgt tgk muke die. tak poyo, tak megah dgn kecantikkan yg die ade..tak mcm heliza. :P

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 158 Thumb down 30
    • ???? says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 60
      • aku punya suka says:

        apa yang nak disemak nye?? ko tu yg banyak syaitooonnn sgt dlm kepala tu.. tu pasal serabutt je…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 19
      • Anonymous says:

        apasal kau pulak yang terasa dan melenting gok..macam dah terlebih bius ke apa..citarasa masing2 berbezalah gok…bukan pasal syaitan dlm kepala bnyk ke apa tau ya gok..betul ah orang tu cakap semak,mungkin semak hiasan atas tudung tu..bgi aku memmg mnyemakkn,memanskn,merimaskn dn serabai je…adalah gok ya.. kesian gok2 yg mcm terkena bius melenting ni…ha..ha..ha… kelakar kau ni gok,…jgn mrah,jgn mrah..ya gok..sorry and peace..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 28
      • Anonymous says:

        apasal kau yang terasa dan nak melenting pulak gok..mcm dah trkna bius ke apa..masing2 ada citarasa berbeza gok,dia kata semak tu,tu bukan citarasa dialah tu gok,mngkin semak yg dia maksudkn semak dgn hiasn atas kepala tdung tu..bukan pasal ada syaitan kat kepala banyk ke apa gok,.tapi bagi aku pulak memng mnyemakkn,merimaskn,mmanaskn dan mnyerabaikn,buat brpeluh2 lagi ada,tak sesuai dngn cuaca disinilah gok ya..kesian ko ya gok tk blh trima pndngn org lain yg ikhls dn brterus terang tu ya gok.. kelakor ko gok ya..ha..ha..ha..jgn mrah..jgn mrah…sorry and peace…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 23
      • untuk yg gok2.. says:

        apasal kau pulak yang terasa dan nk melenting pulak gok..mcm terkena bius trlebih pun ada gok..masing2 ada citarasa berbezalh gok..kalau dia tk suka itu hak dia dn bukan krana ada syaitn dkt kpalalh gok..mgkn dia kata semak tu pasal hiasa atas tudung tu..tapi bagi aku tetap mnyemakkn,merimaskn,memanskn, mnyerabaikn dn mermeluh2kn berpeluhlh tu..ya gok..mmng tk sesuai dgn cuaca dsini ya gok..kesian ko ya gok tak blh terima pndangan orng lain lbh2 lgi yg brterusterang ni ya gok..kelakor je ko ya gok..ha…ha…ha..jng mrah..jgn mrah..ya gok..sorry and peace..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 18
      • Sofia says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 16
      • apekehei says:

        ape yg semak & rimasnya…lagi rimas tgk org pakai baju cam tak cukup kain… yg ni takdelah sarat sangat pun… tudung ngan jubah biasa je, cuma design je lain sket…

        ingat senang ke nak berjubah dan bertudung? bukan sume pompuan sanggup, nak2 dalam keadaan iklim Malaysia yang panas dan lembab nih… jadi bila ada yg sanggup menutup penuh, bagilah sokongan… bukan kondem semata…

        bersama kita jadikan Malaysia negara Islam yang betul2 Islam…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 12
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      dua2 minah jambu tk minat n dua2 tk jambu n cute macm fasha sandhaaaaaa kepala heliza minah jambu tengok macm besar pulakkkkk ape yg dia tarok kt dalam tudong dia tu ? konon nk luk cute ke pe ? ahak ahak maybe jugak…anyway sori minah jambu tk minat terima khaseh aje lah ye thank u…jadi tk payah vote !

      Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 26
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dua2 ni tunggu ustaz datang minang je laaaaa yeeee ….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • ayam gemuk says:

      aku suke diana amir , walaupun dlu die seksi , sekurang2nye die tahu menyanyi tu aurat..walaupun heliza tutup aurat dr mule2 jdi artis bagai tp die melalak dlm video , bajek comel grr dan die jd artis sbbkan nyanyian

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 9
    • Anonymous says:

      aku suka tengok diana amir. sederhana je penampilannya. sebagai lelaki, aku x nafikan diana amir ade ciri2 pmpuan yg bleh buat bini. Heliza??? Not my taste. Aku x ske pmpuan yg bajet comel.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 9
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 33
    • ana says:

      rase xbest la pulak bile abg nara bandingkan dua2 ni…klu bang nara bandingkan sorg berhijab dgn yg xberhijab xpela..sbb bg saya dua2 cantik, dua2 menutup aurat dgn sempurna, dua2 ade kelebihan sendiri…so,,xyh nk banding2 sgt la..suke salah sorg, terus la menyokong artis yg anda minat tu..

      ==peace yoo==

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  2. Ohsem says:

    aku masih wonder cemana gaya pemakaian tudung diorang. Sangat pelik, unik yet menutup aurat :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 1
    • Nia says:

      shawl shasmeen by radiusite.. ;)
      tudung yg sangat simple & menutup aurat…plus, sangat cantek..
      ;)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  3. Anonymous says:

    aku masih wonder cemana gaya pemakaian tudung diorang. Sangat pelik, unik yet menutup aurat :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  4. Diana amir says:

    Aku pilih diana amir..heliza ok gak tapi aku tak suka dia suka post gambar dengan pakai lens hitam besar dan bergambar ala2 tikus mondok nak tunjuk comei..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 154 Thumb down 15
    • darsuci says:

      setuju! nak komen benda yg sama.. :p

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 13
    • what the? says:

      cuba ko suruh dia bukak lens dia tu, confirm tak comel cam iklan garnier .. huhu .. tak caye cube try tengok .. biasa jek .. fakela jugak kan kena pakai lens baru shomel ..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 3
  5. wasini lusana says:

    saya pilih diana. =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 12
  6. Maya Juliana says:

    2-2 cantik.. tapi mata sangat terpaut dengan keperibadian Diana Amir.. nampak sangat sudah berubah dan jadi lebih cantik..dan tak tau mengapa sangat menyampah dengan heliza helmi.. suka buat muka ala2 comel.. tengok kat FB dia pun cara dia bergambar memang tak berkenan.. suka buat muka ala2 doll.. owhhh pleashhh…tak suka~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 133 Thumb down 18
    • feez says:

      aku sokong…tgk dia pakai tudung biru ni pun pelik. nampak kepala dia besar sgt…tudung tu yg kurang sesuai..diana amir sgt sopan santun dan merendah diriiiiiiii…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 14
    • sukatidiala says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 29
      • Maya Juliana says:

        bukan minat dalam diam..kadang2 kawan2 kat FB ada yang share gambar dia buat muka ala2 comel tu.. huhuhuhu… peace =)

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. udah2 lerrr says:

    nara dh xde topik nk tls.nara tls lah fadhilat puasa 6 syawal.bru bgus..blog ni pn ramai follower kannn…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 9
  8. Anonymous says:

    dua2 tak minat…perasan je lebih…lebih2 lagi tudung fesyen macam ni… hui serabut je….sorry ya….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 32
    • shahahahaha says:

      sekurang-kurangnya diorang ni pkai tudung tutup aurat full bukan pkai tudung nampak dada.. x der nk serabut2 lah… yg pkai tudung nmpk dada pastu ada bonggol unta plak kat kepala tu yg serabut sangattt… Islam is Simple… jgn nk merumitkan.. =)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 14
  9. nina says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 14
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 56
      • iman says:

        apa masalah la ko nie anonymous? so annoying..kalau ko dah xsuka sgt dua2 orang nie jgn bukak entry nie..belambak lg entry dlm blog nara nie yang ada..asal yg nie jugak yg ko nk nyibuk..heran aku..biar orang2 yg suka dengan dorg yg bertudung litup nie nk komen..shuh..shuh..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 11
      • Yaya says:

        dia tutup dagu sbb dia tau erti sebenar ‘menutup aurat’.. menutup aurat maksudnya kita yakini yang pakaian kita pakai tu boleh digunakan utk melaksanakan solat walaupun tanpa telekung.. tgk telekung yg dijual/dibuat.. ade ke yg xde penutup dagu?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 10
      • apekehei says:

        tangan aku lagi bpeluh2, sbb terasa nak menampar ko…

        kalo ko pompuan, mesti ko tak cantik kan? tu yg jeles manjang…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        Astagfirullah komen awk dah melebih2… Dah jatuh fitnah dah… Ckp plak pasal tutop dagu… Ermmmm

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
  10. Anonymous says:

    my vote goes to Diana Amir… cool je dia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 13
  11. sue says:

    semalam tengok citer Aku Masih Dara gile kentang pakaian Diana Amir, tak sangka berubah. Allahuakbar!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 12
    • tumpang komen gop says:

      betul… kalau tgk dlam movie tu..dia sgt.. menyakitkan mata pemakaian dia…tpi Alhamdulilah..siapa sangka..dia kini … menutup segala yg patut dia tutup… macam tak percaya…itulah Diana Amir… Tahniah utk dia… Allah sayangkan dia..diberi hidayah… siapa sangka kan…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 13
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 45
      • Ref says:

        The stupidest comment of all other comments. Menutup aurat itu wajib. Biarlah terpaksa pun. Kenapa nak ingkar arahan Tuhan? Arahan boss boleh ikut, arahan Tuhan tak nak pulak.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        Iye ker dipaksa dan didesak ? bab bertudung ni bkn hanya tertumpu kepada artis dan bukan hanya artis je yg menjadi bualan tp dek kerana mrk expose kepada umum so mata tertumpu kpd mrk, segala masih belum terlambat selagi maut belum menjemput kita maka perbetulkanlah apa2 yg patut tak payah nak tunggu tua dek kerana nak bagi masa, ruang dan peluang utk berubah kerana kt tidak pasti bila hidup kita akan ternoktah…funny bila baca komen teraniaya kononnya…kita patut tahu apa maksud menutup aurat dan kt nak wanita-wanita kita menutup aurat, bertudung tak bermakna menutup aurat…….jangan menjadi hamba fesyen….kelak bila time menghadap sang pencipta, dia tak tanya bulu mata and contac lense beli kat mana…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
      • ALICE.. says:

        SAYA TAK BERMINAT DAN TAK KENAL PUN DGN ARTIS NI, LEBIH2 LAGI ARTIS MELAYU BRTUDUNG,SEBAB MUKA SELALU SUSAH NAK NAMPAK BETUL2,BILA BERTUDUNG SEPERTI NI..SO SORRY..AND HAPPY MERDEKA DAY..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 18
      • Raya lagi says:

        Bagus la xnmpk cantik. Sbb org yg tgk pakai mata hati je boleh nmpk kecantikan tu. beautifulnara ni pun satu. Bt la perbandingan bnde lain. Ketupat nasi dgn ketupat daun palas ke, kuah kacang dgn rendang ke, Ni buat prbandingan pasal ppuan. Yg btudung plak tu. ingat ppuan ni barang dagangan ke ape nk compare2. Aduhh.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  12. sue lagik! says:

    ofkos DA sbb dia cool.
    HH nampak sket macam bajett~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 11
  13. ayu says:

    Diana amir…

    Dia comel tanpa perlu buat2 muka comel…lalalala

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 11
  14. takeiteasy says:

    si heliza mmg suka wat muka mcm ank kucing ye la nk post al2 bdk cute tp cute yg menyakitkan mata n hati

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 5
  15. si bunga says:

    of c0urse la diana amir..cool je..raut wajah yg tenang tanpa perlu menunjuk2kan kecantikan diri..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 10
  16. Anonymous says:

    tudung heliza cantik,tp mungkin tak sesuai dengan dia sbb nmpk mcm alien~ kepala nmpk besar,muka kecik (dahla mata dia mmg bulatkn?)
    apa2 pun tahniah sbb menutup aurat& perempuan yg pakai tudung mmg akan nmpk cantik w/pun less make up…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
  17. love aaron says:

    aku xpaham betol dengan orang yang menyampah kedua2 artis ni..tutup aurat salah,seksi salah..patutnya sokong dan bersyukurlah diana amir tu dah berubah..ni siap komen xsuka,rimas,berpeluh2..xde agama apa cakap camtu..abih suka yang macam mana???yang terdedah sana sini??ape punya pemikiran la…kalau ada yang xsuka heliza tu bolehlah faham lagi sebab dia suka pakai lens besar dan buat muka yang kurang disenangi sesetengah orang..ni dengan diana amir pon tak suka dan nak dikutuk2..orang tu pakai elok je pon nak dikutuk2..pape ntah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 11
  18. malaslipatkain says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 36
  19. kaseh_nur says:

    diana amir sgt sweet..
    memang suke dia punyer cara

    heliza helmi..u terlalu over..sometime terlalu kebudak budakkan dan awk bukan la icon wanita muslimah.tq~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 15
    • klakalako says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 19
  20. Anonymous says:

    diana amir lh my sweet gal

    heliza helmi?tolong lahhhhhh..tk habis2 belagak icon wanita muslimah.sengal.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 14
  21. suka ustaz don says:

    My vote goes to Diana Amir..
    X suka dgn karacter HH.. Gedix smcm je tgk.. Klu dia rsa dia muslimah sejati ‘perlu ke’ dia pose muka ala2 tikus kacuk itik tu.. Ish..x sior teman nk jeles muka dia tu comel ke dak.. Hari tu ada tgk rncngn tv yg mengabungkn HH ngn mawi..dlm cite tu pun nmpk sgt dia gedik.. Smlm tgk cite AMD lakonan DA..mmg trus rasa kagum dgn penghijrahan dia skg.. muka dia pun skg nmpk lebih tenang n sejuk hati sy tgk dia yg penuh keserdehanaan tu.. Tenang je.. Allahhuakhbar..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 12
    • ara jasmine says:

      yes,aq pon tgk rancangan mawi ngn heliza tu..yg dieorg ke korea kan..n frankly tak brape suka cara heliza handle diri die..lil bit gedix..
      *ap2 pon my vote goes to diana amir..die cool n comel tanpa perlu ‘buat2 comel’ :P

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 6
  22. Hampeh says:

    Antara Diana vs. Heliza, aku pilih vs.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 7
  23. Anonymous says:

    naper kepala heliza nampk besar semacam daaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  24. Anonymous says:

    DUA-DUA COMEYY ANUGERAH ALLAH…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  25. mona says:

    kita kena paksa dan desak sebab menurut hukum Allah itu wajib . sepatutnya dari kecil mereka dididik dan mungkin perlu dipaksa . kadang-kadang kita terlampau ikutkan sangat fesyen , sampai agama di belakang , kebebasan berfesyen yg mengikut syarak ade je , tapi mengapa msti ikut yang yahudi punye ? . dan apabila mereka dah pakai tudung . bukan bermaksud mereka alim, tetapi mereka mahu menganjakkan diri mereka menjadi yang lebih baik . “wnita yg bertudung tak semestinya baik, tapi wanita yang baik mesti bertudung”
    *segala yang baek datang Allah, yang buruk dari saya . maaf jika tersalah silap :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
  26. nina says:

    sekadar pandangan…x perlu kutuk heliza mcm2…2-2 pn cantek…kalo dh heliza 2 mmg jenis amek gambar cm2, kite nk wt cane…rsnye die pon mmg dr dulu cantek…cube tgk dr sudut positif, dr dulu die pki tudung, n skang die ade kesedaran nk pki tudung dgn lebih baik, maksdnye ikut cara tuntutan Islam yg betol…utk diana plak, mmg kite dh tau penghijrahan die…mmg syabas utk diana..dulu tgk mcm sexy gler ntah ape2, tp skang sgt cantek…jgn ler asek nk komen org sana sini…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 18
  27. gg says:

    Booooooooo heliza helmi !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 6
  28. Anonymous says:

    kalau kite rase kite ni cantik, bersyukur sebab itu semua Allah pinjmakan nikmat buat kite dan tidak perlu menunjuk2, nnt lame2 org jadi jemu juga. biar beserdehana mcm diana amir. kredit for her =)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
  29. heliza helmi n diana amir pun nak komen jugok says:

    saya suka dua2.. apa2 pun mereka ni kejadian tuhan.. cantik atau tak itu tak penting.. masyaallah :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  30. Prince Noob says:

    mohon jangan sape2 nak suka dengan heliza, saya boyfriend dia.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
  31. hafiz says:

    apa pasal heliza pakai tudung tu macam kelakar je..heliza aku taknak, diana amir pun aku taknak..artis..tak lekat kat umah..hari2 balik keje aku makan megi nanti..=P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
    • apekehei says:

      elok la tu… kira ko bajet diorg nak kat ko la ni? gudlak cari bini yang tak keje, dok umah je…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 10
  32. aku ingat kannn... says:

    Tak faham aku,aku ingat tgk komen laman pic artis bertudung takde lah kene kutuk2, hina2 mcm laman pic artis yg baju terdedah..hmmm,rupenye sama jee…haish,mulut orang..mulut orangg(sambil geleng kepala). Ada je yg tak kene kann..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
  33. unknown parit says:

    perlukah poll ini dibuat?klu perlu atas dasar apa?bukankah itu mengaibkan seseorang apabila membanding-bandingkan?lagi2 dengan pembawaan image bertudung mereka.perlukah Nara?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
    • ye lor says:

      setuju benor statement ko nih… kalo stakat nak naikkan traffic, takyah le guna taktik ni nara weh… buat dosa kering je… dapat saham gak ko nara…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  34. mikiraka says:

    lagi elok ko buat poll diana amir-vs-fasha sandha, takpun heliza helmi-vs-miera liyana… lagi relevan aku rasa…

    ni balik2 nak mengadu-dombakan artis2 yg dah berhijrah… apa dapat?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  35. boni kacak says:

    nak dua2 jugak.tak kira..haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
  36. lewisdotmy says:

    dua2 tu ok kan

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
  37. muslimah says:

    to Anonymous yg komen panjang2 tu :
    tutup aurat tu wajib sebab ianya perintah ALLAH. sebagai saudara Islam kita wajib ingatkan sesama kita. takde istilah paksa memaksa. perintah ALLAH, kita WAJIB buat. maybe mula2 kita akan rasa mcm terpaksa or susah sikit. tp lama2, insyaAllah kita akan rasa kemanisan iman tu :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
  38. Mak jemah pemalu says:

    Perlu ker entry mcm ni?xabeh2nak jdi firestone!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  39. 5daysofMC says:

    kat astro oasis tu , HH punya show tak larat nak tengok. NAK FARAH BALIK. breep breep ;D Farah lgi okay, happy go lucky n sweet without trying so hard.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
  40. Syarifah says:

    Ya Allah,indahnya ciptaanMU…mereka berdua ade kelebihan kecantikan masing2…semoga mereka berdua terus berada di jalan Allah…selagi seorg wanita itu mejaga auratnya,maka cantik la die di mata ALLAH.. InsyaAllah :) Islam is the best way of life :D

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  41. buta seni says:

    aku buta seni maka tak dapat nak pilih mana satu…tunggu aku pakai lens membesarkan mata hitam aku baru aku boleh pilih

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  42. ISLAM ITU INDAAH says:

    nape la nara kuarkn entry cm ni..ap perasaan diana dan heliza bla bc entry ni dan komen2 yg plbgai ni..yg memuji x pe la…yg mngutuk mcm2 ad..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
    • bCaiman says:

      Aku tertanya2 tak malu ke nara ni keluarkan entry2 macam ni.. Ingat duit hasil ni halal ke? Dan banyak mana pulak saham yang dia dapat tu. Astaghfirullah!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  43. nobody but me says:

    mesti la diana amir.. diana nmpk sgt matang n bersahaja. sopan je..

    heliza ni wpun die bertudung, tp terlalu over gedik yg menampakkan kureng sket kesopanan dan still kebudakan. plus lens yg dier pakai tu mem-fake-kan kecantikan dier.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
  44. suka heliza n diana!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
  45. minaci... says:

    Ayo..yo.. inadee…cit..poraa…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  46. insan mulia says:

    maha salam wahai insan yang dimuliakan tidak ade gunanya kalau mentutup aurat tp dalam hati berkata panasnya kat luar nie….. yang penting tulus ikhlas…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
    • why..why.. says:

      Betul apa yg kamu insan mulia katakn tu..takde guna tutup aurat tpi dlm hati menyugut panas2,dan lagi satu apa baah,aku rimas sebenarnya tutup aurat ni..tu buat tuhan pun tak suka sebab tak ikhlas..banyk terjadi macam itu juga baah sebenrny..bnyk yg menipu diri sendiri,orng ramai dan tuhan juga..verry2 hipokrit and plastik sajaa baah…next story……

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    • daun says:

      tak boleh cakap mcm ni.. biar mule2 tak ikhlas.. kalau pakai tudung kerana Allah insya Allah dipermudahkan… yang penting bukan “tulus ikhlas”.. yang penting kite taat perintah Allah..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  47. mikan says:

    aku xnmpak pun heliza pelik kt gmbar atas tu..comel je..mmg dia comel pun and kulit cantik tapi x suka sb dia mcm mnunjuk2 kcomelan dia…so aku prefer diana amir..cantik and sweet je..sgt rendah diri..pamakaian tutup aurat yg smpurna..sampai aku lupa yg dia pernah seksi suatu ketika dulu..aku lupa aku lupa! SO MY VOTE GOES TO DIANA AMIR.(padahal x vote pun.mlas…drop komen je)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
  48. Islam itu Indah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 14
  49. ............ says:

    pada sy dua2 manis..x la cantik sgt..biasa jer..tpi bila sy tengok si diana amir ni x sangka kan dia leh berubah..alhmadulilah..dulu dia seksi gila..tpi hati sy nk pilih diana..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  50. dynash says:

    Diana amir lg hebat..pndai blakon, n xhipokrit.
    Heliza helmi..blakon kaku, dato’ sponsor n hipokrit sgt..
    Klo nk pic2 heliza helmi sila pm ak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
    • ayu kata aku lagi ayu an jelita bak bidadari....ha...ha..ha... says:

      betul jgak kata kau tu dynash,yg sorang pndai brlakon.hipkrit plstik pndai pura2 je tu untk mmprdaya orng untuk tarik ranting tinggi untk suka dia mmg pndai..lakonn ttp lakonnkn.. biasalh tu masa semakin brubah dn artis ambil ksmpatn untk brlakon watak bgini..dh trdesak sngatlh tu.. heliza pn knalh pndai brlakon mcm tu nk tarik,tarikan dato’ lagilh katakn…hmmm proba baik dan kontrol ayu je lbih mereka dua ni dn bnyk palsu…kelakar pn ada…ha…ha..ha…meluat aku…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    • Yatt says:

      Sila kemukan bukti.. If not this consider FITNAH!! Semoga awk bkesempatan face 2 face mntak mahap dgn heliza.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  51. syed helmi says:

    Ak sbg lelaki ak pilih DIaNa Amir..
    Coz of die sgt suci sjk bhijrah ni, n xplu wat muncung2 pn da ayu..n pndai ngs bl dpt watak sedih blakon.

    But heliza helmi ni..same name agk malu ak tgk sifat kegedikan die even bhijab..n ak pun tau past story bout her..die jnis lupe mbr, control cun tp xcun hrpkn putihje, body outla cm tiang lmpu kurus mlengkung, n blakon syurga cinta pun kene pkse mngs..ape bakat yg die ade pn ak xtau..so jgn gedik sgtla

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
  52. I choose Diana Amir . Dia ni sgt ayu dan perawakan dia yang buat orang tertarik . Heliza pon cantik . Bagi aku , dua2 ada tarikan masing2 . Cuma dari segi lakonan , ak lebih suke D.A.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      elehhhhh bila diana amir dh bertudong baruuuuuu lah nk puji comel la cute la cantek la huh ! dulu sebelom dia bertudong ape burok sangat ke diana amir ni sebelom dia bertudong HIPOKRIT betol !!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  53. Hamba Allah says:

    Bismillah…
    mule2,, maaf jike kate ini buat Abg Nara terasa.. sy rase,, entry ini xpatut disiarkan krna lama kelamaan terbuka aib srg artis tu.. may b Abg Nara xsgka jd mcm ni kan.. Xpe.. may b itu khilaf yg abg Nara xsedar at the first place.. itu name nye manusia..
    mllui ape yg sy bce kat komen,, drpd satu habuk pun kbrukan Heliza yg sy xtau,, smpai bnyak plak yg da tau. btul atau tdak.. wallahua’alam.. kite kna berbaik sangka.. sbg Muslim,, elok kite smbnyikan aib sedare muslim itu… Tgk skrg ni,, ramai plak yg kutuk2 HH,, may b korang xtau kisah sbnr mcm mane,, pastu kalo kite passing cite ni kat org len,, da jd fitnah plak. n u guys know tht dose buat fitnah ni lbih besar dri mmbunuh!! Kalo korang xkberatan cube bkak Alquran surah an-Nur ayt 15-17.. read the translations.. inshaAllah korang akn faham tntg fitnah n mmburukkan org len.. slmt beramal~
    maaf jka kalam ini mgguris ati sesiape.. tujuan nya bkn untk meminta perdebatan tp untk kite tatapi keinsafan,, salaam kedamaian.. Assalaamua’laikum.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  54. Seorang Hamba Allah says:

    Bismillah…
    mule2,, maaf jike kate ini buat Abg Nara terasa.. sy rase,, entry ini xpatut disiarkan krna lama kelamaan terbuka aib srg artis tu.. may b Abg Nara xsgka jd mcm ni kan.. Xpe.. may b itu khilaf yg abg Nara xsedar at the first place.. itu name nye manusia..
    mllui ape yg sy bce kat komen,, drpd satu habuk pun kbrukan Heliza yg sy xtau,, smpai bnyak plak yg da tau. btul atau tdak.. wallahua’alam.. kite kna berbaik sangka.. sbg Muslim,, elok kite smbnyikan aib sedare muslim itu… Tgk skrg ni,, ramai plak yg kutuk2 HH,, may b korang xtau kisah sbnr mcm mane,, pastu kalo kite passing cite ni kat org len,, da jd fitnah plak. n u guys know tht dose buat fitnah ni lbih besar dri mmbunuh!! Kalo korang xkberatan cube bkak Alquran surah an-Nur ayt 15-17.. read the translations.. inshaAllah korang akn faham tntg fitnah n mmburukkan org len.. slmt beramal~
    maaf jka kalam ini mgguris ati sesiape.. tujuan nya bkn untk meminta perdebatan tp untk kite tatapi keinsafan,, salaam kedamaian.. Assalaamua’laikum.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  55. aaaaaaaa says:

    heeeeeeeeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  56. anonymous says:

    diana amir baru bertudung heliza dah lama bertudung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • no body says:

      heliza dulu pun xbertudung la. die baru nak pakai tudung time kat matrix before masuk AF tu. kalo x caya, tanya kengkawan dia yg sama matrik labuan dulu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  57. farahin says:

    korg yg nk gaduh2 psal drg knpe?
    aduhai… for me both is better…
    2 2 ade klebihn msg2…
    sya mint heliza since dye mule2 jd artis lagy.. suke tgok muke dye..
    dye mana ada paki contck lense lah… mata dye mmg cm 2.. dah ALLAH bg anugerah at dye.. xpyh nk gaduh2 lah…
    diana pulak for me mkin cntik n ayu bertudung..
    simple n just nice

    korg pon ade anugerah yg ALLAH bg tersendri kan?
    ptotnya drg ni djadikn cnth la.. drg xde pon kacau hdup korg kan..
    bnde cmni pun nk komplen.
    ptotnya support 2 2 .. sbb drg ni berhijab..
    bknnnye skong artis yg tah pape 2..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. hate heliza says:

    mestilah Diana Amir..Low Profile..Heliza Bajet..Asyik buat pp kembung dan duck face…shame on you..sory to say..heliza gedik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  59. hanz says:

    Ya Allah, heliza mmg mcm tu dr dlu….ni la bila dh tgk 1 gambar trs nk judge mcm2…n x tw ke heliza rabun since dia d Sek Men lg..thats y msa dia matriks n msuk AF dia pakai spek…n skrg x pakai spek lg sbb dia pakai CTLens… CTLens haram kalau utk menunjuk2, brtabarruj… tp dalam kes HH, dia ni rabun… n x dinafikan dia bajet comel..sbb dia mmg comel pun… gaya dia mmg mcm 2..sekurang2nya dia lebih baik drpda anda smua yg mengutuk2 x tentu pasal… n DA, i like her… =)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3