Written by AbangNara | October 17th, 2013

Setelah setahun lebih bertunang, akhirnya Diana Amir akan mengumumkan tarikh perkahwinannya pada hari Jumaat ini. Satu sidang media yang diaturkan oleh pihak pengurusannya iaitu MIG akan diadakan untuk menjawab segala persoalan yang telah lama bersarang di kepala para peminat Diana Amir.

diana amir kahwin

Diana Amir telah pun bertunang dengan seorang pensyarah UiTM pada 22 September 2012 yang lalu. Desas desus mengatakan bahawa majlis pernikahan Diana Amir akan berlangsung pada 25 Oktober ini iaitu pada hari Jumaat depan. Namun begitu, untuk kepastian sama-samalah kita nantikan pengumuman pada sidang media kelak.

diana amir kahwin

Apa pun, Abang Nara ucapkan tahniah kepada Diana Amir atas perkahwinannya yang bakal berlangsung kelak. Semoga segala perancangan berjalan lancar. Lagi beberapa keping gambar Diana Amir yang terbaru dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


diana amir kahwin
diana amir kahwin
diana amir kahwin
diana amir kahwin
diana amir kahwin
diana amir kahwin
diana amir kahwin
diana amir kahwin

37 responses to Diana Amir Umum Tarikh Kahwin Jumaat Ini

  1. kek cokelat kesukaan aku says:

    yippie cantik manis sungguh diana amir ni.

    0

    0
  2. red says:

    umum arini je kan senang hahaha

    0

    0
  3. mak jemah says:

    TAHNIAH!! makin ayu diana amir sejak bertudung ni.. sejuk mata memandang.. :-)

    0

    0
  4. gigi emas says:

    Headline tabloid nara bangang tahun depan “Diana Amir Umum Tarikh Cerai Jumaat Ini”………. cinta bak rak, satu dunia nak bagi tau lepas tu cerai……..

    0

    0
    • Anonymous says:

      xpaham pe ko merepek ni gigi kuning!!
      pe ko sakit ati sgt???vodo vangang la ko ni..aku xpnh bc pun c diana amir canang 1 dnia cinta die..bertunang pun diana xumum woiiii….nikah?of koz la kne umum..mgelakkan fitnah…gigi reput kuning karat btol la ko ni..

      0

      0
    • cleopatra says:

      mulot hang mcam cilaka ja!!

      0

      0
    • Olga says:

      DIA SAKIT GIGI SEBAB TU MEROYAN KAT SINI,DAH TUKAR GIGI EMAS NANTI X MEROYAN DAH LE

      0

      0
  5. rya says:

    Dia ni antara selebriti yg betul2 berubah dan menutup aurat kerana Allah..org yg berkurun pakai tudung pun tak ramai yg menepati kriteria menutup aurat yg sebenar.tahniah diana amir….suka aku tengok dia ni sekarang.

    0

    0
  6. An impressive share! I have just forwarded tjis onto a friend who
    has been conducting a little homework on this. And he in fact bought
    me dinner because I discovered it for him… lol.
    So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to ttalk about this subject here on your internet site.

    0

    0
  7. k.ton a.k.a zaiton says:

    Ni pun artis MIG jgk.Nak kawen takde masalah pun. Tak perlu nak sorok2 bagai. Bkn company tak bg kawen pun. Mcm Lisa Surihani jgk. Kawen elok je. MIG bkn tak bg kawen, cuma nk jg artis dia supaya jgn buat perangai. Berlakon filem ntah kemana,controversi dan maksiat je yg lebih. Maybe itu yg MIG nak jg. Lagi suka artis diaorg kawen dari duki bercinta dan bermaksiat. Klu dah kawen tu takde masalah pun. Bila dah buat salah,jgn nak salah kan org lain.
    Ape2 pun,tahniah buat Diana Amir. Niat yg baik akan dipermudahkan Allah.Semoga sentiasa bahagia :-)

    0

    0
  8. Moga semuanya berjalan lancar :)

    0

    0
  9. cinta says:

    indahnye muslimah apabila auratnye ditutup sempurna…tidak kelihatan terlalu tabarruj..sedap mata memandang…istiqamahlah dalam perbuatan…pasti ramai yg mencontohi kelak…fesyen tak over camni yang kite bleh ikot..tak gitu? sukeee~~ (^^,)

    0

    0
  10. RaphaIm says:

    Eh eh Pandai , DIANA makan pakai Penyepit tu eh ..

    Abg pulak takut nk pakai penyepit tu takut tercocok anak tekak bila makan .

    0

    0
  11. cukup la says:

    cnpius jap bila wawa ckp takut gn david.. sbb tu sorok dia pnh btung..sorok dia bcinta..sorok kwin..artis MIG cam lisa surihani..farid kamil..diana amir n lain2 elok jer bley bcinta..btung n kwin..semua orang tahu kot…lau kwin bos besar siap bagi hadiah lagi..so apa masalahnya..bagi aku sebagai orang luar..apa yang aku nampak..david nie dia suka jaga pelakon2 dia..dia bkn sekadar ambik bekerja tapi dia bimbing dorang..berusaha naik kan nama dorg..tgok la farid,yana,pierre andre..dari sekadar pelakon..sekarang dah jadi penulis skrip..pengarah..macam mana cara nama nak naik..?? dengan elak benda mengarut..gosip2 murahan..semua yang penah kerja gan david penah sentap gan dia kot..sebab apa?? sebab dia sentiasa menegur..dia anggap dia bapak..dan pelakon2 tu anak dia..sbb tu dia jaga..lau david tu kejam sangat masa nama lisa tgah naik dulu tiba2 nak kwin tentu dia x bagi..diana amir nak btudung tentu dia tak bagi..tapi dia ttp sokong..dia bg diana filem yang sesuai..dia sokong diana buat bizns..jadi di mana kejamnya david tu..walau pon dia cina..filem pon kbnyakan kelaut..tapi lau dia baik jgn la dinafikan..apa2 pon sebab dia baik la ramai artis2 dia sekarang dah leh hidup senang..
    bak kata david..jangan takut sama saya..takut sama TUHAN..
    lau dah kita yang cari penyakit jangan nak salahkan org lain..

    0

    0
  12. nurool says:

    sweet sgt diana…sy sentiasa jadikan die sebagai klon utk sy berfesyen yg mngikut kriteria seorang islam…dulu die seorang yg sexy tp skunk alhamdulillah,,,

    0

    0
    • kuks says:

      aku setuju dgn komen nurool. tapi yg paling aku tak setuju, pe bendanya ‘skunk’ tu? tak boleh eja sekarang, or short form ‘skrg’. bahasa jiwa bangsa. peace..

      0

      0
  13. Qhaliff Hakeem says:

    Alhamdulillah….suke tgk Diana sekarang….anyway, tahniah ye nk mendirikan masjid…semoga kekal sehingga ke Jannah…aminn… :) i’m epy 4 u!!!

    0

    0
  14. minah jambu merah biru says:

    jangan nk senyum mcm nora Danish lah nyampah pulak la dia ni huh ! kawin cepat2 la senang tk payah nk susah2 payah belakon …biar laki aje yg cari duit untok tanggong bini !

    0

    0
  15. […] diadakan untuk menjawab segala persoalan yang telah lama bersarang di kepala para peminat Diana Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Amir, Diana, Jumaat, Kahwin, Tarikh, UMUM. […]

    0

    0
  16. Semoga berkekalan sampai ke akhirat jodohnya……

    0

    0
  17. diana lempir says:

    saje je saya & MIG nak buat PC ari jumaat amek berkat uolls. harap2 wawa terasa la hendaknya yer…oopssss

    0

    0
  18. layann aje la.. says:

    nk gtau tarikh kawen pn kena wt PC ke? alahaii.. ok la, smoga bhgia hendaknye.. :) halal itu indah sangat.

    0

    0
  19. iwaninadira says:

    Tahniah kak diana amir… semoga bernahagia..

    0

    0
  20. […] Diana Amir Umum Tarikh Kahwin Jumaat Ini (33) […]

    0

    0
  21. syukur alhamdulillah. Peminat Diana doakan yang baik2 shja.

    0

    0
  22. My family every time say that I am kiling my time here
    at web, however Iknow I am getting know-how daaily by reading thes
    fastidcious articles.

    0

    0
  23. Your mode of telling everything in this article
    is genuinely good, all be capable of effortlessly understand it, Thanks a lot.

    0

    0